Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Halogenix i MC Fox na Roll the Drums žurci
Tuesday, 26 December 2017

Halogenix i MC Fox na Roll the Drums žurciRoll the Drums ekipa već tri sezone pravi najbolje liquid drum and bass žurke u gradu! Za kraj 2017. godine spremili su vam pravu poslasticu, u petak 29. decembra u klub DOT stiže fenomenalni Halogenix uz pratnjnu MC Fox-a.

  
Progresivni talenat Halogenix je za kratko vreme postao jedna od vodećih figura inovativnog dram'n'bass-a. Kao obrazovan muzičar sa izoštrenim sluhom njegova produkcija je zaista jedinstvena i posebna.

  

Detaljnije...
 
Veliko interesovanje za KRAFTWERK 3D koncert
Tuesday, 26 December 2017

Veliko interesovanje za KRAFTWERK 3D koncertVELIKO INTERESOVANJE ZA KRAFTWERK 3D KONCERT: Parter rasprodat! Veliko interesovanje vlada za nastup pionira elektronske muzike KRAFTWERK, (24.02.2018. u Štark Areni).  Iako je ostalo još dva meseca do koncerta ceo parter je rasprodat!
  
Zbog specifičnosti koncerta, 3D projekcija i ogromnih ekrana, planirana je posebna postavka gledališta u vidu “levka“, zbog čega je koncert ograničenog kapaciteta.

 

Detaljnije...
 
Doček 7526. godine u Novom Sadu
Tuesday, 26 December 2017

Doček 7526. godine u Novom SaduKao uvertira za 2021. godinu kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture, Fondacija “Novi Sad 2021” počinje sa građenjem kapaciteta dočeka Dve Nove godine, kao budućih termina svečanog otvaranja i zatvaranja godine kad će Novi Sad poneti titulu.

  

Predstavljena kroz razliku dva računanja vremena, kao i dva kalendara, gregorijanskog i julijanskog, tako će i dva programska koncepta dočeka Novih godina biti drugačija.

   

Detaljnije...
 
Nova godina u Dragstoru donosi 12 nastupa u 3 sobe
Monday, 25 December 2017

Nova godina u Dragstoru donosi 12 nastupa u 3 sobeNova godina u Dragstoru donosi 12 nastupa u 3 sobe: Zadig, Anastasija Kristensen i Karlos Sufront kao hedlajneri, 31. decembar, Drugstore.

 

Novogodišnji parti u Dragstoru dovodi troje hedlajnera, iz Pariza, Kopenhagena i San Franciska, gosta iz Palestine i oslikavanje murala u odajama. Za publiku će biti otvorene Velika i Crna soba, kao i čejmberi. U čejmberima od 4 ujutru kreće novogodišnji aferparti koji će trajati koliko i raspoloženje publike.

   

Detaljnije...
 
Muzičko Javno pakovanje u Rexu!
Monday, 25 December 2017

Muzičko Javno pakovanje u Rexu!Muzičko Javno pakovanje u Rexu: Bez buke i Ring Ring!

   

U okviru programa Javno pakovanje, koji se odvija do 30. decembra povodom selidbe Kulturnog centra Rex iz zgrade na Dorćolu, u kojoj je nastao i radi već 23 godine, naredna dva dana 26. i 27. decembar biće u znaku muzike!

    

Detaljnije...
 
Najglasniji gitarski doček u Božidarcu
Monday, 25 December 2017

Najglasniji gitarski doček u BožidarcuREAL METAL NEW YEARS EVE! U srcu Vračara - u Božidarcu! Novogodišnja žurka sa "scream for me"koncertom, jer tu su i Metallica i Iron Maiden - uživo, a u međuvremenu i DJ Hellspawn i DJ Kedlavi.
 
RAINMAKER Iron Maiden Tribute Band je dobro poznat domaćoj publici. Kao i uvek bend sprema neverovatna iznenađenja, i naravno čeličnog "vajba".

    

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 25 - 30 of 12287