Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 SOLOMUN @ BEOGRADSKI SAJAM / 03.07.
 
ULTRA Europe
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
Japanizam 2015. od 2. jula u DOB-u PDF Štampaj E-pošta
Monday, 29 June 2015

Japanizam 2015. od 2. jula u DOB-uOd 2. do 5. jula, Beograd će ponovo postati centar dešavanja vezanih za pop-kulturu, alternativnu omladinu i Japan, jer će se u Domu omladine Beograda, po osmi put za redom, održati konvencija Japanizam.

  

Iza Japanizma stoji Sakurabana, društvo za promociju japanske pop-kulture i srodnih oblika gikovštine, a konvenciju organizuje u partnerstvu sa Domom omladine Beograda i ambasadom Japana u Republici Srbiji.
   

Detaljnije...
 
Savamala: Muzika i pozorište u najkreativnijem beogradskom kvartu PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 27 June 2015

Savamala: Muzika i pozorište u najkreativnijem beogradskom kvartuSavamalsko kulturno leto je hrabro zakoračilo u kulturni i zabavni život Beograda sredinom juna na Miksalištu u Mostarskoj 5, a premijera spektakularnog mjuzikla “Braća (B)luzeri” 29. juna (u okviru BELEF-a) i dolazak prvih pravih sunčanih letnjih dana označiće i novi veliki zalet SKL-a koje će se proširiti i na Mikser House i čitavu Savamalu.
 

Miksalište će i tokom najvrelijeg letnjeg meseca ugostiti i brojne bendove i pružiti publici kvalitetni koncertni program.
 

Detaljnije...
 
Savamala među 12 najboljih kvartova u Evropi! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 18 June 2015

Savamala među 12 najboljih kvartova u Evropi!  Luka TrajkovicPrestižni američki magazin Bussines Insider svrstao je Savamalu u top 12 najboljih i najuzbudljivijih kvartova u Evropi, istaknuvši pritom Mikser Festival kao glavnog “krivca” za urbanu i kulturnu transformaciju beogradskog kvarta.
   

Bussines Insider je akcentovao značaj Savamale i činjenicu da ovaj kvart nastavlja da se razvija u jedan od glavnih kulturnih centara u Srbiji. Kao “kuća” Savamale istaknut je Mikser House i posebno Mikser Festival, kao najveći regionalni festival kreativnosti i inovativnosti, koji već četiri godine jednom godišnje u Savamalu dovodi preko 1000 stvaralaca iz različitih krajeva Evrope.
  

Detaljnije...
 
Junska Moda za poneti - 13. i 14. jun PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 11 June 2015

Junska Moda za poneti - 13. i 14. junLeto samo što nije počelo! Ne dozvolite da vas zatekne nespremne! Zato nas posetite 13. i 14. juna u KC Gradu na junskoj Modi za poneti od 17h do 22h i poklonite sebi najoriginalniji dizajnerski modni  komad.

  

Ovoga puta očekuje vas veliki izbor autentičnih letnjih torbi i zanimljivog nakita, kupaćih kostima i lepršavih haljina. Prijatnu kupovinu i vrelu letnju atmosferu na junskoj Modi za poneti osvežiće veseli ritmovi modinih dj-eva.
 

Detaljnije...
 
Pedala! 2 @ Kc Grad PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 30 May 2015

Pedala! 2 @ Kc GradPedala 2 je nastavak priče koja je svoj život započela u aprilu ove godine zahvaljujući najhrabrijim entuzijastima svih spavaćih soba i teži da postane pravo takmičenje u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom baš tvojih pedala i efekata.
  
Pedala je veče sirove improvizacije, razmene energije i potencijalno nezamislive kreativnosti i nastavlja se u utorak, 2. juna u Kc Grad, sa početkom od 20h.
  

Detaljnije...
 
Izložba Semaphoric Interface @ Kc Grad PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 24 May 2015

Izložba Semaphoric Interface @ Kc GradU ponedeljak, 25. maja otvaramo izložbu francusko-srpskog umetnika Nicolasa Jargića, koji se već predstavio dva puta beogradskoj publici na jednoj grupnoj i jednoj samostalnoj izložbi u galeriji Inex 2014. godine.

  

Ovaj mladi umetnik rođen je u Lionu gde je i diplomirao na Akademiji lepih umetnosti 2011. Od tada prestaje da se bavi slikom čije su jedine granice njeni ramovi ali počinje da se interesuje za iluziju i njenu umetničku primenu. Njegov umetnički rukopis je multimedijalni.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 648