Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Video sekcija

sam.Luda, Lukavi i Shon u DOT-u večeras
Thursday, 16 November 2017

sam.Luda, Lukavi i Shon u DOT-u večerasDuboke bas linije i minimalni tonovi niskih frekvencija ispunće klub DOT ovog četvtka jer će atmosferu zagrejati sjajni sam.Luda, Lukavi i Shon. Čekamo vas od 23h u Francuskoj 6!
   
sam.Luda aka Samir Mutapcic već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku.

   

Detaljnije...
 
4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!
Thursday, 16 November 2017

4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!I ovog vikenda u Novom Sadu ćemo imati priliku da uživamo u odličnom noćnom provodu sa kvalitetnom muzikom koju su nam spremili ovonedeljni gosti kluba THE END.

  

U petak slušamo Un Padre-a, kome će ovo biti prvi nastup u The End-u. Kombinacija sa rezidentom Dachony-em je pun pogodak, a Un Padre će se potruditi da ostavi što bolji utisak na novosadske klabere.

   

Detaljnije...
 
Jazzanova Live feat. Paul Randolph u Beogradu!
Tuesday, 14 November 2017

Jazzanova Live feat. Paul Randolph u Beogradu!Jazzanova stiže u Beograd u decembru! Berlinski DJ kolektiv nastupiće na Musicology Barcaffè Sessions sa devetočlanim bendom!
   
Jazzanova Live feat. Paul Randolph stiže u Beograd 12. i 13.decembra, kao četvrti izvođač koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, koji će trajati do maja 2018, u klubu Bitefartcafe. Karte po promotivnoj ceni možete pronaći na prodajnim mestima Eventima i DDtickets mreže.

  

Detaljnije...
 
Film "LIGA PRAVDE" od sutra u bioskopima!
Tuesday, 14 November 2017

Film "LIGA PRAVDE" od sutra u bioskopima!Dok svet oplakuje sina Kriptona i korača u totalni haos… Luis Lejn  sanja Supermena dok se u pozadini čuje cover Davida Bowieja „Heroes“.

   
Podstaknut obnovljenom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Brus Vejn zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Dajane Prins. Suočivši se s najvećim neprijateljem do sada, Betmen i Wonder Woman zajedno moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu pretnju.

  

Detaljnije...
 
Easy Tiger presents Rossko
Monday, 13 November 2017

Easy Tiger presents RosskoEasy Tiger presents Rossko / 07.12.2017. Decembarski gost Easy Tiger serijala u okviru Markove rezidenture u Mladosti je momak iz FUSE London ekipe - Rossko.
 
Rossko je kao DJ sazreo u Londonu gde je postao poznat po svojim 'Cerca Trova' žurkama koje je pravio po ilegalnim podrumima i skladištima.

   

Detaljnije...
 
Najbolji regionalni izvođač na “2017 MTV EMA” je...
Monday, 13 November 2017

Najbolji regionalni izvođač na “2017 MTV EMA” je...NIČIM IZAZVAN NAJBOLJI REGIONALNI IZVOĐAČ NA “2017 MTV EMA”! Shawn Mendes pobednik večeri sa tri osvojene nagrade.
  
Eminem imao svetsku premijeru novog single “Walk On Water”, dobitnici “MTV Global Icon” priznanja, bend U2, održali koncert za pamćenje na Trafalgar trgu.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 7 - 12 of 12192