Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Najave
EDM za Luku! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 01 August 2015

EDM za Luku!U saradnji sa klubom KPTM, u sredu 5-og avgusta će se održati humanitarna žurka sa ciljem da se pomogne trogodišnjem Luki da sačuva vid.Luki je dijagnostikovana bolest usled koje može da izgubi vid ukoliko je ne bude izlečio.
   
Mali Luka mora da ode na operaciju očnog mišića u ruski grad Kaluga, kao i da ide na terapije u specijalizovanu kliniku u Novom Sadu.
 

Detaljnije...
 
Tijana T po prvi put na Friday Beat žurci! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 31 July 2015

Tijana T po prvi put na Friday Beat žurci!Ove nedelje u okviru Friday Beat žurke očekuju vas Tijana T, Calavera & Manya, Marko Milutinović i Tom Collins.
   
Tijana T je multi-talentovana devojka koja je lokalno i internacionalna priznata kao DJ, vokalista i TV novinar. Dugi niz godina bila je prepoznatljivo lice EXIT Festivala dok je od 2006. sarađivala sa legenardnim artistom iz Njujorka - Abe Duque-om. Od tada nastupala na mnogim klupskim mestima kao što su Robert Johnson/Frankfurt, Watergate/Berlin, Space/Ibiza, Goa/Madrid...
  

Detaljnije...
 
Duo iz KKN-a na Faveli! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 31 July 2015

Duo iz KKN-a na Faveli!Oliver Nektarijević i Nenad Pejović, pevač i gitarsta benda KKN, predstaviće se u ulozi u kojoj ih je malo ko navikao, pošto će se u petak (31.07.) naći za DJ pultom splava Favela.
  
Nektarijević i Pejović će se kao gosti za pultom splava Soul Favela naći uz Ognjena Krstića. Kako kažu, ovo je specijalna prilika pošto se generalno veome retko nalaze u DJ kabini, a njihov muzički izbor uvek vuče ka, očekivano, rokenrolu i srodnim pravcima.
  

Detaljnije...
 
CREED 4 MANYA: Velika humanitarna žurka za Nemanju Ivanovića! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 29 July 2015

 CREED 4 MANYA: Velika humanitarna žurka za Nemanju Ivanovića!Sa jasnim ciljem da pomogne u situaciji u kojoj je pomoć svih nas neophodna, Creed Records u saradnji sa opštinom Surčin organizuje humanitarnu žurku pod otvorenim nebom na prostoru letnje pozornice Bojčinske šume, lokaciji koja po svom kapacitetu prima do 2 000 ljudi.
 
Reč je o humanitarnom događaju, žurci koja za svoj prevashodni cilj ima prikupljanje novčanih sredstava za lečenje Nemanje Ivanovića.

Detaljnije...
 
Trens i dram ovog vikenda u Barutani! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 28 July 2015

Trens i dram ovog vikenda u Barutani!Nakon nedavno završenog četvorodnevnog “4elements” festivala, beogradska Barutana je ponovo u stanju pripravnosti za novi party vikend! Ovog vikenda, 31. jula i 1. avgusta, Barutana predstavlja dve žurke – jednu za trensere, drugu za dramere, a odličan provod je zagarantovan.

  

Petak, 31. jul u Barutani rezervisan je za “Psychodelic trance reunion” – a u pitanju je veliko okupljanje svih ljubitelja kvalitetnog trensa.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2257