Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Izveštaji
Vasil i Bojan oduševili publiku u Parizu! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 12 November 2015

Vasil i Bojan oduševili publiku u Parizu! Photo by Emmanuelle Vial Klavirski duo Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, imao je čast da otvori 13. izdanje festivala JazzyColors, u četvrtak, 5.novembra 2015. u Parizu, u svečanoj sali  dvorane Carreau du Temple. Duo je održao koncert koji je prvi put izveo u februaru ove godine.
  

Za ovaj nastup u Parizu, Bojan i Vasil su izveli još jedan zanimljiv repertoar, koji je svakako i ovoga puta bio sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike.
  

Detaljnije...
 
Završen Lovefest Energy Weekend PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 27 October 2015

Završen Lovefest Energy WeekendDve noći tehno eksplozije u beogradskom Drugstore-u. Tokom vikenda  u prepunom klubu Drugstore održan je Lovefest Energy Weekend u okviru koga je najavljeno deseto izdanje festivala ljubavi, kao i rođendanski popusti za sve događaje koje festival ljubavi organizuje tokom 2016-te.
    
Prve noći u velikoj sobi program je otvorio Doo, a zatim je nastupio nemački di-džej XDB koji je prema njegovim rečima imao nezaboravno premijerno predstavljanje pred beogradskim klaberima.
    

Detaljnije...
 
Završen Kalemegdan Summer Festival PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 30 August 2015

Završen Kalemegdan Summer FestivalNastupom naše najpoznatijeg dj-a Bože Podunavca završen je spektakularni Kalemegdan Summer Festival, koji je posetilo preko 20 000 ljudi, uz podrsku Heinekena.

Publika je tokom ovog leta, na Beogradskoj tvrđavi uživala u nastupima Jeremy Olandera, Sharama, Paul Van Dyka, Danncia, Orjan Nilsena, Marla, Code Black, Tube & Bergera, Coyu-a i velikom broju domaćih dj-eva koji su bili zaslužni za fenomenalnu atmosferu.

 

Detaljnije...
 
FOTO IZVEŠTAJ: SONUS 2015 PDF Štampaj E-pošta
Monday, 24 August 2015

FOTO IZVEŠTAJ: SONUS 2015Nekoliko desetina hiljada ljudi od nedelje do petka zabavljali su se na ovogodišnjem Sonusu. Ni kiša koja je neumorno padala 2 dana nije uspela raspoložene partijanere iz celog sveta da spreči da dođu na  nastupe svojih omiljenih DJ-a na plaži Zrće na Pagu.


U 5 dana i 5 noći festivala, više od 70 Dja nastupilo je u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso te na partijima na brodu.

 

Detaljnije...
 
Gramophonedzie Live Experience oduševio slovenačku publiku! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 18 August 2015

Gramophonedzie Live Experience oduševio slovenačku publiku!Na nedavno održanom Šengen festivalu u Sloveniji, Gramophonedzie Live Expierence (GLE) je fascinirao i očarao posetioce!
 
Njihov nastup na main stage-u ispunio je sva očekivanja uz izvođenje svojih najpoznatijih pesama "Street Lady", "No Sugar" i"Why Don't You" gde je publika premijerno čula izvođenje novih pesama "Feels Like Love" i "Bitches Know".
 

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 398