Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Najave
Dva događaja ove subote u Dragstoru! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 18 November 2017

Dva događaja ove subote u Dragstoru!U subotu 18. novembra Dragstor nastavlja seriju programskih razmena sa klubovima iz Evrope pa će se tako nakon posete kluba Institut Fuer Zukunft u avgustu, ove subote predstaviti ekipa kluba i kulturnog centra Macao iz Milana. U noći u kojoj ćemo imati prilike da čujemo eksperimentalne nastupe iz Italije i Slovenije, nastupiće i Dru Mekdaual (Drew McDowall), pionir indastrijal žanra i bivši član legendarnih bendova Coil i Psychic TV.

 

Detaljnije...
 
Lea Dobričić nastavlja serijal Connected žurki PDF Štampaj E-pošta
Friday, 17 November 2017

Lea Dobričić nastavlja serijal Connected žurkiU petak 17. novembra naša techno diva Lea Dobricic nastavlja da se povezuje sa publlikom i da širi pozitivnu energiju.

   

Ideja ove mlade i harizmatične prve di džej dame Srbije je da se kroz svoju muziku zbliži sa publikom i da zajedno šire ljubav i pozitivan vajb.

   

Detaljnije...
 
"Gudlajf on Mars" ove subote PDF Štampaj E-pošta
Friday, 17 November 2017

"Gudlajf on Mars" ove subote​​Gudlajf on Mars - Proverena klupska ekipa na sasvim novoj lokaciji ove subote za kraj X-Cost turneje!
  
Gudlajf i Idemo na Mars dugogodišnji su klupski serijali. Nadživeli su neke klubove i podigli vidljivost danas aktuelnih lokacija. Udruženim snagama, kao Gudlajf on Mars, sada nas sele van granica onoga što je uobičajena žurka u Beogradu. "Stari prijatelji okupljaju se na novoj lokaciji zarad autentičnog klabing iskustva!"

  

Detaljnije...
 
sam.Luda, Lukavi i Shon u DOT-u večeras PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 16 November 2017

sam.Luda, Lukavi i Shon u DOT-u večerasDuboke bas linije i minimalni tonovi niskih frekvencija ispunće klub DOT ovog četvtka jer će atmosferu zagrejati sjajni sam.Luda, Lukavi i Shon. Čekamo vas od 23h u Francuskoj 6!
   
sam.Luda aka Samir Mutapcic već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku.

   

Detaljnije...
 
4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 16 November 2017

4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!I ovog vikenda u Novom Sadu ćemo imati priliku da uživamo u odličnom noćnom provodu sa kvalitetnom muzikom koju su nam spremili ovonedeljni gosti kluba THE END.

  

U petak slušamo Un Padre-a, kome će ovo biti prvi nastup u The End-u. Kombinacija sa rezidentom Dachony-em je pun pogodak, a Un Padre će se potruditi da ostavi što bolji utisak na novosadske klabere.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2768