Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
BEOGRAD SVETLOSTI – iskra blistavih ideja
 
Belgrade Jazz Festival 2015
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Koncerti
Neredi u Beogradu! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 10 October 2015

Neredi u Beogradu! - Photo by Aleksandar ZecNeredi u Beogradu! Rasprodat koncert u Domu omladine!
   
Dugo očekivani beogradski koncert Ritma Nereda iz Novog Sada, sinoć je održan u Domu omladine, a prepuna sala Amerikana bila ispunjena žestokim zvukom i energijom kakva će se pamtiti u krugovima poštovalaca pravog punk, metal i hard core zvuka. 800 ljudi u publici, više od 4 sata vrhunske svirke i raspordat koncert dokaz su da je beogradska publika željna legendarnog Ritma Nereda i muzike koja pored svog neosporivog kvaliteta nosi fantastičnu energiju koja je prostrujala telima prisutnih i razmrdala ih koliko mnogo šta dugo nije!  
  

Detaljnije...
 
St. Germain konačno u Srbiji! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 07 October 2015

St. Germain konačno u Srbiji! - Photo by Benoit PeverelliProslavljeni francuski producent i kompozitor St. Germain (Sen Žermen) 2. novembra u beogradskom Belexpocentru održaće svoj dugoočekivani koncert, koji će ujedno predstavljati i svetsku premijeru nove turneje i prvi nastup uživo posle više od decenije! VIDEO: www.bit.ly/1N0RGGV. 
 
St. Germain ove nedelje izdaje novi album „Real Blues“, prvi posle 15 godina od neprevaziđenih albuma „Tourist“ iz 2000. godine, te čuvenog „Boulevard“ iz 1995. godine.
  

Detaljnije...
 
Pips Chips & Videoclips u Mikser House-u PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 07 October 2015

Pips Chips & Videoclips u Mikser House-u - Photo by Sasa HuzjakPopularni zagrebački alternativni pop sastav Pips Chips & Videoclips nastupiće u petak, 30. oktobra, u 21 čas u Mikser House-u (Karađorđeva 46), kada će svirati hitove iz svoje dve decenije duge karijere i pružiti beogradskoj publici priliku da iznova doživi njihovu muzikom i emocije koje nosi.
  
Pips Chips & Videoclips su jedinstvena pojava na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni - istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni - pravi su primer modernog pop sastava.
  

Detaljnije...
 
Del Arno Band otvara 5. sezonu Vračar Rocks! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 06 October 2015

Del Arno Band otvara 5. sezonu Vračar Rocks!Petu sezonu Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac svečano će otvoriti Del Arno Band u subotu, 17. oktobra.

  
I prethodna je startovala rasprodatim koncertom Del Arno Band-a, propovednika ljubavi i pozitivne energije! Dva i po sata najiskrenijih emocija pokazalo se kao savršen način da se otvori novo izdanje jedne od omiljenih muzičkih manifestacija. A dobar recept, ne treba menjati!
  

Detaljnije...
 
Zagrevanje za BUNT - Hvala što dolazite! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 06 October 2015

Zagrevanje za BUNT - Hvala što dolazite!Treći po redu festival klasične muzike BUNT, održaće se od 1. do 9. novembra na više lokacija u Beogradu, sa porukom: Klasika jeste za svakoga, hvala što dolazite. U sklopu najave festivala, u subotu, 10. oktobra, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), sa početkom u 21 čas, održaće se besplatan koncert klasične muzike.
 
Kulturna organizacija Mikser i festival klasične muzike BUNT ove godine pokreću festivaslku kampanju koja bira potpuno drugačiji pravac, sa porukom: HVALA ŠTO DOLAZITE i KLASIKA JESTE ZA SVAKOGA.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1194