Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
John Digweed u Beogradu!
 
Beo Šik @ KC GRAD
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
Vikend transrodne kulture i umetnosti PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 22 April 2015

Vikend transrodne kulture i umetnostiOd 24. do 26. aprila u Ustanovi kulture "Parobrod" održava se prvi Vikend transrodne kulture i umetnosti u organizaciji Gej lezbejskog info centar i Merlinka festivala uz podršku Fondacije za otvoreno društvo.

 

Vikend počinje u petak 24. aprila u 19 časova otvaranjem izložbe "Himne iz spavaće sobe" britanske fotografkinje Poem Baker koja je napravila intimne portrete mladih osoba kod kuće koji odbacuju rodne uloge i rodni konformitet, hvatajući efemeralne i intimne momente seksualnih, kreativnih i ličnih otkrića.

 

Detaljnije...
 
12. Noć muzeja: Beograd se budi za mališane! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 21 April 2015

12. Noć muzeja: Beograd se budi za mališane!Upoznavanje sa svetom oko sebe, tradicijom i istorijom, muzejima i galerijama, filharmoničarima i slikarima, obeležiće prvu Dečju turu koja će ove godine biti posebno organizovana u okviru Noći muzeja u Beogradu.
  
Dvanaesta Noć muzeja ovog proleća spremna je da dočeka svoje najmlađe posetioce, pa je tako za 16. maj osmišljena i njima prilagođena Dečja tura. Reč je o objedinjenim lokacijama sa premijernim i ekskluzivnim sadržajima namenjenim najmlađim ljubiteljima muzeja i njihovim roditeljima, koji će se odvijati od 17 do 21 sat.
  

Detaljnije...
 
Kada ste poslednji put videli red ispred bioskopa u Beogradu? PDF Štampaj E-pošta
Monday, 09 March 2015

Kada ste poslednji put videli red ispred bioskopa u Beogradu?Kada ste poslednji put videli red ispred bioskopa u Beogradu? Da li biste poverovali da vam je neko rekao da je, usred “bioskopskog mraka” koji u poslednje vreme vlada u Beogradu, video red ispred nekog bioskopa?
 
Pa, verovatno ne biste poverovali, ali upravo to se desilo. Kolona ljudi stajala je u redu ispred KC „Peron” kako bi u okviru besplatnog kafe-bioskopa “Cinemala” pogledala film “Ida”.
  

Detaljnije...
 
Serbinale na Međunarodnom festivalu Offene Welt (Ger) PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 22 February 2015

Serbinale na Međunarodnom festivalu Offene Welt (Ger)Berlinski Festival nove umetnosti i kulture iz Srbije - SERBINALE od 26.2. – 3.3.2015.god gostuje na Međunarodnom festivalu OFFENE WELT (Otvoren svet) u Ludvigshafenu, Nemačka.

   

Brojni umetnici iz Srbije će kroz likovni, muzički, filmski i literalni program imati priliku da po treći put u okviru Serbinala radove predstave nemačkoj publici. Offene Welt je novi međunarodni festival grada Ludvigshafena, čije su glavne teme migracija, integracija migranata, kao i koegzistencija i međuodnosi različitih naroda i kultura u nemačkom društvu.
  

Detaljnije...
 
Do It Together @ KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 19 February 2015

Do It Together @ KC GradDIT je dokumentarno reportažno insajderski film o radu nezavisne muzičke zajednice. Predstavlja vam neke od najvažnijih umetnika D.I.Y scene današnjice koji dele svoja iskustva, način rada i pristup stvaranju muzike.

  

Ta predstavaljanja se pretvaraju u diskusije o različitim pristupima i stilovima koji su potrebni da bi opstali, i u svom opstanku ostali nezavisni, a kao šlag na torti zabeleženi su i živi nastupi ovih bendova.
 

Detaljnije...
 
"Proces snimanja" iz vizure rokenrol legendi! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 19 February 2015

"Proces snimanja" iz vizure rokenrol legendi!U protekla četiri meseca “Converse Rubber Tracks“ pružio je priliku brojnim neafirmisanim muzičarima širom regiona da prisustvuju zabavnim i edukativnim muzičkim radionicama koje su, na različite teme, održali najeminentniji domaći muzičari i producenti.  
   
Poslednja besplatna muzička radionica u sklopu projekta “Converse Rubber Tracks“, a treća koja se održava u našoj prestonici, održaće se u subotu 28. februara u 15 sati u Mikser House-u.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 635