Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Kultura
AiR Beograd - Sonia Gavrilovic Hufton PDF Štampaj E-pošta
Friday, 27 January 2017

AiR Beograd - Sonia Gavrilovic HuftonAIR program umetnika u rezidenciji KC Grada, „Inspiracija Beograd“ nastavlja se i tokom 2017. godine. Prva umetnica koja će raditi i boraviti u Beogradu je Sonia Gavrilović Hufton. Tokom januara i februara Beograd će biti njeno privremeno mesto boravišta.

 

Sonia Gavrilović Hufton stvara in situ crteže i zidne slike, koji kombinuju tematiku identiteta i porodičnog života sa intimnim pričama ljudske interakcije.
 

Detaljnije...
 
Doviđenja, Savamala! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 25 January 2017

Doviđenja, Savamala!Nakon pet godina života i rada u Savamali, kulturna organizacija „Mikser“ objavljuje da početkom maja zatvara kulturni centar  „Mikser House“ u Karađorđevoj 46, pokreće inicijativu za  njegovo trajno preseljenje na donji Doćol, ali i širi svoje aktivnosti u regionu otvaranjem Mikser House-a u Sarajevu u avgustu 2017. godine.
  
Mikser House, jedinstveni kreativni centar Beograda koji je tokom pet godina svog postojanja u Savamali ugostio više od milion ljudi, odlukom uprave kuće zatvara se 1. maja 2017 godine.
  

Detaljnije...
 
Novogodišnji street art market @ Dorćol Platz PDF Štampaj E-pošta
Friday, 23 December 2016

Novogodišnji street art market @ Dorćol Platz„Street Smart“ poziva na umetničko praznično druženje „Urban Christmas (M)Art“ – prvi novogodišnji street art market.

    

„Street Smart“ kolektiv iz Beograda organizuje prvi novogodišnji market ulične umetnosti na Dorćol Platz-u 26. i 27. decembra od 16 do 23 časa. „Urban Christmas (M)Art“ ponudiće Beograđanima mnoštvo sadržaja – od izložbe radova najboljih uličnih umetnika sa domaće scene,
  

Detaljnije...
 
Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 October 2016

Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera!SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!!! USKORO! mts NOĆ REKLAMOŽDERA! PROGRAM NA KOJI SE ČEKA GODINU DANA. 18.novembar SAVA CENTAR! Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera!
   
Pred nama je celovečernja revija kreativnosti. Nova, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 18.novembra, koju i ove godine potpisuje njen sjani selektor Žan Mari Bursiko (Jean Marie Boursicot).
   

Detaljnije...
 
Jasmina Holbus ჻ LET'S TALK ჻ Galerija ШТАБ PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 October 2016

Jasmina Holbus ჻ LET'S TALK ჻ Galerija ШТАБ​​Umetnica Jasmina Holbus, široj javnosti poznata kao enterijersta i scenograf brojnih pozorišnih predstava, takođe 26 godina piše i objavljuje poeziju.

  

Prošle godine objavila je jedanaestu knjigu poezije IZBOR (za izdavača Zlatno Runo u Beogradu). Ovog leta poezija Jasmine Holbus je prevedena i objavljena u Francuskoj.
U galeriji Štab od 11. do 20. novembra, predstavlja se javnosti sa novim Multimedijalnim umetničko-istraživačkim projektom LET’S TALK.
 

Detaljnije...
 
Kreativna zlatna groznica u nedelju hara Savamalom! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 14 October 2016

Kreativna zlatna groznica u nedelju hara Savamalom!Zlatna groznica ove zlatne jeseni svom silinom zahvata Savamalu, pa će novo izdanje Mikser Design marketa: Gold Rush, u nedelju, 16. oktobra sijati sjajnije od dijamanta!

  

Preko 50 izlagača će predstaviti svoje rukotvorine i unikatne proizvode, od odeće i obuće, preko nakita, do notesa i aksesoara za kuću, i podstaći posetioce da prigrle zlatnu groznicu u svim svojim nijansama, materijalima i oblicima.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 724