Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
EXIT: SUMMER OF LOVE 2017
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Najave
Vandalism 4 Life PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 08 December 2016

Vandalism 4 Life10. decembra će EDM Party brend VANDALISM u saradnji sa festivalom Dance 4 Life i Pošto Život organizovati humanitarnu žurku u klubu DOT pod nazivom VANDALISM 4 LIFE!!!

    

Cilj ovog eventa je da pored dobrog provoda dodatno obezbedimo sredstva koja su trenutno neophodna za lečenje Marija Jurešića koji boluje od malignog melanoma IV stepena. 

   

Detaljnije...
 
Monika Kruse u Depo Magacinu 10. decembra! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 06 December 2016

Monika Kruse u Depo Magacinu 10. decembra!Techno diva Monika Kruse ove subote u Depo Magacinu! “To je bila moja prva ljubav, muzika je moj najbolji prijatelj. Nikad me nije izneverila. U dobrim vremenima je bila tu, u lošim vremenima je bila tu.“
 

Depo Magacin će još jednom imati tu čast da ugosti veliku zvezdu elektronske muzike, ovaj put pravo iz Berlina stiže nam četrdesetogodišnja techno ikona Monika Kruse.
  

Detaljnije...
 
RAVEOLUTION: Upoznajte Metodi Hristova PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 06 December 2016

RAVEOLUTION: Upoznajte Metodi HristovaMILJENIK REGIONA DOLAZI NA RAVEOLUTION – UPOZNAJTE METODIJA HRISTOVA!

  

Još jedan Raveolution spektakl nas očekuje za doček Srpske nove godine u Magacin Depou – u Beograd stižu  Metodi Hristov i Olivier Giacomotto da prirede još jedan doček za pamćenje, a prestonički klaberi jedva čekaju da ponovo čuju kakvu je muzičku poslasticu Metodi ovoga puta pripremio za njih.
  

Detaljnije...
 
Techno jutro u KPTM-u uz klupske legende! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 02 December 2016

Techno jutro u KPTM-u uz klupske legende!Techno jutro u KPTM-u uz klupske legende Božu Podunavca i Mirka Lazarevića! Klub KPTM će ove subote s početkom od četiri sata ujutru ugostiti dve legende gradskog klabinga, Božu Podunavca i Mirka Lazarevića koji će, po običaju posetiocima prirediti pravi techno doživljaj.

  

Ljubitelji tvrđeg zvuka koje celonoćno đuskanje nije potpuno zadovoljilo imaće priliku da žurku nastave u provereno dobroj atmosferi na Dorćolu i to do kasnih jutarnjih časova.
 

Detaljnije...
 
Battric & MIVU @ micro.DOT PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 01 December 2016

Battric & MIVU @ micro.DOTmicro.DOT 03/12/2016: Prošlost, sadašnjost i budućnost klabinga je tu. Da li ste uz nas?
 
micro.DOT vam je za ovu subotu spremio posebno izdanje svog serijala. U goste nam stiže poznati i beogradskoj publici afirmisani  dvojac Battric & MIVU! Važe za jedne od zauzetijih producenata domaće scene i to sa razlogom. Njihove trake potpisale su mnoge eminentne etikete kao što su Verbreiten Records, Baile Musik, DreamsAreNotInside, Kanja Records, CELO Rec, Metroline Limited i mnogi drugi. Reprezenti su zvuka koji micro.DOT promoviše.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2552