Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Dani Tuve Janson
 
SLAM
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 

Find stage lighting on DHgate

 

Najave
Kian Asamoah 20. decembra u Novom Sadu! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 17 December 2014

Kian Asamoah 20. decembra u Novom Sadu!Kian Asamoah 20.decembra u Novom Sadu! Sub:tribe je novi projekat sledbenika Bass muzike i Soundsystem kulture u Novom Sadu.

 

Prva zabava pod istim nazivom – Sub:tribe održaće se u subotu 20.decembra u Kulturnom centru “Utopia”. Ekskluzivni gost je nova snaga američke Bass scene – Kian Asamoah iz Baltimora. Kian Asamoah je vlasnik izdavačke kuće – Noisy Meditation, posvećene atmosferičnim i dubokim melodijama, koja okuplja perspektivne mlade umetnike širom planete.
 

Detaljnije...
 
BRANKOW slavi četvrti rođendan uz Beatshakerse! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 17 December 2014

BRANKOW slavi četvrti rođendan uz Beatshakerse!Nekada gotovo zaboravljeno staro skladište u srcu Brankovog mosta, entuzijazmom nekoliko ljudi i maštom jednog velikog čoveka, genijalnog pokojnog arhitekte Đorđa Geca, postalo je pre 4 godine klub koji je ubrzo stekao reputaciju jednog od omiljenih i najboljih mesta za noćni provod u Beogradu.

  

Tokom ove 4 sezone kroz njega je pored hiljada gostiju i desetina DJeva sa domaće scene prošao i sam krem svetske house produkcije - The Freemasons, Karmon, Funkerman, Claptone, Dimitri from Paris, Tube and Berger, Krak and Smaak i mnogi drugi.
  

Detaljnije...
 
Legendarni tehno duo SLAM u Beogradu PDF Štampaj E-pošta
Monday, 15 December 2014

Legendarni tehno duo SLAM u BeograduČuveni dvojac SLAM, koji će svojim nastupom zatvoriti jesenju sezonu žurki koje organizuje Lucky Records uz podršku Heinekena, u subotu, 20. decembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, raduju se ponovnom susretu sa domaćom publikom.
  
„Vaša publika je uvek bila sjajna i veoma smo uzbuđeni zbog povratka u Beograd. Super smo se proveli i na Exit festivalu, sigurni smo da će tako biti i ovog puta, naročito što je ovo jedna od najdinamičnijih godina tokom naše karijere“, poručio je popularni dvojac domaćim ljubiteljima tehno zvuka.
 

Detaljnije...
 
Banda Panda i KC Grad predstavljaju: Innershades (BEL) PDF Štampaj E-pošta
Monday, 15 December 2014

Banda Panda i KC Grad predstavljaju: Innershades (BEL)Innershades je Belgijski producent iz Aalasta, koji je 2013 godine najavio samog sebe kao jednog od najuzbudljivijih mladih talenata Evrope, obećavajuci da će biti jedan od onih tipova koji svima završi u kolekciji ploča pre ili kasnije.

 

Njegov zvuk, s obzirom da je nastao iz Dance Mania produkcije, polako sakuplja podršku Julio Bashmore-a, Ben UFO-a, Dark Sky-a, Serge Clon-a, Nine Kraviz i izmedju ostalog, Red D-a.
   

Detaljnije...
 
Sunday Beat pres. Disko Zoo Showcase PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 14 December 2014

Sunday Beat pres. Disko Zoo ShowcaseSunday Beat predstavlja koncept žurki koje je pokrenuo talentovani glumac - Viktor Savić. Sa ciljem da pojača impuls domaćeg clubbing-a kroz kvalitetna gostovanja i dobru atmosferu - Sunday Beat žurke su do sad ugostile imena kao što su Fakir, Kristijan Molnar, Vem & Doo i mnoge druge!
  

Ove nedelje održaće se specijalan Disko Zoo Showcase! Jedan od lidera Disko Zoo etikete je Marko Milićević aka GRAMOPHONEDZIE koji spada u naše najuspešnije producente i DJ-eve potpisujući za etikete kao što su Virgin/EMI, Guesthouse, Can You Feel It Records i mnoge druge.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2104