Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Oktobarski salon 2014
 
CHRIS LIEBING
 
Lucky Records Showcase with Gary Beck
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Najave
Florian Kupfer, Schwabe, Doo, Why Bane Why 27/9 @ Drug§tore PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 23 September 2014

Florian Kupfer, Schwabe, Doo, Why Bane Why 27/9 @ Drug§toreDrug§tore Beograd ove subote dovodi jednog od umetnika čiji rad treba pratiti u 2014. godini po listi čuvenog onlajn muzičkog magazina XLR8R - novajliju iz Nemačke, Floriana Kupfera.

  

Iako je prvi materijal objavio prošle godine, zvuci Floriana Kupfera se čine nekako iskonskim, kao da dolaze iz zajedničkog mesta mudrosti kome tako teško pristupamo.
  

Detaljnije...
 
Gramophonedzie Live zatvara 7. sezonu letnjeg BitefArtCafe-a PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 23 September 2014

Gramophonedzie Live zatvara 7. sezonu letnjeg BitefArtCafe-aZatvaranje sedme sezone letnjeg kluba BitefArtCafe obeležiće jedna premijera. Dobitnik MTV nagrade i zvezda koja se vozi na velikom talasu uspeha od 2010. godine, Marko Milićević, odnosno Gramophonedzie, prvi put nastupiti sa živim bendom u klubu BitefArtCafe Summer Stage, 27. septembra i ujedno označiti kraj leta na Kalemegdanu.
 

Sa svojim interesom za različite muzičke pravce i velikom strasti prema fanki muzici, živim instrumentima i intenzivnim vokalima, svoju karijeru započinje 2000. godine, kada je izabran da studira na Red Bull muzičkoj akademiji u Irskoj, a nakon toga završio je i smer za dizajn zvuka u Beogradu.
  

Detaljnije...
 
Detroit Swindle: Dolazimo u Srbiju da ponovo napravimo haos PDF Štampaj E-pošta
Friday, 19 September 2014

Detroit Swindle: Dolazimo u Srbiju da ponovo napravimo haosPosle spektakularnog nastupa na Lovefestu 2013. godine, holandski dvojac Detroit Swindle 11. oktobra nastupiće na prvoj Lovefest Energy žurci u magacinu Depo u Beogradu. Publici poručuju da jedva čekaju da se ponovo susretnu sa energijom koju nose svi fanovi najvećeg festivala ljubavi u zemlji.
 
«Jedva čekamo da ponovo posetimo Srbiju, ali posle haosa koji smo napravili na Lovefestu prošle godine bićemo srećni ako nas uopšte puste da uđemo u zemlju, u šali poručuju simaptični Lars i Marten.
   

Detaljnije...
 
Rasprodat prvi kontingent ulaznica za nastup Gary Beck-a PDF Štampaj E-pošta
Friday, 19 September 2014

Rasprodat prvi kontingent ulaznica za nastup Gary Beck-aHeineken i Lucky Records započinju jesenju sezonu žurki nastupom Gary Beck-a, a prvi kontingent ulaznica rasprodat je za samo dve nedelje.

 

Uz sada već tradicionalnu podršku Heinekena, još jedan tehno spektakl održaće se u petak, 3. oktobra, u Assimil-u, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3, kada će Gary Back  prvi put nastupiti pred domaćom publikom.
 

Detaljnije...
 
Andrea Oliva na Lasti PDF Štampaj E-pošta
Friday, 19 September 2014

Andrea Oliva na Lasti - Photo by Dragan RadojevicPoznati švajcarski DJ i producent, kog mnogi nazivaju „novim magom house muzike“ dolazi na čuveni Lastin Matinee, 21.09.

  

Ovaj sjajni umetnik koji je postao poznat puštajući u klubovima na Ibici obećao je posetiocima splava „Lasta“ sjajnu atmosferu i šetnju kroz poslednjih 15 godina house zvuka. Domaću podršku će raditi Kid Kimi, Vuk Smiljanić i ZWEIN.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2031