Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Koncerti
Vlatko Stefanovski Trio na Miksalištu! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 28 July 2015

Vlatko Stefanovski Trio na Miksalištu!,,Kažu da starog psa ne možeš naučiti novim trikovima…

  

E ja upravo pokušavam da naučim pokoji novi trik s vremena na vreme, i još uvek tražim nešto po vratu gitare, kao uporan sejač peska u potrazi za grumenom zlata", izjavio je Vlatko Stefanovski pred veliki beogradski koncert koji će sa svojim čuvenim Triom održati na Miksalištu (Mostarska 5) u okviru Savamalskog kulturnog leta u četvrtak, 30. jula, sa početkom u 21h.
 

Detaljnije...
 
Rundek Cargo Trio u avgustu u Nišu! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 24 July 2015

Rundek Cargo Trio u avgustu u Nišu!Novi “Mostovi” u Nišu stižu - sa Rundek Cargo Trijom! U okviru regionalne koncertne turneje, Rundek Cargo Trio će nakon dve godine održati koncert u Nišu u petak, 21.avgusta od 21h u Dvorištu Univerziteta (Banovina) i tom prilikom promovisati novi aktuelni albim “Mostovi” koji je objavljen početkom juna meseca pod okriljem izdavačke kuće Long Play iz Beograda.
 

“Na koncertu ćemo ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh 'Mostova'. Nadam se da će niška publika uživati u pjesmama sa novog albuma, mi smo vrlo ponosni na njega, kao uostalom i u čitavom koncertu", kaže Darko Rundek.
  

Detaljnije...
 
Soulfly večeras u Barutani! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 05 July 2015

Soulfly večeras u Barutani!Sa Kalemegdanske tvrđave ovog ponedeljka, 6. jula, dolaziće zvukovi najžešćih gitarskih rifova i jednog od najboljih muških groove-metal vokala. Razlog tome biće gostovanje poznatog crossover sastava Soulfly u Barutani, a uz njih će kao domaća podrška nastupiti bend Soulcage iz Gornjeg Milanovca.

 

Za one koji ne znaju - posle uspešne karijere u Sepulturi, Maks Kavalera napustio je grupu i osnovao solo projekat Soulfly, sa kojim je više puta gostovao kod nas.

 

Detaljnije...
 
Lola Marsh, Raphaela Wressniga i Igora Prada na Miksalište PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 02 July 2015

Lola Marsh, Raphaela Wressniga i Igora Prada na MiksališteAmbasada Izraela u Srbiji, Mikser House i Miksalište sa ponosom predstavljaju veliki beogradski koncert grupe Lola Marsh! Uz trenutno najpopularniji izraelski bend, 8. jula u 20 časova će nastupiti i austrijski orguljaš Raphael Wresnig, kao i najpoznatiji brazilski bluz gitarista Igor Prado.
   
Tople melodije harmoničnog izraelskog sastava, LOLA MARSH, praćene nostalgičnim ženskim vokalom, u rekordnom roku su osvojile svet. Ocenjeni su kao “najbolji srednjeistočni alt-folk bend, nakon što je ovaj neodoljivi prvobitno indi duo, plasirao demo singl snimljen - u kućnim uslovima.
  

Detaljnije...
 
S.A.R.S. na ulicama Beograda! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 28 June 2015

S.A.R.S. na ulicama Beograda!Sve vas koji ste bili na njihovom koncertu ili ste ga slučajno propustili kao i neku novu publiku, S.A.R.S.  poziva na druženje uz mini akustični koncert u utorak, 30.06. ispred Dallas Music Shop-a (Sremska 2) od 18h.
  
Članovi benda će posle koncerta, fanovima potpisivati  „najsvežiji“ disk „Proleće“  koji samo što je izašao u CD obliku, ali i live CD izdanje 'Mir i ljubav'.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1170