Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Slobodna Zona zatvara Rex na Dorćolu
Friday, 29 December 2017

Slobodna Zona zatvara Rex na DorćoluU subotu 30. decembra od 19.30h u okviru programa Javno pakovanje, koji se odvija u Kulturnom centru Rex,

  

Povodom selidbe ove ustanove iz zgrade sa Dorćola, filmski festival Slobodna Zona  besplatnom pojekcijom dokumenarnog mjuzikla Dan oslobođenja, na simboličan način, oprostiće se od prostora u kome je nastao i razvijao se tokom proteklih 13 godina.
 

 

Detaljnije...
 
Otvara se Martinez!
Thursday, 28 December 2017

Otvara se Martinez!Šta to gori u Savamali? – Otvara se MARTINEZ club & bar! Ovog vikenda otvara se Martinez club & bar, mesto koje su dugo očekivali svi oni koji u Savamalu odlaze zbog kvalitetne muzike, fantastičnih koktela i odabrane ekipe.

   

U zgradi nekadašnjeg Mixer house-a, odmah pored savamalskog hot-spota kluba “Hype”, Martinez Club & Bar otvara svoja vrata svima onima koji traže dobar provod u četvrtak, 28. decembra.

  

Detaljnije...
 
Skaj Vikler otkriva svoje 18+ tajne za Novu Godinu
Thursday, 28 December 2017

Skaj Vikler otkriva svoje 18+ tajne za Novu GodinuStriktno za punoletne: Skaj Vikler otkriva svoje 18+ tajne za Novu Godinu!
 
Skaj Vikler se posle nekog vremena provedenog u ilegali vraća na scenu i za Novu Godinu, u svom fazonu, otkriva sve čari punoletstva! Kao i kakve veze s tim imaju Sergej Trifunović, bitkoini i Kanje Vest!

  

Detaljnije...
 
Headless Horseman za poslednji petak u 2017.
Tuesday, 26 December 2017

Headless Horseman za poslednji petak u 2017.Program poslednjeg petka u 2017. godini dobro sumira prvo polugodište šeste sezone Dragstora i u Beograd nam dovodi anonimnog producenta iz Berlina koji se predstavlja kao Headless Horseman.

  

Njegov zvuk i pojava inspirisani su drevnom pričom o obezglavljenom jahaču koju je napisao Vošington Irving.

  

Detaljnije...
 
Doček Nove godine u KPTM-u
Tuesday, 26 December 2017

Doček Nove godine u KPTM-uLuda žurka i AFTER GODINE u bašti kluba KPTM! Posetioci kluba KPTM dočekaće Novu godinu uz ekipu 39.2 koja će se pobrinuti za najluđi mash-up do sada i sjajnu atmosferu po čemu su žurke u ovom klubu poznate.

  

DJ-evi iz organizacije 39.2 koji će vas uvesti u 2018. biće Slobodan Veljkovic Coby i Фake Casual. Karte za ovaj događaj puštene su u pretprodaju i trajaće sve do četvrtka, ako se pre toga ne rasprodaju sve.
 

Detaljnije...
 
Public ∏ u četvrtak u klubu DOT
Tuesday, 26 December 2017

Public ∏ u četvrtak u klubu DOTMthaza, Neutron i Knower u četvrtak u klubu DOT! U četvrtak 28. 12. u goste nam dolazi Mthaza, član poznate novosadske ekipe Public ∏ i sa sobom donosi njhov prepoznatljivi minimalni mračni zvuk.

  

Za miks pultom naći će se i dva beogradskoj publici poznata di-džeja Neutron i Knower. Očekuju nas sjajni setovi od njih kako najavljuju da će svoj karakeristični gruvi house obojiti mračnijim tonovima.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 24 of 12287