Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Martovska Moda za poneti
Saturday, 04 March 2017

Martovska Moda za ponetiNa prolećnoj Modi za poneti koja će se održati 4. i 5. marta u Kc Grad od 17 do 22h dizajneri, umetnici i kreativci vas očekuju sa novim kolekcijama koje će učiniti prve sunčane dane još živopisnijim!

 

Upotpunite svoj prolećni izgled, originalnom obućom i odećom, modernim rančevima i autentičnim nakitom i naočarima za sunce. Uz istančan izbor muzike Dj Olje i DJ Une, garantujemo odličnu atmosferu i željno očekujemo vaš dolazak!

  

Detaljnije...
 
Big Bend RTS & Diter Limburg 7. marta u DOB-u
Saturday, 04 March 2017

Big Bend RTS & Diter Limburg 7. marta u DOB-uKoncert Big Bend RTS & Diter Limburg: "Cafe Sieste", utorak, 07. mart 2017. u 20:00, Velika sala Doma omladine Beograda! Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 500 dinara. U pitanju su numerisana sedeća mesta.
 
Diter Limburg (Dieter Limbourg), jedan od vodećih saksofonista evropske džez scene i solista renomiranog Brisel džez orkestra (Brussels Jazz Orchestra), dolazi u Beograd na veliki koncert sa Big Bendom RTS u Domu omladine Beograda!

  

Detaljnije...
 
Irski filmovi na muzičke teme na 5. Beogradskom Irskom Festivalu
Saturday, 04 March 2017

Irski filmovi na muzičke teme na 5. Beogradskom Irskom FestivaluIrski filmovi na muzičke teme i gost reditelj serije Birmingemska banda Dejvid Kefri na 5. Beogradskom Irskom Festivalu.

  

Jubilarni peti Beogradski Irski Festival, koji će se održati od 6. do 22. marta, predstaviće atraktivan izbor igranih i dokumentarnih filmova čiji je fokus – muzika, a gost festivala biće reditelj nove sezone popularne serije “Peaky Blinders” (Birmingemska banda) – Dejvid Kefri (David Caffrey).
 

Detaljnije...
 
Tulbure (RO) w Luka Vuković b2b Ivan Radojević • DOT
Saturday, 04 March 2017

Tulbure (RO) w Luka Vuković b2b Ivan Radojević • DOTKlub DOT predstavlja vam di džeja i producenta iz Rumunije, Tulbure-a, koji čini jednu polovina TC Studia i osveženje je na sceni već neko vreme.

  

Potpisao je za etikete Archipel, Be chosen i All inn, a u subotu 04. marta nastupa u klubu DOT a domaću podršku pružiće 031 Republic dvojac Luka Vuković b2b Ivan Radojević.

  

Detaljnije...
 
Calavera & Manya su na novoj Buddha Bar kompilaciji!
Monday, 27 February 2017

Calavera & Manya su na novoj Buddha Bar kompilaciji!Domaći duo - Calavera & Manya su na novoj Buddha Bar kompilaciji uz artiste kao što je Bonobo, Serge Devant, DJ Fudge, Frankey & Sandrino i mnoge druge.
 
Kompilaciju je pripremio Raven K, rezident Buddha Bar-a, koji je nedavno proslavio 20 godina postojanja Buddha Bar-a uz zajednički mix sa Bob Sinclar-om.
 

Detaljnije...
 
Sonus festival: Povoljnije ulaznice za EX YU
Monday, 27 February 2017

Sonus festival: Povoljnije ulaznice za EX YUSonus festival je i ove godine pustio u prodaju festivalske ulaznice po povlašćenoj ceni za sve posetioce iz naše regije.

  

Posetioci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije moći će plesati uz svetsku kremu elektronske muzike koja dolazi na hrvatsku obalu na jedan od 10 najboljih techno festivala u svetu, po prilagođenoj ceni karte.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 55 - 60 of 11736