Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
KRAAK & SMAAK LIVE!
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 
Kultura
Mikser poziva na učešće na "Mikser Design Marketu" PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 20 August 2014

Mikser poziva na učešće na "Mikser Design Marketu"U nedelju, 31. avgusta, od 12 do 20 časova, biće održan još jedan tradicionalni Mikser Design Market: Back to School, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno inspirisanih povratkom u školske klupe.
  
Dočekujemo 1. septembar i novu školsku godinu, a da budete spremni za nove pobede, pobrinuće se naredno izdanje tradicionalnog Mikserovog marketa, koji će, pored brojnih rukotvorina i predmeta za kuću, ovoga puta ponuditi i maštovite i originalne aksesoare i potrepštine za đake.
  

Detaljnije...
 
DOB danas obeležava "DAN ODLUKE" PDF Štampaj E-pošta
Sunday, 29 June 2014

DOB danas obeležava "DAN ODLUKE" - PHOTO Stanislav MilojkovicSekretarijat Gradskog komiteta Saveza omladine Beograda doneo je 29. juna 1964. godine odluku o osnivanju Doma omladine Beograda kao samostalne ustanove, sa sedištem u sadašnjoj zgradi u Makedonskoj 22.

 

Dom omladine Beograda je osnovan sa zadatkom "da zadovoljava potrebe omladine Beograda u kulturnom, zabavnom i društveno-političkom životu". Prvi upravnik je bio Branislav Urošević, dok je upravnik Doma omladine Beograda u izgradnji bio Ivan Stambolić. Pored upravnika, upravljačku ulogu imao je i Savet sačinjen od "izabranih članova Gradskog komiteta Saveza omladine Beograda".

   

Detaljnije...
 
Konvencija Japanizam 2014 PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 24 June 2014

Konvencija Japanizam 2014Prvi vikend jula donosi događaj koji željno iščekuju svi ljubitelji Japana iz Srbije, a bogami i šire, jer dobar glas daleko se čuje – od 3. do 6. jula, u Domu omladine Beograda i u saradnji sa japanskom ambasadom, društvo Sakurabana organizuje sedmi po redu Japanizam, najveću regionalnu konvenciju posvećenu pop-kulturi zemlje izlazećeg sunca.

 
Tema Japanizma 2014 je svemir – sve vezano za istraživanje nepoznatih dubina galaksije, brodove, krstarice i letilice, džinovske robote i međuplanetarne liftove, astronaute, svemirske pirate i vazemaljske oblike života, kao i kontakte sa humanoidnim civilizacijama udaljenim na stotine svetlosnih godina. Pored svemirskih tema i uobičajenog sadržaja, ponosni smo što ćemo vam predstaviti brojne goste iz regiona, što pokazuje do koje mere Japanizam raste u važan događaj na evropskoj mapi konvencija.
 

Detaljnije...
 
Danas je Svetski dan muzike PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 21 June 2014

Danas je Svetski dan muzikeEvropska povelja o prazniku muzike potpisana je 1997. godine u Budimpešti, potpisnice su bile Francuska, Češka, Španija, Italija, Grčka i Turska, danas ovaj praznik proslavlja više od 100 zemalja među kojima i Srbija koja je već nekoliko godina veoma aktivna.
 
Na Svetski dan muzike u Narodnom pozorištu gostovaće sopran sa Kipra Marija Papajoanu, nastupiće u ulozi Toske u istoimenoj operi đakoma Pučinija.
 

Detaljnije...
 
Završen CLASH WALL! BG dobio novi mural! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 21 June 2014

Završen CLASH WALL! Beograd dobio novi mural!CLASH WALL akcija donela  Beogradu novi mural! Kreativna dvodnevna akcija - Clash Wall, koja je počela juče u podne, završena je večeras, a Beograd je postao bogatiji za jedan mural.
 
Andrej Žikić – Artez, Branko Tešević – Resto i Dejan Ivanović – Wuper tvorci su novog murala u Savamali, koji je intenzivnim bojama potpuno osvežio ovaj kraj grada.
 

Detaljnije...
 
11. Noć muzeja: Veličanstveni i humanitarni muzeji PDF Štampaj E-pošta
Monday, 09 June 2014

11. Noć muzeja: Veličanstveni i humanitarni muzejiNakon prvobitnog, u humanitarne svrhe iskorišćenog majskog termina, Noć muzeja 7. juna održana je u 43 grada i mesta Srbije, na 63 lokacije u Beogradu i 45 mesta Novom Sadu.
 
Muzeji širom Srbije 7. juna, u 11. Noći muzeja, dokazali su da znaju kako da privuku posetioce svojim najboljim adutima – zanimljivim postavkama koje sve znatiželjnike vode na jedinstveno, magično putovanje u nove svetove. Sve od 18 časova pa do dva sata iza ponoći brojni ljubitelja muzeja proveli su još jedno nezaboravno druženje u svojim omiljenim umetničkim kućama, na trgovima i ulicama obučenim u umetnost...  
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 592