Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
GLASAJ ZA EXIT I SEA DANCE I OSVOJI ULAZNICE
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Kultura
Kreativna zlatna groznica u nedelju hara Savamalom! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 October 2016

Kreativna zlatna groznica u nedelju hara Savamalom!Zlatna groznica ove zlatne jeseni svom silinom zahvata Savamalu, pa će novo izdanje Mikser Design marketa: Gold Rush, u nedelju, 16. oktobra sijati sjajnije od dijamanta!

  

Preko 50 izlagača će predstaviti svoje rukotvorine i unikatne proizvode, od odeće i obuće, preko nakita, do notesa i aksesoara za kuću, i podstaći posetioce da prigrle zlatnu groznicu u svim svojim nijansama, materijalima i oblicima.
 

Detaljnije...
 
Oktobarska Moda za poneti @ Kc Grad PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 October 2016

Oktobarska Moda za poneti @ Kc GradJesenje kolekcije su spremne! Ako želite da vidite šta su nam to lepo, originalno i toplo dizajneri i kreativci spremili za kišno-sunčane dane, posetite nas 15. i 16. oktobra u Kc Gradu od 17 do 22h na Modi za poneti.

   

Dok vi uživate u biranju jedinstvenih i nadasve zanimljivih komada nakita, odeće i aksesoara, za dobru atmosferu će se pobrinuti Modini dj-evi. U subotu će se za muziku postarati As Smooth As, a u nedelju... e! to je iznenađenje! Čekamo vas!
 

Detaljnije...
 
Novi Sad je Evropska prestonica kulture! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 13 October 2016

Novi Sad je Evropska prestonica kulture!Istorijska pobeda u Briselu: Novi Sad je Evropska prestonica kulture! Novi Sad je danas u Briselu proglašen Evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu!

  

Nakon finalne prezentacije projekta „Novi Sad 2021“, koju je danas u Briselu održala novosadska delegacija, panel nezavisnih eksperata doneo je istorijsku odluku da prvi grad van EU koji će poneti titulu bude upravo Novi Sad!
   

Detaljnije...
 
Beograd Svetlosti od 7. do 14. oktobra 2016. PDF Štampaj E-pošta
Monday, 03 October 2016

Beograd Svetlosti od 7. do 14. oktobra 2016.Ove godine ćemo zavrteti krug boja i uroniti u spektar raznovrsnih iskustava i znanja, istražujući različite uglove, pravce i tačke gledišta, sa velikom željom da otkrijemo ko je kome komplementarni kontrast – lumino umetnost vs nauka o svetlosti vs dizajn svetla.
 
Pod okvirnom temom 'Spektri' u 2016. predstavljamo naučno-edukativnu putujuću izložbu CPN-a sa eksponatima koji će nam prikazati skalu talasnih dužina od vidljive do nevidljive svetlosti.

   

Detaljnije...
 
Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije "Young Love In..." PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 21 September 2016

Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije "Young Love In..."Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija - Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije stikera “Young Love In...”.

    

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.
  

Detaljnije...
 
Serbinale i Heartefakt: 48 sati budnosti u Berlinu PDF Štampaj E-pošta
Friday, 09 September 2016

Serbinale i Heartefakt: 48 sati budnosti u BerlinuSERBINALE i Heartefakt: 48 sati budnosti u Berlinu, Poziv na humanost, solidarnost i ne-ćutanje!
  
Performans 48 sati budnosti je deo multidisciplinarnog projekta WakEUp, koji publiku poziva na humanost, solidarnost i ne-ćutanje, na delovanje i budnost. Projekat u Berlinu realizovan je u saradnji između Heartefakta i Serbinala i trajaće od 14. do 16. septembra u galeriji Holcmarkt (Holzmarkt).
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 719