Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Exit Magic Card
 
ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2016
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
"Belgrade to Bowie" najavljuje filmski program PDF Štampaj E-pošta
Friday, 24 June 2016

"Belgrade to Bowie" najavljuje filmski programBelgrade to Bowie predstavlja filmski program do kraja izložbe i najavljuje uzbudljiv prateći program tokom  vrelih letnjih dana.

  

Jugoslovenska kinoteka je od 28. maja domaćin izložbe BELGRADE TO BOWIE, posvećene nedavno preminulom globalnom superstaru - Dejvidu Bouviju, koju čine impresivne fotografije poznatog muzičkog fotografa Brajana Rašića i izuzetni radovi petnaestak izabranih beogradskih umetnika.
     

Detaljnije...
 
Ambasador Kraljevine Holandije najavio Orange Week PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 22 June 2016

Ambasador Kraljevine Holandije najavio Orange WeekU Domu omladine Beograda danas je održana konferencija za medije povodom manifestacije Orange Week – nedelje Holandije u Beogradu, koju od 27. juna do 2. jula organizuje Ambasada Kraljevine Holandije.
 

Nj. E. Henk van den Dol, Ambasador Kraljevine Holandije istakao je da je povod za organizaciju Orange Week-a završetak holandskog predsedavanja Savetom Evropske unije, te da će publika tokom nedelju dana kroz raznovrstan program moći da se upozna sa različitim aspektima holandskog društva i kulture.
 

Detaljnije...
 
Junska Moda za poneti @ KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 22 June 2016

Junska Moda za poneti @ KC GradDa biste vrelo leto dočekali spremni u najoriginalnijim modnim kombinacijama posetite nas 25. i 26. juna u KC Grad od 17h-22h na poslednjoj Modi za poneti u ovoj sezoni.
  

Maštovit nakit, atraktivni kupaći kostimi, leptir mašne i lepršave haljine, čekaju vas da vam ulepšaju predstojeće sunčane dane.
   

Detaljnije...
 
Pedala 3 @ Elektropionir PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 19 June 2016

Pedala 3 @ ElektropionirMuzičari, muzikanti, eksperimentalisti, ludaci, štreberi, pridružite se!
  
Pedala 3 ove godine nalazi novi dom u Elektropioniru! Pozivamo sve entuzijaste na već treće po redu takmičenje u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom baš tvojih pedala i efekata!
 

Detaljnije...
 
ORANGE WEEK: Masovni Orange Bike Ride kroz Beograd PDF Štampaj E-pošta
Friday, 17 June 2016

ORANGE WEEK: Masovni Orange Bike Ride kroz BeogradOrange Bike Ride u završnici nedelje holandske kulture u Beogradu! Povodom završetka predsedavanja Savetom Evropske unije, Ambasada Kraljevine Holandije organizuje Orange Week – nedelju holandske kulture u Beogradu , od 27. juna do 2. jula 2016.
 

Tokom Orange Week-a biće održano mnoštvo programa, među kojima su i izložba „Primenjena nostalgija“, revija holandskog filma, a veliko finale nedelje holandske kulture je u subotu, 2. jula, kada će građani moći da učestvuju na nekoliko velikih događaja u Beogradu.
  

Detaljnije...
 
Izložba o YU disko kulturi u DOB-u! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 12 June 2016

Izložba o YU disko kulturi u DOB-u!Tema ove izložbe je disko kultura koja se krajem 1970-ih i početkom 1980-ih godina razvila u SFRJ, uvukavši se u brojne pore društva, da bi na kraju ostala zaboravljena.
  

 Izložba se bavi danas zaboravljenom disko groznicom koja je krajem 1970-ih i početkom 1980-ih godina zahvatila socijalističku Jugoslaviju premda je po svom hedonizmu i eskapizmu negirala originalnu radnu etiku, jednakost i modernistički progres socijalizma.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 703