Advertisement
SuperNova 2014. @ Svemirska Kafana

 

 

MIDDLE POSITION - 2M
 
MIDDLE POSITION - 3M
 
MIDDLE POSITION - 4M
 
MIDDLE POSITION - 5M
 
NOVA GODINA
Ko su "The Locals 2015"? PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 20 December 2014

Ko su "The Locals 2015"?Ko su lokalci i šta je lokalno? Najpoznatiji beogradski parti kolektivi pokušali su da daju odgovore na ova pitanja…
  
U susret predstojećem novogodišnjem spektaklu “The Locals 2015”, akteri ove žurke – najpoznatiji beogradski parti kolektivi, okupili su se u jednom videu i, na sebi svojstven način, objasnili šta za njih znači “lokalno” i ko su “The Locals”. Video pogledajte u nastavku.
  

Detaljnije...
 
NYE 2015: Everybody in the (Mikser) House PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 20 December 2014

NYE 2015: Everybody in the (Mikser) House - Photo by Eldar NurkovićU Mikser House, 31. decembra, nam dolaze obožavane Sarajlije LETU ŠTUKE, pop denseri iz Zagreba LOLLOBRIGIDA, poštena žena i reperka iz Beograda SAJSI MC i DJ duo SAMO LJUBAV, Ewox & Tamarinski, a pored sjajnog muzičkog programa, Mikser je pripremio i specijalnu akciju ­ svi koji do 25. decembra kupe pet karata, na poklon dobijaju jednu kartu gratis ILI rezervaciju stola uz bocu vina. 
  
Savamala je spremna za 2015. godinu! Umesto obične žurke sa uvek istim aranžmanima, očekuje vas ozbiljno dobar muzički doživljaj uz najomiljenije izvođače iz regiona novotalasna rok ekipa, dens senzacija, nezaobilazni rep bitovi i ritmovi ljubavi.

  

Detaljnije...
 
Nastup Robina Lija (Faze Action) na dogadjaju "Venera i Mars" PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 20 December 2014

Nastup Robina Lija (Faze Action) na dogadjaju "Venera i Mars"„Konačno dolazim u Beograd. Bio sam jednom, ali to je bilo vrlo davno. Ono čega se zasigurno sećam, je da ljudi vole dobar provod, što je dobro, jer to volim i ja“, rekao je  Robin Li (Faze Action/London) uoči nastupa na događaju „Venera i Mars“ koji će se održati u novogodišnjoj noći u rezidenciji kneza Pavla (Šafarikova 7, Beograd).
  

Faze Action čine braća Robin i Sajmon. Robin je muzičar/DJ/producent, a Sajmon DJ/producent. Često ih nazivaju „bosovima nju-diska“.
 

Detaljnije...
 
Udružena alternativna scena beograda na dočeku Nove 2015 PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 17 December 2014

19 izvođača nastupa na "The Locals 2015" NYE spektakluStiže doček Nove godine kakav Beograd zaslužuje! “The Locals” novogodišnja žurka okupiće najuticajnije DJ kolektive aktuelne scene u glavnom gradu i sinergijom njihovih publika kreirati aternativni događaj koji neće imati alternativu u novogodišnjoj noći!

 

U jednom od kolosa predratne arhitekture u strogom centru Beograda, prostoru nekadašnje robne kuće “Kluz”, na dva nivoa biće smeštene tri bine na kojima će u novogodišnjoj noći nastupiti čak šest DJ kolektiva.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 4 of 62
 
ŠIROM ZATVORENIH OČIJU 2014
 
RIGHT POSITION - 2R
 
RIGHT POSITION - 3R
 
RIGHT POSITION - 4R
 
RIGHT POSITION - 5R