Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Kultura
Omiljene gramofonske ploče u Čumiću! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 22 April 2017

Omiljene gramofonske ploče u Čumiću!Muzičari, novinari, glumci, filmski kritičari..., pridružuju se proslavi svetskog dana gramofonskih ploča u Čumiću, 22. aprila.
  
Moma Rajin, Žikica Simić, Vlada Džet, ali i Miki Panjković, Bane Trifunović, Dule Nedeljković, Dimitrije Vojinov, Aleksandra Nikšić (Vice), Ognjenka Lakićević, Kezz..., neke su od ličnosti koje će s posetiocima Record Store Day-a u Čumiću, podeliti svoj muzički izbor, u subotu, 22. aprila.

  

Detaljnije...
 
Osmi rođendan Kc Grada! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 15 April 2017

Osmi rođendan Kc Grada!Osnovan u aprilu 2009. godine u starom magacinu iz 1884, na obali reke Save, u delu Beograda (Savamala) kojim su do tada prolazili samo teški kamioni, teretni vozovi i tek po koji zalutali prolaznik,

   

Evropski centar za kulturu i debatu, poznatiji kao Kc GRAD, postao je i zaživeo kao nezavisna institucija kulture, prepoznat na kulturnoj mapi ne samo Beograda, Srbije i regiona, već i mnogo šire.

 

Detaljnije...
 
Baba Martin Design Market PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 14 March 2017

Baba Martin Design MarketMikser Design Market, omiljena kreativna oaza beogradske publike, za poslednje savamalsko izdanje želi da oda počast svim nestalnim, turbulentnim, nekada lepim, nekada manje lepim prilikama u kojima smo se sa svima vama našli i uspešno ih pregurali. 

  

Baba Martin Design Market biće održan 19. marta od 12 do 20h, a ulaz za sve posetioce je slobodan.

     

Detaljnije...
 
Otvaranje izložbe Nenada Rackovića Psihosis 43.2 @ Galerija ŠTAB PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 14 March 2017

Otvaranje izložbe Nenada Rackovića Psihosis 43.2 @ Galerija ŠTABPosebno nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da u petak 24.03.2017. u 20 časova u Galeriji ŠTAB, prisustvujete otvaranju samostalne izložbe „ Psihosis 43.2“ , beogradskog multimedijalnog umetnika Nenada Rackovića.
  

U petak 24.03.2017. u 20 časova u Galeriji ŠTAB, biće otvorena samostalna izložba “Psihosis 43.2”, beogradskog multimedijalnog umetnika Nenada Rackovića.

   

Detaljnije...
 
Martovska Moda za poneti PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 04 March 2017

Martovska Moda za ponetiNa prolećnoj Modi za poneti koja će se održati 4. i 5. marta u Kc Grad od 17 do 22h dizajneri, umetnici i kreativci vas očekuju sa novim kolekcijama koje će učiniti prve sunčane dane još živopisnijim!

 

Upotpunite svoj prolećni izgled, originalnom obućom i odećom, modernim rančevima i autentičnim nakitom i naočarima za sunce. Uz istančan izbor muzike Dj Olje i DJ Une, garantujemo odličnu atmosferu i željno očekujemo vaš dolazak!

  

Detaljnije...
 
AiR Beograd - Sonia Gavrilovic Hufton PDF Štampaj E-pošta
Friday, 27 January 2017

AiR Beograd - Sonia Gavrilovic HuftonAIR program umetnika u rezidenciji KC Grada, „Inspiracija Beograd“ nastavlja se i tokom 2017. godine. Prva umetnica koja će raditi i boraviti u Beogradu je Sonia Gavrilović Hufton. Tokom januara i februara Beograd će biti njeno privremeno mesto boravišta.

 

Sonia Gavrilović Hufton stvara in situ crteže i zidne slike, koji kombinuju tematiku identiteta i porodičnog života sa intimnim pričama ljudske interakcije.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 729