Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Kultura
Novogodišnji street art market @ Dorćol Platz PDF Štampaj E-pošta
Friday, 23 December 2016

Novogodišnji street art market @ Dorćol Platz„Street Smart“ poziva na umetničko praznično druženje „Urban Christmas (M)Art“ – prvi novogodišnji street art market.

    

„Street Smart“ kolektiv iz Beograda organizuje prvi novogodišnji market ulične umetnosti na Dorćol Platz-u 26. i 27. decembra od 16 do 23 časa. „Urban Christmas (M)Art“ ponudiće Beograđanima mnoštvo sadržaja – od izložbe radova najboljih uličnih umetnika sa domaće scene,
  

Detaljnije...
 
Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 October 2016

Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera!SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!!! USKORO! mts NOĆ REKLAMOŽDERA! PROGRAM NA KOJI SE ČEKA GODINU DANA. 18.novembar SAVA CENTAR! Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera!
   
Pred nama je celovečernja revija kreativnosti. Nova, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 18.novembra, koju i ove godine potpisuje njen sjani selektor Žan Mari Bursiko (Jean Marie Boursicot).
   

Detaljnije...
 
Jasmina Holbus ჻ LET'S TALK ჻ Galerija ШТАБ PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 October 2016

Jasmina Holbus ჻ LET'S TALK ჻ Galerija ШТАБ​​Umetnica Jasmina Holbus, široj javnosti poznata kao enterijersta i scenograf brojnih pozorišnih predstava, takođe 26 godina piše i objavljuje poeziju.

  

Prošle godine objavila je jedanaestu knjigu poezije IZBOR (za izdavača Zlatno Runo u Beogradu). Ovog leta poezija Jasmine Holbus je prevedena i objavljena u Francuskoj.
U galeriji Štab od 11. do 20. novembra, predstavlja se javnosti sa novim Multimedijalnim umetničko-istraživačkim projektom LET’S TALK.
 

Detaljnije...
 
Kreativna zlatna groznica u nedelju hara Savamalom! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 October 2016

Kreativna zlatna groznica u nedelju hara Savamalom!Zlatna groznica ove zlatne jeseni svom silinom zahvata Savamalu, pa će novo izdanje Mikser Design marketa: Gold Rush, u nedelju, 16. oktobra sijati sjajnije od dijamanta!

  

Preko 50 izlagača će predstaviti svoje rukotvorine i unikatne proizvode, od odeće i obuće, preko nakita, do notesa i aksesoara za kuću, i podstaći posetioce da prigrle zlatnu groznicu u svim svojim nijansama, materijalima i oblicima.
 

Detaljnije...
 
Oktobarska Moda za poneti @ Kc Grad PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 October 2016

Oktobarska Moda za poneti @ Kc GradJesenje kolekcije su spremne! Ako želite da vidite šta su nam to lepo, originalno i toplo dizajneri i kreativci spremili za kišno-sunčane dane, posetite nas 15. i 16. oktobra u Kc Gradu od 17 do 22h na Modi za poneti.

   

Dok vi uživate u biranju jedinstvenih i nadasve zanimljivih komada nakita, odeće i aksesoara, za dobru atmosferu će se pobrinuti Modini dj-evi. U subotu će se za muziku postarati As Smooth As, a u nedelju... e! to je iznenađenje! Čekamo vas!
 

Detaljnije...
 
Novi Sad je Evropska prestonica kulture! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 13 October 2016

Novi Sad je Evropska prestonica kulture!Istorijska pobeda u Briselu: Novi Sad je Evropska prestonica kulture! Novi Sad je danas u Briselu proglašen Evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu!

  

Nakon finalne prezentacije projekta „Novi Sad 2021“, koju je danas u Briselu održala novosadska delegacija, panel nezavisnih eksperata doneo je istorijsku odluku da prvi grad van EU koji će poneti titulu bude upravo Novi Sad!
   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 722