Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Bendovi
Bend Project Mof (Novi Sad) PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 03 August 2011

Bend Project Mof (Novi Sad)Project Mof je četvoročlani drumcore bend iz Novog Sada.                     

Od samog početka bend skreće pažnju na sebe stilom koji kombinuje elemente elektronike i drum&bass-a, sa rock rifovima i enegrijom punka i hardcora, i gradi jaku bazu pratilaca na internetu.

Vrlo brzo dobijaju i nešto veću pažnju medija, radio i TV stanica, magazina i web portala u kako u Srbiji, tako i van nje.

 

Detaljnije...
 
Exit label predstavlja Killo Killo PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 27 April 2010

Exit predstavljaPrvi album benda Killo Killo pod nazivom „Amongst the People“ danas je objavljen na sajtu www.exitmusic.tv . Ovaj album, kao i sva dosadašnja online izdanja (Obojeni program, E-play, Marko Nastić, Repetitor, Overdrive, Jarboli) posetiocima sajta će biti dostupan za besplatan „download“. Celokupna izdanja Exit online etikete skinuta su do sada preko 60 000 puta.

Prvi studijski album benda Killo Killo pod nazivom „Amongst the People“ sniman je tokom leta 2009. godine. Sadrži jedanaest pesama od kojih je većina u novosadskom studiju „Bandar“. Bend se odlučio da proba i svetske standarde pa je pesmu pod nazivom „One inna trillion“ snimio u studiju u Brazilu. Za prvi singl sa albuma  najavljena je pesma „Licemer“.

 

Detaljnije...
 
Catrin Noise PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 30 May 2009

Catrin Noise

Catrin Noise je banjalučki bend nastao 2008. godine. Temelj za osnivanje i rad ovog benda su pesme nastale iz autorskog rada i saradnje dvoje ljudi – Dijane, autora većeg dela tekstova i muzike, kao i Vlade, koji je, osim što je autor pojedinih pesama, takođe i producent svih demo snimaka. Muziku Catrin Noise najlakše je opisati kao kombinaciju više pravaca: trip-hop, downtempo, electronic, pop. Njihov zvuk najčešće porede sa zvukom Zero 7, Telepopmusik, Air.

Ime benda sastoji se od varijacije engleskog imena Catherine, koje je ujedno i naziv jedne od pesama PJ Harvey, i engleskog Noise, što je asocijacija na atmosferu velikih gradova, na sliku gradskih svetala, zvukova, brzog života i akumulacije ljudi. To je deo atmosfere koju muzika Catrin Noise teži da prenese.

Pesma Watched You našla se 2008. godine na „Re_Startu“, kompilaciji banjalučkih bendova. Iste godine bend osvaja Nagradu akreditovanih novinara na Demo festu, takmičenju demo bendova sa prostora pet država.

 

Detaljnije...