Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Izveštaji
Heineken doneo duh svetskih metropola na vrh Beograda! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 08 December 2014

Heineken doneo duh svetskih metropola na vrh Beograda!U okviru svoje kampanje “Cities of the world”, Heineken® je okupio šest različitih kultura i atmosfere Njujorka, Londona, Amsterdama, Berlina, Šangaja i Rio de Ženeira, i to u centru Beograda! Ekskluzivna „Heineken: Open Your City“ žurka otkrila je jedinstvene tajne šest svetskih metropola i donela nesvakidašnji doživljaj  brojnim gostima.

  

Jedinstveno Heineken® iskustvo okupilo je mnogobrojne poznate ličnosti različitih profesija.
  

Detaljnije...
 
Kung Fu manija u Depo Magacinu PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 07 December 2014

Kung Fu manija u Depo MagacinuNajveća tehno žurka ovog meseca u Beogradu, veliki China Town Kung Fu Techno Party , okupio je preko 4000 ljudi i bio definitivno žurka za koju se ovog vikenda tražila karta više.

  

Totalnu kung fu lomljavu napravila je sjajna domaća tehno DJ ekipa, u prostoru pretvorenom u pravu kinesku četvrt sa prepoznatljivim crvenim lampionima, velikim kineskim zmajem i maskiranim konkubinama koje su delile kolačiće sudbine sa šaljivim porukama.
  

Detaljnije...
 
SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 07 December 2014

SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu!SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu! Muzički producent Milan Stanković (SevdahBABY) održao je u Nišu besplatnu muzičku radionicu pod nazivom “Kako se snima album“ u okviru programa “Converse Rubber Tracks“.

    

Na radionici je bio okružen sa preko 70 muzičara i producenata, koje nije sprečilo loše vreme da se okupe u nedavno renovirananom klubu Sunset u centru Niša. SevdahBABY se na početku svog izlaganja osvrnuo na na svoje odrastanje u Nišu i na koji način se zainteresovao za muziku.
  

Detaljnije...
 
Lojd i Kamilo oduševili publiku u završnici 30. Beogradskog džez festivala! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 29 October 2014

Lojd i Kamilo oduševili publiku u završnici 30. Beogradskog džez festivala!Lojd i Kamilo oduševili publiku u završnici 30. Beogradskog džez festivala! Koncertima legendarnih džez muzičara Čarlsa Lojda i Mišela Kamila, u prepunom Domu sindikata, 27. oktobra zatvoren je 30. Beogradski džez festival, u organizaciji i produkciji Doma omladine Beograda.

  

Na svečanom zatvaranju publici su se obratili Rajan Rolands, savetnik za medije i kulturu Ambasade SAD i  Aleksandar Živković, programski menadžer prvog Beogradskog džez festivala.
 

Detaljnije...
 
Detroit Swindle oduševio Beograđane PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 14 October 2014

Detroit Swindle oduševio BeograđaneU prepunom magacinu Depo u organizaciji Lovefesta iz Vrnjačke Banje, sinoć je održana prva Smirnoff Illuminato Lovefest Energy žurka. Zvezde večeri bili su holandski dvojac Detroit Swindle, koji su u okviru dvosatnog seta, sve vreme držali publiku na nogama i pokazali energiju koju sa sobom nosi najveća underground bina festivala ljubavi.

   

Posle uspešnog nastupa na Lovefestu 2013. godine duo iz Amsterdama sinoć je premijerno nastupio u Beogradu i prema njihovim rečima zabeležio još jednu žurku za pamćenje.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 382