Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Time Warp Presents: 50 Years Sven Väth
 
Oktobarski salon 2014
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Koncerti
Dvojezična ploča Bvane i Kandžije uživo na VR festivalu PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 30 October 2014

Dvojezična ploča Bvane i Kandžije uživo na VR festivaluBvana je iz Beograda, a Kandžija iz Osijeka, a kao pravi predstavnici hip-hop pokreta svakim svojim uratkom, a posebno zajedničkim projektom Bvandžija koji će predstaviti publici u Božidarcu 7. novembra, šire duh zajedništva.
    
Nikola Ćosić - Bvana i Stjepko Galović, poznatiji kao Kandžija, u inat svim događajima koji su pratili postavljanje dvojezičnih ploča u Vukovaru, snimili su EP koji je sasvim slučajno upravo tako nazvan ,,Dvojezična ploča", a koji se vrlo namerno bavi širenjem mira i ljubavi, jačanjem prijateljstva i tolerancije.
 

Detaljnije...
 
Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 29 October 2014

Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonuYEDO GIBSON I VASCO TRILLA će nastupiti pred beogradskom publikom u okviru Muzičkog zagrevanja za filmski festival Slobodna zona u četvrtak, 30. oktobra u 21 čas u Kulturnom centru REX!  
    
Brazilski saksofonista, Yedo Gibson, koji već skoro deceniju živi i radi u Amsterdamu dobro je poznat beogradskoj publici. Sa grupom Sol 6 je pre dve  godine zatvorio Ring Ring festival, a prošle godine u okviru ImprovE 2.7, zatvorio BELEF svirajući sa muzičarima iz Beograda i Budimpešte.
  

Detaljnije...
 
FMU svira JAZZ @ UK Parobrod PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 26 October 2014

FMU svira JAZZ @ UK ParobrodSa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će na sceni „Das Boot“ Ustanove kulture Parobrod u utorak, 28. oktobra od 21.30h, biti organizovan koncert pod nazivom „FMU SVIRA JAZZ".

  

Na koncertu pod nazivom FMU SVIRA JAZZ nastupaju studenti: Vladan Veljkovic - klavir, Aleksandar Petrovic - gitara, Milica Bozovic - bas, Milos Grbatinic – bubnjevi. Reprtoar: jazz standardi. Ulaz na ovaj koncert je slobodan.

  

Detaljnije...
 
Halloween Rocks specijal maskenbal! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 26 October 2014

Halloween Rocks specijal maskenbal!Halloween Rocks specijal odigraće se u petak, 31. oktobra, sa početkom u 20 časova.
 
Noć veštica se obeležava zadnjeg dana oktobra, noć uoči Svih svetih, a svoje poreklo ima u keltskoj mitologiji i paganskim običajima. Kostimirane zabave, svetiljke od bundeve, horor filmovi, prepričavanje strašnih priča, samo su neki od elemenata obeležavanja ovog specifičnog dana koji se obeležava širom planete.
 

Detaljnije...
 
John McLaughlin & 4th Dimension 6. novembra u Domu Sindikata PDF Štampaj E-pošta
Friday, 24 October 2014

John McLaughlin & 4th Dimension 6. novembra u Domu SindikataMuzičar čije se ime izgovara sa puno poštovanja, John McLaughlin je gitarista koji konstantno osvaja nove vrhove u improvizaciji i suprostavlja se jačanju konzervativizma u džezu.
 
Zajedno sa svojim kvartetom „The 4th Dimension“, koga čine Garry Husband, Etienne Mbappe, Ranjit Barot, dolazi po drugi put u Beograd kome će još jednom pokloniti svirku od koje zastaje dah.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1050