Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Najave
Dancehall groznica u KPTM-u ovog petka PDF Štampaj E-pošta
Friday, 30 September 2016

Dancehall groznica u KPTM-u ovog petkaKlub KPTM nastavlja sa provereno dobrim konceptom COUPLE UP žurki, a ovog petka imamo poseban razlog jer će tradicionalno pakleno dobar party upotpuniti i DJANS, Sanja Zaa, Midnite Kush i Bushmad Squad.

  
Dancehall groznica počeće da trese KPTM ovog petka od 23 časa. Sjajna energija koja zagreva atmosferu do ključanja, opasni bitovi koji osvajaju densflor i vajb koji jednostavno mora da se oseti. Ovog puta na muzičkom meniju za ovu Couple Up žurku imamo:
  

Detaljnije...
 
Vuković na kub @ DOT PDF Štampaj E-pošta
Friday, 30 September 2016

Vuković na kub @ DOTAko ste ispratili nastup te 2014. godine sigurno se sećate kakvu su nam žurku priredili Luka, Luka I Marko.

  
Posle dve godine ponovo vrte zajedno, iako muzički potpuno različiti a povezani svojim prezimenima i zanatom koji drže u rukama, njihovi setovi se odlično uklapaju čineći harmonični sklad Vukovića.
  

Detaljnije...
 
Feloneezy, Jung B, Regis & Friends @ DOT PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 29 September 2016

Feloneezy, Jung B, Regis & Friends @ DOTFeloneezy je ljubitelj, entuzijasta i pobornik Beogradske klubing muzičke scene crpeći uticaje iz svih muzičkih oblika i stilova. Svestran DJ koji zauzima jedinstveno mesto na lokalnoj muzičkoj sceni koji obećava svetlu budućnost u godinama koje dolaze.
  
Njegov izbor robusnih i različitih stilova elektronske muzike privukao je pažnju zvučnih anderground imena kao što su Don't Watch That TV, Dummy, pa čak i Dazed and Confused.
  

Detaljnije...
 
Alex Niggemann & Maayan Nidam u Novom Sadu! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 29 September 2016

Alex Niggemann & Maayan Nidam u Novom Sadu!Love & Culture predstavlja: Pravi mini festival TECHNO kulture! Love&Culture donosi zvuke Berlina u Novi Sad uz fenomenalanu listu inostranih i domaćih DJ umetnika, u novosadski hram napredne kulture i muzike, SKCNS Fabriku!
  

Istinski hitmaker i više nego perfektan DJ, Alex Niggemann, čije undergound hit himne ispunjuju podijume širom sveta, a zajedno sa zvezdom Dance Arene, Maayan Nidam, predstaviće najbolje i najkvalitetnije što berlinska undergorund elektronska scena nudi u ovom momentu.
  

Detaljnije...
 
Klub DOT po treći put otvara svoja vrata! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 28 September 2016

Klub DOT po treći put otvara svoja vrata!U četvrtak 29. septembra klub DOT će po treći put otvoriti svoja vrata i priuštiti vam najbolje žurke u gradu.
  
Klub je i ove sezone programski ostao veran praćenju tokova trenutne domaće i svetske muzičke scene, pri čemu će se kao i pre truditi da svako veče bude tematski namenjeno određenom muzičkom pravcu. DOT nastavlja svoju tradiciju negovanja rezidentura i specijala od kojih je novina micro.DOT, koji će se dešavati dva puta mesečno i to uvek subotom.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2504