Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Jeff Mills na Areni pokreće prvi No Sleep Festival nultog dana Exita!
Monday, 22 May 2017

Jeff Mills na Areni pokreće prvi No Sleep Festival nultog dana Exita!Ovogodišnji EXIT trajaće pet dana i noći, a njegov nulti dan postao je pravi festival za sebe!

   

Nakon što je na Petrovaradinsku tvrđavu dovodila priznate svetske klubove i organizovala žurke u Londonu, Barseloni, Briselu i drugim metropolama, kultna bina EXIT festivala, No Sleep Novi Sad, ove će godine izaći kroz tunel i preliti se i na kolosalnu mts Dance Arenu, gde će u sredu, 5. jula podići veliku zastavu prvog No Sleep Festivala na Exitu!

   

Detaljnije...
 
Kralj Artur najgledaniji film u domaćim bioskopima
Sunday, 21 May 2017

Kralj Artur najgledaniji film u domaćim bioskopimaFilmsko čudo! Kralj Artur najgledaniji film u domaćim bioskopima! Film Kralj Artur: Legenda o maču dominira srpskim filmskim prostorom. Film koji je svoju premijeru imao pre nepunih nedelju dana u domaćim bioskopima pogledalo je preko 20.000.00 ljudi.
  

Publika svih godišta dolazi u bioskope širom zemlje da pogleda novo vrhunsko ostvarenje Gaj Ričija I bez daha prati storiju o mitskom kralju Arturu.

   

Detaljnije...
 
Demofest otvara novi konkurs!
Sunday, 21 May 2017

Demofest otvara novi konkurs!Demofest otvara novi konkurs: „Čista umjetnost“ šansa za umetnike da iskažu svoju kreativnost!

 
Nakon nedavno okončanog konkursa za takmičarski program, Demofest otvara novi konkurs – ovoga puta za najbolju umetničku instalaciju.
  

Detaljnije...
 
Kišobran “Piknik” @ Topčiderska Zvezda
Sunday, 21 May 2017

Kišobran “Piknik” @ Topčiderska ZvezdaPrvi Kišobran “Piknik” u 2017. godini održava se 21. maja od 12 časova u parku kod Topčiderske zvezde, a cilj ovog događaja je oživljavanje parkova grada druženjem u prirodi.
 
U devetočasovni program uvešće vas ekipa Radio Aparata koji će od 12 do 15 časova održati radio emisiju uživo iz parka, uz muziku i zanimljive goste.

   

Detaljnije...
 
Danas startuje 14. Noć muzeja!
Saturday, 20 May 2017

Danas startuje 14. Noć muzeja!U 44 grada i mesta Srbije, 68 lokacija u Beogradu, sve skupa impresivnih 390 sadržaja spremno je za najbolju Noć muzeja do sada. Četrnaesta po redu manifestacija startuje u subotu 20. maja u 17 časova i traje do 1 iza ponoći.

 
Kako bi posetioci izbegli redove, organizatori manifestacije preporučuju raniji polazak u gradsku šeznju kao i  kupovinu ulaznica u pretprodaji, koja traje do 20. maja i donosi jeftiniju karte od 450 dinara, dok će ulaznice u subotu, na dan dešavanja, koštati 500 RSD. Ulaznica za Noć muzeja važi za po jedan ulazak na sve beogradske lokacije a deca do 5 godina starosti, uz pratnju roditelja ili staratelja, ulaze besplatno.

  

Detaljnije...
 
Prvi dan Mikser festivala BESPLATAN
Friday, 19 May 2017

Prvi dan Mikser festivala BESPLATANDeveto izdanje najvećeg regionalnog festivala kreativnosti održaće se od 25. do 28. maja na mestu na kome je sve i počelo – u legendarnim silosima nekadašnjeg Žitomlina na donjem Dorćolu, na adresi Dunavski kej 46, pod autobiografskim sloganom “MIGRACIJE”. 

  

Omiljena lokacija publike Mikser festivala ponovo će ugostiti veliki broj vrhunskih imena iz oblasti arhitekture i dizajna, urbanog razvoja i planiranja, stručnjake novih tehonologija, angažovane umetnike i muzičare iz regiona i sveta. Festivalska kapija za posetioce biće otvorena 25. maja već od 17h, a celokupan program prvog dana festivala je besplatan.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 24 of 11878