Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Roni Size
 
Gradski klinč - Vatra vs Mystic Stylez
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 

Find stage lighting on DHgate

 

Najave
Kišobran event 29.11. @ Drug§tore PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 November 2014

Kišobran event 29.11. @ Drug§toreKolektiv VJ gurua i DJ-eva, Kišobran, je u subotu 29. novembra ponovo u klubu Drug§tore, spreman da sa vama podeli nove i starije alternative, indie i elektro hitove.

  

Kako se polako približavaju svom rođendanu i kraju godine, najbolja muzika 2014. je skoro pa kristalno jasna. Dođite ne generalnu probu, ostavite svoje srce, noge, a možda i dušu na podijumu velikog stejdža kluba Drug§tore, a onda se ponovo zaljubite uz Kristijana Molnara u intimnijoj elektro atmosferi.
  

Detaljnije...
 
SLAM zatvaraju jesenju sezonu Lucky Records žurki PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 November 2014

SLAM zatvaraju jesenju sezonu Lucky Records žurkiJesenju sezonu Lucky Records žurki, tradicionalno podržanih od strane Heinekena, zatvoriće škotski duo SLAM koji će se nastupiti u subotu, 20. decembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3.
   
Postoji nekoliko imena na elektronskoj muzičkoj sceni koja se ne moraju predstavljati. Nakon više od 25 godina karijere, škotski dvojac SLAM je jedno od njih. Ova godina jedna je od najdinamičnijih u njihovom radu.
  

Detaljnije...
 
Susret najveselijih gradskih ekipa u DOT-u ove nedelje! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 November 2014

Susret najveselijih gradskih ekipa u DOT-u ove nedelje!Ove nedelje klub Dot donosi program koji će okupiti najveseliju ekipu u gradu – četvrtak i subota biće u znaku svežih ritmova koje donose Glossy i Banda Panda ekipa, dok će petak biti okrenut iskusnijim klaberima uz prepoznatljive setove DJ-eva Fakira i Peđe Todorovića.
  

Četvrtak, 27. novembar, donosi sudar dobre muzike i odlične energije uz trojicu DJ-eva dobro poznatih beogradskim klaberima.
  

Detaljnije...
 
Počinje sezona Monsuna u Beogradu! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 23 November 2014

Počinje sezona Monsuna u Beogradu!MONSUN - novi klub u gradu! Počinje sezona Monsuna u Beogradu! U toku predstojeće zimske sezone, najveće klubske promene prognoziraju se u Savamali.

 

Moćan zvuk, pojačan gruvom harizmatičnih domaćih DJ-eva i čestih gostiju sa svetske scene, ali i velikim izborom pića, biće praćen neočekivanom profesionalnošću osoblja. Vrtlog žestine, točenog piva i koktela izlaziće iz šanka brzinom od 0,5 sekundi po naručenoj turi.
  

Detaljnije...
 
Vikend u klubu Tube PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 19 November 2014

Vikend u klubu TubeTechno se ove zimske sezone vraća na velika vrata u Beograd i to najvećim delom zahvaljujući hramu beogradskog klabinga - klubu The Tube.

  

Jedan od najinteresantnijih bukinga u sezoni koja je pred nama je svakako Eric Cloutier, momak poreklom iz Detroita koji trenutno živi i radi u Berlinu. Eric je u svet techno muzike zagazio još davne 1996. godine.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2084