Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

DJ's
Deyco PDF Štampaj E-pošta

Deyco

 Deyco je 24-oro godišnji muzičar u srcu I duši, pratioc inovacije, andergraund bitova i inspirisan modernim tehnologijama.

 

Čak pre nego što je napunio 8. Godina, počeo je da čita muzičke note.Muzička škola mu je dala tu osnovu, ljubav prema muzici mu je dala inspiraciju.

 

Na prvi dodir sa mix pultom zakleo se na večnu odanost. U svojim tinejdžerskim godinama on je razvijao svoju ljubav prema ne komercijalnoj elektronskoj muzici.

 

Kada je imao 15. Godina, radio je kao pomagač na radio stanici kao I tehničar I producent što je otvorilo novi svet muzike.

 

 Njegova veština za organizaciju se pokazala kroz organizovanje brojnih velikih žurki pod pokroviteljtvom organizacije “Dinamika” koja je ugostila artiste kao što su: Valentino Kanzyani, Marko Nastić, Eric Sneo, Boriqua Tribez, Axel Karakasis, Pedro Delgardo, Paul Jackson, Bjorn B...

 

Detaljnije...
 
Greg Kutnar PDF Štampaj E-pošta

Greg Kutnar

 Greg Kutnar je značajan predstavnik sledeće uzdizajuće  slovenske DJ elite, pratilac  tehno puta, utabanog od strane legendarnog Umek-a.  Ovaj mladi DJ i producent je već napravio ime sa andergraund imenima kao što su Stefano Noferini, Phunk Investigation, Tesla , Piatto i mnogi drugi i nakon što je osvojio domaću publiku on veoma brzo postaje dobro priznat u inostranstvu.

 

Početni udarac njegove karijere se desio tako što je pobedio u Slovenskom DJ rijaliti šou koji mu je doneo priliku da nastupa u najvećim evropskim dens arenama i da radi podršku u španskoj diskoteci Tropic za njegovog velikog idola Umek-a.Odavde, Gregova uzdizajuća karijera postaje eksponirana.

 

Izdanja pod svetskim poznatim etiketama kao što su 1605, System Recordings, Italo business i  Miniatures records ugravirao je njegovo ime na Beatport top 100 techno chart i sa tim je zaslužio priliku da nastupa na velikim stejdževima sa još većim imenima kao što su Sander Van Doorn, Cristian Varela, Junior Jack & Kid Creme kao i njegov zemljak Beltek.

 

Detaljnije...
 
Edy C. PDF Štampaj E-pošta

Edy C. Rođen je 1980. U Šibeniku, u Hrvatskoj . Svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom ostvario je kroz house I tech-house žurke. Od tog trenutka, njegovo angažovanje u muzičkom svetu i na lokalnoj sceni postalo je sve veće I veće, kada je na kraju pronašao svoje mesto  I pojavio se na tehno sceni.

Danas se njegov zvuk može opisati kao funky techno sa tech-housom i electro twistom i sa velikim prizvukom domaće emocije, koji je kao njegov potpis uvek prisutan u njegovoj produkciji.

 

Detaljnije...
 
Alex Nemec PDF Štampaj E-pošta

Alex NemecAlex Nemec je muzički zavisnik iz Slovenije. Još više je poznat kao label menadzer Mirabilis records-a. Poslednjih 7 godina bio je aktivan deo projekta "Alex & Filip".

 

Zajedno su izdavali muziku pod sledećim etiketama: Tronic, Respekt, Rekluse, Baroque, Lowbit, Movement, 303lovers, između ostalih.

 

Ovaj duo je dobio podršku mnogih velikana svetske elektronske muzičke scene, uključujući i ljude kao što su: John Digweed, Spektre, Fergie, Dave Seaman, Joseph Capriati, Marco Bailey, Tom Hades, Mark Knight, Miniminds, Nick Warren, Loco & Jam, Jim Rivers, Mr. Henry Von, Eddie Halliwell, Dubfire, Tomy DeClerque i mnogi drugi.

 

Detaljnije...
 
Skober PDF Štampaj E-pošta

Skober

 Skober je jedan glavnih snaga Ukrajinske techno scene. Imao je dobru muzičku pozadinu i iskustvo sviranja u rok bendu u njegovoj ranoj mladosti.

 

Nakon toga biva inficiran energijom house muzike, i u tom trenutku ovaj mladić ulazi u elektronski mod kompletno. 

 

Svoje originalne radove uglavnom izdaje na svom matičnom labelu, ali takođe je uradio puno traka i remix-a za lejbele poput: Phobiq, Remain, Code, Italo Business, Bosphorus Underground, Les Gold Series, Gastspiel, Stereo Seven Plus, Budenzauber, Binary404, Moditech, itd. 

 

Detaljnije...
 
DJ Perfect PDF Štampaj E-pošta

DJ Perfect

 DJ Perfect a.k.a. Aleksandar Ilić rođen 1992. godine, živi u Obrenovcu. DJ-ingom je počeo da se bavi 2008. godine, a prvi nastup je bio u klubu “ROLEX”, a zatim prelazi u caffe ARIZONA, Bonafides, Zuzu's u Beogradu, kao i "klub M" Lazarevac.

 

Mixuje isključivo House muziku i Progressive-House.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 124