Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Sugar Lobby, Luka Concrete i Bojan Vukmirović @ § Garden
Saturday, 15 July 2017

Sugar Lobby, Luka Concrete i Bojan Vukmirović @ § GardenU subotu 15 jula, Drugstore secret garden imaće priliku da ugosti fantastičnu techno trojku koju čine Sugar Lobby, Luka Concrete i Bojan Vukmirović.

  

Navikli smo da beogradski klaberi vole ovaj spoj, tako da se očekuje paklena noć. Što se tiče muzike svakako da tu ne moramo mnogo dodavati, jer kada je striktni techno u pitanju, mislimo da pored ova tri imena, retko ko još ulazi u trku za nosioca techno zvuka na našoj sceni.Vidimo se u basti!
 

Detaljnije...
 
Sea Dance: Emotivan koncert Johna Newmana
Friday, 14 July 2017

Sea Dance: Emotivan koncert Johna NewmanaUz emotivan koncert Johna Newmana EXIT Leto ljubavi sinoć je stiglo i na Sea Dance!

Sinoć je uz hologramsku projekciju iznad mora na plaži Jaz, praćenu spektakularnim vatrometom, i zvanično otvoren četvrti po redu Sea Dance festival! Kroz festivalske kapije prošlo je preko 18.000 posetilaca kako bi uživali u nastupima sinoćnjih zvezda kao što su John Newman, Etapp Kyle, Kobosil, IrieFM, Slobodan Trkulja i drugi. 

  

Detaljnije...
 
Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma
Thursday, 13 July 2017

Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizmaVrnjačka Banja RASPRODATA! Heineken Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma!
 
Do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je nešto više od tri nedelje, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, kao i festivalskom kampu.

  

Detaljnije...
 
Solomun pokreće trodnevni Apgrade Weekend!
Wednesday, 12 July 2017

Solomun pokreće trodnevni Apgrade Weekend!Apsolutni vladar svetske house scene, vlasnik jedne od najvećih izdavačkih kuća i jedan od muzičkih kraljeva Ibice, Mladen Solomun, posle izuzetnog "back2back" nastupa sa Dixonom na Exitu, najavljuje svoj dolazak u Beograd gde će u četvrtak, 7. septembra otvoriti ovogodišnji Apgrade Weekend!

  

Trenutno najtraženiji balkanski muzičar u svetu, rođen u Travniku, odrastao u Hamburgu, godinama je gradio posebnu konekciju sa domaćom scenom, ali istovremeno svetu otkrivao muzičke detalje ovog podneblja koji su mu doneli vrtoglavu slavu.

   

Detaljnije...
 
Spremite se za avanturu! Psytrance festival WOLF 2017
Wednesday, 12 July 2017

Spremite se za avanturu! Psytrance festival WOLF 2017Spremite se za avanturu! Psytrance festival koji promoviše divlju životinju Vuka!
 
W.O.L.F 2017 (Way Of Life Festival) na veoma inovativan način promoviše Srbiju u svetu, predstavljajući njen duh kroz drevnu simboliku snažne divlje životinje - vuka. Vuk je često kroz istoriju bio svojevrsna personifikacija srpskog naroda i oličenje njegovog duha.

  

Detaljnije...
 
Luke Black 15. jula u KC Grad
Wednesday, 12 July 2017

Luke Black 15. jula u KC GradLuke Black, mladi kantautor i producent, održaće 15. jula koncert u Kulturnom centru "Grad" u Beogradu.

 

Ekskluzivac prestižne izdavačke kuće "Universal Music" u prethodne dve godine imao je brojna zapažena izdanja i nastupe širom planete, čime je kao jedan od najvrednijih predstavnika svoje generacije, opravdao epitet osveženja naše pop scene.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 24 of 11985