Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Program i preporuka Resonate festivala 2017
Tuesday, 11 April 2017

Program i preporuka Resonate festivala 2017FLORENCE TO - predavanje i izložba koje ne treba propustiti na RESONATE festivalu! Sreda, 19.april 2017.
   
Resonate festival preporučuje predavanje i izložbu umetnice FLORENS TO (Florence To), koja svoje vizuelne instalacije stvara u interakciji sa elektronskom muzikom i arhitekturom! 

  

Detaljnije...
 
Electroshock • DOT
Tuesday, 11 April 2017

Electroshock • DOTU četvrtak 13. aprila u klubu DOT prva Elektroshock žurka u Beogradu!
   
U želji da stvore snažniju i energičniju underground scenu u Kragujevcu došli su na ideju “Electroshock" sa vizijom da se proširi na region i van granica naše zemlje. Potreba za novim imenima, zvkom i muzikom pokrenula ih je ka jedinstvenom cilju a to je “rejv na poseban način”.
 

Detaljnije...
 
PLAY by OXIA: 3 + 1
Tuesday, 11 April 2017

PLAY by OXIA: 3 + 1~PLAY by OXIA – Velika akcija u toku, za kupljene 3 karte četvrta gratis!
  
Miljenik domaće publike Oxia staje za DJ pult PLAY žurki 22. aprila u Magacin Depou, a svi oni koji još uvek nisu nabavili karte imaju priliku da to urade po specijalnim pogodnostima – od danas je u toku velika akcija po kojoj za svake kupljene 3 karte četvrtu dobijate gratis.

  

Detaljnije...
 
Kilersi najavili nove hitove pred EXIT
Tuesday, 11 April 2017

Kilersi najavili nove hitove pred EXITKilersi najavili nove hitove pred spektakl godine na Petrovaradinskoj tvrđavi!
 
Slavni američki rok bend The Killers u junu kreće na ekskluzivnu mini-turneju na kojoj će nastupiti u svega devet gradova, uključujući i Novi Sad, gde će 5. jula u okviru Get EXITed spektakla, nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi, neposredno pred ovogodišnji EXIT festival.
  

Detaljnije...
 
Legende panka THE EXPLOITED u DOB-u
Tuesday, 11 April 2017

Legende panka THE EXPLOITED u DOB-uLegendarni škotski pank bend konačno dolazi u Beograd! Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori beskompromisnog buntovničkog stava.
  
Svoj put su započeli 1979. godine da bi nakon nekoliko demo snimaka 1981. godine izbacili album prvenac Punks Not Dead koji je udario temelje novog talasa pank zvuka i na taj način pravcu, pa i celom pokretu, dao novi vetar u leđa.

  

Detaljnije...
 
ADDISON GROOVE zatvara 6. RESONATE FESTIVAL
Monday, 10 April 2017

ADDISON GROOVE zatvara 6. RESONATE FESTIVALKultni britanski DJ - Addison Groove, nastupiće na žurci povodom zatvaranja šestog izdanja Resonate festivala, 22. aprila u clubu Drugstore u Beogradu.

  

Iste večeri na sceni će se naći izuzetni muzički i VJ umetnici - Biosphere, Mykki Blanco i Alba G Corral & Regen, zajedno sa domaćim DJ Feloneezy i Lil Taty.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 31 - 36 of 11801