Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
BEOGRAD SVETLOSTI – iskra blistavih ideja
 
Belgrade Jazz Festival 2015
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Vodimo vas
Vodimo te na "Don't walk dance" event! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 25 September 2015

Vodimo te na "Don't walk dance" event!Prva u nizu DONT WALK DANCE žurki desiće ovog petka, 25. septembra, održati u Depo Magacinu, a u pitanju je projekat koji će pokušati mladoj publici da približi tehno muziku i kulturu.


Za muzički program i audio užitak prisutnih biće zaduženi Eric Sneo  DJ, producent i bubnjar iz Nemačke, a zatim i tehno mag iz Brazila Dot Chandler.

 

Detaljnije...
 
Vodimo te na "Belgrade Jam" festival PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 03 September 2015

Vodimo te na "Belgrade Jam" festivalJuice, Prti Bee Gee, THCF i još mnogo drugih izvođača na dvodnevnom festivalu hip hop kulture.  
  
Festival hip hop kulture „Belgrade Jam“ biće održan u petak i subotu, 4. i 5. septembra, u Domu omladine Beograda i KPTM-u, u organizaciji „Route 011”. Centralni događaj festivala biće 8h muzički program, koji će početi u subotu u 20 časova u Domu omladine Beograda (sala Amerikana).

 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Tropical Inn! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 August 2015

Vodimo te na Tropical Inn!Kalemegdan Summer Festival uz podrsku Heinekena predstavlja svetski poznati Deep house duo - Tube & Berger, koji nam dolaze pravo sa turneje po Ibici, mestu poznatom po ludom provodu I sjajnim žurkama.

   

Zajedno sa njima imaćemo priliku da ugostimo I Dj Coyu-a, osnivača čuvene izdavačke kuće Suara Music.

 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Happy people event PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 15 August 2015

Vodimo te na Happy people eventSpremite se za ozbiljan klabing vikend u Barutani i susret stare i nove DJ generacije.

    

Ova subota, 15. avgust, rezervisana za nastup legendarnog domaćeg kolektiva Happy People, kom će ovo biti prvi nastup u Barutani posle 10 dugih godina! Nakon 10 godina od svog poslednjeg nastupa u Barutani, Happy People ekipa je ponovo na najlepšoj kalemegdanskoj pozornici!

 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Masai Warriors event! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 August 2015

Vodimo te na Masai Warriors event!Spremite se za ozbiljan klabing vikend u Barutani i susret stare i nove DJ generacije.

    

Ovog petka, 14. avgusta posetioce Barutane zabaviće jedan od trenutno najaktivnijih beogradskih DJ kolektiva – Masai Warriors. Masai Warriors je etiketa osnovana 2010. godine sa idejom da promoviše mlade DJ-eve i producente iz Srbije i Balkana uopšte.

 

Detaljnije...
 
Vodimo tebe i tvoju ljubav na LOVEFEST! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 02 August 2015

CLUBBING.RS vodi tebe i tvoju ljubav na LOVEFEST! U saradnji sa festivalom ljubavi LOVEFEST, muzički magazin CLUBBING.RS tebe i tvoju ljubav vodi na LOVEFEST! 

 

Deveto izdanje Lovefesta, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održano od 6. do 8. avgusta, a fanove festivalske zabave čeka još jedno vrelo leto u Vrnjačkoj Banji.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 453