Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
TEN WALLS
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Vodimo vas
Vodimo vas na drugo veče No Sleep eventa! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 23 April 2016

Vodimo vas na drugo veče No Sleep eventa!Beograd očekuje prvi No Sleep vikend u klubu Drugstore! No Sleep Novi Sad, kultna bina Exit festivala na kojoj se promoviše nezavisna elektronska muzika i savremena kultura, zajedno sa čuvenim domaćim brendom GUARANA, koji ovom prilikom slavi 20. rođendan, kao i klubom Drugstore, organizuje prvi No Sleep vikend u Beogradu.

   

Za Vaš večerašnji užitak pobrinuće se francuski elektro doajen The Hacker!

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na Raveolution u Novom Sadu PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 21 April 2016

Vodimo vas na Raveolution u Novom SaduU sklopu serijala warm up događaja za Raveolution 2016, koji će se desiti u julu u Beogradu, očekuje nas ozbiljna žurka u Novom Sadu – 22.  aprila u Spens dolazi niko drugi do Carlo Lio, miljenik publike koja ceni pravi techno zvuk.

 

Carlo Lio dolazi iz Kanade, baš kao i Art Department koji je zapalio masu na beogradskom warm up događaju za Raveolution 1. aprila na Beogradskom sajmu.

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na LOVEFEST WEEKEND! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 21 April 2016

Vodimo vas na LOVEFEST WEEKEND!Lovefest Weekend 22. i 23. aprila u beogradskom Hangaru! James Zabiela i Bad Copy otvaraju veliko rođendansko slavlje!
  
Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u zemlji, ovog avgusta doživeće svoje deseto jubilarno izdanje, a prve rođendanske žurke biće održane 22. i 23. aprila u beogradskom Hangaru (Knežopoljska 3). Lovefest Live noć otvoriće Bad Copy, dok će dan kasnije zvezde Lovefest Fire žurke biti James Zabiela i Reset Robot

 

Detaljnije...
 
Vodimo Vas na "funk na steroidima" PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 14 April 2016

Vodimo Vas na "funk na steroidima"Jedan od najpoznatijih di-džejeva i producenata na Nu Funk sceni današnjice, Basement Freaks nasutpiće u klubu Monsun u petak 15. aprila. Publiku čeka veče puno najnagruvanijih traka za đuskanje i skakanje jer šta drugo očekivati od čoveka čiju muziku opisuju kao “funk na steroidima”.
    

Iza pseudonima Basement Freaks stoji Jorgos Fotiadis, koga su svetski muzički magazini proglasili “najvrednijim čovekom u funk muzici”.
   

Detaljnije...
 
Vodimo vas na nastup John Digweed-a! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 08 April 2016

Vodimo vas na nastup John Digweed-a!Usled velikog interesovanja za jednu od najvećih žurki ovog proleća, nastup John Digweeda koji je prvobitno trebalo da se desi u Hangaru kod Luke Beograd, premešta se u Belexpocentar!

 

Podsećamo – Digweed u Beograd stiže u petak, 8. aprila, kada će nastupiti uz kolegu Guy J-a i domaću podršku u sastavu Marko Nastić & Bokee.

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na psy-trance spektakl "Transient" PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 06 April 2016

Vodimo vas na psy-trance spektakl "Transient"Ako iko poznaje tajne i dubine psychedelic trance fenomena, to onda moraju biti njeni pioniri. Frank E, Young Kim i Dickster dolaze iz potpuno različitih delova sveta, ali sa istim ciljem; da svoje kulturološke razlike prikažu kroz svoj autentičan zvuk i da ih kroz publiku povežu u jednu divnu celinu.

  

TRANSIENT je podvig koji je usmeren na ljude, osmeh, energiju, zvuk i ples. Oni koji to razumeju, dobrodošli su ove subote, 9. aprila u Magacin Depo.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 466