Advertisement
Hertz
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 
 Âme - Live! :: Burn Residency Mix Off :: 26.04. :: Depo Beograd
 
 
FB
 
 Online Top FM radio
 

MINT

 

Beograd 2020
 
 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Kultura
11. Noć muzeja: Cela Srbija biće budna 17. maja PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 10 April 2014

11. Noć muzeja: Cela Srbija biće budna 17. majaUmetničko-produkcijska grupa Noć muzeja će 17. maja, po jedanaesti put, otvoriti vrata više od 150 kulturnih ustanova širom Srbije kada će u jednoj noći u više od 60 gradova i mesta, posetioci biti u prilici da prošetaju muzejima, galerijama i trgovima i uživaju u premijernim izložbama i zanimljivim sadržajima.
 
Tradicionalno, Beograd će ponuditi najbogatije i najraznovrsnije izložbe, na 70 mesta u gradu, a od 18 pa do 2 sata iza ponoći biće budni i Novi Sad, Šabac, Niš, Vršac, Subotica, Leskovac, Kragujevac, Smederevo, Titel, Veliko Gradište... Prvi put u Noći muzeja učestvuju Ivanjica, Padina i Topola.
 

Detaljnije...
 
Zeleno izdanje Mikserovog dizajn marketa PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 06 April 2014

Zeleno izdanje Mikserovog dizajn marketaU nedelju, 6. aprila 2014. od 12 do 20 časova, u Mikser House-u, održaće se prodajna izložba dizajniranih predmeta – tradicionalni “Mikser Design Market”.

  

Ovonedeljno izdanje biće inspirisano dolaskom proleća i ekologijom. U okviru pratećeg programa marketa održaće se kreativna radionica za decu, kao i radionica “ModArtiraj modnu instalaciju” namenjena svima koji žele da se oprobaju u modnom dizajnu.
 

Detaljnije...
 
Savamala kreativna četvrt PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 29 March 2014

Savamala kreativna četvrtTelekom Srbija i Mikser su u okviru projekta „Savamala kreativna četvrt“ pokrenuli niz inovativnih aktivnosti usmerenih na kreiranje interesantnih programa, kao i proizvodnju i distribuciju ekskluzivnih sadržaja, sa idejom da kulturni, umetnički i zabavni događaji koji se održavaju u Savamali, budu dostupni široj publici i to putem Mikser magazina i Mikser aplikacije.  
 
Najave i izveštaji o programima u Mikser House-u i Savamali, ali i o kulturnim dešavanjima u Srbiji i regionu, biće dostupni korisnicima IPTV Telekoma Srbija u formatu Mikser magazina – polučasovne emisije u kojoj će prilozi iz oblasti kulture biti ponuđeni na moderan, nov i poletan način.
  

Detaljnije...
 
Danas prolećno izdanje “Mikser Design Food” PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 23 March 2014

Danas prolećno izdanje “Mikser Design Food”U nedelju, 23. marta od 12 do 20 časova, u Mikser House-u (Karađorđeva 46) se održava prvi “Mikser Design Food” marketu u ovoj godini.

  

Tradicionalna Mikserova manifestacija je ovoga puta u znaku proleća, a posetioce očekuje bogata ponuda malih i velikih proizvođača delikatesa i posalstica, sireva, vina, organske hrane kao i kuhinjske opreme i posuđa. Raznovrsnost i šarenilo prolećnih boja i ukusa upotpuniće dve kulinarske radionice sa temom prolećne detoksikacije uz pomoć zdrave hrane i uklapanja savremenih principa kuvanja u koncept brze hrane. Ulaz je slobodan.
 

Detaljnije...
 
Converse Photo Clash prvi put u Beogradu! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 17 March 2014

Converse Photo Clash prvi put u Beogradu!Converse vam sa zadovoljstvom predstavlja prvu od tri najavljene kreativne akcije ovog proleća u Beogradu - Photo Clash. Posle Amsterdama, Londona, Barselone, Pariza, Photo Clash se dešava  1. aprila u Converse prodavnici u TC ‘’Ušće’’, u periodu od 14h do 22h. Biskoteka, Davor Gromilović i FatKid Beni na licu mesta transformišu vašu fotografiju u nešto sasvim drugačije!

  

Akcija Photo Clash odnosi se na sve one koji vole da fotografišu različite urbane ambijente, a poznati vizuelni umetnici: Biskoteka, Davor Gromilović i FatKid Beni na licu mesta rade intervencije na odabranim fotografijama i tako ih pretvaraju u jedinstvena umetnička dela.
 

Detaljnije...
 
Konkurs “Mladi balkanski dizajneri 2014” PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 09 March 2014

Konkurs “Mladi balkanski dizajneri 2014”Kulturna organizacija “Mikser” u saradnji sa Hrvatskim dizajnerskim društvom i kulturnom organizacijom “Public Room” iz Makedonije raspisuje četvrti po redu konkurs “Mladi balkanski dizajneri 2014” (“Young Balkan Designers 2014”).

  

Konkurs je otvoren do 10. marta, a mogu se prijaviti osobe starosti do 35 godina koje dolaze iz Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Slovenije, Srbije i Turske, a prijave se vrše popunjavanjem onlajn formulara na: www.ybd.mikser.rs.  Selekciju radova vršiće stručni žiri, kojim predsedava svetski priznati dizajner Konstantin Grčić.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 575