Hertz
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 
 Âme - Live! :: Burn Residency Mix Off :: 26.04. :: Depo Beograd
 
 
FB
 
 Online Top FM radio
 

MINT

 

Beograd 2020
 
 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Obaveštenja
Vibe yourself Vol.1: Prvo izdanje mladih DJ producenata PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 23 October 2013

Muzički vikend u Gradu!Kompilacija „Vibe yourself  Vol.1“ donosi autorske radove mladih muzičkih producenata iz Srbije.

Muzički magazin Clubbing.rs će na svojstven način proslaviti svoj 6. rođendan. Celokupna ideja i zalaganje proteklih šest godina bili su okrenuti ka promociji novih, mladih muzičkih talenata.

Posetioci sajta MTV.RS i CLUBBING.RS će imati priliku da besplatno preuzmu rođendansku kompilaciju od 22. oktobra 2013. godine.

 

Detaljnije...
 
Održana prva besplatna DJ Radionica PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 24 February 2013

Održana prva besplatna DJ RadionicaU subotu, 23. februara 2013. godine, u iStyle Store, TC “Ušće” održali smo besplatnu muzičku DJ radionicu.

Svi učesnici radionice su imali priliku da se na licu mesta upoznaju sa tajnama DJ-inga, potrebnim programima, kao i znanjima potrebnim za DJ-ing.

 

Uz podršku organizacije muzičkih autora Srbije - SOKOJ & iStyle Apple Premium Reseller-a, muzički magazin Clubbing.rs, nastavlja "Junior series" koncept, kao i dešavanja okrenutih ka edukaciji i promociji mladih DJ muzičara. 

 

Detaljnije...
 
Besplatna muzička radionica za mlade DJ-eve PDF Štampaj E-pošta
Friday, 22 February 2013

Besplatna muzička radionica za mlade DJ-eveU subotu, 23. februara 2013. godine, od 14-20h u iStyle Store, TC “Ušće” održaćemo besplatnu muzičku radionicu. Učešće je potpuno besplatno! Pridružite nam se!

Uz podršku organizacije muzičkih autora Srbije - SOKOJ i iStyle, muzički magazin Clubbing.rs, nastavlja "Junior series" koncept, kao i dešavanja okrenutih ka edukaciji i promociji mladih DJ muzičara.

 

Detaljnije...
 
Konkurs za Junior series Vol.3 | KC "Grad" PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 28 November 2012

Junior series Vol.3 | 27. decembar | KC "Grad"Na redu je treća žurka iz serijala "Junior series" u Kulturnom centru Grad. U prethodne dve, postavili smo sami sebi visoke ciljeve koje želimo da održimo.

Muzički magazin Clubbing.rs, uz podršku organizacije muzičkih autora Srbije - SOKOJ i Kulturnog centra "Grad" nastavlja "Junior series" serijal žurki.

 

Detaljnije...
 
Saopštenje: Vratili smo naš Facebook Fanpage! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 21 November 2012

Saopštenje: Vratili smo naš Facebook Fanpage!

 

Posle 6 meseci pisanja (čitaj: dosađivanja) Facebook Support Team-u, uspeli smo! Dostavili smo dovoljno dokaza da je stranica naša i vratili je. Hvala operateru koji je obradio i usvojio naš zahtev. #respect #thankyou

 

Istrajali smo u naporima da povratimo svoje, kao i da nastavimo da prenosimo pozitivnu energiju i delimo ulaznice našim posetiocima.

 

Detaljnije...
 
Saopštenje: 6 meseci bez odgovora?! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 19 November 2012

Saopštenje: 6 meseci bez odgovora?!


U sredu 18. aprila u ranim jutarnjim časovima hakovan je profil našeg kolege i ukradena fan strana Clubbing.rs. Ni posle 6 meseci ne možemo da dođemo do Facebook Support tima. #fail

Administratorima su oduzete sve privilegije i za sada ona stoji netaknuta, ali bez mogućnosti da bilo šta izmenimo/dodamo.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 56