Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Najave
Malmadre: Luda đuska uz indi i soul PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 05 March 2015

Malmadre: Luda đuska uz indi i soulBend Malamadre, koji na veoma originalan način, sa prizvukom bluza, indija i soula, obrađuje hitove različitih muzičkih pravaca, nastupuće u četvrtak na večeri Alt-kafana u klubu Peron.
 
U bendu Malmadre se ističe izuztno kvalitetan ženski vokal Nadin Ak Mahmud, koju prati polu-akustični bend. U okviru svog repertoara Malamadre izvodi obrade indie, soul, blues, rock i pop muzike, ali sve u nekom svom, originalnom fazonu.
  

Detaljnije...
 
Drug§tore predstavlja: DJ Dasha Rush (Berlin) PDF Štampaj E-pošta
Monday, 02 March 2015

Drug§tore predstavlja: DJ Dash Rush (Berlin)Za nju ne treba posebna najava... Dovoljno je samo reći - dj DASHA RUSH. Ova lepotica za gramofonima nastupa u Beogradu, 7. marta, u klubu "DRUGSTORE". Domaća podrška, na ovom dugoočekivanom, pravom rejvu u Bg-u, su Filip Xavi i Pharmacist. Spremite se za underground berlinsku techno žurku!
 
Prvi put se beogradskoj publici predstavila pre tačno godinu dana, upravo u klubu "Drugstore".
  

Detaljnije...
 
"ElectroGlobe Recordings" u klubu "Three Dots" PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 26 February 2015

"ElectroGlobe Recordings" u klubu "Three Dots"Ovog petka u klubu "Three Dots" Nemačka izdavačka kuća "ElectroGlobe Recordings" u saradnji sa agencijom "TSUNAMY BOOKINGS" pravi žurku i u goste nam dovodi:

  

Volt & Vintage iz Nemačke, Fabian Jakopetza iz Hrvatske, Worda iz Bosne i Hercegovine. Imaćete priliku da uz inostrana čujete i domaća imena: Simon Roge, Milovan Stojanović i BigFill.
   

Detaljnije...
 
Ibiza u Beogradu ove subote! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 26 February 2015

Ibiza u Beogradu ove subote!Zajedno sa porastom temperature u Beograd stiže i pravi dašak Ibice! Naime, DJ i producent Andy Rourke, rezident u nekolio klubova na ovom španskom ostrvu, biće gost za DJ pultom beogradskog kluba Dot ove subote, 28. februara.

  

Njemu će se za pultom, u vidu domaće podrške pridružiti Bross. Samo dan kasnije – u Dot stiže LTJ Bukem na specijalan nastup za ograničen broj posetilaca!
   

Detaljnije...
 
Retro tehno i "Ander" vraćaju zlatno doba BG klabinga PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 26 February 2015

Retro tehno i "Ander" vraćaju zlatno doba BG klabingaBeogradski klabere 7. marta čeka pravi mali spektakl, pošto će se kultni beogradski klub "Andergraund" otvoriti na još jedno veče i vratiti nas u zlatno vreme domaće scene. U skladu sa tim, održava se Retro tehno žurka “Oldies goldies“ na kojoj će se slušati hitovi koji su bili aktuelni pre više od 10 godina.
   
Postojanje "Andergraunda" je bez sumnje jedna od najvažnijih stvari koje su uticale na stvaranje beogradske i srpske klabing scene, međutim taj klub ne radi već godinama. A posle velikog otvaranja na jedno veče kad je pre mesec dana gostovao Aleksander Kovalski, sprema se nova žurka koja će vratiti atmosferu od pre desetak godina.
   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2151