SuperNova 2014. @ Svemirska Kafana

 

 

MIDDLE POSITION - 2M
 
MIDDLE POSITION - 3M
 
MIDDLE POSITION - 4M
 
MIDDLE POSITION - 5M
 
NOVA GODINA
Još 7 dana do velike žurke u Magacinu Depo PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 08 January 2017

Još 7 dana do velike žurke u Magacinu DepoOpasno se približava najluđi doček srpske nove godine u Beogradu – na još jednom Raveolution spektaklu u Magacin Depou nas za samo 7 dana očekuju Metodi Hristov i Olivier Giacomotto, uz domaću podršku Phill & Dansmore i Dee.

   

Promocija uz koju za 3 kupljenje karte dobijate još jednu gratis traje do 7. januara – požurite do najbližih prodajnih mesta Eventima, Gigstixa, WinWin shop-ova širom zemlje, ili rezervišite svoju kartu putem sajta www.ddtickets.rs. Trenutna cena karata je 1290 dinara za obične i 1700 dinara za VIP ulaznice.

 

Detaljnije...
 
SAMO LJUBAV NYE! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 30 December 2016

SAMO LJUBAV NYE!Sada već internacionalni dvojac, posebno se okuplja povodom novogodišnje večeri i ovo će biti jedna od retkih prilika da ih čujete zajedno u nekom dužem vremenskom periodu.

  

Oni će nas već treći put uvesti u novu godinu na staroj adresi. Tradicija se nastavlja, a recept ostaje isti: SAMO LJUBAV! Ewox & Tamarinsky su nas svojim maratonskim setom uveli u 2014. i 2016. godinu sa rukama u vazduhu i nogama iznad zemlje.
   

Detaljnije...
 
DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 29 December 2016

DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!Drugstore te uvlači duboko u sebe, otvara ogromno ždrelo u kojem te čuva tokom noći kako bi mogao da plutaš, da se izgubiš i radiš sve što bi želeo da radiš.
  
Ideja je da se očuva ljubav prema muzici i izražavanje tog dela sebe – o tome da se osećaš odlično među ljudima, da se zabavljaš, radiš sve ono što te ispunjava. Koga briga za pravila. Kreiraj svoju sopstvenu simboliku i razori svoje principe. Približi se krajnostima sa nama i zadovolji svoju požudu.
 

Detaljnije...
 
SuperKul Nova 2017 PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 28 December 2016

SuperKul Nova 2017U ovoj novogodišnjoj noći vraćamo se starim vrednostima – intimna zabava sa prijateljima uz pažljivo odabrane goste i sve to na sjajnoj lokaciji izmeštenoj od gradske praznične gužve.
 

Bez preterivanja, zaista najbolja ekipa beogradskih house disk džokeja, na dva stejdža, biće garancija dobrog provoda za sve vas koji odlučite da Novu godinu dočekate u intimnom ambijentu predratne kuće u beogradskom naselju Dedinje.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 4 of 87
 
ŠIROM ZATVORENIH OČIJU 2014
 
RIGHT POSITION - 2R
 
RIGHT POSITION - 3R
 
RIGHT POSITION - 4R
 
RIGHT POSITION - 5R