Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Koncerti
Veliko interesovanje za KRAFTWERK 3D koncert PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 26 December 2017

Veliko interesovanje za KRAFTWERK 3D koncertVELIKO INTERESOVANJE ZA KRAFTWERK 3D KONCERT: Parter rasprodat! Veliko interesovanje vlada za nastup pionira elektronske muzike KRAFTWERK, (24.02.2018. u Štark Areni).  Iako je ostalo još dva meseca do koncerta ceo parter je rasprodat!
  
Zbog specifičnosti koncerta, 3D projekcija i ogromnih ekrana, planirana je posebna postavka gledališta u vidu “levka“, zbog čega je koncert ograničenog kapaciteta.

 

Detaljnije...
 
Oproštaj od Kulturnog centra REX PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 21 December 2017

Oproštaj od Kulturnog centra REXKulturni centar REX se seli iz prostorija u Jevrejskoj 16, u kojem se od 1995. godine odvijao izuzetno bogat program – muzički, filmski, plesni, debatni...

  

Najdugovečniji na ovom, sada već kultnom mestu je muzički festival »Ring Ring«, koji je do danas izbrojao 22 izdanja, sa više od 160 koncerata u samom Reksu.  Opraštanje od dragog prostora nije lako, a kako je muzika ono što nam može pomoći da prebrodimo sve teškoće, Ring Ring se od Reksa oprašta koncertima.

  

Detaljnije...
 
Drugi POPactually Soirée predstavlja... PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 06 December 2017

Drugi POPactually Soirée predstavlja...Nakon rasprodate večeri tokom koje je Bojana Vunturišević koncertom proslavila dva nova spota, pozivamo vas na drugi POPactually Soirée ove subote!
  
POPactually je metablog koji vodi Vojkan Bećir. To je radijska emisija i stalna potraga za autentičnim, odnosno, muzička selekcija koja graniči eklektično i šizofreno. POPactually Soirée mesečna je koprodukcija sa Kulturnim centrom GRAD, gde se predstavljaju domaći producenti, autorski bendovi, didžejevi i lokalni umetnici.

  

Detaljnije...
 
Odložen koncert Scorpions-a! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 04 December 2017

Odložen koncert Scorpions-a!Pevač grupe SCORPIONS Poručio fanovima u Srbiji: “MNOGO MI JE ŽAO”.
  
Koncert grupe SCORPIONS, koji je trebao da se održi u četvrtak, 7.decembra u Štark Areni, odložen je do daljnjeg, prema informaciji dobijenoj od Live Nation-a. Takođe su odloženi i njihovi koncerti u Ostravi i Ljubljani.
 

Detaljnije...
 
Scorpions donose fascinantnu produkciju u Beograd! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 01 December 2017

Scorpions donose fascinantnu produkciju u Beograd!U Štark areni su uveliko krenuli sa pripremama za tehnički najzahtevniji koncert ove godine – Scorpions, 7.decembra u 20h.

   
Kultni nemački bend, koji proslavlja pedeset godina karijere, rešio je da svoj prvi nastup u Srbiji učini nezaboravnim – čitav tim njihovih ljudi, zajedno sa Areninim produkcionim timom, priprema spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1373