Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
TOPICAL IN
 
Apgrade.org
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Film
Ciklus filma na španskom u KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 August 2015

Ciklus filma na španskom u KC GradPripremili smo poseban filmski program u saradnji sa Instituto Cervantes de Belgrado. Drugu godinu zaredom prikazaćemo odabrane filmske naslove u bašti KC GRAD, sa titlovima na srpskom jeziku. Ulaz je slobodan.
 

Nedelja 30. avgust, 22h; Karmina ili mećava (2012), Pako Leon; Karmina je gospođa od 58 godina koja drži radnju u Sevilji gde se prodaju iberijski proizvodi.
  

Detaljnije...
 
Saznajte kako je nastala Fantastična 4! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 22 July 2015

Saznajte kako je nastala Fantastična 4!Saznajte kako je nastala Fantastična 4! Spektakularna akcija u domaćim bioskopima od 6. avgusta.
    
Fantastična četvorka za dve nedelje dolazi na velika platna u spektakularnoj ekranizaciji studija koji nas je oduševio X-Men serijalom, 20th Century Fox, i u režiji uvek sjajnog Džoša Trenka. Priču koja opisuje poreklo Fantastične četvorke i koja nam donosi prikaz događaja pre nego što su postali superheroji, ovaj put potpisuju novi reditelj, novi scenaristi i novi glumci. Na radost brojnih fanova, od 6. avgusta u bioskopima ih očekuje spektakularna akcija i zanimljiva priča o mladim superherojima.
 

Detaljnije...
 
Filmstreet predstavlja: "Društvo mrtvih pesnika" PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 20 June 2015

Filmstreet predstavlja: "Društvo mrtvih pesnika"Filmstreet nastavlja svoje putovanje projekcijom filma „Društvo mrtvih pesnika“, koji ćemo gledati u nedelju 21.juna, na Tašmajdanu, sa početkom od 20:30h.
  
“Društvo mrtvih pesnika” iz 1989. godine je naša  posveta glumcu Robinu Vilijamsu, koji nas je tragično napustio prošle godine. Film je režirao najčuveniji Australo-Britanac Piter Vir, reditelj “Galipolja” i “Trumanovog šou”-a.  Ovo sjajno ostvarenje nagrađeno je Bafta nagradu za najbolji film i Oskarom za najbolji scenario.
  

Detaljnije...
 
Kazablanka na Filmstreet-u! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 17 June 2015

Kazablanka na Filmstreet-u!Nakon fenomenalnog otvaranja i putovanja u svemir, i posete Amerikancu u Parizu, Filmstreet se vraća svom početku, projekcijom filma „Kazablanka“ kojim je i otpočela jedna od najlepših letnjih filmskih priča u Beogradu pre četiri godine.

  

Druženje je zakazano za četvrtak, 18.jun, na uglu Jevremove i Kapetan Mišine ulice, kod ustanove kulture Parobrod, sa početkom od 20:30h.

  

Detaljnije...
 
Panama otvara 8. Cinema City PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 16 June 2015

Panama otvara 8. Cinema CitySa nestrpljenjem očekivana, domaća premijera filma Panama otvara 8. Cinema City festival.

  

Panama  je debitantsko ostvarenje dvostruko nagrađivanog reditelja Pavla Vučkovića u zvaničnoj selekciji Cinefondation na filmskom festivalu u Kanu. Nakon ovogodišne svetske premijere na najznačajnijem svetskom festivalu u Kanu i to u glavnom programu Official Selection - Special Screenings, Panama će premijerno biti prikazana domaćoj publici na otvaranju 8. Cinema City internacionalnog filmskog festivala u ponedeljak, 29. juna u novoj kreativnoj četvrti, u Novom Sadu.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 609