Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Najave
Zardonic u oktobru u Beogradu! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 24 April 2017

Zardonic u oktobru u Beogradu!Venecuelanski  electro/dance/metal  DJ i producent Zardonic nastupiće 7.oktobra u Hali sportova u Beogradu!

   
Ikona, inovator, izvanredan performer, Federico Agreda Alvarez je multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, DJ, kompozitor i producent, najpoznatiji po svom one man DJ projektu Zardonic. 

   

Detaljnije...
 
DJ Abdulla Rashim + Regen i Filip Xavi @ DRUG§TORE PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 19 April 2017

DJ Abdulla Rashim + Regen i Filip Xavi @ DRUG§TOREŠveđanin Abdulla Rashim, jedan od trenutno najtraženijih underground techno Dj-eva, imaće set u beogradskoj katedrali, klubu "Drugstore" u petak, 21. aprila. Podršku će mu pružiti Regen i Filip Xavi.
 
Abdulla Rashim je poznat po mračnom, ledenom techno zvuku. Od kada se pojavio na elektronskoj sceni, Rashim je postao jedno od najtraženijih imena.

   

Detaljnije...
 
Runy i Depra otvaraju groovy dimenziju PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 19 April 2017

Runy i Depra otvaraju groovy dimenzijuRuny i Depra začiniće ovu subotu 22. april u klubu KPTM podužim setom i sjajnom energijom koju prenose i na dancefloor.

  

Ranojutarnji party počeće od četiri sata ujutru, a na vama je da ponesete osmehe i raspoloženje koje će sasvim očekivano dočekati novu ekspanziju s obzirom na to da nam se sprema jedno vrhunsko partijanje!

  

Detaljnije...
 
Midnight Orient w/ Kaan Duzarat @ KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 19 April 2017

Midnight Orient w/ Kaan Duzarat @ KC GradKaan Duzarat je polako gradio svoju reputaciju od 2003. godine, počevši sa svojim radio programom, Kompozit na radio Dinamu (FM 103.8 ).

   

Proteklih godina je započeo "Vesvese On Air" da bi emitovao žurke koje je organizovao pod istim imenom. "Vesvese" se rasprostranio putem žurki sa Arman Akıncı zvanim "Salı Sallanır" ("Tuesday Rocks"), koje su se održavale u Kucuk Otto između 2009. i 2012. sa gostima kao što su Dez Andres, Kasper Bjorke, Daniel Bortz, Nicolas Jaar, Portable, Kate Simko, Move D, Soulphiction, Tevo Howard, Fred P, Mike Huckaby, Eddie C i mnogi drugi.

  

Detaljnije...
 
Zagrejte se za PLAY by OXIA! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 18 April 2017

Zagrejte se za PLAY by OXIA!Za samo 4 dana očekuje nas još jedna PLAY žurka, na koju nam 22. aprila dolazi miljenik domaće publike Oxia, i to pravo u savamalski Magacin Depo.

   

Za sve one koji se i dalje nećkaju, pripremili smo 5 razloga zbog kojih ne smete propustiti treću po redu PLAY žurku.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2631