Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Kultura
Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije "Young Love In..." PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 21 September 2016

Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije "Young Love In..."Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija - Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije stikera “Young Love In...”.

    

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.
  

Detaljnije...
 
Serbinale i Heartefakt: 48 sati budnosti u Berlinu PDF Štampaj E-pošta
Friday, 09 September 2016

Serbinale i Heartefakt: 48 sati budnosti u BerlinuSERBINALE i Heartefakt: 48 sati budnosti u Berlinu, Poziv na humanost, solidarnost i ne-ćutanje!
  
Performans 48 sati budnosti je deo multidisciplinarnog projekta WakEUp, koji publiku poziva na humanost, solidarnost i ne-ćutanje, na delovanje i budnost. Projekat u Berlinu realizovan je u saradnji između Heartefakta i Serbinala i trajaće od 14. do 16. septembra u galeriji Holcmarkt (Holzmarkt).
  

Detaljnije...
 
Noć istraživača 30. septembra u 12 gradova Srbije! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 07 September 2016

Noć istraživača 30. septembra u 12 gradova Srbije!Istraži, prikaži, znanje u 7. Noći istraživača potraži! Sedma Noć istraživača u Srbiji održaće se u petak, 30. septembra u dvanaest gradova širom zemlje, ove godine pod sloganom „Istraži, prikaži, znanje potraži“.
  
U više od 250 gradova održaće se 11. Evropska Noći istraživača, manifestacije koja ima za cilj da pre svega mladima, približi posao istraživača i ukaže na sve načine na koje hrabri naučnici menjaju svet na bolje.
  

Detaljnije...
 
Sinoć zatvorena izložba "Belgrade To Bowie" PDF Štampaj E-pošta
Monday, 22 August 2016

Sinoć zatvorena izložba "Belgrade To Bowie"BELGRADE TO BOWIE  - velika izložba fotografija Brajana Rašića i radova odabranih beogradskih umetnika, posle gotovo tri meseca života u novoj jugoslovenskoj kinoteci, sinoć je zatvorena!
  
Jugoslovenska kinoteka je od 28. maja bila domaćin izložbe BELGRADE TO BOWIE, posvećene Dejvidu Bouviju, multimedijalnom umetniku, zvezdi koja nas je napustila 10. januara ove, 2016. godine.
   

Detaljnije...
 
Brajan Rašić potpisivao publikaciju BELGRADE TO BOWIE PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 18 August 2016

Brajan Rašić potpisivao publikaciju BELGRADE TO BOWIESinoć je u okviru izložbe Belgrade To Bowie, koja se završava ove nedelje, 21. avgusta, promovisana publikacija, u izdanju Jugoslovenske kinoteke, koju je autor fotografija

 

Brajan Rašić, u društvu beogradskih umetnika (koji su učestvovali na ovoj izložbi), poptisivao mnogobrojnim posetiocoma.
  

Detaljnije...
 
Izložba: The Paper Of Others @ Kc Grad PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 17 August 2016

Izložba: The Paper Of Others @ Kc GradDaniela Gug neprestano stvara rečima, jezikom i tekstom. Ona piše i priča priče. Ona istražuje životne istorije pojedinaca ili pronalazi društvene i istorijske karakteristike društva, a rezultale stavlja na papir.

  

The paper of others postavlja kao nosioca priče kvalitet papira. Tokom dva duža boravka u Beogradu Daniela je ispratila ceo proces reciklaže šrenc papira koji se koristi za publikaciju.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 715