Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Robbie Williams 17. juna na beogradskom Ušću!
 
ULTRA Europe
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Film
Nosilac Oskara i kanski laureat besplatno na Cinemali PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 07 April 2015

Nosilac Oskara i kanski laureat besplatno na CinemaliU okviru Cinemale, jedinog besplatnog kafe-bioskopa u Beogradu, tokom aprila emitovaće se više ostvarenja koja su privukla veliku pažnju na bitnim filmskim festivalima širom sveta.  Iz programa se svakako izdvajaju Oskarom nagrađeni „20 Feet From Stardom“, kanski laureat „White god“, kao i dokumentarac o slavnom Niku Kejvu.
  
Na Cinemali se mogu besplatno pogledati i višetruko nagrađivana ostvarenja koja uopšte nisu stigla do regularnih bioskopa ili su veoma kratko zadržala na repertoarima istih. Ovog meseca program Cinemale, koja se održava svakog utorka u KC Peron, biće pojačan sa dva dokumentarca sa festivala BELDOCS.
  

Detaljnije...
 
Irski filmovi u Fontani PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 12 March 2015

Irski filmovi u FontaniU biskopu Fontana, koji je ovih dana proslavio tri godine godine rada od ponovnog otvaranja, nakon izuzeno posećenih projekcija sa nedavno završenog FEST-a (26 od ukupno 34 projekcije je bilo rasprodato!), biće održan filmski program Beogradskog irskog festivala.
  
Imaćete priliku da pogledate najznačajnija ostvarenja iz recentne irske produkcije.

  

   

Detaljnije...
 
Ciklus norveškog filma u Kc Gradu PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 01 February 2015

Ciklus norveškog filma u Kc GraduU saradnji sa Ambasadom Kraljevine Norveške i Norveškim filmskim institutom Kulturni centar Grad predstavlja ciklus norveškog filma. Kinematografija ove severne zemlje razvijala se relativno polako od svojih početaka pa do devedesetih godina prošlog veka kada kao i cela zemlja doživljava nagli procvat.

  

Filmski institut osnovan je 2001. godine i pružanjem velike podrške domaćim autorima norveški film je doveden na nivo velike konkurentnosti u odnosu na druge mnogo poznatije kinematografije.
  

Detaljnije...
 
Festival "Film and Chips" od večeras u DOB-u i još 10 gradova Srbije PDF Štampaj E-pošta
Friday, 16 January 2015

Festival "Film and Chips" od večeras u DOB-u i još 10 gradova Srbije

British Council i Dom omladine Beograda tokom predstojećeg vikenda predstaviće publici prvo izdanja festivala novog britanskog filma ”Film and Chips”.

 

Od 16. do 18. januara 2015, istovremeno u deset gradova Srbije (Beograd, Kragujevac, Pančevo, Čačak, Vrnjačka Banja, Subotica, Kikinda, Zrenjanin, Vršac i Valjevo) biće prikazano pet premijernih filmova najnovije britanske produkcije.

 

Detaljnije...
 
Nikita Mihalkov gost Kustendorfa PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 15 January 2015

Nikita Mihalkov gost KustendorfaReditelj Nikita Mihalkov biće gost Kustendorf Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala. Mihalkov film „Sunčanica“ koji je svetsku premijeru imao u Srbiji, biće prikazan na Kustendorfu, 25.01. a zatim će ovaj istaknuti reditelj svoje bogato iskustvo podeliti na radionici sa mladim, filmskim stvaraocima.
  
Nikita Sergejevič Mihalkov (rus. Nikita Sergeevič Mihalkov) je jedan od najpoznatijih ruskih filmskih autora i glumaca.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 602