Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Koncerti
EDO MAAJKA se vraća u Beograd! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 28 September 2016

EDO MAAJKA se vraća u Beograd!Povratak kralja: EDO MAAJKA je stvoren za rep... NA BALKANU!!! O Balkanu Edo Maajka pripoveda od prve bačene rime! ,,Krv, suze i znoj - to je Balkan moj... ovaj Balkan je, ljudi, stvoren za rep" stihovi su kojima je potpisao album ,,Stig'o ćumur" davne 2006.
 

Punih 10 godina i dva albuma kasnije, a nakon nekoliko godina provedenih u ​Izraelu, EDO MAAJKA se ponovo vraća na trusni Balkan gde nastavlja da se britkim jezikom obračunava sa ovdašnjim mentalitetom. Da se protiv boljki društva u regionu bori oštrim, ali šarmantnim i inteligentnim rimama.
  

Detaljnije...
 
Freakwater@ Elektropionir PDF Štampaj E-pošta
Monday, 26 September 2016

Freakwater@ ElektropionirJedanaest godina nakon poslednjeg studijskog albuma, američki alt-country veterani Freakwater početkom ove godine objavili su deseti studijski album - "Scheherazade" - opet za kultnog izdavača Bloodshot Records.

    

U tu čast kreću na prvu evropsku turneju posle deset godina i tako stižu i u Beograd, gde će u Elektropioniru nastupiti u utorak 27. septembra. 

  

Detaljnije...
 
ARTAN LILI 1. oktobra otvaraju novu sezonu niškog kluba Feedback PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 20 September 2016

ARTAN LILI 1. oktobra otvaraju novu sezonu niškog kluba FeedbackJesenju koncertnu sezonu ARTAN LILI započeće u Nišu - u klubu Feedback u subotu, 1. oktobra.
 
U Feedback-u su pre godinu i po dana ostavili srce na terenu, a na Niškoj tvrđavi na Nisomniji u septembru prošle godine razbuktali su emocije koje su proizvele kolektivnu euforiju, te su odlučili da se vrate u Niš i klupsku sezonu započnu upravo u svom omiljenom klubu.  
  

Detaljnije...
 
The Cave Children @ Elektropionir PDF Štampaj E-pošta
Friday, 16 September 2016

The Cave Children @ ElektropionirThe Cave Children je psihodelični pop rok bend iz Atine koji čine Vassilis Vlahakos (vokali/gitara), Vassilis Nitsakis (bas gitara), Dimitris Stergiou (bubnjevi) i Orestes Benekas (klavijature).
 

Bend je nastao 2013. godine u periodu ekonomske krize u Grčkoj, što je uticalo da se fokusiraju na stvaranje sanjive pop muzike kao beg od svakodnevnice.
 

Detaljnije...
 
Chicks On Speed present Voodoo Chanel @ Kc Grad PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 13 September 2016

Chicks On Speed present Voodoo Chanel @ Kc GradŠta povezuje elektro-clash, vencijansko bijenale, Julian Assange-a, Karl Lagerfelda, Yoko Ono i MoMa muzej u Njujorku.

  

Odgovor je - Chicks on Speed. Legendarna međunarodna umetnička grupa Chicks on Speed dolazi u kraći rezidencijalni boravak u Kulturni centar GRAD u okviru kojeg će u petak 16. septembra predstaviti svoj side projekat / live nastup pod nazivom Voodoo Chanel Opening act: Sonja Sajzor, closing act illillillillill.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1274