Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Time Warp Presents: 50 Years Sven Väth
 
Oktobarski salon 2014
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Kultura
"Swe u Svemu" u UK Parobrod PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 15 October 2014

"Swe u Svemu" u UK ParobrodFestival književnosti Krokodil i Lena Olmark, književnica, predstavljaju „Švedski noar“ (Swedish noir), fenomen švedskih krimi priča, uz izložbu o najvećim švedskim hitovima tog žanra.
  
U poslednjoj deceniji ceo svet je očaran krimi pričama sa severa. Knjige iz Milenijum serije Stiga Lašona prodate su u preko 60 miliona kopija u više od pedeset država, a turisti organizovano obilaze delove Stokholma u kojima su živeli Mikael Blomkvist i Lizbet Salander.
 

Detaljnije...
 
Oktobarska Moda za poneti PDF Štampaj E-pošta
Monday, 06 October 2014

Oktobarska Moda za ponetiNakon kratke letnje pauze, pozivamo sve ljubitelje mode, druženja, dobre energije i zanimljivog dizajna, da nas posete na oktobarskoj Modi za poneti koja će se održati 10, 11. i 12. oktobra u Kc Grad-u sa početkom u 17h.

 

Novu sezonu započinjemo uz Modine karaoke, kao i uz pozitivne vibracije odličanog  izbora muzike Dj Une i Dj SUKIZUKI. Očekujemo vas!
 

Detaljnije...
 
Reginald Hunter na StandUpFest-u 2014 PDF Štampaj E-pošta
Friday, 03 October 2014

Reginald Hunter na StandUpFest-u 2014Gostovanje na StandUpFest-u u okviru velike evropske turneje Reginald D Hunter in Europe: A Nigga Runs Through it! Standup.rs iz Beograda i program London Calling Comedy u saradnji s Mick Perrin Worldwide i Mandy Ward Artist Management odlučili su da jesen u dvorani Doma Sindikata započnu s novom dozom vrhunskog humora na engleskom jeziku.
  

Nakon rasprodane turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji američki komičar s britanskom adresom Reginald D. Hunter dolazi u Beograd.
  

Detaljnije...
 
Belgrade Design Week 2014 od 6. do 11. oktobra PDF Štampaj E-pošta
Friday, 03 October 2014

Belgrade Design Week 2014 od 6. do 11. oktobraSave the date: Konferencija brand new world - 09. 10. I 11. Oktobra 2014. Na beogradskoj nedelji dizajna. Upoznajte svoje globalne kreativne idole i provedite neverovatna četiri dana u sunčanom Beogradu na Beogradskoj nedelji dizajna 2014.
  
Ovogodišnji Belgrade Design Week će biti održan od 6. do 11. oktobra 2014. godine, sa čuvenom međunarodnom konferencijom BRAND NEW WORLD, kao najvažnijim delom festivala, već devetu godinu za redom bez pauze, u četvrtak, petak i subotu 9, 10. i 11. oktobra, kao i programom izložbi BDW DIZAJNPARK, profesionalnim radionicama BDW DIZAJNLABS i gradskim programom BDW PREMIERS.
  

Detaljnije...
 
Otvaranje 55. Oktobarskog salona PDF Štampaj E-pošta
Friday, 19 September 2014

Otvaranje 55. Oktobarskog salona - Photo by Dragana ZarevacOvogodišnji 55. Oktobarski  salon održava se od 19. septembra do 2. novembra  u Muzeju grada Beograda u Resavskoj ulici 40b. Salon predstavlja radove 32 umetnika iz zemlje i inostranstva.
 
Po drugi put u istoriji međunarodnih Salona domaći umetnici su birani putem javnog konkursa. Na konkurs se javilo preko 270 domaćih umetnika od kojih je izabrano njih 18. O selekciji umetnika odlučivali su kustosi 55. Oktobarskog salona Nikolaus Šafhauzen, direktor Kunsthalle Wien u Beču i Vanesa Džoan Miler, šefica odeljenja za dramaturgiju u Kunsthalle Wien u Beču.
 

Detaljnije...
 
Četvrti međunarodni festival stand up komedije u Beogradu PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 18 September 2014

Četvrti međunarodni festival stand up komedije u BeograduOktobarski StandUpFest, četvrti po redu, održaće se od 3 - 5. oktobra u Beogradu.
Prva dva dana program će biti smešten u Dvoranu Doma Sindikata, dok će treći dan festivala biti održan u klubu komedije Ben Akiba, čiji je suosnivač Standup.rs, producent festivala.

  
Ove godine program je koncipiran tako što će publika imati prilike da vidi regionalan stand up prvog dana u Domu Sindikata, a drugog dana nastupiće Reginald Hunter, jedan od poznatijih stand up komičara u svetu.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 603