SuperNova 2014. @ Svemirska Kafana

 

 

MIDDLE POSITION - 2M
 
MIDDLE POSITION - 3M
 
MIDDLE POSITION - 4M
 
MIDDLE POSITION - 5M
 
NOVA GODINA
Tradicionalni prvojanuarski nastup KKN-a PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 25 December 2014

Tradicionalni prvojanuarski nastup KKN-aTradicionalni prvojanuarski nastup KKN-a: Novogodišnje svirke imaju neku posebnu čar. Bend Kanda, kodža i Nebojša već punu deceniju održava tradicionalne novogodišnje koncerte, pa ni 2015. neće biti izuzetak.
 

Ove tradicionalne svirke se ističu po intimnijem, klupskom ambijentu, zbog čega publika i muzičari imaju mnogo prisniju komunikaciju.
 

Detaljnije...
 
Berlinska nova godina u Beogradu uz Markusa Vorgula! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 24 December 2014

Berlinska nova godina u Beogradu uz Markusa Vorgula!Za one Beograđane koji nemaju priliku da otputuju za Novu godinu – Berlin stiže u Beograd u novogodišnjoj noći! Naime, pravi predstavnik berlinske DJ scene, jedan jedini i neponovljivi Marcus Worgull dolazi u našu prestonicu kao specijalan gost na novogodišnjem partiju u beogradskom klubu Dot!

  

Prvih 50 ulaznica za ovaj događaj od danas je u prodaji po promotivnoj ceni od 900 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima, kao online na www.eventim.rs.
 

Detaljnije...
 
Underground DJ artisti za NYE @ Drug§tore PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 24 December 2014

Underground DJ artisti za NYE @ Drug§toreNovogodišnja proslava u klubu Drug§tore će se paralelno i istim intenzitetom odvijati u malom i velikom klubu na ukupno 1000 kvadratnih metara i to sa hedlajnerima Ancient Methods iz Berlina u velikoj sobi i Svenghalisghost-om iz Čikaga u maloj sobi, kao i proslavljenom podrškom iz Srbije i regiona sastavljenom od rezidenta Drug§tore-a, Filipa Xavija, Miloša Pavlovića – Regena, MKDSL-a, 33.10.3402 i Vitanova iz Srbije, Mimija i Labuda iz Hrvatske i Andreasa HZ iz Makedonije.
 
Klub Drug§tore se u 3 sezone rada na dva prostora (Stari Beko na donjem Kalemegdanu i trenutna lokacija kod Pančevačkog mosta) dokazao ne samo preciznim anderground bukinzima već i potencijalom da publici priredi nesvakidašnje iskustvo kakvo mali broj klubova u svetu nudi.
 

Detaljnije...
 
Beogradski rejv - repriza nad reprizama! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 21 December 2014

Beogradski rejv - repriza nad reprizama!BEOGRADSKI REJV! - Repriza nad reprizama! All Star Party beogradskog muzičkog geta! 2 stejdža, ​REJV ija didžejeva ​i​ specijalni lajv nastupi! TECHNO – HOUSE / HIP-HOP – R’N’B - FOOTWORK.

​BEOGRADSKI REJV će biti definitivno najultimativnija novogodišnja repriza! Beogradski underground muzički geto ukrstiće svoje DJ i lajv nastupe na staroj rejv adresi! Dom omladine će nakon dužeg perioda otvoriti svoja vrata za celovečernji underground spektakl koji će se odvijati na dva stejdža sa adekvatnom rejverskom audio-vizuelnom postavkom.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 4 of 66
 
ŠIROM ZATVORENIH OČIJU 2014
 
RIGHT POSITION - 2R
 
RIGHT POSITION - 3R
 
RIGHT POSITION - 4R
 
RIGHT POSITION - 5R