Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Beo Šik @ KC GRAD
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Izveštaji
Beo Šik: Izložba povodom 6. rođendana KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Monday, 13 April 2015

Beo Šik: Izložba povodom 6. rođendana KC GradKo čini jedan grad posebnim? Ljudi. Šta čini neke ljude zanimljivim? Stil.
 
KC Grad čvrsto veruje da Beograd najviše čine Beograđani, i to Beograđani sa stilom zbog kojih ovaj grad i ako nije najlepši na svetu jeste jako privlačan. Kao i svake godine, tačnije svakog aprila, KC Grad želi da svoj rođendan obeleži nekom specifičnom izložbom, događajem koji iskače iz svakodnevnice i koji sagledava stvari iz šire perspektive.
 

Detaljnije...
 
Joris Voorn “zapalio” beogradski Hangar PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 14 March 2015

Joris Voorn “zapalio” beogradski Hangar U prepunom Hangaru, luke Beograd sinoć je održana prva Smirnoff Illuminato Lovefest Fire žurka. Zvezda večeri bio je Joris Voorn, koji je svojim energičnim dvosatnim setom na pravi način predstavio najvatreniju binu festivala ljubavi iz Vrnjačke Banje.

Voorn je na veliko oduševljenje publike “zavrteo” brojne hitove, a njegov nastup bio je ispraćen gromoglasnim aplauzom i ovacijama. 

 

Detaljnije...
 
Heineken doneo duh svetskih metropola na vrh Beograda! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 08 December 2014

Heineken doneo duh svetskih metropola na vrh Beograda!U okviru svoje kampanje “Cities of the world”, Heineken® je okupio šest različitih kultura i atmosfere Njujorka, Londona, Amsterdama, Berlina, Šangaja i Rio de Ženeira, i to u centru Beograda! Ekskluzivna „Heineken: Open Your City“ žurka otkrila je jedinstvene tajne šest svetskih metropola i donela nesvakidašnji doživljaj  brojnim gostima.

  

Jedinstveno Heineken® iskustvo okupilo je mnogobrojne poznate ličnosti različitih profesija.
  

Detaljnije...
 
Kung Fu manija u Depo Magacinu PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 07 December 2014

Kung Fu manija u Depo MagacinuNajveća tehno žurka ovog meseca u Beogradu, veliki China Town Kung Fu Techno Party , okupio je preko 4000 ljudi i bio definitivno žurka za koju se ovog vikenda tražila karta više.

  

Totalnu kung fu lomljavu napravila je sjajna domaća tehno DJ ekipa, u prostoru pretvorenom u pravu kinesku četvrt sa prepoznatljivim crvenim lampionima, velikim kineskim zmajem i maskiranim konkubinama koje su delile kolačiće sudbine sa šaljivim porukama.
  

Detaljnije...
 
SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 07 December 2014

SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu!SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu! Muzički producent Milan Stanković (SevdahBABY) održao je u Nišu besplatnu muzičku radionicu pod nazivom “Kako se snima album“ u okviru programa “Converse Rubber Tracks“.

    

Na radionici je bio okružen sa preko 70 muzičara i producenata, koje nije sprečilo loše vreme da se okupe u nedavno renovirananom klubu Sunset u centru Niša. SevdahBABY se na početku svog izlaganja osvrnuo na na svoje odrastanje u Nišu i na koji način se zainteresovao za muziku.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 384