Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
TOPICAL IN
 
Apgrade.org
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Najave
Astral Projection u Barutani! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 27 August 2015

Astral Projection u Barutani!Legendarni psy-trance duo Astral Projection stiže u Beograd ove subote kada će nastupiti pod vedrim nebom u kultnoj beogradskoj Barutani.

  

Astrali će ovom prilikom predstaviti svoja nova autorska izdanja – a sve to u svom dobro poznatom miksu goa i psychedelic zvuka, kome su ostali dosledni svih ovih godina i zbog čega se i dalje nalaze na samom vrhu trance scene.
 

  

Detaljnije...
 
Kišobran žurka na Miksalištu! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 26 August 2015

Kišobran žurka na Miksalištu!Beograd ključa u avgustu i vreme je da Kišobran zakuca za kraj letnje sezone! Subota, 29. avgust od 23h, Kišobran je na Miksalištu.
 
Festivali i mora su nam napunili baterije i spremni smo za jaku i veliku Kišobran žurku. Ogoljeni i pocrneli, srećni i belih zuba, dočekujemo zoru zajedno!
  

Detaljnije...
 
▲pgrade: Loco Dice 18. septembra u Depou! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 18 August 2015

▲pgrade: Loco Dice 18. septembra u Depou!Loco Dice 18. septembra u Depou promocijom novog albuma nastavlja Apgrade žurke!
   
Jedan od najpopularnijih izvođača na svetskoj elektronskoj sceni, Loco Dice, nastupiće 18. septembra u beogradskoj hali „Depo“u okviru nove Apgrade žurke. Traženi producent i DJ iz Dizeldorfa u Beograd dolazi u okviru svetske turneje kojom promoviše svoj novi album „Underground Sound Suicide“, sa kojeg se već izdvojio singl „Get Comfy“ uz gostovanje londonskog repera Giggsa.
 

Detaljnije...
 
Miki Darkvud Dab na Soul Faveli PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 15 August 2015

Miki Darkvud Dab na Soul FaveliMiki Ristić, basista Darkvud daba, će u subotu na splavu Soul Favela uraditi ono što čini izuzetno retko, publici će se predstaviti u ulozi DJ-a.

  

Tim povodom malo smo popričali sa Mikijem, koji nam je otkrio šta se to krčka kod Darkvuda, koliko na njegov muzički izbor utiče to što je basista, ali i kako mu se dopada inicijativa da se umetnici sa naše alternativne scene predstavljaju iz DJ pulta.
  

Detaljnije...
 
The Herbaliser na Povetarcu! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 August 2015

The Herbaliser na Povetarcu!U subotu 15. avgusta u goste nam dolazi Ollie Teeba, jedan od dvojice osnivača legendarnog projekta THE HERBALISER! Društvo na gramofonima praviće mu DJ Iron.
 

Karta se kupuje na ulazu po ceni od 300 rsd! Početak: 23h!!! Više o dragom gostu možte pročitati u nastavku teksta.

  

  

    

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2268