Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Oktobarski salon 2014
 
Lucky Records Showcase with Gary Beck
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Vodimo vas
Vodimo vas na "Tropical Inn" PDF Štampaj E-pošta
Friday, 05 September 2014

Vodimo vas na "Tropical Inn"Najvrelija žurka za kraj leta- Tropical Inn, koji će se 06.septembra održavati na Kalemegdanu,na terenima KK Partizana, okupiće ljubitelje house muzike i tropskih, sexy bitova.

  

Za DJ pultom će tu noć stati Tomcraft, Lea Dobričić, Groovyman, Tumalon, poznatiji pod imenom Me High Low i DJ dvojac Showbiz, a satnica izgleda ovako:

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na Misjah, Nastic & Vezdah event! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 22 August 2014

DJ Misjah & Marko Nastić na 2 bine u Barutani!Ove subote, 23. avgusta, u Barutani zabava će biti čak na dve bine uz reprezenativne predstavnike domaće scene i gostovanje dvojice inostranih DJ-eva!

 

Glavni stejdž biće posvećen Oldies&Goldies retro-tehno konceptu, uz domaćina Marka Nastića i goste – Veztax iz Slovenije i DJ Misjah iz Holandije.

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na "Clique" u Barutani PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 09 August 2014

Vodimo vas na "Clique" u BarutaniCeo Beograd biće u Barutani ove subote, 9. avgusta od 22h, jer te večeri svoje snage udružuju četiri najistaknutija beogradska party kolektiva!

 

Predstavnici organizacija Vatra, Teklife, Mystic Stylez i Idemo na Mars zajednički će napraviti veče za pamćenje, a publika će čuti neke od najkvalitetnijih DJ setova koje spremaju Feloneezy, 50grass, BYP_, Inspektor, Jackie Dagger i DJ Flip.

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na Biokinetix Live! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 02 August 2014

Vodimo vas na Biokinetix Live!PsyWorld Records i Club Rowing vam sa ponosom predstavljaju producenta iz Francuske, po prvi put Srbiji.

 

Biokinetix je jedan od vodećih francuskih psy-trance producenata koji je stekao veliku slavu i popularnost u poslednjih pet godina. Njegovo ime je sad simbol i referenca za takozvani "NRG-infused Full-On Psy Trance".

 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na OPEN AIR Serbia Wonderland Festival PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 19 June 2014

OPEN AIR Serbia Wonderland FestivalNakon 3 spektakularna ˝indoor˝ događaja i preko 16 000 posetilaca 20. & 21. juna u otvorenom atrijumu Beogradskog  Sajma održava se prvi OPEN AIR Serbia Wonderland Festival.

  

Organizatori su u okviru bogatog muzičkog programa doveli 9 kvalitetnih EDM imena koji su po svojoj muzici i nastupima poznati svetskoj festivalskoj publici koja je imala prilike da ih sluša na događajima poput Tomorrowland-a, Ultra Music-a itd.
 

Detaljnije...
 
Kako vam zvuči ideja da birate festival na koji želite da vas vodimo? PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 17 June 2014

Kako vam zvuči ideja da birate festival na koji želite da vas vodimo?

Muzički magazin Clubbing.rs nastavlja promociju domaćih muzičkih festivala, pa i posle skoro 7. godina postojanja, svoje posetioce nagrađuje ulaznicama za najbolja muzička dešavanja u zemlji.

*Vodimo vas na EXIT (Novi Sad), LoveFest (Vrnjačka Banja), Musicology (Beograd), Soundlovers (Zrenjanin), Summer3p (Palić), ŠumadijaFest (Kragujevac) i Mladež (Mladenovac).... ali to nije sve ;)

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 427