Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 SOLOMUN @ BEOGRADSKI SAJAM / 03.07.
 
ULTRA Europe
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

EXIT FESTIVAL
Još samo danas promotivne cene ulaznica za Exit, Sea Dance i celu Exit Avanturu! PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 30 June 2015

Još samo danas promotivne cene ulaznica za Exit, Sea Dance i celu Exit Avanturu!Još samo danas promotivne cene ulaznica za Exit, Sea Dance i celu Exit Avanturu!
  
Još samo danas (30. juna), fanovi Exit i Sea Dance festivala mogu svoje ulaznice da nabave po promotivnim cenama, od 5.990 za Exit, 4.990 za Sea Dance i 6.990 dinara za oba festivala, tj. celu Exit Avanturu. Od srede, 1. jula, naredna cena ulaznica biće viša, kao i njihova finalna cena tokom trajanja festivala na blagajnama ispred Petrovaradinske tvrđave!
 

Detaljnije...
 
Na današnji dan, pre 15 godina, u Novom Sadu rođen je Exit! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 29 June 2015

Na današnji dan, pre 15 godina, u Novom Sadu rođen je Exit!Na današnji dan, 29. juna 2000. godine, u univerzitetskom parku u Novom Sadu, grupa studenata koja nije želela da se pomiri sa izolacijom zemlje i represijom Miloševićevog režima, pokrenula je žurku koja će godinama kasnije izrasti u jedan od najvećih svetskih festivala.

 

Exit je pokrenut kao deo studentskog protesta, a sredstvo komunikacije su bili muzika, film, pozorište, performansi, izložbe, predavanje i debate.

 

Detaljnije...
 
Filmsko-muzičko zagrevanje uz Cinema City pred 15. rođendan Exita! PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 27 June 2015

Filmsko-muzičko zagrevanje uz Cinema City pred 15. rođendan Exita!Ovogodišnji filmski festival Cinema City biće pravo zagrevanje atmosfere u Novom Sadu uz vrhunske muzičke filmove, kao uvertira za nezaboravno festivalsko letovanje uz jedno od najjačih programskih izdanja Exita.

 

Na 8. po redu izdanju novosadskog filmskog festivala, koji se održava od 29. juna do 5. jula, susrešće se i ove godine muzika i film u okviru popularne filmske selekcije, te istoimene muzičke bine Planet Rock, koja svake godine izaziva veliko interesovanje publike.

 

Detaljnije...
 
4. OPENS Youth Fair 2015. PDF Štampaj E-pošta
Saturday, 27 June 2015

4. OPENS Youth Fair 2015.Četvrti regionalni Sajam omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2015. biće održan neposredno pred festival Exit, 7. i 8. jula.

  

OPENS Youth Fair 2015. će na Trgu slobode i u Katoličkoj porti dočekati veliki broj mladih iz celog sveta. Spektakularno open air izvođenje Karmina Burane Karla Orfa i nastup najpopularnije regionalne grupe S.A.R.S. biće najbolja priprema za Exit avanturu.
  

Detaljnije...
 
Ultimativno iskustvo za kampere Exit i Sea Dance festivala PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 25 June 2015

 Ultimativno iskustvo za kampere Exit i Sea Dance festivalaOve godine jedna od najvećih atrakcija i Exit i Sea Dance festivala je – peščana plaža!

 

Sve kampere Exit Avanture obradovaće ovogodišnja lokacija za Exit Village, odnosno najstarija, najveća i po mnogima najlepša peščana plaža u Dunavskom toku, čuveno kupalište Štrand!

 

Detaljnije...
 
Pogledaj miks najvećih hitova ovogodišnje Exit Avanture i osvoji vredne nagrade! PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 24 June 2015

Pogledaj miks najvećih hitova ovogodišnje Exit Avanture i osvoji vredne nagrade!Ovogodišnji program Exit Avanture jedan je od najjačih i najaktuelnijih u proteklih 15 godina od prvog Exita na Petrovardinskoj tvrđavi.

