Advertisement
SuperNova 2014. @ Svemirska Kafana

 

 

MIDDLE POSITION - 2M
 
MIDDLE POSITION - 3M
 
MIDDLE POSITION - 4M
 
MIDDLE POSITION - 5M
 
NOVA GODINA
Vodimo vas na "Dirty techno" Dejana Milićevića za reprizu u Baraci PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 01 January 2014

"Dirty techno" Dejana Milićevića za reprizu u BaraciJedan od naših najboljih DJ-eva, Dejan Milićević, nastupiće u okviru novog parti serijala „Dirty techno“, čija premijera je za reprizu dočeka Nove godine u klubu “Baraka”.
 
Milićević najavljuje da će ovom prilikom predstaviti sav svoj opus, ali će akcenat biti, kao i što ime večeri kaže, na tehno zvuku.

 

Detaljnije...
 
Theo Parrish za reprizu u Mikseru PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 01 January 2014

Theo Parrish 1. januara u MikseruJedan od najuticajnijih američkih producenata, legendarni DJ Theo Parish nastupiće po prvi put u Beogradu za repriznu novogodišnju noć 1. januara u Mikser House-u. „Selektor iz Detroita“, kako ga bliski saradnici zovu, jedan je od najcenjeninih disk džokeja na planeti sa tri kontinenta na rasporedu u samo narednih mesec dana.

  

Za prvo gostovanje u ovom delu sveta, Parrish donosi prepoznatljivi 4-satni nastup sa širokim stilskim kretanjima kroz muziku, od džeza do hausa, od soula do tehna. Domaću podršku na početku prvojanuarske noći pružiće iskusni beogradski DJ Brka. 

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na reprizu u KC Grad - The KISS of the EASY TIGER PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 01 January 2014

The KISS of the EASY TIGER / NYE REPRIZA!!!Dobru tradiciju ne prekidamo. Kako u KC Gradu pokušavamo da od clubbinga pružimo samo i isključivo ono što najviše vredi, tako nas u prvoj noći 2014. godine očekuje ništa drugo do EASY TIGER NIGHT!

  

Duo koga čine Marko i Marko u prethodne četiri godine nije omanuo i svaki 1. januar je bio nekako poseban. Dakle, ovoga puta Nova godina se dočekuje 1. januara uveče. I to u velikom stilu. Vidimo se 01/01/14 u KC Grad-u!

 

Detaljnije...
 
Silicone soul za reprizu NG u klubu Tube PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 01 January 2014

Silicone soul za reprizu NG u klubu TubePoznati škotski DJ dvojac Silicone soul nastupiće za “reprizu” Nove Godine, a jedan od najkvalitetnijih predstavnika stare škole Detroita, Keni Larkin, 3. januara u klubu “The Tube”.

   

Škotski duo Graeme Reedie i Craig Morrison su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste, upisali nekoliko najvećih nagrada u plesnoj muzici, a usput i odbili da se pojave u hit emisiji BBC-a „Top of the Pops“. 

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 4 of 53
 
ŠIROM ZATVORENIH OČIJU 2014
 
RIGHT POSITION - 2R
 
RIGHT POSITION - 3R
 
RIGHT POSITION - 4R
 
RIGHT POSITION - 5R