Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
BEOGRAD SVETLOSTI – iskra blistavih ideja
 
Belgrade Jazz Festival 2015
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
6. Noć istrazivača: Naučnici osvojili (Beo)grad! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 27 September 2015

6. Noć istrazivača: Naučnici osvojili (Beo)grad!Pravdajući slogan „Zasijajmo zajedno u Noći“, ovogodišnja Noć istraživača osvetlila je u petak veče, od 16 do 23 sata, čak deset gradova širom Srbije.
 
Naučna zabava, koju organizuju mladi naučnici sa ciljem da svoj posao i znanje približe najrazigranijim umovima, održana je 25. septembra širom Evrope. Više od tri stotine gradova na starom kontinentu plesalo je u ritmu nauke, uz note koje su inspirišu svet i pokazuju kako se planeta lepše i brže vrti uz pomoć znanja.
  

Detaljnije...
 
Multimedijalna izložba industrijskog nasleđa PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 24 September 2015

Multimedijalna izložba industrijskog nasleđaCentar za urbani razvoj, Urbano istraživanje Beograd – Urbex i Galerija ŠTAB organizuju Multimedijalnu izložbu "Reciklaža – Industrijsko nasleđe" u okviru manifestacije Dani evropske baštine 2015.

   

Izložba koja je nastala u susretu industrijske arheologije i industrijskog dizajna, praćena debatom i radionicom, biće održana od 25. do 28. septembra u Galeriji ŠTAB, Crnogorska 10.
    

Detaljnije...
 
"What the fuck are we doing here?" ponovo u Mikser Teatru PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 20 September 2015

"What the fuck are we doing here?" ponovo u Mikser Teatru - Photo by Luka TrajkovićPredstava Maje Maletković ponovo u Mikser Teatru: WHAT THE FUCK ARE WE DOING HERE?
  
Predstava koja je zaintrigirala brojnu publiku na avgustojskoj premijeri, ponovo je na repertoaru Mikser teatra. Po mnogima kontraverzan, ali nadasve hrabar i iskren farsični kabare, provokativnog naziva “What the fuck are we doing here?”, igra se u Mikser House-u (Karađorđevu) 22. i 23. septembra u 21 čas.
  

Detaljnije...
 
Ko su istraživači u 6. Noći istraživača? PDF Štampaj E-pošta
Friday, 11 September 2015

Ko su istraživači u 6. Noći istraživača?Šesti put zaredom, 25. septembra, najznatiželjniji umovi Srbije, biće na nogama od 16h do 23h, kako bi uz pomoć naučnih istraživača otkrili zabavnu stranu planete i učinili svoje mesto boljim za život.
 

Niz besplatnih sadržaja sa ciljem da nauku približe posetiocima svih uzrasta biće organizovan u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Zrenjaninu, Pančevu, Kragujevcu, Jagodini, Ćupriji i Svilajncu.
 

Detaljnije...
 
Kc Grad nastavlja Artist In Residence projekat PDF Štampaj E-pošta
Friday, 04 September 2015

Kc Grad nastavlja Artist In Residence projekatKc Grad nastavlja Artist In Residence projekat Frontiers in Retreat tokom  septembar – oktobar 2015. KC Grad nastavlja sa realizacijom projekta Frontiers in Retreat i platforme koja okuplja međunarodne umetničke rezidencijalne programe i neguje multidisciplinarni dijalog o ekološkim pitanjima.
 

Tokom septembra i oktobra 2015, svoj boravak u Srbiji nastaviće umetnik Mirko Nikolić.
  

   

Detaljnije...
 
Poziv za volontiranje na "Međunarodnom salonu stripa" PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 02 September 2015

Poziv za volontiranje na "Međunarodnom salonu stripa"Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na KONKURS ZA VOLONTERE na organizacionim poslovima pripreme i realizacije MEĐUNARODNOG SALONA STRIPA koji će biti održan od 24. do 27. 09. 2015. u Studentskom kulturnom centru Beograd (SKC).
 

Ukoliko želite da se kao volonteri uključite u organizaciju ovog festivala i budete deo TIMA SALONA za PR, protokol, programe gostiju i kustoski rad, pošaljite prijavu sa naznakom KONKURS ZA VOLONTERE sa kratkom biografijom i motivacionim pismom na e-mail: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. najkasnije do 15.09.2015. godine.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 663