Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
TEN WALLS
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
2. Savamala Book Fest u Mikser House-u PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 03 May 2016

2. Savamala Book Fest u Mikser House-uOd 5. do 8. maja, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), u organizaciji City Magazine Belgrade i Makarta., a uz podršku Baileys Srbija, održaće se drugi Savamala Book Fest.
  
Mikser Haus će se od 5. do 8. maja pretvoriti u knjižaru, biblioteku, čitaonicu, striparnicu, radionicu, gde će posetioci imati priliku da prelistaju, pročitaju, kupe nesvakidašnje naslove domaćih i stranih autora, a posetioci će imati jedinstvenu priliku da po specijalnim cenama sniženim do 20%, kupe izdanja više od 50 izdavača.
  

Detaljnije...
 
"Gaženje" uličnih umetnika u galeriji "O3one" PDF Štampaj E-pošta
Friday, 29 April 2016

"Gaženje" uličnih umetnika u galeriji "O3one"„Street Smart“ kolektiv iz Beograda najavljuje: „Gaženje“ uličnih umetnika u galeriji „O3one“!

  
Peta u nizu izložbi pod zajedničkim naslovom „Scena“ u organizaciji „Street Smart“ kolektiva iz Beograda, odigraće se u saradnji sa galerijom „O3one“ od 5. do 11. maja, sa podnaslovom „Gaženje“. Izložba će okupiti najbolje ulične umetnice i umetnike sa domaće scene, a galerija će se tokom stvaranja izložbe transformisati u svojevrstan urbani prostor u kome ulični umetnici inače stvaraju.
  

Detaljnije...
 
13. Noć Muzeja: Dečjom turom kroz muzejske priče PDF Štampaj E-pošta
Friday, 29 April 2016

13. Noć Muzeja: Dečjom turom kroz muzejske pričePrvi susreti sa muzejima, razmenjeni osmesi sa kustosima i otkrivanje novih svetova uz umetnost i kulturu obeležiće Dečju turu beogradske Noći muzeja koja se održava 21. maja sve od 17 časova pa do jedan sat iza ponoći.

 

Trinaesta Noć muzeja oživeće i ovog maja skoro pedeset gradova i mesta širom Srbije! Najraznovrsniji progam očekuje posetioce u Beogradu, gde je sa posebnom pažnjom pripremljena Dečja tura.
  

Detaljnije...
 
"Belgrade to Bowie" u Kinoteci PDF Štampaj E-pošta
Monday, 25 April 2016

"Belgrade to Bowie" u Kinoteci - Photo by Braian RasicBelgrade to Bowie je projekat posvećen nedavno preminulom superstaru Dejvidu Bouviju, u čijoj je osnovi izložba fotografija Brajana Rašića!

 

Brajan Rašić je svetski poznati muzički fotograf, koji je više od dve decenije bio jedan od Bouvijevih zvaničnih fotografa, i imao prilike da zabeleži najzanimljivije momente, kako sa brojnih turneja ovog velikog umetnika, tako i iz privatnog života.
 

Detaljnije...
 
DEV9T je ove godine portal u novu realnost! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 22 April 2016

DEV9T je ove godine portal u novu realnost!Prošlog leta u beogradskoj Ciglani umetnost je oslobođena svih okova. Desio se prvi Dev9t, događaj koji je okupio one koji vole umetnost, ali i one koji su je tada zavoleli, one koji su bili sumnjičavi i one koji su oduvek stvarali... Okupio je i one koji od tog momenta neprestano stvaraju.
  

Ideja vodilja da je umetnost svuda oko nas i da su za umetnost sposobni svi, nastavila je da živi, pa je tako deo stvaralaštva materijalizovan i ove zime u DKSG-u.
  

Detaljnije...
 
13. Noć Muzeja: Kulturom i smehom protiv sujeverja PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 17 April 2016

13. Noć Muzeja: Kulturom i smehom protiv sujeverjaUz pomoć kulture, znanja i smeha, više od četrdeset gradova i mesta širom Srbije obeležiće trinaestu Noć muzeja, koja se ove godine održava 21. maja sve od 17 časova pa do jedan sat iza ponoći.
  

Trinaesti put za redom jedna majska subota držaće budnom celu Srbiju! Ovogodišnja Noć muzeja održava se 21. maja u skladu sa datumom koju je odredila Evropska Noć muzeja sa sedištem u Parizu.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 686