Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Uskršnji after u KPTM-u i to kakav!
Saturday, 15 April 2017

Uskršnji after u KPTM-u i to kakav!Uskršnji after u KPTM-u i to kakav! Uz Peter Portmana i Calaveru, praznik počinje od 4 AM!

  
Uskršnje jutro, u nedelju 16. aprila u klubu KPTM donosi nam tech house groove uz opasnu ekipu! Calavera&Manya i Peter Portman spremaju vam prazničnu jutarnju vožnju koju nećete zaboraviti, a partijanje počinje već od četiri sata ujutru.

   

Detaljnije...
 
Osmi rođendan Kc Grada!
Saturday, 15 April 2017

Osmi rođendan Kc Grada!Osnovan u aprilu 2009. godine u starom magacinu iz 1884, na obali reke Save, u delu Beograda (Savamala) kojim su do tada prolazili samo teški kamioni, teretni vozovi i tek po koji zalutali prolaznik,

   

Evropski centar za kulturu i debatu, poznatiji kao Kc GRAD, postao je i zaživeo kao nezavisna institucija kulture, prepoznat na kulturnoj mapi ne samo Beograda, Srbije i regiona, već i mnogo šire.

 

Detaljnije...
 
Prvi trejler filma "TOR - RAGNAROK"
Saturday, 15 April 2017

Prvi trejler filma "TOR - RAGNAROK"Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je konačno stigao prvi trejler filma TOR – RAGNAROK (THOR: RAGNAROK)!
 
U filmu „Tor - Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.

  

Detaljnije...
 
PLAY by OXIA: 8 dana do žurke, poslušajte najnoviji remix!
Friday, 14 April 2017

PLAY by OXIA: 8 dana do žurke, poslušajte najnoviji remix!Miljenik domaće publike Oxia staje za DJ pult PLAY žurki 22. aprila u Magacin Depou.

  

Kako je do žurke ostalo još samo malo, vreme je da počnemo sa zagrevanjem - Oxia je remiksovao novu traku "Exposure" Stefana Noferinija koji se nalazi u prodaji od 10. aprila. Njegova verzija naslovne trake dobila je karakerističan groove, a ovu napetu tech house verziju možete poslušati u nastavku.

  

Detaljnije...
 
BIOSPHERE - zvezda poslednjeg dana Resonate festivala!
Friday, 14 April 2017

BIOSPHERE - zvezda poslednjeg dana Resonate festivala!Biosphere je još jedna od velikih muzičkih zvezda predstojećeg Resonate festivala. Iza pseudonima Biosphere krije se Geir Jenssen, norveški muzičar sa zapaženim opusom ambijentalne muzike iza sebe.

   

On će nastupiti uživo na koncertu poslednje večeri Resonate festival, u subotu, 22. aprila 2017. u klubu Drugstore u Beogradu.
  

Detaljnije...
 
RDL all night long • DOT
Friday, 14 April 2017

RDL all night long • DOTIdeja nastala posle savršenog uklapanja senzibiliteta tri di džeja prilikom nastupa na Urban Bug stageu 2015. godine, kada je uveden b2b2b koncept zbog kog se dvojac 031 Republic ukrsito sa Deprom.

  

Od tada, spontano se razvila RDL postavka koja povremeno u triple back2back-u vrti višečasovne setove.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 24 of 11801