Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
TOPICAL IN
 
Apgrade.org
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Vodimo vas
Vodimo te na Tropical Inn! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 August 2015

Vodimo te na Tropical Inn!Kalemegdan Summer Festival uz podrsku Heinekena predstavlja svetski poznati Deep house duo - Tube & Berger, koji nam dolaze pravo sa turneje po Ibici, mestu poznatom po ludom provodu I sjajnim žurkama.

   

Zajedno sa njima imaćemo priliku da ugostimo I Dj Coyu-a, osnivača čuvene izdavačke kuće Suara Music.

 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Happy people event PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 15 August 2015

Vodimo te na Happy people eventSpremite se za ozbiljan klabing vikend u Barutani i susret stare i nove DJ generacije.

    

Ova subota, 15. avgust, rezervisana za nastup legendarnog domaćeg kolektiva Happy People, kom će ovo biti prvi nastup u Barutani posle 10 dugih godina! Nakon 10 godina od svog poslednjeg nastupa u Barutani, Happy People ekipa je ponovo na najlepšoj kalemegdanskoj pozornici!

 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Masai Warriors event! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 August 2015

Vodimo te na Masai Warriors event!Spremite se za ozbiljan klabing vikend u Barutani i susret stare i nove DJ generacije.

    

Ovog petka, 14. avgusta posetioce Barutane zabaviće jedan od trenutno najaktivnijih beogradskih DJ kolektiva – Masai Warriors. Masai Warriors je etiketa osnovana 2010. godine sa idejom da promoviše mlade DJ-eve i producente iz Srbije i Balkana uopšte.

 

Detaljnije...
 
Vodimo tebe i tvoju ljubav na LOVEFEST! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 02 August 2015

CLUBBING.RS vodi tebe i tvoju ljubav na LOVEFEST! U saradnji sa festivalom ljubavi LOVEFEST, muzički magazin CLUBBING.RS tebe i tvoju ljubav vodi na LOVEFEST! 

 

Deveto izdanje Lovefesta, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održano od 6. do 8. avgusta, a fanove festivalske zabave čeka još jedno vrelo leto u Vrnjačkoj Banji.

 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Trens i/ili Dram vikend! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 31 July 2015

Trens i dram ovog vikenda u Barutani!Nakon nedavno završenog četvorodnevnog “4elements” festivala, beogradska Barutana je ponovo u stanju pripravnosti za novi party vikend! Ovog vikenda, 31. jula i 1. avgusta, Barutana predstavlja dve žurke – jednu za trensere, drugu za dramere, a odličan provod je zagarantovan.

  

Petak, 31. jul u Barutani rezervisan je za “Psychodelic trance reunion” – a u pitanju je veliko okupljanje svih ljubitelja kvalitetnog trensa.
  

Detaljnije...
 
Vodimo te na "4Elements" festival PDF Štampaj E-pošta
Monday, 20 July 2015

Vodimo te na "4Elements" festivalNajlepša letnja pozornica u Beogradu, kalemegdanska Barutana, već drugu sezonu za redom uspeva da opravda staru slavu – a najnovijim projektom „4Elements“ postavlja nove standarde kako noćnog, tako i dnevnog provoda!

 

Festival „4Elements“ je najavljen za kraj jula – tačnije od 23. do 26. jula, a tokom četiri dana trajanja, bogat program festivala probudiće Kalemegdansku tvrđavu i doneti odličan provod uz muziku, izložbe, bioskop, super klopu i još mnogo toga.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 451