Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
BEOGRAD SVETLOSTI – iskra blistavih ideja
 
Belgrade Jazz Festival 2015
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Film
Poruka Distrikta 13! Budite uz nas! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 11 September 2015

Poruka Distrikta 13! Budite uz nas!SLOBODA JE NEŠTO ZA ŠTA SE VREDI BORITI! Revolucija se bliži i od 19. novembra više ništa neće biti isto a vatra će goreti zauvek!

 

Izuzetna, Oscarom nagrađena, Dženifer Lorence  postala je ptica rugalica koja se napokon rešila okova i slobodno raširila krila!
  

  

Detaljnije...
 
Projekcija video radova Jurgena Meekela! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 02 September 2015

Projekcija video radova Jurgena Meekela!U četvrtak 03. septembra pogledajte radove renomiranog holandskog audio-vizuelnog umetnika Jurgena Meekela.

  

Tom prilikom u Izbi će biti održana prezentacija njegovih video radova. Biće prikazana četiri kratkometražna animirana filma rađena raznim tehnikama animacije, korišćenjem analognih i vektorski manipulisanih slika. Projekcija počinje u 20 časova u kafe-galeriji Izba u Novom Sadu.

  

Detaljnije...
 
Ciklus filma na španskom u KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 August 2015

Ciklus filma na španskom u KC GradPripremili smo poseban filmski program u saradnji sa Instituto Cervantes de Belgrado. Drugu godinu zaredom prikazaćemo odabrane filmske naslove u bašti KC GRAD, sa titlovima na srpskom jeziku. Ulaz je slobodan.
 

Nedelja 30. avgust, 22h; Karmina ili mećava (2012), Pako Leon; Karmina je gospođa od 58 godina koja drži radnju u Sevilji gde se prodaju iberijski proizvodi.
  

Detaljnije...
 
Saznajte kako je nastala Fantastična 4! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 22 July 2015

Saznajte kako je nastala Fantastična 4!Saznajte kako je nastala Fantastična 4! Spektakularna akcija u domaćim bioskopima od 6. avgusta.
    
Fantastična četvorka za dve nedelje dolazi na velika platna u spektakularnoj ekranizaciji studija koji nas je oduševio X-Men serijalom, 20th Century Fox, i u režiji uvek sjajnog Džoša Trenka. Priču koja opisuje poreklo Fantastične četvorke i koja nam donosi prikaz događaja pre nego što su postali superheroji, ovaj put potpisuju novi reditelj, novi scenaristi i novi glumci. Na radost brojnih fanova, od 6. avgusta u bioskopima ih očekuje spektakularna akcija i zanimljiva priča o mladim superherojima.
 

Detaljnije...
 
Filmstreet predstavlja: "Društvo mrtvih pesnika" PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 20 June 2015

Filmstreet predstavlja: "Društvo mrtvih pesnika"Filmstreet nastavlja svoje putovanje projekcijom filma „Društvo mrtvih pesnika“, koji ćemo gledati u nedelju 21.juna, na Tašmajdanu, sa početkom od 20:30h.
  
“Društvo mrtvih pesnika” iz 1989. godine je naša  posveta glumcu Robinu Vilijamsu, koji nas je tragično napustio prošle godine. Film je režirao najčuveniji Australo-Britanac Piter Vir, reditelj “Galipolja” i “Trumanovog šou”-a.  Ovo sjajno ostvarenje nagrađeno je Bafta nagradu za najbolji film i Oskarom za najbolji scenario.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 611