Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
3. Belgrade ChibiCon u DOB-u PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 28 January 2015

3. Belgrade ChibiCon u DOB-u

Belgrade ChibiCon se po treci put odrzava u prostorijama Doma omladine Beograd od 31 januara do 1 februara 2015. godine.

  

Glavni program Prvog dana (31. januar, Bioskopska sala): 13h - Darkwood – Predstavljanje mange „Napad titana“. Izdavačka kuća Darkwood koja je zaslužna za dovođenje prvih manga naslova u našu zemlju, od šonen giganata kao što su „Naruto“ i „One Piece“, do opksurnog horora kakav je „Uzumaki“, ovoga puta predstavlja novinu među svojim izdanjima – „Napad titana“, u ovom trenutku jedan od najvećih hitova na svetskoj manga sceni.
  

Detaljnije...
 
Ema Ema Ema i Sretan Bor u Gradu PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 28 January 2015

Ema Ema Ema i Sretan Bor u Gradu - Photo by Nemanja StojanovicKc Grad je u novu godinu ušao vrlo radno. Pored zanimljivog izložbenog i muzičkog programa koji smo planirali za početak 2015, rešili smo da malo osvežimo i sam prostor. Pozvali smo dvoje izuzetnih umetnika da nam u tome pomognu.

  

Ema Ema Ema iI Sretan Bor su oslikali stubove u donjem nivou Kc Grada. Ovi neizbežni arhitektonski elementi od sada dobijaju još jednu ulogu, a to je predstavljanje radova interesantnih vizuelnih umetnika.
  

Detaljnije...
 
Srpska alternativna muzička scena u Ljubljani PDF Štampaj E-pošta
Friday, 23 January 2015

Srpska alternativna mužička scena u LjubljaniU okviru festivala/konferencije MENT koji se održava u Ljubljani od 4. do 6. februara a na kojima će se istaći povezanost muzike, umetnosti, kreativnosti i tehnologije, među brojnim gostima iz Evrope i regiona naći će se i predstavnici alternativne srpske muzičke scene odabrani od strane organizatora festivala u Ljubljani.
 
U delu muzičkog programa ljubljanskoj publici i gostima iz sveta muzike predstaviće se beogradska grupa Ti i novosadska kantautorka Dojo,  a muzičku podršku pružiće i DJ Moodswinger iz Dis-patch koletiva kao i DJ/VJ ekipa Kišobrana koja će ovaj put u Ljubljani predstavljati Kulturni centar Grad, jednog od partnera MENT festivala.
 

Detaljnije...
 
Januarski modni Katapult u Delta City-ju PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 22 January 2015

Januarski modni Katapult u Delta City-juNovi šal, rukavice ili kapa? Unikatni ogrlica i prsten? Originalni ukrasi i detalji za kuću? Uvek je pravo vreme da obradujete sebe ili dragu osobu interesantnim poklonom, a sve ovo je samo deo ponude koju možete da pronađete u atrijumu Delta City-ja, od četvrtka do nedelje, od 22. do 25. januara, u okviru tradicionalne modne manifestacije „Katapult“.
 
Više od 50 mladih dizajnera i ovog puta predstaviće svoje radove koji se odlikuju originalnošću i unikatnim dizajnom, dok je kvalitet izrade uvek prioritet.
  

Detaljnije...
 
Mikser i Savamala u 2014 - kreativni perpentum mobile PDF Štampaj E-pošta
Monday, 19 January 2015

Mikser i Savamala u 2014 - kreativni perpentum mobileKulturna organizacija Mikser je  u prošloj godini zabeležila rekordan broj programa u svojoj istoriji – 600, koji su  Savamalu i definitivno pozicionirali kao najaktivniju kulturnu četvrt u ovom delu Evrope.

  

Samo u decembru mesecu u Mikser House-u je izvedeno blizu 100 programa, ili u proseku tri dnevno što predstavlja svojevrsni produkcioni fenomen.  Programe u Mikser House – u u 2014. posetilo je 200 000 ljudi, dok je cela Savamala ugostila blizu milion posetilaca i turista.
  

Detaljnije...
 
Održana 7. Converse Rubber Tracks muzička radionica PDF Štampaj E-pošta
Monday, 19 January 2015

Održana 7. Converse Rubber Tracks muzička radionicaOdržana sedma Converse Rubber Tracks muzička radionica. Novosađane privukla tema radionice “Snimanje električne i bas gitare”.
  
Sedma po redu besplatna muzička radionica Converse Rubber Tracks, održana je proteklog vikenda u Studiju M u Novom Sadu. Radionicu pod nazivom “Snimanje električne i bas gitare” u studiju održali su studijski producent Predrag Pejić i gitariste Saša Friš i Andraš Išpan “Bandi”. Svojim prisustvom i iskustvom uspeli su da daju odgovore na neke od mnogih pitanja koja muče mlade gitariste.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 627