Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
EXIT MAGIC
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Kultura
Rep mjuzikl "Loša kopija života" na BRAAAMS-u PDF Štampaj E-pošta
Monday, 23 November 2015

Rep mjuzikl "Loša kopija života" na BRAAAMS-uU okviru Beogradske revije atipičnih autohtonih alternativnih malih scena, BRAAAMS festivala , koji se u organizaciji Doma omladine Beograda održava 22. i 23. novembra, publika će imati priliku da u ponedeljak, 23. novembra od 18 časova, pogleda predstavu "Loša kopija života", po tekstu Milene Depolo.

  

Reč je o multimedijalnom performansu - prvom rep mjuziklu na našim prostorima, koji je režirao Boško Đorđević, a za koji je muziku komponovao Skaj Vikler.
  

Detaljnije...
 
Pozorišna predstava o životu Peti Smit PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 22 November 2015

Pozorišna predstava o životu Peti SmitU nedelju 22. novembra, u okviru pozorišnog festivala BRAAAMS, u Domu omladine Beograda će se održati predstava zasnovana na biografskim elementima iz života Peti Smit, jedne od najčuvenijih rokenrol ikona njujorške scene.
 

Ovaj sjajni teatarski događaj praćen obiljem njene muzike odsvirane uživo, zajedničko je delo proslavljenog hrvatskog reditelja Ivice Buljana i glumačke zvezde Senke Bulić, i predstavlja svojevrsno odavanje počasti vrednostima uz koje je jedna generacija odrastala.
 

Detaljnije...
 
Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 30 October 2015

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti!Pred nama je nova, kreativna, uzbudljiva, zabavna, egzotična, neočekivana - mts Noć Reklamoždera. Noć čijim idejama aplaudiraju milioni ljudi širom sveta. Jedinstvena "LA NUIT DES PUBLIVORES!”.
   
Smestite se udobno u svoju fotelju u Sava Centru 28. novembra u 20.30h i uživajte u visečasovnoj selekciji najkraćih filmova. Zabavite se uz originalni i umetnički program koji je prikazan s velikim uspehom u preko 150 svetskih metropola.
   

Detaljnije...
 
Oktobarska Moda za poneti @ KC Grad PDF Štampaj E-pošta
Monday, 19 October 2015

Oktobarska Moda za poneti @ KC GradJesenje kolekcije su spremne! Ako želite da vidite šta su nam to lepo i originalno dizajneri i kreativci spremili za kišno-sunčane dane, posetite nas 24. i 25. oktobra u Kc Grad od 17 do 22h na Modi za poneti.
  
Dok vi uživate u biranju jedinstevnih i nadasve zanimljivih komada nakita, odeće i aksesoara, za atmosferu će se pobrinuti Modini dj-evi.
 

  

Detaljnije...
 
Otvaranje Gradstor Design Hub-a! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 15 October 2015

Otvaranje Gradstor Design Hub-a!Gradstor – design hub je novi prostor u našem gradu posvećen promociji i plasiranju radova domaćih umetnika i dizajnera.

  

Funkcionisaće kao showroom i galerija u kombinaciji sa malim kafeom i kroz stalne prezentacije i mesečne programe predstavljaće aktuelne kolekcije odeće, obuće, nakita, asesoara, upotrebnih predmeta za kuću. Pored domaćih autora biće prisutni i zanimljivi brendovi iz inostranstva, a planiraju se i programi sardanje domaćih i stranih dizajnera.
   

Detaljnije...
 
6. Noć istrazivača: Naučnici osvojili (Beo)grad! PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 27 September 2015

6. Noć istrazivača: Naučnici osvojili (Beo)grad!Pravdajući slogan „Zasijajmo zajedno u Noći“, ovogodišnja Noć istraživača osvetlila je u petak veče, od 16 do 23 sata, čak deset gradova širom Srbije.
 
Naučna zabava, koju organizuju mladi naučnici sa ciljem da svoj posao i znanje približe najrazigranijim umovima, održana je 25. septembra širom Evrope. Više od tri stotine gradova na starom kontinentu plesalo je u ritmu nauke, uz note koje su inspirišu svet i pokazuju kako se planeta lepše i brže vrti uz pomoć znanja.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 668