Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
Serbinale na Međunarodnom festivalu Offene Welt (Ger) PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 22 February 2015

Serbinale na Međunarodnom festivalu Offene Welt (Ger)Berlinski Festival nove umetnosti i kulture iz Srbije - SERBINALE od 26.2. – 3.3.2015.god gostuje na Međunarodnom festivalu OFFENE WELT (Otvoren svet) u Ludvigshafenu, Nemačka.

   

Brojni umetnici iz Srbije će kroz likovni, muzički, filmski i literalni program imati priliku da po treći put u okviru Serbinala radove predstave nemačkoj publici. Offene Welt je novi međunarodni festival grada Ludvigshafena, čije su glavne teme migracija, integracija migranata, kao i koegzistencija i međuodnosi različitih naroda i kultura u nemačkom društvu.
  

Detaljnije...
 
Do It Together @ KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 19 February 2015

Do It Together @ KC GradDIT je dokumentarno reportažno insajderski film o radu nezavisne muzičke zajednice. Predstavlja vam neke od najvažnijih umetnika D.I.Y scene današnjice koji dele svoja iskustva, način rada i pristup stvaranju muzike.

  

Ta predstavaljanja se pretvaraju u diskusije o različitim pristupima i stilovima koji su potrebni da bi opstali, i u svom opstanku ostali nezavisni, a kao šlag na torti zabeleženi su i živi nastupi ovih bendova.
 

Detaljnije...
 
"Proces snimanja" iz vizure rokenrol legendi! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 19 February 2015

"Proces snimanja" iz vizure rokenrol legendi!U protekla četiri meseca “Converse Rubber Tracks“ pružio je priliku brojnim neafirmisanim muzičarima širom regiona da prisustvuju zabavnim i edukativnim muzičkim radionicama koje su, na različite teme, održali najeminentniji domaći muzičari i producenti.  
   
Poslednja besplatna muzička radionica u sklopu projekta “Converse Rubber Tracks“, a treća koja se održava u našoj prestonici, održaće se u subotu 28. februara u 15 sati u Mikser House-u.
 

Detaljnije...
 
Predložen novi model za "Magacin" – nakon osam godina ćutanja, da li je na pomolu dogovor? PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 19 February 2015

Predložen novi model za "Magacin" – nakon osam godina ćutanja, da li je na pomolu dogovor?Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije izražava zadovoljstvo ogromnim interesovanjem javnosti za novi model korišćenja prostora u Magacinu u Kraljevića Marka koji je predložila i javno predstavila u petak 13. februara 2015.
 
Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije insistira da nadležne gradske vlasti, a posebno institucija kojoj je poveren na upravljanje ovaj prostor, Dom omladine,  ispolje jasnu političku volju i želju da se partnerski i na ravnopravnim osnovama započne proces rešavanja problema nedostatka prostora za nezavisnu kulturu kroz donošenje pravnog okvira za Magacin u Kraljevića Marka.
 

Detaljnije...
 
Nedelja u Mikseru u znaku "Ljubavi i mode" PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 01 February 2015

Nedelja u Mikseru u znaku "Ljubavi i mode"U nedelju, 1. februara, od 12 do 20 časova, biće održan još jedan tradicionalni Mikser Design Market – Lubav i moda, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno inspirisana prošlim vremenima, vespama, šlagerima, beogradom i, naravno, ljubavlju.
 
Nedelja, 1. februar, biće u znaku sitno-karo dezena a la Beba Lončar, vožnji vespama i pesama Ive Robića i Đorđa Marijanovića. Svi posetioci su pozvani da se prepuste ludilu zvano “Ljubav i moda” i pridruže se još jednom izdanju Mikserovog design marketa, prepunog slatkih slika, nostalgije i veselih boja, a u isto vreme iskoriste priliku da pronađu idealni poklon za nadolazeći praznik Zaljubljenih.
 

Detaljnije...
 
3. Belgrade ChibiCon u DOB-u PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 28 January 2015

3. Belgrade ChibiCon u DOB-u

Belgrade ChibiCon se po treci put odrzava u prostorijama Doma omladine Beograd od 31 januara do 1 februara 2015. godine.

  

Glavni program Prvog dana (31. januar, Bioskopska sala): 13h - Darkwood – Predstavljanje mange „Napad titana“. Izdavačka kuća Darkwood koja je zaslužna za dovođenje prvih manga naslova u našu zemlju, od šonen giganata kao što su „Naruto“ i „One Piece“, do opksurnog horora kakav je „Uzumaki“, ovoga puta predstavlja novinu među svojim izdanjima – „Napad titana“, u ovom trenutku jedan od najvećih hitova na svetskoj manga sceni.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 632