Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Ilija Djoković u klubu DOT 01. aprila
Saturday, 01 April 2017

Ilija Djoković u klubu DOT 01. aprilaNe to nije šala – Ilija Djoković u klubu DOT 01. aprila ALL NIGHT LONG!
 
Dj i producent iz Smedereva Ilija Djoković, jedan od najaktuelnihij i najtraženijih imena domaće techno scene puštaće prvi put “all night long” i to u klubu DOT u subotu 01. aprila!

  

Detaljnije...
 
Autopark na 64. Martovskom festivalu!
Saturday, 01 April 2017

Autopark na 64. Martovskom festivalu!Ognjenka Lakićević: "Autopark nikad nije prestao da radi"! Prvi put nakon tačno 5 godina, i to tačno u dan, grupa Autopark će 1. aprila 2017. održati koncert na istom mestu: u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

  

Za sobom imaju 4 albuma i brojne singlove - poslednji od njih, nedavno objavljeni “Isplaniraj mi dan”, najavljuje nove snimke i ovaj koncert. Koncert je deo programa Martovskog festivala – 64. Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma.

   

Detaljnije...
 
Danas otvaranje Prodavnice!
Saturday, 01 April 2017

Danas otvaranje Prodavnice!Otvara se prva secijalizovana prodavnica banana! Beograd konačno dobija svoju prvu specijalizovanu prodavnicu banana.

  

Ali ne, nije ono na šta ste prvo pomislili – ovo nije prodavnica južnog voća, već urbani DJ bar u Cetinjskoj.

  

 

Detaljnije...
 
Sam Paganini na Raveolution-u!
Thursday, 30 March 2017

Sam Paganini na Raveolution-u!RAVE DOLAZI U BEOGRAD – SAM PAGANINI NA RAVEOLUTION SPEKTAKLU! Cena karte 990 RSD SAMO do ponedeljka!
   
Posle imena kao što su Mladen Solomun, Art Department, Adriatique i mnoga druga koja su u poslednje 2 godine nastupila za Raveolution pultom, na sledeći dugo očekivani spektakl stiže Sam Paganini, jedan od najuspešnijih DJ-eva i producenata današnjice.

  

Detaljnije...
 
Umek, Spiller i PipsChips & Videoclips na Sea Star-u
Thursday, 30 March 2017

Umek, Spiller i PipsChips & Videoclips na Sea Star-uUMEK, SPILLER I PIPSI PREDVODE NOVI FESTIVALSKI TALAS ZA SEA STAR U UMAGU! Nešto manje od dva meseca uoči Sea Star festivala u Umagu, EXIT tim otkriva i treći talas izvođača koji 26. i 27. maja stižu u kompleks Stella Maris.

  

Impresivnom spisku koji predvode hedlajneri The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Modestep, Pendulum i Dubioza Kolektiv, sada se pridružuje još velikih imena regionalne rock i punk scene kao što su PipsChips&Videoclips, Fakobolan i Nipplepeople, te regionalni elektronski magovi Umek, Spiller, Petar Dundov, Aney F i Marina Karamarko.

  

Detaljnije...
 
Bogomir Doringer na Resonate festivalu!
Wednesday, 29 March 2017

Bogomir Doringer na Resonate festivalu!Bogomir Doringer predstavlja svoj projekat ''I Dance Alone'' na predstojećem Resonate festivalu! Petak, 21. april 2017, Jugoslovenska Kinoteka.
 
Ove nedelje Resonate festival predstavlja Bogomira Doringera, umetnika našeg porekla koji već godinama stvara u svetu. Bogomir kao interdisciplinarni umetnik uzima pojave modnog dizajnera, filmadžije i konceptualnog umetnika kao oblike komentarisanja i raskrinkavanja savremenog društva, čiji je i njegova domovina sa svojom specifičnom sudbinom neizostavni deo.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 49 - 54 of 11801