Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Rambo Amadeus i Let 3 zagrevaju publiku za EXIT na Trgu slobode
Thursday, 22 June 2017

Rambo Amadeus i Let 3 zagrevaju publiku za EXIT na Trgu slobodeŠESTI SAJAM OMLADINSKOG TURIZMA YOUTH FAIR: Rambo Amadeus i Let 3 zagrevaju publiku za EXIT na Trgu slobode!

  

Šesti regionalni Sajam omladinskog turizma - Youth Fair 2017, koji će biti održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 3. i 4. jula, neposredno pred EXIT, sprema još jedno spektakularno izdanje muzičkog programa  - GET EXITed.

  

Detaljnije...
 
Dejan Milićević i Marko Milosavljević zatvaraju festival ljubavi
Thursday, 22 June 2017

Dejan Milićević i Marko Milosavljević zatvaraju festival ljubaviHeineken Lovefest kompletirao listu di-džejeva, Dejan Milićević i Marko Milosavljević zatvaraju festival ljubavi!
  
Heineken Lovefest kompletirao je listu di-džejeva, koji će se pojaviti na jedanaestom izdanju festivala. Na dugačkom spisku, pored kultnih imena domaće scene našli su se i mladi izvođači, koji su u poslednjih godinu dana imali vrtoglavi uspon i veliki broj nastupa u zemlji i regionu.

   

Detaljnije...
 
Sven Väth, Modeselektor i Michael Mayer za novi, trodnevni Apgrade Weekend!
Thursday, 22 June 2017

Sven Väth, Modeselektor i Michael Mayer za novi, trodnevni Apgrade Weekend!Kulminacija letnje open-air sezone od 7. do 9. septembra, Sven Väth, Modeselektor i Michael Mayer za novi, trodnevni Apgrade Weekend!
 
Nakon što je protekle dve godine bio kulminacija letnje sezone velikih događaja pod otvorenim nebom, ovogodišnji, treći po redu Apgrade Weekend trajaće tri dana, od 7. do 9. septembra, u dobro poznatom rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

   

Detaljnije...
 
Vodimo vas na Tuborg Open!
Thursday, 22 June 2017

Tuborg Open - Jedan bit za ceo svetTuborg i Universal Music Serbia predstavljaju TUBORG OPEN – JEDAN BIT ZA CEO SVET!

 
Brend Tuborg ovog leta donosi jedinstvenu i uzbudljivu muzičku kampanju pod nazivom Tuborg Open koju čini globalna saradnja sa svetski poznatim sastavom Major Lazer i Tuborg bit koji su kreirali! Cilj Tuborg Open kampanje je da poveže ljubitelje različitih muzičkih pravaca širom sveta jedinstvenim Tuborg bitom.

 

Detaljnije...
 
XperimenT slavi 21 godinu postojanja 23. juna u Barutani!
Tuesday, 20 June 2017

XperimenT slavi 21 godinu postojanja 23. juna u Barutani!Ovog petka 23. juna čuvena trance organizacija XperimenT proslavlja 21 godinu svog postojanja među omiljenim nam zidinama Kalemgdena!
  
XperimenT je trance di džej organizacija koja je deo naše elektronske i klupske scene od momenta njenog formiranja i u mnogome je zaslužna za njeno nastajanje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda.

  

Detaljnije...
 
Nouvelle Vague u Beogradu!
Tuesday, 20 June 2017

Nouvelle Vague u Beogradu!Nastupom francuske bossa nova senzacije Nouvelle Vague 24. juna koncertno će otpočeti muzički program pilot projekta Muzeja Jugoslavije nazvan „Leto u muzeju“.

  

U sklopu te manifestacije Muzej Jugoslavije će predstaviti sve potencijale atrijuma koji se nalazi ispred samog objekta kao najidelanijeg koncertnog prostora tokom predstojećeg leta.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 55 - 60 of 11985