Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Exit Magic Card
 
ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2016
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Film
FEF: Oči u oči sa evropskim filmovima za mlade PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 19 June 2016

FEF: Oči u oči sa evropskim filmovima za mladeSelekcija “Oči u oči” (Eye To Eye) predstojećeg 23. izdanja Festivala evropskog filma Palić predstaviće premijerno u Srbiji pet zanimljivih evropskih dugometražnih filmova koji su po temama namenjeni mladoj publici.
  

Biće prikazan “Cheer Up” (r: Christy Garland), odlična doku-drama o neuspešnim finskim navijačicama (cheerleaders) koja na pomalo uvrnut način zamagljuje granicu između smešnog i tragičnog.
   

Detaljnije...
 
Filmstreet 2016 počinje! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 11 June 2016

Filmstreet 2016 počinje!Psst, samo nešto da vam kažemo: FILMSTREET POČINJE! Ove godine pod zvezdanim nebom na 10 najlepših beogradskih lokacija gledaćemo: 30 filmskih klasika 3 pozorišne predstave osmehe u parkovima, kokice na ulici, simpatije na ćebićima, i bake na šamlicama...

    

Dodjite na otvaranje na kojem gledamo legendarnu "Nacionalnu klasu" sa Draganom Nikolićem u glavnoj ulozi!
  

Detaljnije...
 
Epsku avanturu "WARCRAFT" za 10 dana pogledalo preko 50.000 u Srbiji PDF Štampaj E-pošta
Friday, 10 June 2016

Epsku avanturu "WARCRAFT" za 10 dana pogledalo preko 50.000 u SrbijiVeliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je epsku avanturu "WARCRAFT - POČETAK" za samo 10 dana prikazivanja pogledalo preko 50 000 ljudi i time je postao ubedljivo najgledaniji film u Srbiji.

  

Publika je sa velikim oduševljenjem dočekala ovaj filmski spektakl, što potvrđuju veoma pozitivne reakcije, kako fanova popularne igrice po kojoj je i snimljen, tako i ljubitelja različitih filmskih žanrova.
 

Detaljnije...
 
DOB obeležava 120 godina od prve filmske projekcije u Beogradu PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 05 June 2016

DOB obeležava 120 godina od prve filmske projekcije u BeograduU kafani Zlatni krst na Terazijama 6. juna 1896. održana je prva filmska projekcija u Beogradu.

   

Prikazan je izbor dokumentarnih filmova braće Limijer koji su tokom godina beležili uzbudljivu svakodnevicu običnih ljudi, poznatih ličnosti, plemstva i vladara širom sveta. Tačno 120 godina kasnije, 6. juna 2016, pred projekciju dokumentarnog filma o legendi mađarskog fudbala “Puškaš, Hungary”, u bioskopu Doma omladine Beograda, u saradnji sa Jugoslovenskom kinotekom, prikazaćemo izbor filmova braće Limijer koji su naši sugrađani mogli da vide prvi put te davne junske noći.
  

Detaljnije...
 
Vikend francuske filmske komedije u DOB-u PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 31 May 2016

Vikend francuske filmske komedije u DOB-uVino, sir, Ajfelov toranj i… filmska komedija – asocijacija je jasna: Francuska! Prva filmska komedija bila je francuska!

  

I 120 godina kasnije, komedije kojima se najviše smejemo još uvek dolaze iz Francuske! Ove godine dane francuske filmske komedije otvara Žerar Depardje sa urnebesnom pričom o ocu i sinu u potrazi  za savršenim vinom i bliskijim međusobnim odnosom (Sveta ljubav), a zatim furiozno nastavljamo kroz svet urnebesnih zapleta, neočekivanih obrta, smešnih situacija i šarmantnih francuskih filmskih junaka.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 650