 

Tome u prilog govori činjenica da, kao nikad pre u jednoj godini, program Exita od 9. do 12. jula, odnosno Sea Dance festivala od 15. do 18. jula, čine hedlajneri koji su redom višestruko osvajili prva mesta najvažnijih svetskih top lista.

 

Detaljnije...
 
No Sleep Novi Sad: Kompletiran program druge najveće elektronske bine Exita! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 22 June 2015

No Sleep Novi Sad: Kompletiran program druge najveće elektronske bine Exita!Druga po veličini elektronska bina Exit festivala i omiljena oaza najkvalitetnijeg alternativnog house, tehno i bass zvuka, ove godine ima novi naziv i poruku: No Sleep Novi Sad!

 

Smeštena iza mts Dance Arene, na istom mestu kao i prethodnih godina, kada je nosila ime HappyNoviSad, bina No Sleep Novi Sad ove godine se realizuje u saradnji sa našim internacionalno priznatim klubovima 20/44 i Drugstore iz Beograda, regionalnim elektronskim magazinom UESmag.com i već tradicionalno sa kultnim portalom Happynovisad.com koji ove godine brani boje grada domaćina, besanog u vreme Exita – Novog Sada.

 

Detaljnije...
 
Plaža Jaz uz Sea Dance najbolja u Evropi PDF Štampaj E-pošta
Friday, 19 June 2015

Plaža Jaz uz Sea Dance najbolja u EvropiLonely Planet objavio spisak destinacija koje morate ovog leta obići, plaža Jaz uz Sea Dance najbolja u Evropi!
  
Vodeći svetski turistički vodič, Lonely Planet, nakon posete prošlogodišnjem Sea Dance festivalu, proglasio je plažu Jaz za najbolju plažu Evrope, uvrstivši je na prvo mesto liste deset najboljih evropskih plaža koje ovog leta treba neziostavno posetiti, pozicionirajući  Budvu i Crnu Goru kao najbolju turističku destinaciju, ispred Portugala, Francuske, Italije, Velike Britanije, Španije, Grčke i Litvanije.
  

Detaljnije...
 
Zobar dan svima, dobrodošli na Exit Avanturu! PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 18 June 2015

Zobar dan svima, dobrodošli na Exit Avanturu!Povodom pisanja nekih medija u Srbiji i regionu, da je na sinoćnjem koncertu u Beogradu, Robi Vilijams pozdravio Zagreb, želimo da ponudimo dodatne informacije koje bi pružile malo jasniju sliku.

  

Mesec dana pre koncerta, Robi Vilijams je lično u video poruci pozvao publiku na koncert u Beograd, jer je veoma dobro znao da konačno dolazi u grad koji nikad pre nije posetio.
  

Detaljnije...
 
World Chill-Inn bina na Exitu ove godine u novom ruhu! PDF Štampaj E-pošta
Monday, 15 June 2015

World Chill-Inn bina na Exitu ove godine u novom ruhu!Mesto za odmor između provoda na najvećim binama, World Chill-Inn bina na Exitu ove godine u novom ruhu!
 
Do početka velike letnje Exit Avanture ostalo je još svega tri nedelje, a po broju prodatih ulaznica i prijavljenih gostiju sa svih šest kontinenata, interesovanje za Exit i Sea Dance je rekordno!
 

Detaljnije...
 
Počinje zagrevanje za Exit i Croatia Rocks festivale! PDF Štampaj E-pošta
Friday, 12 June 2015

Počinje zagrevanje za Exit i Croatia Rocks festivale!U susret EXIT festivalu, koji će se po 15. put održati u Novom Sadu od 9. do 12. jula, najbolji evropski festival i MTV će i ove godine zajedničkim snagama raditi na promociji ovog željno iščekivanog četvorodnevnog muzičkog spektakla.
  
U petak od 21:50 na MTV kanalu vas očekuje emisija EXIT LIVE u kojoj će biti prikazani najbolji nastupi izvođača koji su nastupali prethodnih godina na novosadskom festivalu.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 11 of 740