Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Uskoro festival muzičkog filma "Paralelne vizije"
Tuesday, 05 September 2017

Uskoro festival muzičkog filma "Paralelne vizije"Igrani i dokumentarni muzički filmovi u bioskopu Doma omladine, 13-17. septembar. Drugo izdanje Festivala muzičkog filma - Paralelne vizije (Paralel Vision), donosi četiri igrana i pet dokumentarnih muzičkih filmova, novije svetske produkcije.
  
Program će  u sredu, 13.9, otvoriti intrigantan dokumentarac o čuvenom bendu OASIS (Supersonic), koji između ostalog i na potpuno nov način prikazuje kompleksan odnos dvojice braće (Liama i Noela Galagera).

  

Detaljnije...
 
Konkurs za volontere na 13. Slobodnoj Zoni
Tuesday, 05 September 2017

Konkurs za volontere na 13. Slobodnoj ZoniViše od 100 volontera svake godine svojim radom i angažmanom doprinosi uspešnoj realizaciji Filmskog festivala Slobodna Zona. Posvećenost najboljih volontera, njihova motivacija i energija veelikim delom zaslužni su za kvalitet Slobodne Zone i imidž kakav festival ima danas!
   
I ove godine, po 13. put, organizatori pozivaju sve mlade ljude koji žele da steknu iskustvo u kreiranju jednog velikog kulturnog događaja da se priključe timu!

  

Detaljnije...
 
Nastićev rođendanski party u septembarskoj ediciji Easy Tiger serijala
Tuesday, 05 September 2017

Nastićev rođendanski party u septembarskoj ediciji Easy Tiger serijalaNastićev rođendanski party u septembarskoj ediciji Easy Tiger serijala na Disko Splavu Sloboda!
   
Već dobro poznati mesečni event na Splavu Sloboda će 15.09. u goste dovesti jednog od najrespektabilnijih underground artista francuske minimal house škole, Seuila. Ovaj talentovani producent, čija su se izdanja pojavljivala na kultnim izdavačkim kućama među kojima su Minibar, Circus Company, hello?repeat, Ultrastrech kao i mnogi drugi, premijerno će nastupiti u Beogradu.

  

Detaljnije...
 
Matt Nash u Barutani!
Monday, 04 September 2017

Matt Nash u Barutani!DJ i producent Matt Nash izidigao se iz londonskih klubova i obezbedio sebi mesto na globalnoj sceni elektronske muzike, a 9. septembra u Barutani na Dance Box događaju po prvi put će nastupiti u ovom delu Evrope, u organizaciji Madness Factory i Belgrade Vandalism.
 
Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama kao što su “Armada Music”, “Axtone”, “Revealed Recordings”, “Size Records” i “Spinnin' Records”, svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikom septembarskom događaju.

   

Detaljnije...
 
MKDSL podrška Zardonic-u!
Monday, 04 September 2017

MKDSL podrška Zardonic-u!MKDSL podrška Zardonic-u, publika bira muziku za set!
  
Venecuelanski  electro/dance/metal  DJ i producent Zardonic dolazi 6.oktobra u Drugstore, a kao njegova podrška nastupiće MKDSL! Naš poznati producent i DJ dozvoliće svojim fanovima da izaberu muziku za njegov set... 

  

       

Detaljnije...
 
Uskrsnuće horora i vina na Paliću
Sunday, 03 September 2017

Uskrsnuće horora i vina na PalićuUskrsnuće horora i vina – Treći Dead Lake Horror & Wine Festival. 
  
Nakon zapažena prva dva izdanja, sada već tradicionalni, ove godine treći po redu Dead Lake Horror & Wine Festival održaće se 14. do 16. septembra pod sloganom „Uskrsnuće horora i vina!“ u bioskopu Abazija kraj jezera Palić, nedaleko od Subotice.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 25 - 30 of 12093