Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
ATHEIST RAP x GOBLINI x GUŽVA U 16-ERCU x LUR
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
Dev9t sledećeg vikenda gostuje u DKSG PDF Štampaj E-pošta
Monday, 18 January 2016

Dev9t sledećeg vikenda gostuje u DKSGDKSG (Dom kulture „Studentski grad“) biće domaćin zimskoj, mini verziji, umetničkog događaja Dev9t, koji je ujedno i uvertira za sve ono što nas čeka u 2016. godini.

  

U Domu kulture „Studentski grad“, od 22. do 24. januara biće održan niz kulturno-umetničkih događaja. Izložbe, performansi, predstave, projekcije filmova, koncerti – sve ovo biće na trodnevnom  repertoaru, kao rezultat saradnje Dev9t i DKSG.
 

Detaljnije...
 
Počinje nova kreativna godina u Savamali! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 15 January 2016

Počinje nova kreativna godina u Savamali! Photo by Marija PiroškiMikser House je Mikser New Year’s Festom (od 29. decembra do 2. januara) zaključio do sada najuspešniju i najproduktivniju godinu u svojoj istoriji.

 

Tokom 2015. godine kreativna multidisciplinarna savamalska platforma je realizovala preko 700 programa i događaja, među kojima su 14 festivala, 64 koncerta, 26 igranja pozorišnih predstava, 30 marketa i brojne izložbe tribine, debate, promocije knjiga i drugi kulturni, zabavni i komercijalni sadržaji.
 

Detaljnije...
 
Mikser dizajn market: Superheroji PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 12 December 2015

Mikser dizajn market: SuperherojiU Savamali se u nedelju sprema prava poslastica za sve ljubitelje superheroja, ali i za sve one koji znaju da cene dobar dizajn i kreativnost. Tradicionalni Mikser dizajn market, prodajna izložba dizajniranih predmeta, ovoga puta u znaku Superheroja, održava se u Mikser House-u, u nedelju, 13. decembra, od 12 do 20 časova.

 
Svi posetioci će moći da na Mikser dizajn marketu za sebe pronađu originalni komad odeće, nakita, predmeta za kuću i aksesoara, i to u ponudi od preko 50 kreativaca koji će prikazati svoje rukotvorine.
  

Detaljnije...
 
"From Israel with love" u Mikseru PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 28 November 2015

"From Israel with love" u MikseruBogatstvo izrealske kulture za vikend u Savamali, “IZ IZRAELA, S LJUBAVLJU” 28. i 29. NOVEMBRA U MIKSER HOUSE-U.
  
“From Israel with love“ je dvodnevna manifestacija koja će se 28. i 29. novembra održati u Mikser House-u i na kojoj će, kroz brižljivo kreiran progam, biti predstavljena izraelska kultura, gastronomija i muzika. Manifestacija se realizuje u organizaciji Miksera i ambasade Izraela u Beogradu, a uz podršku modnog studija “Klik”.
  

Detaljnije...
 
Naše reklame u svetskoj selekciji Noći Reklamoždera PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 28 November 2015

Naše reklame u svetskoj selekciji Noći ReklamožderaKao podršku domaćoj i regionalnoj reklamnoj industriji, tradicionalno na Noći Reklamoždera,  između vrednih nagrada, dodeljuje se i jedno posebno priznanje - World tour.
  

World tour je priznanje za one reklame i njene autore, koje su ušle u svetsku selekciju programa La Nuit des Publivores / Noć Reklamoždera i tako u okviru ovog popularnog programa  proputovale više od 160 gradova sveta.
    

Detaljnije...
 
Grafiti mural u "Zavodu za vaspitanje dece i omladine" PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 26 November 2015

Grafiti mural u "Zavodu za vaspitanje dece i omladine" - Photo by Nebojša PetrovićOve jeseni u organizaciji "Grupe IDE" u "Zavodu za vaspitanje dece i omladine" na Voždovcu (nekadašnji dom "Vasa Stajić") realizovane su šeste po redu "Rapresent" grafiti radionice. 

  

Kao i do sada, tokom višednevnih radionica mladi crtači grafita su imali priliku da kroz saradnju sa afirmisanim grafiti crtačem Lortekom, zajednički osmisle i realizuju grafiti mural na ogradi Zavoda.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 674