Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Exit Magic Card
 
ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2016
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Izveštaji
Završen 2. Kalemegdan Summer Festival PDF Štampaj E-pošta
Monday, 13 June 2016

Završen 2. Kalemegdan Summer FestivalPosle tri spektakularne noći žestokog TOPLJENJA završeno je drugo izdanje Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena.

   

Festival je ugostio više od 6000 ljudi i preko 40 najboljih domaćih i svetskih izvođača, iako je padala kiša, to nije sprečilo posetioce da dođu i đuskaju do ranih jutarnjih časova na jednoj od najlepših lokacija u zemlji – Beogradskoj tvrđavi.
 

Detaljnije...
 
Sjajni Traumer nastupio u Nišu pred više hiljada ljudi! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 12 June 2016

Sjajni Traumer nastupio u Nišu pred više hiljada ljudi!U subotu, 11. juna je u Nišu održana još jedna žurka za pamćenje u organizaciji NHF-a, ovoga puta uz pomoć najboljeg evropskog - Exit Festivala!
   
Junsko izdanje Naissus House Festa zabeležilo je posetu od više hiljada fanova tehno zvuka, sjajnu energiju i žurku kakvu smo dugo čekali u Nišu!
 

Detaljnije...
 
3000 rejvera obeležilo Green Love žurku PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 17 May 2016

3000 rejvera obeležilo Green Love žurku - Photo by Bernard BodoMajsko izdanje Green Love festivala zabeležilo je posetu od 3000 fanova tehno zvuka, sjajnu energiju i žurku kakvu smo dugo čekali!

  

Brazilska lepotica Anna, kao i njene kolege, Lea Dobričić b2b DJ Markyz, Petar Dundov i Jolly Joke b2b Galinac Galinac digli su na noge punu salu SPENSa.

   

   

Detaljnije...
 
Nastić zagrejao, a Lio zapalio masu u Spensu! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 25 April 2016

Nastić zagrejao, a Lio zapalio masu u Spensu!U petak, 22. aprila je u novosadskom Spensu održana još jedna žurka za pamćenje – pred oko hiljadu Novosađana nastupili su Carlo Lio, kanadska techno atrakcija i Marko Nastić, veteran srpske elektronske scene.

  

Ova žurka organizovana je kao još jedna u nizu u serijalu warm up događaja za Raveolution 2016, koji će se desiti u julu u Beogradu.
 

Detaljnije...
 
Šta ste propustili na 2. Raveolution-u? PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 03 April 2016

Vodimo te na Raveolution!Art Department i Oxia nastupili su pred 2.500 beogradskih rejvera, koji su do jutra uživali u techno i house zvucima koji su pomerali masu.


U iščekivanju zvezda večeri, beogradsku publiku zagrevali su sjajni duo Alternativa i Kristijan Molnar, dok legendarni Art Department nije preuzeo miks pult oko 2 sata i potpuno zapalio masu. Oxia je nastupio poslednji i doveo atmosferu do usijanja, tako da je žurka potrajala do ranih jutarnjih časova, kada se dobar deo rejvera prebacio u klub The Tube, gde je bio zakazan zvanični afterparty događaja.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 405