Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
KRAAK & SMAAK LIVE!
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Koncerti
Sastav Elemental u Beogradu i Novi Sadu! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 27 August 2014

Sastav Elemental u Beogradu i Novi Sadu! Photo by Kristijan SmokZagrebački sastav ELEMENTAL je prošle godine obeležio 15 godina uspešnog rada. Među stanicama na slavljeničkoj turneji koja je trajala duže od mesec dana, našli su se i Beograd i Novi Sad.

  

Kako sam bend predvođen Mirelom Priselac Remi tvrdi, domaća publika ih svaki put obasipa ogromnom količinom pozitivne energije, i uvek joj se rado vraćaju. Da su i dalje ,,neustrašivi" i da neumorno ,,ljuljaju brod" i posle toliko godina, beogradska publika će biti u prilici da se uveri 12. septembra kada će Elemental prvi put u karijeri nastupiti u Barutani, a Novosađani već sutradan, 13. septembra, na koncertu koji će bend održati u klubu Quarter.

   

Detaljnije...
 
"Provetravanje" u Nišu PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 27 August 2014

"Provetravanje" u NišuNakon godinu dana od premijernog predstavljanja koncertne akcije Provetravanje, Odličan Hrčak nastavlja svoju misiju osvežavanja kulturnog prostora u Nišu. Ovog puta centar zbivanja je Niška tvrđava gde će u subotu, 6. septembra nastupiti Plejboj, Darkwood dub, Obojeni Program i Kanda kodža i Nebojša.

   

Spoj muzike i ambijenta od izuzetnog arhitektonskog, istorijskog i kulturnog značaja simbolično predstavlja idejni koncept iz kojeg je potekla ova priča.
 

Detaljnije...
 
Izraelski "Tribal Dance" na Kalemegdanu PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 27 August 2014

Izraelski "Tribal Dance" na Kalemegdanu - Photo: Nadav YacobiJedinstveni muzički sastav iz Izraela „Trajbal Dens“ koji kombinuju drevne, plemenske instrumente sa modernim zvucima, predstaviće se beogradskoj publici u nedelju 7. septembra od 19h u muzičkom paviljonu na Kalemegdanu. Ulaz na koncert, koji Ambasada Izraela organizuje u saradnji sa „Beogradskom tvrđavom“, je slobodan.

  

Ritam i energija tradicionalnih  instrumenata kao što su didžeridu i đembe, uz sjajan ženski vokal i moderan, elektronski ritam nateraće vas da zaigrate i krenete na nezaboravno muzičko putovanje.
  

Detaljnije...
 
Koncert sastava THCF i GMS u Barutani! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 26 August 2014

Koncert sastava THCF i GMS u Barutani!Krajem tekuće nedelje Barutana će biti domaćin nastupima dva kultna sastava.

 

U petak, 29. avgusta, na bini Barutane nastupiće domaći rep sastav THCF uz do sada neviđene scenske efekte, a samo dan kasnije, u subotu 30. avgusta, na Kalemegdan stiže poznati trens duo GMS.
   

Detaljnije...
 
Kraak&Smaak LIVE @ BitefArtCafe Summer Stage PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 26 August 2014

Kraak&Smaak LIVE @ BitefArtCafe Summer StageHolandska atrakcija stiže u Beograd po prvi put u šestočlanom sastavu. Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”

  

Ljubitelji muzike Kraak & Smaak trojca, prvi put će imati priliku da ih čuju u Beogradu u šestočlanom sastavu sa bendom, a u klubu kome su žive svirke zaštitni znak, BitefArtCafe Summer Stage, 4. septembra.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1027