Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Doček Nove godine uz pravi rokenrol
Monday, 25 December 2017

Doček Nove godine uz pravi rokenrolJedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu je i ove godine NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018! Dočekajte 2018.godinu u Dorćol Platz-u uz Repetitor, Straight Mickey and the boyz, Hornsmana Kojota i Nebojšu Intrudera!
 
Posle fantastične beogradske turneje na kojoj su rasprodali sva tri koncerta vreme je za veliko finale - Repetitor uživo u novogodišnjoj noći u Dorćol Platz-u!

  

Detaljnije...
 
Kobosil, najtraženije ime u Beogradu ove sezone
Thursday, 21 December 2017

Kobosil, najtraženije ime u Beogradu ove sezoneMax Kobosil je rođen 1991. godine u Berlinu. Od malih nogu je odlučio da se posveti i doprinese muzičkoj sceni grada koji je zajedno sa njim porastao u svetski centar elektronske muzike.

   

Muziku je počeo da pušta sa 17 godina kada je prvi put čuo za čuveni Berghajn. Godinu dana kasnije ga je i posetio. Još tada je razumeo da sam klub i ljudi u njemu prave razliku.

   

Detaljnije...
 
EXIT i NIS nastavljaju konkurs "Youth Heroes"!
Thursday, 21 December 2017

EXIT i NIS nastavljaju konkurs "Youth Heroes"!Srbija traži još mladih heroja - EXIT i NIS nastavljaju konkurs "Youth Heroes"!
 
EXIT fondacija u saradnji sa Naftnom industrijom Srbije, uz podršku Radio-televizije Srbije, kompanije Ringier Axel Springer i HR Centra, nastavlja višegodišnju kampanju „Youth Heroes", koja promoviše pozitivne uzore u društvu.

   

Detaljnije...
 
Oproštaj od Kulturnog centra REX
Thursday, 21 December 2017

Oproštaj od Kulturnog centra REXKulturni centar REX se seli iz prostorija u Jevrejskoj 16, u kojem se od 1995. godine odvijao izuzetno bogat program – muzički, filmski, plesni, debatni...

  

Najdugovečniji na ovom, sada već kultnom mestu je muzički festival »Ring Ring«, koji je do danas izbrojao 22 izdanja, sa više od 160 koncerata u samom Reksu.  Opraštanje od dragog prostora nije lako, a kako je muzika ono što nam može pomoći da prebrodimo sve teškoće, Ring Ring se od Reksa oprašta koncertima.

  

Detaljnije...
 
Profond showcase #007 u klubu DOT
Wednesday, 20 December 2017

Profond Showcase #007 present DJ PredragovićProfond showcase u četvrtak 21. decembra u klubu DOT predstavlja jednog od pionira domaće elektronske scene di-džej Predragovića.

Aleksandar Predragović je di-džej i producent koji dolazi iz Švedske. Svoje prve muzičke i di-džej korake napravio je u Srbiji. Tokom svoje karijere duge preko 20 godina sarađivao je sa mnogo umetnika a u Malmö je organizovao žurke gde se uvek trudio da predstavi nekog di-džeja iz Srbije.

 

Detaljnije...
 
Film "Madam" u bioskopima
Wednesday, 20 December 2017

Film "Madam" u bioskopimaPrelepa komedija “ MADAM”  sa Rosi De Palmom u glavnoj ulozi i u režiji Amande Stirs ovog četvrtka dolazi u srpske bioskope.

Kako bi malo začinili svoj brak, En  (Toni Collette) i Bob (Harvey Keitel), imućni i bliski američki par, sele se u letnjikovac u romantičnom Parizu. Tokom pripreme vrlo raskošne večere za svoje sofisticirane prijatelje, naša domaćica otkriva da ih je 13.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 31 - 36 of 12287