Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 

FB

 

Video sekcija

Film "Poslednji posao" od četvrtka u bioskopima PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 06 December 2017

Film "Poslednji posao" od četvrtka u bioskopimaMalkovič, Brodi i Banderas doprineli autentičnosti filma, istakao reditelj. Film “Poslednji posao” reditelja Pola Soleta bioskopska publika u regionu moći će da pogleda od četvrtka, 7. decembra.

   

Film o grupi uspešnih kriminalaca koja se našla zarobljena u skladištu gde im preti opasnost od napadačkog psa Denira, okupio je holivudske zvezde Edrijena Brodija, Antonija Banderasa i Džona Malkoviča. Jedan od producenata ovog ostvarenja je „Red production“, kompanija iz Beograda.

   

“Srećan sam što mogu da biram poslove, i to one koji me inspirišu, baš kao i dobra ekipa. Takav je  slučaj i sa filmom Poslednji posao. Banderas i Malkovič su sjajni, bilo je uzbudljivo raditi s njima. Veliki su profesionalci, pritom veoma je lako raditi sa njima”, rekao je Edrijen Brodi.

Solet, koji je uspešan i kao scenarista i producent, poznat je pre svega po filmu “Grace” iz 2008, za koji je višestruko nagrađivan. Reditelj je istakao da je “Poslednji posao ” možda najbolje opisati kao kombinaciju “Uličnih pasa” i horror filma “Kudžo”, kao I da su autentičnosti priče najviše doprineli glavni akteri filma.

 

 

 Film "Poslednji posao" od četvrtka u bioskopima

Film "Poslednji posao" od četvrtka u bioskopima

 

 

Džon Malkovič, kojeg posle dužeg vremena ponovo gledamo na velikom platnu, dodao je: “Mnogo akcije, tenzije, preokreta. Mislim da smo nas trojica pravi tim u ovom filmu, i sjajno sam se zabavio dok sam snimao”.

Sajt

Trejler

 

 

 

Newer news items:
Older news items:
 
< Prethodno   Sledeće >