Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Robbie Williams 17. juna na beogradskom Ušću!
 
ULTRA Europe
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
Izložba Semaphoric Interface @ Kc Grad PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 24 May 2015

Izložba Semaphoric Interface @ Kc GradU ponedeljak, 25. maja otvaramo izložbu francusko-srpskog umetnika Nicolasa Jargića, koji se već predstavio dva puta beogradskoj publici na jednoj grupnoj i jednoj samostalnoj izložbi u galeriji Inex 2014. godine.

  

Ovaj mladi umetnik rođen je u Lionu gde je i diplomirao na Akademiji lepih umetnosti 2011. Od tada prestaje da se bavi slikom čije su jedine granice njeni ramovi ali počinje da se interesuje za iluziju i njenu umetničku primenu. Njegov umetnički rukopis je multimedijalni.
  

Detaljnije...
 
Savamalsko kulturno leto u Mostarskoj 5 PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 23 May 2015

Savamalsko kulturno leto u Mostarskoj 5Miksalište u Mostarskoj ulici​ u Savamali​ oživelo je u januaru ove godine kao jedan od retkih prestoničkih prostora na otvorenom u kojem su tokom zime mogli aktivno da se provedu dani u rekreaciji, zabavi i danonoćnom druženju. Nakon što je Beograđanima vratilo veru u zimska čuda i čarolije, i na Miksalište je stiglo proleće!
  
Prostor u Mostarskoj ulici je procvetao i proširen je za potrebe svih onih koji žele da posete Mikser festival, prema mnogim mišljenjima događaj sezone, čiji će se glavni muzički program odigrati upravo na Miksalištu od 3. do 7. juna pod nazivom #Neizdrž.
  

Detaljnije...
 
Skriveni dragulji 12. Noći muzeja PDF Štampaj E-pošta
Friday, 15 May 2015

Skriveni dragulji 12. Noći muzejaOvogodišnja, dvanaesta po redu Noć muzeja, uz premijerno otvaranje veličanstvenih zdanja i ekskluzivne lokacije, doneće i na desetine zanimljvih sadržaja koje posetioci 16. maja nikako ne bi trebalo da propuste.
 

Treća majska subota i ove godine protiče u znaku širom otvorenih vrata i brojnih eksponata koji Beograđane čekaju na više od 60 lokacija u celom gradu, od 17 časova pa sve do jedan sat iza ponoći. Tokom 12. Noći muzeja stanovnike i posetioce prestonice dočekaće više od 120 sadržaja, među kojima su i brojni lokacije, skriveni dragulji manifestacije, koji bi trebalo da se nađu na svakoj mapi ljubitelja muzeja i kulture.
 

Detaljnije...
 
6. međunarodni festival Š.U.N.D. PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 12 May 2015

6. međunarodni festival Š.U.N.D.Pozivamo Vas da ispratite svečano otvaranje 6. međunarodnog festivala Š.U.N.D. u petak 15. maja u Ciglani - Klubu ljubitelja teške industrije sa početkom od 20h (Slanački put br. 26).
    

Festival otvara grupna izložba studentskih radova iz oblasti dizajna prostora, grafičkog  i industrijskog dizajna, instalacije i video radova. Nakon otvaranja posetioce očekuje i nastup bluz benda Cotton Pickers u 21h.
   

Detaljnije...
 
Belgrade Behance Review u Beogradu! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 12 May 2015

Belgrade Behance Review u Beogradu!Peti po redu u Beogradu, i trenutno najveci Behance dogadjaj u svetu- Belgrade Behance Reviews, održaće se u sklopu Design Hub-a na Mikser Festivalu, u Savamali (Travnička 3) u formatu kampusa (#BBCampus) koji traje svih pet dana festivala od 3. do 7. juna.
  

Kreativci će imati prilike da se druže, upoznaju i dobiju profesionalno mišljenje o svojim radovima od renomiranih dizajnera na događaju Belgrade Behance Reviews (www.belgradebehance.com).
  

Detaljnije...
 
Delo vodećeg argentinskog autora u izdanju Booke PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 12 May 2015

Delo vodećeg argentinskog autora u izdanju BookeIzdavačka kuća Booka upravo je objavila novo izdanje – roman Razgovori sa sobom vodećeg argentinskog savremenog pisca Andresa Neumana. Ovo dirljivo I emotivno delo osvojilo je svetsku publiku I kritiku I potvrdilo Neumanov status latinoameričke literarne zvezde.
  

O ROMANU: Lito je upravo napunio deset godina. Njegov otac Mario je bolestan i boji se da ga sin neće upamtiti. Pre nego što za to bude prekasno, njih dvojica kreću na putovanje na kome će podeliti mnogo više od provedenog vremena i prostora u kamionu.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 643