Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Exit Magic Card
 
ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2016
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Koncerti
GOBLINI na APA Beer Gardenu 14. jula PDF Štampaj E-pošta
Monday, 27 June 2016

GOBLINI na APA Beer Gardenu 14. jula - Photo Ivan UrosevicSamostalni referenti, Dibidus i Marko Louis ove nedelje na APA Beer Gardenu, a 14. jula GOBLINI.
 
Brojni posetioci manifestacije APA Beer Garden iz nedelje u nedelju uživaju u odličnim besplatnim koncertima, filmskim projekcijama i najraznovrsnijoj pivskoj ponudi, pa će tako biti i u trećoj nedelji.
 

Detaljnije...
 
THERE. večeras od 20h na Zidiću PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 25 June 2016

THERE. večeras od 20h na Zidiću - Uros Kostic by Adam DrvenicaKoncert benda THERE. u subotu na Platou Milana Mladenovića. Tokom čitavog leta muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom, u okviru četvrte sezone Koncerata na Zidiću, ispred Doma omladine Beograda.

   

U subotu, 25. juna od 20 časova na Platou Milana Mladenovića publici će se predstaviti grupa There. iz Niša. Ova talentovana petorica momaka sviraju muziku na tragu od prog-roka 70-ih, do modernijih zvukova post-roka, a nedavno su objavili album pod nazivom "Chasing The Basics". U susret koncertu, popričali smo sa gitaristom benda Urošem Kostićem.
 

Detaljnije...
 
APA Beer Garden prvi put u Novom Sadu PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 22 June 2016

APA Beer Garden prvi put u Novom SaduManifestacija APA Beer Garden, koja se održava prvi put u Novom Sadu, od 24. juna do 03. jula na Štrandu (preko puta Ribarca) doneće Novosađanima i svim gostima grada odličnu zabavu. Ulaz na manifestaciju je besplatan, a za deset dana će biti održano čak dvadeset koncerata.
  
S obzirom da uz rock`n`roll najbolje ide pivo, specijalno za potrebe Beer Gardena Apatinska pivara je uvezla ekskluzivne pivske brendove iz Belgije, Bugarske, Češke, Meksika i Velike Britanije.
  

Detaljnije...
 
Počinju koncerti "Na zidiću" PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 16 June 2016

Počinju koncerti "Na zidiću"POČINJU KONCERTI NA ZIDIĆU: S3NGS 18. juna od 19h ispred Doma omladine Beograda!

 

U okviru nove sezone serijala besplatnih Koncerata na Zidiću, 18. juna od 19 časova, na platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda, publici će se svojim prepoznatljivim energičnim zvukom predstaviti zagrebački bend S3ngs.
  

Detaljnije...
 
Koncerti na Zidiću i ovog leta ispred DOB-a PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 08 June 2016

Koncerti na Zidiću i ovog leta ispred DOB-aPonovo radi Zidić, kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda!
 
Koncerti na Zidiću, muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne tri godine postala nezaobilazno mesto susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavljaju se i tokom leta 2016!
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1257