Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Film
Premijera filma "Transformersi – Poslednji vitez" 21. juna PDF Štampaj E-pošta
Monday, 19 June 2017

Premijera filma "Transformersi – Poslednji vitez" 21. junaVeliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se premijera filma "TRANSFORMERSI – POSLEDNJI VITEZ" (TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT) održati u sredu, 21. juna u bioskopima

  

Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Dvorana Doma Sindikata, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cinestar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

  

Detaljnije...
 
Drevna "Mumija" premijerno u bioskopu Cineplexx TC Ušće PDF Štampaj E-pošta
Friday, 09 June 2017

Drevna "Mumija" premijerno u bioskopu Cineplexx TC UšćeVeliko vam je zadovoljstvo da vas obavestimo da su sinoć, 07. juna, održane premijerne projekcije akcione, epske avanture "Mumija" (The Mummy)!

  

Oduševljena publika uživala je u spektakularnim scenama, a posetioci bioskopa Cineplexx Ušće Shoping Center imali su priliku da vide princezu Amanet i Mumiju! Zahvaljujući našim saradnicima iz organizacije "Valinor" junakinje iz filma oživele su i doprinele fantastičnoj atmosferi koja je vladala u bioskopu!

  

Detaljnije...
 
Ne propustite filmski spektakl "Mumija" PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 06 June 2017

Ne propustite filmski spektakl "Mumija"Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se premijera dugo očekivanog akcionog filma "MUMIJA" (THE MUMMY) održati u sredu, 7. juna

  

U bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cineplexx Priština. Karte za premijeru su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.

  

Detaljnije...
 
Wonder Woman dolazi u Srbiju! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 05 June 2017

Wonder Woman dolazi u Srbiju!Moć, otmenost i mudrost: nadahnjujuće osobine  koje se neizostavno poistovećuju s najvećom superjunakinjom svih vremena, poznatom u celom svetu kao Čudesna Žena.

    

Poštovani i i dugogodišnji arhetip DC-ja i globalni simbol snage i jednakosti više od 75 godina – kako i kada se pojavila kao i  zašto joj je dobrobit čovečanstva toliko važna?
 

Detaljnije...
 
Vikend francuskog filma u DOB-u PDF Štampaj E-pošta
Monday, 29 May 2017

Vikend francuskog filma u DOB-uDa li postoji ženska sudbina? Ženske priče? I, ako postoje, šta mogu svima nama da kažu? Pet intimnih filmova o ženskoj perspektivi. Pet snažnih junakinja u borbi sa ličnim, porodičnim i društvenim demonima.
  
Pet filmova sa francuskim šarmom i ženskim ulogama koje se ne zaboravljaju. Drugi ovogodišnji vikend francuskih filmova u Domu omladine Beograda predstavlja vam izuzetne ženske filmske priče, koje potpisuju i žene i muškarci.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 712