Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
SUMMER3P FESTIVAL 2016
 
ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2016
 

FB

 

Najave
Vinyl night u Drug§tore-u PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 23 July 2016

Vinyl night u Drug§tore-uZnamo da ste se uželeli onog pravog techno zvuka kada se zavrte ploče...

   

U subotu, 23. jula, za gramofonima "SECRET GARDENA" (letnji DRUGSTORE) ploče će zavrteti di-džejevi REGEN i, prvi put u ovom klubu, MARKO MILOSAVLJEVIĆ. Spremite se za VINYL NIGHT!
   

Detaljnije...
 
Legenda norveške elektronske na Pristanu - novoj DJ luci! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 21 July 2016

Legenda norveške elektronske na Pristanu - novoj DJ luci!Ove subote, 23. jula, na novom mestu u gradu splavu Pristan čeka nas pravi spektakl elektronske muzike, a razlog za okupljane je DJ Claes veteran evropske muzičke scene.

  

Nastup je rezervisan za deo programa pod nazivom IZLAZAK koji traje od 22h do izlaska sunca koje je najlepše na keju 25. maj gde je Pristan i lociran!
  

Detaljnije...
 
Belgrade afterhours na Dorćolu PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 21 July 2016

Belgrade afterhours na DorćoluOve će subote OPASNA EKIPA di-džejeva zapaliti Dorćol! Organizacija Belgrade afterhours proslaviće svoju treću godišnjicu na klupskoj sceni i to u KPTM bašti u subotu, 23. jula s početkom od 23 časa, a pored Manče i Mark Panic-a posetioci će moći da čuju i Piona, Zwein, SMT#nG i Nikolu Paunovića.
 

Manča i Mark Panic, neprikosnoveni afteraški dvojac, godinama postavljaju standarde kada su ranojutarnje žurke u pitanju, a o atmosferi koju oni u trenutku dovedu do usijanja, priča se po celom gradu.
  

Detaljnije...
 
Yousef predstavlja Circus Records PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 19 July 2016

Yousef predstavlja Circus RecordsYOUSEF predstavlja Circus: Vodeći svetski party brend u Barutani ove subote!
 
U subotu 23. jula, Barutana predstavlja dva imena sa jedne od vodećih etiketa svetske house i techno scene, Circus Records. Kao headliner večeri svojom muzikom predstaviće se vlasnik ove etikete, producent i DJ - Yousef. Pored njega u Beograd stiže Kydus, još jedan predstavnik Circus Records-a, koji je nedavnim nastupom u Srbiji domaću publiku ostavio bez daha. Uz njih, kao domaća podrška, nastupiće dobro poznati IDQ i mlada DBDZ ekipa.
 

Detaljnije...
 
Sixth June @ Elektropionir PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 19 July 2016

Sixth June @ ElektropionirU subotu 23. jula pozivamo vas u Elektropionir na "muziku kraja sveta" koju će vam predstaviti Sixth June, duo iz Berlina koji čine Lidija Andonov i Laslo Antal.
   
Sixth June osnovan je 2007. godine, grupa je stacionirana u Berlinu, ali "minimal synth" embrion začet je u Beogradu.

  

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2466