Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Koncerti
Nick Cave and The Bad Seeds - ulaznice u prodaji! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 20 February 2017

Nick Cave and The Bad Seeds - ulaznice u prodaji!Ulaznice za koncert Nick Cavea & The Bad Seeds koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, u prodaji su od petka, 17. februara po cenama od 2990 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama:

   

Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Sve cenovne kategorije možete pogledati na linku: www.kombankarena.com.

  

Detaljnije...
 
MR.RABBIT i "Postmoderna Komedija" uživo 4. marta u DOB-u PDF Štampaj E-pošta
Monday, 13 February 2017

MR.RABBIT i "Postmoderna Komedija" uživo 4. marta u DOB-uMR.RABBIT promoviše "Postmodernu Komediju" na koncertu u Domu omladine!
   
Valjevski alternative hip-hop/fusion sastav Mr.Rabbit održaće koncert u subotu 4. marta 2017. godine u Klubu Doma omladine Beograda. Koncert će početi u 21 čas, a bend će ovom prilikom promovisati svoj najnoviji album pod nazivom „Postmoderna Komedija“ u izdanju kuće Lampshade Media.
  

Detaljnije...
 
Nick Cave and the Bad Seeds u Kombank Areni! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 08 February 2017

Nick Cave and the Bad Seeds u Kombank Areni!NICK CAVE AND THE BAD SEEDS U KOMBANK ARENI 28. OKTOBRA 2017.

  
“Bili smo na čudnom mestu, ali ja napokon izlazim odatle i vidim svetlost koja treperi...Dobro je ponovo svirati.” Nick Cave, “Nick Cave and the Bad Seeds je događaj, ne samo običan koncert” – Daily Review, “Biće potrebno čudo da bilo koji bend nadmaši takvo izvođenje” - AMNplif, “Jedan od najfinijih bendova na svetu” The AU Review
  

Detaljnije...
 
Masters Of Freestyle: Obračun majstora rima PDF Štampaj E-pošta
Monday, 06 February 2017

Masters Of Freestyle: Obračun majstora rimaFristajl takmičenje Masters Of Freestyle održava se u subotu 11. februara sa početkom u 18 časova u Delta City-u u Beogradu.

  

Tročlani žiri čine domaći MC-evi i fristajleri Grashoper (Radioactive Crew), Coa DNK i Zhozi Zho (LTDFM Music) koji biraju najbolje takmičare ovogodišnjeg rep obračuna i odlučuju ko će odneti titulu pobednika.
    

Detaljnije...
 
Vrhunski glasovi predvođeni Ameliom Brigthman! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 06 February 2017

Vrhunski glasovi predvođeni Ameliom Brigthman!Spektakularna  muzička i vokalna  grupa  GREGORIAN održaće koncert u sredu, 8. februara  u Hali sportova u okviru svoje oproštajne turneje “Master of Chants – Final Chapter Tour”.
  
Gregorian u Srbiju dolazi u svom najboljem sastavu koji čine vrhunski vokali predvođeni jedinim ženskim glasom, Ameliom Brightman, sestrom svetski proslavljenog soprana, Sare Brightman.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1307