Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

BPM festival ove godine u Portugalu
Friday, 21 April 2017

BPM festival ove godine u PortugaluSvetski poznati festival se širi ka Evropi i održaće se u živopisnom primorskom gradu Praia da Rocha od 14. do 17. septembra.
  
Nakon predvođenja decenije uvaženih prezentovanja festivala u Meksiku, Playa Del Carmen, BPM Festival sada može da otkrije datum i mesto njegovog prvog Evropskog izdanja u Portugalu ovog septembra 2017.

  

Detaljnije...
 
Volontirajte na Mikser festivalu!
Thursday, 20 April 2017

Volontirajte na Mikser festivalu!Mikser festival poziva mlade, motivisane, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju dizajn, arhitektura, urbanizam, vizuelna umetnost, muzika, film, ekologija da se prijave za volontiranje

  

Na najvećem regionalnom festivalu kreativnosti i inovacija, čije deveto izdanje će se održati od 25. do 28. maja na mestu na kome je sve i počelo – u silosima Žitomlina na donjem Dorćolu, pod autobiografskim sloganom “MIGRACIJA”.

    

Detaljnije...
 
Gregory Porter večeras u Domu Sindikata
Thursday, 20 April 2017

Gregory Porter večeras u Domu SindikataGregory Porter je američki pevač, tekstopisac i glumac.

  

Uoči svog koncerta koji će se održati večeras u Domu Sindikata u okviru Barcaffè Musicology sessions, Gregory priča o tome kako je jednog fudbalera povreda navela da put muzike, Gremmy nagradi, šta misli o Beogradu i našoj publici. 

  

Detaljnije...
 
PRIJAVI SE NA foto-konkurs "New Perspectives"
Thursday, 20 April 2017

PRIJAVI SE NA foto-konkurs "New Perspectives"Mikser Festival i Švajcarska kancelarija za saradnju u Srbiji raspisuju foto konkurs „ New Perspectives“.

  
Mikser Festival i Švajcarska kancelarija za saradnju u Srbiji pozivaju mlade autore da sa svojim fotografijama učestvuju na konkursu „New Perspectives“ i prikažu svoju viziju Srbije na predstojećem Mikser festivalu, od 25. do 28. maja 2017. Konkurs je otvoren do 18. maja za sve mlade talente do 35 godina sa interesovanjem za fotografiju.

  

Detaljnije...
 
Počeo 6. RESONATE festival!!
Thursday, 20 April 2017

Počeo 6. RESONATE festival!! Photo by TINA MARIĆ​​ ​​Šesto izdanje ​Resonate festival​a​,​ otvoreno je juče u prepunoj Jugosleovnskoj kinoteci u prisustvu brojnih predavača i umetnika i mnogobrojne publike iz Srbije i inostranstva.

  

Festival su otvorile direktorka festivala Maria Jelesijević,  kustoskinja ovogodišnjeg izdanja - Nora Omurku (Nora O'Murchu) i Antonia Folguera iz evropskog projekta We Are Europe, čiji je Resonate član od proše godine.

  

Detaljnije...
 
DJ Abdulla Rashim + Regen i Filip Xavi @ DRUG§TORE
Wednesday, 19 April 2017

DJ Abdulla Rashim + Regen i Filip Xavi @ DRUG§TOREŠveđanin Abdulla Rashim, jedan od trenutno najtraženijih underground techno Dj-eva, imaće set u beogradskoj katedrali, klubu "Drugstore" u petak, 21. aprila. Podršku će mu pružiti Regen i Filip Xavi.
 
Abdulla Rashim je poznat po mračnom, ledenom techno zvuku. Od kada se pojavio na elektronskoj sceni, Rashim je postao jedno od najtraženijih imena.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 7 - 12 of 11801