Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Oktobarski salon 2014
 
Lucky Records Showcase with Gary Beck
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Film
Slobodna zona traži volontere PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 23 September 2014

Slobodna zona traži volontereObožavaš filmove? Dobro govoriš engleski? Imaš više od 18 godina? Želiš da stekneš korisno iskustvo i upoznaš zanimljive ljude iz sveta filma i kulture? Ako je odgovor na sva ova pitanja DA, budi deo Slobodne zone!
 
Slobodna zona je festival angažovanog igranog i dokumentarnog filma na kojem ćeš se susresti  sa aktuelnim društveno-političkim temama i novim pogledima i tumačenjima istih, upoznati se sa procesom pripreme i realizacije jednog  festivala i steći veliki broj novih prijatelja i potencijalnih saradnika. Festival ove godine priprema 10. jubilarno izdanje!
  

Detaljnije...
 
Sedam filmova najrazličitijih žanrova na ovogodišnjem Blockbusteru! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 11 September 2014

Sedam filmova najrazličitijih žanrova na ovogodišnjem Blockbusteru!Sedam filmova najrazličitijih žanrova na ovogodišnjem Blockbusteru! Džejms Gandolfini, Tom Hardi, Džeke Džonson, Džon Litgov i Alfred Molina na velikom platnu!
 
Filmska revija BLOCKBUSTER održaće se u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od 17. do 21. septembra donoseći zanimljiva filmska ostvarenja. Od mistične avanture “Lavirint - Nemoguće bekstvo” studija 20th Century Fox do francuskih i italijanskih hitova.
  

Detaljnije...
 
Šta nas očekuje u novom Hobitu? PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 29 July 2014

Šta nas očekuje u novom Hobitu?Odlučujuća bitka slavne HOBIT trilogije vodi se krajem 2941. godine i tre­ćeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Šmauga kojeg je poznata družina u prošlom nastavku proterala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada ova neman bi će stalna pretnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Torin biti opsednut ponovo osvojenim blagom,
 
Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Srednje Zemlje prepoznati pravu opas­nost koja dolazi u liku Saurona...
 

Detaljnije...
 
Filmstreet 2014. počinje 13.juna projekcijom filma "Veliki Getsbi" PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 11 June 2014

Filmstreet 2014. počinje 13.juna projekcijom filma "Veliki Getsbi"Filmstreet, letnji filmski festival na otvorenom, četvrtu godinu za redom pretvoriće beogradske ulice, parkove, ćoškove i trgove u bioskopske sale na otvorenom.

  

Zahvaljujući Amstelu, tokom leta Beogradom će se širiti filmska platna na 15 najboljih lokacija, prikazujući 40 kultnih ostvarenja svetske kinematografije.
 

Detaljnije...
 
Cinema City ponovo u junskom terminu! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 15 May 2014

Cinema City ponovo u junskom terminu!Cinema City internacionalni filmski festival ove godine se ponovo održava u starom junskom terminu - od 21. do 28. juna u Novom Sadu!

  

Kao i prethodnih godina, posetioci će imati priliku da pogledaju preko sto originalnih filmskih ostvarenja na deset gradskih lokacija, među kojima su publici omiljeni bioskopi  na  otvorenom.  Filmove  će  pratiti  sjajni  muzički  nastupi,  kao  i  nova  programska  celina  - Cinema City Pro - namenjena filmskim profesionalcima.
   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 588