Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Exit Magic Card
 
ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2016
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Najave
DJ Tom Novy novi je rezident splava Freestyler PDF Štampaj E-pošta
Friday, 24 June 2016

DJ Tom Novy novi je rezident splava FreestylerFreestyler- korak ispred svih! Jedan od najboljih evropskih klubova, a najpopularniji prestonički klub već skoro dve decenije, Freestyler, i ovog puta pomera granice u noćnom životu Evrope.
   
Od nedelje 26. juna , Freestyler će biti domaćin svetskom parti konceptu Timeless čiji je producent poznati di džej Tom Novi.
  

Detaljnije...
 
Tania Vulcano i Nic Fanciulli ovog vikenda “tresu” Barutanu! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 22 June 2016

Tania Vulcano i Nic Fanciulli ovog vikenda “tresu” Barutanu!Fantastična predstavnica lepšeg pola i jedna od najaktuelnijih DJ-ica na svetu u ovom trenutku, Tania Vulcano, nastupiće u Barutani u subotu 25. juna! Samo dan ranije, u petak 24. juna, na najlepšu pozornicu na otvorenom stiže muzički producent i DJ mag Nic Fanciulli.
  
Nic Fanciulli je DJ, producent i tvorac label-a Saved Records, koji se održao kao jedan od najboljih predstavnika UK elektronske scene poslednje decenije.
  

Detaljnije...
 
Belgrade Afterhours w/ Mancha b2b Mark Panic PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 21 June 2016

Belgrade Afterhours w/ Mancha b2b Mark PanicPostoji samo jedan razlog zbog kog biste MORALI da budete u KPTM-u ovog nedeljnog jutra.
  
Klub KPTM nastavlja sa provereno dobrim konceptom žurki „Party at four” , a ove nedelje od četiri sata ujutru očekuje vas afteraški duo poznat po brutalno dobrim nastupima – Manča i Mark Panic.
  

Detaljnije...
 
Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 16 June 2016

Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani!Najbolji od najboljih: Roni Sajz, Lea Dobričić, Boža Podunavac i Miloš Pavlović aka Regen ovog vikenda u Barutani!

 
Sa najlepše letnje party pozornice ovog vikenda dolaziće samo najkvalitetniji bitovi, a za to će se postarati fantastičan lajnap na čijem ćelu su Lea Dobričić, Boža Podunavac, Regen i bristolska legenda Roni Sajz.
  

Detaljnije...
 
Duh Dubaija DJ Safe-t u Favel PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 15 June 2016

Duh Dubaija DJ Safe-t u FavelDirektno sa stejdževa koje je delio sa The Brand New Heavies, Armandom Van Heldenom i veličinama kao što su Martin Solveig, Gilles Peterson, Todd Terry... didžej SAFE-T stiže u Beograd.  
 
Već više od decenije SAFE-T je rezident poznatih klubova u Dubaiju, pa će duh egzotičnog istoka doneti na ušće beogradskih reka. U petak, 17. juna, beogradskoj publici će se prvi put predstaviti nastupom na splavu Favela, koji je upravo započeo letnju sezonu.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2452