Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Najave
DJ Borg & guests @ The END PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 28 March 2015

DJ Borg • Novak • W. aka Wizard • Strict Rhythm @ THE ENDU subotu 28.Marta u Novosadskom klubu The End (ex Fetish, Hotel Park) imacete priliku da uživate u prefinjenim zvucima House-a i Techna. U goste nam dolazi Dj Borg pobednik Burn Residency takmičenja u BiH za 2014, koji je i tek kako pokazao šta ume prošlog leta na party ostrvu Ibiza.

Dj Borg aktivan na sceni već duže od deset godina kao dj,promoter,producent i remixer. Dugogodišnji rezident najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.

 

Detaljnije...
 
Najbolje od Beograda na jednom mestu! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 25 March 2015

Najbolje od Beograda na jednom mestu!Nakon što je Beograd ušao u Novu godinu bogatiji za jedan “lokalni” doček –  Locals se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! U legendarnom zdanju KPGT-a, na adresi Radnička 3, nova beogradska DJ scena još jednom će okupiti svoje poklonike 9. maja ove godine.
 

Prva Locals žurka bila je doček 2015. godine u zgradi bivše robne kuće Kluz u Masarikovoj ulici. Bio je to prvi put da su se svi predstavnici nove beogradske DJ scene okupili na jednom mestu, a sinergijski efekat rezultovao je posetom od 2.200 ljubitelja njihove muzike!
   

Detaljnije...
 
Marko Nastic + Aneuria & Djunior @ Tube PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 24 March 2015

Marko Nastic + Aneuria & Djunior @ TubeU petak, 27. marta klub The Tube ponovo dočekuje sjajnog Marka Nastića. Obe žurke u Tjubu, na kojima je ove sezone Marko svirao, trajale su do jutarnjih časova, provod je bio fenomenalan.

 

Ovog puta, zajedno sa njim, tu su i gosti iz Slovenije: Aneuria i Djunior. Cena karte je 300 dinara do 00:30, kasnije će iznositi 500 dinara i prodavaće se na ulazu u klub.

 

Detaljnije...
 
Yugoteka @ Tube PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 24 March 2015

Yugoteka @ TubeUz pomoć muzike u mogućnosti smo da brišemo granice, menjamo i stvaramo nove, koristimo vremeplov i putujemo kroz vreme.

 

Ovog puta klub The Tube obnavlja staru Jugoslaviju i u subotu 28. marta okupiće DJ-eve iz regiona. Iz Makedonije stiže Kristijan Petrovski, Fedja Knajdl iz Bosne i Hercegovine, zatim Tino Dobrić i Active Line Six iz Hrvatske, Soft 85 iz Crne gore, predstavnik iz Srbije biće Vuk Smiljanić.

 

Detaljnije...
 
RESONATE Live predstavlja Red Bull Music Academy Night PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 19 March 2015

RESONATE Live predstavlja Red Bull Music Academy NightČetvrti dan Live programa festivala Resonate rezervisan je za RED BULL MUSIC ACADEMY NIGHT - međunarodnu putujuću seriju muzičkih radionica i festivala - platformu za sve koji oblikuju budućnost muzike.
    
Resonate festival ima čast da u sklopu svog uzbudljivog Live programa u okviru Red Bull Music Academy noći predstavi neke od trenutno najaktuelnijih i najznačajnijih muzičkih zvezda, kao što su Andy Stott, poznati DJ i producent iz Mančestera, Rob Clouth, koji nam dolazi iz Barselone, uz jaku podršku talentovanih domaćih muzičkih producenata, Jana Nemečeka i Thinkera.
   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 2163