Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

See Jah session • DOT
Tuesday, 04 April 2017

See Jah session • DOTU četvrtak 6. aprila u klubu DOT See Jah session sa Peter Portmanom, Bažalacem i Račićem!
  
SeeJah je jedan od projekata koji se između ostalih aktivnosti bavi organizovanjem festivalskih i drugih muzičko-scenskih događaja. SeeJah kao festival elektronske muzike osnovan je 2015 godine i na njemu su nastupali renomirani izvođači ektronske muzike iz Srbije. 

  

Detaljnije...
 
Počinje prodaja ulaznica za Scorpions
Tuesday, 04 April 2017

Počinje prodaja ulaznica za ScorpionsSCORPIONS u BEOGRADU: POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA KONCERT KOJI SE ČEKA VIŠE OD 50 GODINA! 
  
Ulaznice za koncert ambasadora rocka, benda SCORPIONS koji će se održati 7. decembra, u prodaji su od sutra, srede, 5. aprila po cenama od 2990 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, svim prodajnim mestima CS Eventima u Srbiji i regionu (uključujući Dom omladine i Ušće Shopping centar), kao i online preko sajta www.kombankarena.com.

  

Detaljnije...
 
Filmovi o Dejvidu Bouviju i Majlsu Dejvisu!
Tuesday, 04 April 2017

Filmovi o Dejvidu Bouviju i Majlsu Dejvisu!Filmovi o Dejvidu Bouviju i Majlsu Dejvisu premijerno na ENTERteinment-u. MCF MegaCom Film obezbedio prava za prikazivanje filmova „Dejvid Bouvi – Neispričana priča“, „Majlsova najnovija pesma“ i „Noćne priče“.
  
Program jubilarnog 30. Fashion Selection-a, koji se ove godine održava od 6. do 9 aprila, proširen je i obogaćen, te će se uz modne revije održati i filmske premijere i koncerti bendova iz regiona.
 

Detaljnije...
 
RESONATE MUSIC predstavlja: StephenO’Malley, Chain of Flowers i WoO
Tuesday, 04 April 2017

RESONATE MUSIC predstavlja: StephenO’Malley, Chain of Flowers i WoORESONATE MUSIC predstavlja: alternativnu gitarsku zvezdu - STEPHEN O'MALLEY-a iz bedna Sunn O))), popularnu britansku post-punk senzaciju - Chain of Flowers i beogradskog gitaristu - WoO-a prve večeri festivala! Sreda, 19. april 2017. Dom omladine Beograda.
  
StephenO’Malley  je umetnik koji  stoji iza velikog američkog underground sastava Sun O))), najveći je svetski specijalista za glasnu drone gitarsku muziku i alternativni metal, muzičar koji radikalno menja koncept pesme i stvara nezaboravne simfonije buke sam na gitari.

  

Detaljnije...
 
Muzički festival Uranak na Sebrenom jezeru
Tuesday, 04 April 2017

Muzički festival Uranak na Sebrenom jezeruOrganizatori muzičkog festivala „Uranak“ potvrdili su ovogodišnji program. Učešće Riblje Čorbe, Raste, SARS-a, THCF-a, Kristijana Molnara, dj GRU-a, Wreckage-a, Cavin Viviano-a i Vandal Steve-a će učiniti ovaj prvomajski festival nezaboravnim.

  

Pored toga budite spremni i na nekoliko izvođača iznenađenja koji će biti objavljeni pred sam festival.

  

Detaljnije...
 
Legende SCORPIONS, 7. decembra u Beogradu!
Saturday, 01 April 2017

Legende SCORPIONS, 7. decembra u Beogradu!PO PRVI PUT U SRBIJI LEGENDARNI HARD ROCK BEND SCORPIONS 7. DECEMBRA 2017. u KOMBANK ARENI!
 
Jedan od najtraženijih bendova hard rock scene SCORPIONS održaće koncert po prvi put u Srbiji, u Kombank Areni, 7. decembra 2017. godine u okviru svoje svetske turneje Crazy World Tour. U više od 50 godina dugoj karijeri, jedna od najpoznatijih nemačkih grupa, prodala je preko 100 miliona albuma i opravdano se nalazi u “Rock and Roll” Holu slavnih. Proglašeni za “heroje heavy metala” i “ambasadore rocka”, osvajali su brojne nagrade, uključujući dve “World Music Awards” i više “Echo” nagrada.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 43 - 48 of 11801