Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Kultura
Sinoć zatvorena izložba "Belgrade To Bowie" PDF Štampaj E-pošta
Monday, 22 August 2016

Sinoć zatvorena izložba "Belgrade To Bowie"BELGRADE TO BOWIE  - velika izložba fotografija Brajana Rašića i radova odabranih beogradskih umetnika, posle gotovo tri meseca života u novoj jugoslovenskoj kinoteci, sinoć je zatvorena!
  
Jugoslovenska kinoteka je od 28. maja bila domaćin izložbe BELGRADE TO BOWIE, posvećene Dejvidu Bouviju, multimedijalnom umetniku, zvezdi koja nas je napustila 10. januara ove, 2016. godine.
   

Detaljnije...
 
Brajan Rašić potpisivao publikaciju BELGRADE TO BOWIE PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 18 August 2016

Brajan Rašić potpisivao publikaciju BELGRADE TO BOWIESinoć je u okviru izložbe Belgrade To Bowie, koja se završava ove nedelje, 21. avgusta, promovisana publikacija, u izdanju Jugoslovenske kinoteke, koju je autor fotografija

 

Brajan Rašić, u društvu beogradskih umetnika (koji su učestvovali na ovoj izložbi), poptisivao mnogobrojnim posetiocoma.
  

Detaljnije...
 
Izložba: The Paper Of Others @ Kc Grad PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 17 August 2016

Izložba: The Paper Of Others @ Kc GradDaniela Gug neprestano stvara rečima, jezikom i tekstom. Ona piše i priča priče. Ona istražuje životne istorije pojedinaca ili pronalazi društvene i istorijske karakteristike društva, a rezultale stavlja na papir.

  

The paper of others postavlja kao nosioca priče kvalitet papira. Tokom dva duža boravka u Beogradu Daniela je ispratila ceo proces reciklaže šrenc papira koji se koristi za publikaciju.
 

Detaljnije...
 
Letnji Drug§tore u predstavlja: Tattooine izložba iz Pariza, DJs KERMIT DEE & DOO PDF Štampaj E-pošta
Friday, 12 August 2016

Letnji Drug§tore u predstavlja: Tattooine izložba iz Pariza, DJs KERMIT DEE & DOOPozivamo vas da u petak, 12. avgusta, dođete u Secret Garden (letnji DRUG§TORE) na nešto sasvim drugačije!

   

Od 20 časova očekuje vas Tattooine iz Pariza, izložba i tetoviranje na licu mesta za sve one koji žele da ukrase svoje telo. Od 23 sata počinje žurka sa Kertim Dee iz Pariza (Philia, Jekyllethyde) i Doo (Beyond House).
 

Detaljnije...
 
Kada ste poslednji put poslali nekome razglednicu? PDF Štampaj E-pošta
Friday, 05 August 2016

Kada ste poslednji put poslali nekome razglednicu?Dodjite na izložbu Belgrade To Bowie da šaljemo zajedno razglednice dragim ljudima! U subotu, 6. avgusta, svi posetioci izložbe Belgrade To Bowie, dobijaju razglednicu koju će ispisati na izložbi i ubaciti u BTB sanduče, koje ćemo mi već u ponedeljak odneti u poštu i poslati na željene adrese!


Uz razglednicu dobijate i specijalne BTB kartice sa Bo​uvijevm stihovima, koje mogu da vam posluže kao inspiracija! ;)

 

Detaljnije...
 
Izložba Dejmijana Hersta u Srbiji PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 03 August 2016

Duša na lestvicama Jakovljevim (The Soul on Jacob’s Ladder) (2005), fotografija Prudence Cuming Associates, Paul Stolper Gallery © Damien Hirst and Science Ltd. Sva prava pridržana, DACS 2016British Council, Muzej savremene umetnosti Vojvodine i londonska galerija Pol Stolper (Paul Stolper Gallery) sa velikim zadovoljstvom najavljuju izložbu „Nova religija” britanskog umetnika Dejmijana Hersta (Damien Hirst) od 2. septembra do 14. oktobra ove godine u Novom Sadu.

    

Reč je o jednom od najuticajnijih, najinovativnijih i najuspešnijih svetskih umetnika, dobitnika prestižne Tarnerove nagrade čija dela će ove jeseni po prvi put biti predstavljena publici u Srbiji. Izložba u Novom Sadu se organizuje uz podršku kompanije KPMG.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 712