Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Vodimo vas
Vodimo vas na OPEN AIR Serbia Wonderland Festival PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 19 June 2014

OPEN AIR Serbia Wonderland FestivalNakon 3 spektakularna ˝indoor˝ događaja i preko 16 000 posetilaca 20. & 21. juna u otvorenom atrijumu Beogradskog  Sajma održava se prvi OPEN AIR Serbia Wonderland Festival.

  

Organizatori su u okviru bogatog muzičkog programa doveli 9 kvalitetnih EDM imena koji su po svojoj muzici i nastupima poznati svetskoj festivalskoj publici koja je imala prilike da ih sluša na događajima poput Tomorrowland-a, Ultra Music-a itd.
 

Detaljnije...
 
Kako vam zvuči ideja da birate festival na koji želite da vas vodimo? PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 17 June 2014

Kako vam zvuči ideja da birate festival na koji želite da vas vodimo?

Muzički magazin Clubbing.rs nastavlja promociju domaćih muzičkih festivala, pa i posle skoro 7. godina postojanja, svoje posetioce nagrađuje ulaznicama za najbolja muzička dešavanja u zemlji.

*Vodimo vas na EXIT (Novi Sad), LoveFest (Vrnjačka Banja), Musicology (Beograd), Soundlovers (Zrenjanin), Summer3p (Palić), ŠumadijaFest (Kragujevac) i Mladež (Mladenovac).... ali to nije sve ;)

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na Cristian Varela event! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 13 June 2014

Vodimo vas na Cristian Varela event!Cristian Varela, španski di-džej i producent, pred svoj beogradski nastup, zakazan za 14. jun, obećava mnogo energije, odličan tehno ritam i pozitivne vibracije. Na četvrtoj rođendanskoj „Lucky Records Showcase“ proslavi, uz podršku Heinekena, brenda koji je neraskidivo vezan za dobar elektro ritam, Varela najavljuje pravi spektakl za 2000 posetilaca iz Srbije i regiona.
 
Povodom predstojeće žurke koja će se održati u Assimilu, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3, Varela poručuje svim domaćim klaberima: „Presrećan sam što ću opet videti moje prijatelje iz Srbije. Obećavam vrhunski provod i bolju žurku od prethodne. Vidimo se uskoro!“

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na Silicone Soul u Barutani! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 06 June 2014

Vodimo vas na Silicone Soul u Barutani!

Nakon punih osam godina, poznati škotski DJ tandem ponovo gostuje u Barutani!

Kada smo im javili da je legendarna bašta Barutane ponovo otvorena, Graeme Reedie i Craig Morrison sa oduševljenjem su prihvatili poziv! 

 

Uveliko pripremaju poseban DJ set koji će, kako su rekli, svežim beatovima začiniti nostalgične melodije koje su odzvanjale još proleća 2006
 
Detaljnije...
 
Vodimo vas na Mikael Jonasson event @ RE:publika PDF Štampaj E-pošta
Friday, 16 May 2014

Vodimo vas na Mikael Jonasson event @ RE:publikaMikael Jonasson je svedski DJ koji po prvi put, napokon, dolazi u Beograd!


Predvodnik novog talasa tehna, perjanica trenutno najvećih i najuticajnijih techno izdavačkih kuća: Drumcode Adama Beyera, Phobiq Taster Petera, Len Fakijevog Figure-a, Sutter Cane-ovog Driving Forces Recordings-a itd.
 
Detaljnije...
 
Vodimo vas na koncert Bjesova! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 16 May 2014

Vodimo vas na koncert Bjesova!U petak, 16. maja, na Vračar Rocks festivalu prvi put će nastupiti Bjesovi, zajedno sa pančevačkim sastavom By Pass.

 
Zoran Marinković - Marinko, frontmen Bjesova, svojevremeno je izjavio da ,,rokerima koji pišu tekstove na srpskom treba dati medalju”. Pripremajući album obrada pesama sa prostora bivše Jugoslavije, Bjesovi i ukazuju čast bendovima koji su obeležili regionalnu scenu prethodnih decenija.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 423