Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Dani Tuve Janson
 
SLAM
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 

Find stage lighting on DHgate

 

Izveštaji
Heineken doneo duh svetskih metropola na vrh Beograda! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 08 December 2014

Heineken doneo duh svetskih metropola na vrh Beograda!U okviru svoje kampanje “Cities of the world”, Heineken® je okupio šest različitih kultura i atmosfere Njujorka, Londona, Amsterdama, Berlina, Šangaja i Rio de Ženeira, i to u centru Beograda! Ekskluzivna „Heineken: Open Your City“ žurka otkrila je jedinstvene tajne šest svetskih metropola i donela nesvakidašnji doživljaj  brojnim gostima.

  

Jedinstveno Heineken® iskustvo okupilo je mnogobrojne poznate ličnosti različitih profesija.
  

Detaljnije...
 
Kung Fu manija u Depo Magacinu PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 07 December 2014

Kung Fu manija u Depo MagacinuNajveća tehno žurka ovog meseca u Beogradu, veliki China Town Kung Fu Techno Party , okupio je preko 4000 ljudi i bio definitivno žurka za koju se ovog vikenda tražila karta više.

  

Totalnu kung fu lomljavu napravila je sjajna domaća tehno DJ ekipa, u prostoru pretvorenom u pravu kinesku četvrt sa prepoznatljivim crvenim lampionima, velikim kineskim zmajem i maskiranim konkubinama koje su delile kolačiće sudbine sa šaljivim porukama.
  

Detaljnije...
 
SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 07 December 2014

SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu!SevdahBABY okupio brojne muzičare i producente na muzičkoj radionici u Nišu! Muzički producent Milan Stanković (SevdahBABY) održao je u Nišu besplatnu muzičku radionicu pod nazivom “Kako se snima album“ u okviru programa “Converse Rubber Tracks“.

    

Na radionici je bio okružen sa preko 70 muzičara i producenata, koje nije sprečilo loše vreme da se okupe u nedavno renovirananom klubu Sunset u centru Niša. SevdahBABY se na početku svog izlaganja osvrnuo na na svoje odrastanje u Nišu i na koji način se zainteresovao za muziku.
  

Detaljnije...
 
Lojd i Kamilo oduševili publiku u završnici 30. Beogradskog džez festivala! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 29 October 2014

Lojd i Kamilo oduševili publiku u završnici 30. Beogradskog džez festivala!Lojd i Kamilo oduševili publiku u završnici 30. Beogradskog džez festivala! Koncertima legendarnih džez muzičara Čarlsa Lojda i Mišela Kamila, u prepunom Domu sindikata, 27. oktobra zatvoren je 30. Beogradski džez festival, u organizaciji i produkciji Doma omladine Beograda.

  

Na svečanom zatvaranju publici su se obratili Rajan Rolands, savetnik za medije i kulturu Ambasade SAD i  Aleksandar Živković, programski menadžer prvog Beogradskog džez festivala.
 

Detaljnije...
 
Detroit Swindle oduševio Beograđane PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 14 October 2014

Detroit Swindle oduševio BeograđaneU prepunom magacinu Depo u organizaciji Lovefesta iz Vrnjačke Banje, sinoć je održana prva Smirnoff Illuminato Lovefest Energy žurka. Zvezde večeri bili su holandski dvojac Detroit Swindle, koji su u okviru dvosatnog seta, sve vreme držali publiku na nogama i pokazali energiju koju sa sobom nosi najveća underground bina festivala ljubavi.

   

Posle uspešnog nastupa na Lovefestu 2013. godine duo iz Amsterdama sinoć je premijerno nastupio u Beogradu i prema njihovim rečima zabeležio još jednu žurku za pamćenje.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 382