Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Video sekcija

Akua Naru večeras u klubu Drugstore!
Thursday, 26 October 2017

Akua Naru večeras u klubu Drugstore!U sklopu promocije Terminal Music& Arts Festivala beogradska publika će po prvi put imati priliku da sluša jednu od vodećih ženskih hip-hop vokala – Akua Naru.

  

U okviru evropske turneje “When The Joy Comes” Akua Naru će sa svojim bendom u srpskoj prestonici promovisati novi album.

  

Detaljnije...
 
Goya i Lost Frequency koncept u klubu THE END
Thursday, 26 October 2017

Goya i Lost Frequency koncept u klubu THE ENDGoya i Lost Frequency koncept ovog vikenda u klubu THE END! Iz nedelje u nedelju novosadski klub The End pravi sve kvalitetnije žurke. Iako je sezona nedavno počela, imali smo prilike da slušamo mnogo različitih izvođača, uglavnom sa domaće scene.

  

Od ovog vikenda kreću strana gostovanja, ali pre toga ćete u petak slušati DJ-a koji svaki put oduševi The End. Ovog petka, 27. oktobra, Goya se vraća u The End dok će mu rezident Misha praviti društvo. Žurka počinje u 23h, a ulaz će se naplaćivati 300 dinara.
  

Detaljnije...
 
Napeti triler "Srećan dan smrti" u bioskopima
Thursday, 26 October 2017

Napeti triler "Srećan dan smrti" u bioskopimaProducentska kuća „Blumhouse“ („Podeljen“, „Beži“, „Ritam Ludila“) donosi originalni i inventivni triler SREĆAN DAN SMRTI, u kom studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice.

   

SREĆAN DAN SMRTI je režirao Kristofer Landon („Paranormalna Aktivnost: Obeleženi“), dok su scenario pisali Skot Lobdel i reditelj Landon.

    

Detaljnije...
 
Slobodna Zona u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
Thursday, 26 October 2017

Slobodna Zona u Beogradu, Novom Sadu i NišuSlobodna Zona u Beogradu, Novom Sadu i Nišu: filmovi koji preispituju! I ove godine Filmski festival Slobodna Zona predstaviće filmove koji pokreću, preispituju i stavljaju u prvi plan teme o kojima se danas malo govori.

  

Selekcijom dominiraju dokumentarni filmovi, a zanimljivo je da je prisutan veći broj rediteljki i ženskih autorskih projekata u sve tri kategorije (međunarodna, regionalna i 14plus selekcija) nego prethodnih godina.

  

Detaljnije...
 
Ben Faki ruši Berlinski Zid!
Wednesday, 25 October 2017

Ben Faki ruši Berlinski Zid!~LEN FAKI ruši BERLINSKI ZID 9. decembra na Beogradskom sajmu! Legendarni nemački DJ i producent Len Faki stiže nam 9. decembra na Berlinski Zid koji će se održati na Beogradskom sajmu sa početkom u 22h.

  

Ovaj berlinac važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu tehno muzike, svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka i oduvaće prestoničku publiku!

  

Detaljnije...
 
Profond presents James Cole
Wednesday, 25 October 2017

Profond presents James ColeU četvrtak 26. oktobra u klubu DOT Profond showcase session 006 predstavlja pionira i legendu mađarske elektronske scene James Cole-a uz domaću podršku potpisanika profond etikete.
   
Janos Bozoki poznatiji pod svojim umetničkim imenom James Cole jedna je od najuticajnijih i multitalentovanih figura sa mađarske  scene elektronske muzike.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 49 - 54 of 12192