Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Kultura
Nišville otvara jazz muzej PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 20 February 2018

Nišville otvara jazz muzejNišvil džez festival će uskoro otvoriti prvi džez muzej u Srbiji u niškoj Tvrđavi u prostoru starog turskog Hamama.
  
U toku su pripreme oko uređenja prostora i nabavke eksponata. Svoje mesto imaće najznačajniji učesnici dosadašnjih izdanja Nišvila od Benny Golsona i Sun Ra Arkestra do Candy Dulfer i Joss Stone  a posebne prostorije imaće američki kralj soula Solomon Burke i balkanski kralj Saban Bajramović.

  

Detaljnije...
 
BUFFER - dance-tech performans u Bitef teatru PDF Štampaj E-pošta
Monday, 15 January 2018

BUFFER - dance-tech performans u Bitef teatruBUFFER – dance-tech performans u Bitef teatru - Premijera,19. januar, Bitef teatar.

   

Bafer (Buffer) je dens-tek (dance-tech) performans čija će se premijera odigrati 19. januara u Bitef teatru u 20 časova. Reč je o autorskom projektu Izvanrednog Boba, medijskog umetnika i rezident vidžeja kluba Dragstor, kreiranom za četvoro plesača u haj-tek okuženju.

   

Detaljnije...
 
Muzičko Javno pakovanje u Rexu! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 25 December 2017

Muzičko Javno pakovanje u Rexu!Muzičko Javno pakovanje u Rexu: Bez buke i Ring Ring!

   

U okviru programa Javno pakovanje, koji se odvija do 30. decembra povodom selidbe Kulturnog centra Rex iz zgrade na Dorćolu, u kojoj je nastao i radi već 23 godine, naredna dva dana 26. i 27. decembar biće u znaku muzike!

    

Detaljnije...
 
Otvoren Mikser House Sarajevo PDF Štampaj E-pošta
Monday, 11 September 2017

Otvoren Mikser House SarajevoBeogradski kreativni kolektiv „Mikser“, otvorio je u Sarajevu „Mikser House“, regionalni centar urbane kulture.

 

Uz jednake sarajevske i beogradske MH postulate – multikulturizam, tolerancija, kreativnost, pomirenje i podsticanje kreativnog angažmana mladih, kao ozbiljne razvojne šanse za prosperitet budućih generacija na Balkanu Mikser House Sarajevo donosi nove kreativne vetrove.
 

Detaljnije...
 
Palmas Boutique novi KC na Dorćolu PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 29 August 2017

Palmas Boutique novi KC na DorćoluPalmas Boutique je svojevrstan kulturni centar na donjem Dorćolu koji je okupio ozbiljnu armiju gradske ekipe u svojim kabinama za probu.

   

Iako je isprva fokus bio na domaćim street brendovima i aksesoarima, priča je rasla i malo-pomalo uključivala autorske radove i fanzine ali i dela klasične umetnosti. Tako je jedan street butik postao prava dizajnerska oaza u kojoj se sreće modna ekipa s onom koja voli umetnost.

  

Detaljnije...
 
DEV9T stvara dalje, dođite u Ciglanu! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 13 June 2017

DEV9T stvara dalje, dođite u Ciglanu!Treći DEV9T, čija je ovogodišnja tema Svetlost i Senke, otvorio je svoja vrata u petak 9. juna i raširenih ruku dočekao umetnike, ljubitelje umetnosti i sve one sa željom da stvaraju.

   

Stara Ciglana ugostila je radove preko 600 umetnika kako iz Srbije i regiona, tako i iz cele Evrope, a neki od njih su svakodnevno tamo i stvaraju na licu mesta.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 746