Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
ULTRA Europe
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Film
Filmstreet predstavlja: "Društvo mrtvih pesnika" PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 20 June 2015

Filmstreet predstavlja: "Društvo mrtvih pesnika"Filmstreet nastavlja svoje putovanje projekcijom filma „Društvo mrtvih pesnika“, koji ćemo gledati u nedelju 21.juna, na Tašmajdanu, sa početkom od 20:30h.
  
“Društvo mrtvih pesnika” iz 1989. godine je naša  posveta glumcu Robinu Vilijamsu, koji nas je tragično napustio prošle godine. Film je režirao najčuveniji Australo-Britanac Piter Vir, reditelj “Galipolja” i “Trumanovog šou”-a.  Ovo sjajno ostvarenje nagrađeno je Bafta nagradu za najbolji film i Oskarom za najbolji scenario.
  

Detaljnije...
 
Kazablanka na Filmstreet-u! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 17 June 2015

Kazablanka na Filmstreet-u!Nakon fenomenalnog otvaranja i putovanja u svemir, i posete Amerikancu u Parizu, Filmstreet se vraća svom početku, projekcijom filma „Kazablanka“ kojim je i otpočela jedna od najlepših letnjih filmskih priča u Beogradu pre četiri godine.

  

Druženje je zakazano za četvrtak, 18.jun, na uglu Jevremove i Kapetan Mišine ulice, kod ustanove kulture Parobrod, sa početkom od 20:30h.

  

Detaljnije...
 
Panama otvara 8. Cinema City PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 16 June 2015

Panama otvara 8. Cinema CitySa nestrpljenjem očekivana, domaća premijera filma Panama otvara 8. Cinema City festival.

  

Panama  je debitantsko ostvarenje dvostruko nagrađivanog reditelja Pavla Vučkovića u zvaničnoj selekciji Cinefondation na filmskom festivalu u Kanu. Nakon ovogodišne svetske premijere na najznačajnijem svetskom festivalu u Kanu i to u glavnom programu Official Selection - Special Screenings, Panama će premijerno biti prikazana domaćoj publici na otvaranju 8. Cinema City internacionalnog filmskog festivala u ponedeljak, 29. juna u novoj kreativnoj četvrti, u Novom Sadu.
 

Detaljnije...
 
Cinema City 2015: Selekcija Up to 10,000 Bucks donosi... PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 10 June 2015

Cinema City 2015: Selekcija Up to 10,000 Bucks donosi...Selekcija Up to 10,000 Bucks donosi Svežu perspektivu koju ne možete da vidite na redovnom bioskopskom repertoaru.
   
Osmi Cinema City vam predstavlja jedan od omiljenih programa publike - selekciju Up to 10.000 Bucks koja na ovogodišnji festival donosi “lavirint tema, žanrova i ideja i svežu perspektivu koju ne možete da vidite na redovnom bioskopskom repertoaru”. Ovaj program koji prikazuje filmove snimljene budžetom manjim od 10.000 dolara, ove godine donosi 26 raznovrsnih ostvarenja iz celog sveta.
 

Detaljnije...
 
Kurt Kobejn: Montaža pakla na 8. Cinema City festivalu PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 30 May 2015

Kurt Kobejn: Montaža pakla na 8. Cinema City festivaluNa 8. Cinema City festivalu koji se održava od 29. juna do 5. jula, na Planet Rock Music Stage-u susrešće se i ove godine muzika i film u okviru popularne selekcije Planet Rock, koja svake godine izaziva veliko interesovanje publike zahvaljujući odličnom odabiru muzičkih filmova.

  

Ovogodišnju selekciju predvodi film Kurt Kobejn: montaža pakla, scenariste i reditelja Bret Morgena, koji je časopis Rolling Stone okarakterisao kao “najintimniji rok dokumentarac ikada”.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 607