Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
TOPICAL IN
 
Apgrade.org
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
Izložba stripa u galeriji Štab PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 27 August 2015

Izložba stripa u galeriji ŠtabIzložba stripa i projekcija kratkog filma „Strašila“ autora Berina Tuzlića, animatora i strip umetnika iz Bosne i Hercegovine biće otvorena 4. septembra 2015. godine u 20:30h u galeriji Štab u Beogradu (Crnogorska 10), a trajaće do 8. septembra.
 
Na otvaranju izložbe nastupiće u unplugged izvođenju bend Bezbeli Apstraklije, čiji je Tuzlić član.

   

  

Detaljnije...
 
Početak jesenje sezone u Mikser House-u! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 25 August 2015

Početak jesenje sezone u Mikser House-u!Kraj letnje i početak jesenje sezone Mikser House obeležiće 25. avgusta, održavanjem dva velika događaja u istom danu - premijera predstave "What the fuck are we doing here?" rediteljke Maje Maletković na Miksalištu (Mostarska 5), i ižložbom radova jednog od najznačajnih strip umetnika - Rajka Miloševića Gere u Mikser House-u (Karađorđeva 46).
 

"WTF are we doing here?" je treća završna predstava ovog leta u produkciji Mikser House-a van pozorišne sezone.
  

Detaljnije...
 
Umetnost R. M. Gere u Mikser House-u! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 20 August 2015

Umetnost R. M. Gere u Mikser House-u!U utorak, 25. avgusta, na galeriji Mikser House-a, biće otvorena izložba radova jednog od najboljih strip crtača današnjice - Rajka Miloševića Gere. Poznatiji pod pseudonimom R. M. Guera, već više od dve decenije živi i radi u Barseloni gde razvija bogatu umetničku karijeru - od crtanja za Marvel Comics, preko samostalnih izdanja, do saradnje sa Kventinom Tarantinom.
  
Posetioci će biti u prilici da vide neke od najboljih radova ovog strip umetnika, uključujući i nekoliko originih table i dobiju neposredan  uvid u veštinu, umeće, ali pre svega nadahnutost i talenat R. M. Gere.
   

Detaljnije...
 
CNN Snimio reportažu o Savamali PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 11 August 2015

CNN Snimio reportažu o SavamaliZnačaj Savamale još jednom prepoznat od strane globalne medijske mreže, CNN snimio reportazu o Savamalskim kreativnim kolektivima!
  
Savamala i njen proces urbane transformacije, još jednom su privukli pažnju svetskih medija. CNN i reportaža ove globalne medijske mreže, zaokružili su ovogodišnje rastuće interesovanje poznatih svetskih medija (Guardian, Business Insider, Mashable…), iznova pozicinirajući Savamalu na mapi svetskih kreativnih centara.
  

Detaljnije...
 
BeoKreativnost u KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 30 July 2015

BeoKreativnost u KC GradViše od hiljadu ljudi je prošlog leta videlo našu prodajnu izložbu Kreativnost u Srbiji, koja je svoje otvaranje imala u Muzeju istorije Jugoslavije, a zatim nešto više od mesec dana bila postavljena u Velikoj galeriji KC Grada.
   

I ovog leta, pod naslovom BeoKreativnost otvaramo letnju prodajnu izložbu dizajniranih i zanatskih predmeta. Ako se osvrnemo na prošlu godinu i veliki broj stranih posetitelja, možemo zaključiti da ova izložba nudi jedinstvene suvenire, unikatne predmete izrađene u Srbiji, najrazličitije forme:
   

Detaljnije...
 
Savamala privlači pažnju svetskih medija PDF Štampaj E-pošta
Friday, 24 July 2015

Savamala iznova privlači pažnju svetskih medijaNakon prestižnog američkog magazina Business Insider, globalnog portala Lonley Planet, britanskog Guardian-a i čuvenog online magazina, Highsnobiety-a, Savamala iznova privlači pažnju svetskih medija kao kreativni centar ovog dela Evrope.
  
Ovoga puta, u pitanju je čuveni njujorški portal Mashable.com, koji beleži mesečnu posetu od preko 43 miliona, a koji je, osvrćući se na rastući trend zvani yuccise (Young Urban Creatives), svrstao Savamalu u listu idealnih destinacija za njih, kao i za sve one koji vole i praktikuju alternativni, uzbudljiv i život ispunjen kreativnošću.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 655