Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Završena spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana!
Tuesday, 29 August 2017

Završena spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana!Završila spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana! Nakon 5 dana, 5 noći, boat partija i afterpartija završila je spektakularna proslava Sonusovog 5. rođendana.

 

Sonus festival je opet dokazao da zasluženo nosi titulu jednog od 10 najboljih svetskih festivala u avgustu. Na plaži Zrće nastupilo je više od 60 izvođača. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso bili su puni od početka festivala u nedjelju 20. avgusta do petka 25. avgusta kad je Sonus je završio sad već legendarnim afterpartijem.

  

Detaljnije...
 
Palmas Boutique novi KC na Dorćolu
Tuesday, 29 August 2017

Palmas Boutique novi KC na DorćoluPalmas Boutique je svojevrstan kulturni centar na donjem Dorćolu koji je okupio ozbiljnu armiju gradske ekipe u svojim kabinama za probu.

   

Iako je isprva fokus bio na domaćim street brendovima i aksesoarima, priča je rasla i malo-pomalo uključivala autorske radove i fanzine ali i dela klasične umetnosti. Tako je jedan street butik postao prava dizajnerska oaza u kojoj se sreće modna ekipa s onom koja voli umetnost.

  

Detaljnije...
 
Trinaest domaćih filmskih ostvarenja na 10! Cinema City
Tuesday, 29 August 2017

Trinaest domaćih filmskih ostvarenja na 10! Cinema CityTrinaest naslova u okviru ovogodišnje Nacionalne klase na Cinema City festivalu od 1. do 3. septembra!


U Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, 1. septembra, Cinema City festival će svečano biti otvoren uz nagrade IBIS Mirjani Karanović i Miodragu Miši Miloševiću za njihov neizmeran doprinos domaćoj kinematografiji, a program će zvanično otvoriti filmovi „Rekvijem za gospođu J.“,   film kandidat za nagradu Evropske filmske akademije i „Srce od kamena“.
 

Detaljnije...
 
Guy J i Jeremy Olander uz jaku domaću podršku!
Monday, 28 August 2017

Guy Gerber pokreće treću Apgrade sezonu!Malo jača domaća podrška – Guy J i Jeremy Olander uz čak 5 domaćih Dj-eva na Play žurci!
   
Vest da kralj progressive-a Guy J i ljubimac Eric Pryds-a Jeremy Olander dolaze u Beograd
na još jednu PLAY žurku odjeknula je poput munje, a svi oni koji nameravaju da posete Beogradski Sajam 23. septembra imaju i razlog više da dođu.

   

Detaljnije...
 
Regal stiže u Drug§tore!
Monday, 28 August 2017

Regal stiže u Drug§tore!Regal stiže u „Drugstore” 15. septembra! Nakon što su Keith Carnal i Stigmata tresli zidove „Drugstore-a” prošlog aprila,

  

„Tauten” etiketa i „Modular Source” buking agencija, koje organizuju „Modular Journey” događaje, odmah su zakazale naredni datum u jednom od najboljih beogradskih party prostora.

  

Detaljnije...
 
Novi album Hornsman Coyote-a "Sevengreen"
Monday, 28 August 2017

Novi album Hornsman Coyote-a "Sevengreen"Beogradski reggae muzičar Hornsman Coyote (Nemanja Kojić) objavio je novi album pod nazivom "Sevengreen" u izdanju Ammonite Records.

    

Posle nekoliko internacionalnih projekata kao i saradnje sa bendom Coyote je samostalno potpisao novi studijski materijal na kom se nalazi 12 pesama. Album prati novi spot za pesmu „Bells of Hate“, a ljubitelji Coyotove muzike mogli su da naslute o kakvom je materijalu reč na prva dva singla sa ovog izdanja „Modern Age Slavery“ i „I Belive“.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 37 - 42 of 12093