Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Kultura
Baba Martin Design Market PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 14 March 2017

Baba Martin Design MarketMikser Design Market, omiljena kreativna oaza beogradske publike, za poslednje savamalsko izdanje želi da oda počast svim nestalnim, turbulentnim, nekada lepim, nekada manje lepim prilikama u kojima smo se sa svima vama našli i uspešno ih pregurali. 

  

Baba Martin Design Market biće održan 19. marta od 12 do 20h, a ulaz za sve posetioce je slobodan.

     

Detaljnije...
 
Otvaranje izložbe Nenada Rackovića Psihosis 43.2 @ Galerija ŠTAB PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 14 March 2017

Otvaranje izložbe Nenada Rackovića Psihosis 43.2 @ Galerija ŠTABPosebno nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da u petak 24.03.2017. u 20 časova u Galeriji ŠTAB, prisustvujete otvaranju samostalne izložbe „ Psihosis 43.2“ , beogradskog multimedijalnog umetnika Nenada Rackovića.
  

U petak 24.03.2017. u 20 časova u Galeriji ŠTAB, biće otvorena samostalna izložba “Psihosis 43.2”, beogradskog multimedijalnog umetnika Nenada Rackovića.

   

Detaljnije...
 
Martovska Moda za poneti PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 04 March 2017

Martovska Moda za ponetiNa prolećnoj Modi za poneti koja će se održati 4. i 5. marta u Kc Grad od 17 do 22h dizajneri, umetnici i kreativci vas očekuju sa novim kolekcijama koje će učiniti prve sunčane dane još živopisnijim!

 

Upotpunite svoj prolećni izgled, originalnom obućom i odećom, modernim rančevima i autentičnim nakitom i naočarima za sunce. Uz istančan izbor muzike Dj Olje i DJ Une, garantujemo odličnu atmosferu i željno očekujemo vaš dolazak!

  

Detaljnije...
 
AiR Beograd - Sonia Gavrilovic Hufton PDF Štampaj E-pošta
Friday, 27 January 2017

AiR Beograd - Sonia Gavrilovic HuftonAIR program umetnika u rezidenciji KC Grada, „Inspiracija Beograd“ nastavlja se i tokom 2017. godine. Prva umetnica koja će raditi i boraviti u Beogradu je Sonia Gavrilović Hufton. Tokom januara i februara Beograd će biti njeno privremeno mesto boravišta.

 

Sonia Gavrilović Hufton stvara in situ crteže i zidne slike, koji kombinuju tematiku identiteta i porodičnog života sa intimnim pričama ljudske interakcije.
 

Detaljnije...
 
Doviđenja, Savamala! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 25 January 2017

Doviđenja, Savamala!Nakon pet godina života i rada u Savamali, kulturna organizacija „Mikser“ objavljuje da početkom maja zatvara kulturni centar  „Mikser House“ u Karađorđevoj 46, pokreće inicijativu za  njegovo trajno preseljenje na donji Doćol, ali i širi svoje aktivnosti u regionu otvaranjem Mikser House-a u Sarajevu u avgustu 2017. godine.
  
Mikser House, jedinstveni kreativni centar Beograda koji je tokom pet godina svog postojanja u Savamali ugostio više od milion ljudi, odlukom uprave kuće zatvara se 1. maja 2017 godine.
  

Detaljnije...
 
Novogodišnji street art market @ Dorćol Platz PDF Štampaj E-pošta
Friday, 23 December 2016

Novogodišnji street art market @ Dorćol Platz„Street Smart“ poziva na umetničko praznično druženje „Urban Christmas (M)Art“ – prvi novogodišnji street art market.

    

„Street Smart“ kolektiv iz Beograda organizuje prvi novogodišnji market ulične umetnosti na Dorćol Platz-u 26. i 27. decembra od 16 do 23 časa. „Urban Christmas (M)Art“ ponudiće Beograđanima mnoštvo sadržaja – od izložbe radova najboljih uličnih umetnika sa domaće scene,
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 727