Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Video sekcija

Otkrivamo vam domaći line up uz Stephan Bodzin-a
Thursday, 02 November 2017

Otkrivamo vam domaći line up uz Stephan Bodzin-aUz majstora live act nastupa Stephan Bodzin-a kog će domaća publika imati prilike da čuje po prvi pu u Hangaru 25. novembra domaću pordšku pružiće Kristijan Molnar, Roxa i Nikola Mihailović.

   
Maestro live act-a Stephan Bodzin već godinama je veoma uticajna figura globalne techno scene.

  

Detaljnije...
 
Predstavljamo Late Night Social Club
Thursday, 02 November 2017

Predstavljamo Late Night Social ClubLate Night Social Club / Novembar 2017. Novi party serijal Marka Nastića u saradnji sa klubom Gadost nam je u oktobru otvorio svoja vrata i približio koncept koji se nastavlja i u novembru.

  

Gostovanja Easy Tiger i brosh showcaseova kao i nekih sjajnih imena domaće elektronske scene poput dvojca Akioki i novosadskog Milana Živanova su samo najava za ono što nam Late Night Social Club sprema u novembru mesecu.

  

Detaljnije...
 
Kristijan Molnar All Night Long u DOT-u
Thursday, 02 November 2017

Kristijan Molnar All Night Long u DOT-uJedno od najaktuelnijih imena domaće scene Kristijan Molnar imaće durgi po redu all night long nastup 02. novembra u klubu DOT.

  

Publika će još jednom tokom cele večeri moći da uživa u njegovom jedinstvenom muzičkom odabiru.
 

   

Detaljnije...
 
Film "Tragovi u snegu" u bioskopima
Thursday, 02 November 2017

Film "Tragovi u snegu" u bioskopimaVrhunska misterija, vrhunska intriga…vrhunsko ubistvo! TRAGOVI U SNEGU su od danas (02.11) u svim bioskopima!
 
Scenarista filmova Sicario i Hell or High Water ovoga puta se našao u ulozi reditelja filma TRAGOVI U SNEGU , koji nam daje uvid u problematična američka društvena pitanja.
 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Luigi Madonna event!
Wednesday, 01 November 2017

Vodimo te na Luigi Madonna event!Posle serijala vanredno dobrih žurki, PLAY nastavlja u najjačem mogućem tempu – sledeća žurka najavljena je za 3. novembar, a ime koje će ovog puta zapaliti masu je legendarni Luigi Madonna, jedan od omiljenih techno dj-eva domaćih klabera.

    

Svi oni koji su imali prilike da Madonnu čuju u kultnom klubu The Tube sigurno su oduševljeni činjenicom da se ovaj techno mag vraća u našu prestonicu u jedan od omiljenih party prostora – Hangar Luke Beograd.

   

Detaljnije...
 
Gramatik i Gramophonedzie Live Experience!
Wednesday, 01 November 2017

Gramatik i Gramophonedzie Live Experience!Jedan od najcenjenijih producenata današnjice, Gramatik, prvi put će nastupiti pred beogradskom publikom u četvrtak, 23. novembra u Belexpocentru.

  

Ovom nesvakidašnjem koncertnom nastupu pridružiće se i domaći funky/jazz sastav Gramophonedzie Live Experience.

  

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 37 - 42 of 12192