Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Najave
Večeras Acid Pauli (Ouïe | Berlin) u KC Gradu PDF Štampaj E-pošta
Friday, 22 September 2017

Večeras Acid Pauli (Ouïe | Berlin) u KC GraduAcid Pauli je klupski live set Martina Gretschmanna koji se vremenom razvio u progresivni di džej performans koji obuhvata ne samo techno i house, već i široki raspon žanrova koji prevazilaze muziku za đuskanje.

  

Kao svestrani muzičar, Martin se jednako dobro snalazi puštajući u techno klubovima po Njujorku i Ibici, kao i u ulozi producenta radio drama i kompozitora muzike za filmove.

  

Detaljnije...
 
Deborah de Luca na Barutana closing weekend-u! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 18 September 2017

Deborah de Luca na Barutana closing weekend-u!Omiljena letnja pozornica biće domaćin jednoj od najatrakivnijih dama elektronske muzike jer u našu prestonicu ponovo stiže zanosna Deborah De Luca! Šta nam je zakuvala za vikend zatvaranja letnje sezone u Barutani otkrićete 30. septembra ali ne sumnjamo da će ovo definitivno biti još jedna žurka za pamćenje!

  

Priča o devojci koja je započela svoju karijeru kao konobarica i plesačica, a potom postala jedan od najcenijih ženskih DJ-eva ne čuje se tako često.

   

Detaljnije...
 
Marcel Dettmann preporučuje Zenker Brothers PDF Štampaj E-pošta
Friday, 15 September 2017

Marcel Dettmann preporučuje Zenker BrothersZenker Brothers predstavljaju novu generaciju nemačkih producenata koji teže osveženju techno zvuka. To primećuje zvezda kluba Berghain Marcel Dettmann i objašnjava kako njihovi bitovi  bez daha ostavljaju svaki podijum za ples.
  
Podsećamo čitaoce  da Braću Zenker, predstavnike autentičnog berlinskog zvuka i osnivače uticajne etikete ''Ilina Tape'' mogu čuti u subotu, 16. septembra, u klubu Barutana.
 

Detaljnije...
 
Christian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etikete PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 12 September 2017

Christian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etiketeChristian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etikete! Osim informacija o velikoj Modular Journey žurci, koja nas u režiji Tautena očekuje u klubu Drugstore, 15. septembra, iz poznate srpske etikete stižu vesti i o 40. izdanju.

  

Veliki jubilej domaći label obeležiće EP-jem koje potpisuju tehno legende Christian Hornbostel i Hertz!

  

Detaljnije...
 
Pressure Point & Concrete Djz at Povetarac PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 12 September 2017

Pressure Point & Concrete Djz at PovetaracU petak 15 septembra dočekuje nas proverena kombinacija na proverenom mestu. U pitanju su Sale i Veljko iz organizacije Pressure Point i Luka i Bojan iz organizacije Concrete Djz.

 
Obe organizacije nije potrebno puno predstavljati, naša publika je i više nego upoznata sa njihovim radom a kada udruže snage nastaje noć za pamćenje.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2715