Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 
 Âme - Live! :: Burn Residency Mix Off :: 26.04. :: Depo Beograd
 
FB
 
 Online Top FM radio
 

MINT

 

Beograd 2020
 
 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Najave
Summer Zoo Party u klubu Tube: John Jogurt i Calavera & Manya! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 18 April 2014

Summer Zoo Party u klubu Tube: John Jogurt i Calavera & Manya!’Party pleme’ Jungle Tribe i Grotto clubbing portal ove subote predstavljaju SUMMER ZOO PARTY u klubu The Tube sa DJevima John Jogurtom i Calavera & Manya!

  

Dvojac Calavera & Manya i DJ John Jogurt su trenutno jedni od najaktivnijih house i deep house producentata sa lokalne scene elektronske muzike. U subotu 19. aprila najzad će nastupiti zajedno u beogradskom klubu The Tube! Summer Zoo Party Teaser.
  

Detaljnije...
 
Subterraneus Special Vol.3 @ Svemirska Kafana PDF Štampaj E-pošta
Monday, 14 April 2014

Subterraneus Special Vol.3 @ Svemirska KafanaDRađi proslaviće rođendan u petak 18.04.2104. na  “Subterraneus Special Vol.3” žurci u “Svemirskoj kafani”. Ulaz je slobodan, a nastupiće specijlani gosti iz susedne Hrvatske.

  

Znamo kako DRađi roka za DJ pultom, a tako će i ova žurka prodrmati klub i sve nas. Ko zna, možda izazovemo zemljotres, možda urnišemo tektonske ploče ispod :-) Razlozi za slavlje su mnogi, hajmo zajedno prouzrokovati pucanje zemljine kore :D
  

Detaljnije...
 
Izraelski duo Symbolic u klubu The Tube! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 14 April 2014

Izraelski duo Symbolic u klubu The Tube!Pored lokalne podrške koju čine ManMachine, Sonic Entity  i DJ Stole, ljubitelji psytrance i progresive zvuka u petak 18. aprila po prvi put u Srbiji slušaće LIVE set vodećeg izraelskog dua Symbolic

  

Symbolic, dvojac iz Izraela, trenutno jedan od najtraženijih progressive i psytrance live act-ova na svetu, gostuje prvi put u Srbiji. Muzika koju potpisuju Symbolic je beskompromisna dance floor kombinacija progressive snage i klasičnog psytrance-a u sjajnom klupskom kvalitetu.
  

Detaljnije...
 
KC GRAD slavi 5. rođendan ovog proleća! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 09 April 2014

KC GRAD slavi 5. rođendan ovog proleća!Ovog proleća Kulturni centar Grad puni pet godina. Od 16. aprila 2009. do “malog jubileja” prošli smo mnogo toga lepog, inspirativnog, kreativnog.

  

Zajedno sa mnogobrojnim gostima-učesnicima i još mnogobrojnijom publikom učestvovali smo ili jednostavno bili, nadamo se dobri domaćini na sada već četvorocifrenom broju događaja. Kao što nam je to bila i jedna od zamisli na samom početku, uverili smo i nas same, a i druge šta se sve može napraviti od jedne napuštene zgrade u zaboravljenom delu grada.
 

Detaljnije...
 
Laurent Garnier 17. maja u Beogradu! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 09 April 2014

Laurent Garnier 17. maja u Beogradu!Velikan svetske elektronske scene, inovator, producent i DJ Laurent Garnier (Loran Garnije) nastupiće u beogradskom Depou (Travnička 3) 17. maja u okviru serijala „Kozmik 20“ kojim ovdašnja istoimena DJ asocijacija nastavlja proslavu dve decenije rada.

 

Popularni francuski selektor ove je godine u novoj diskografskoj ofanzivi koju prate nastupi u najznačajnijim klubovima širom planete, uz ličnu želju da Beograd i ovog puta bude njegova nezaobilazna destinacija.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 1913