Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Video sekcija

Bitefartcafe ovog vikenda slavi 16. godina
Wednesday, 08 November 2017

Bitefartcafe ovog vikenda slavi 16. godinaNajslađi rođendan beogradskog kluba koji neguje žive svirke, Bitefartcafe ovog vikenda slavi 16. godina od prve svirke!
 

Bitefartcafe ovog vikenda poziva ekipu na rođendansku žurku i to takozvanog najslađeg rođendana, šesnaestog po redu.

  

 

Detaljnije...
 
Susret stare i nove DJ škole!
Wednesday, 08 November 2017

Susret stare i nove DJ škole!Susret stare i nove škole ovog vikenda u Novom Sadu! Kažu kada stara škola upozna novu školu i obrnuto – nastaje magija. Kako u životu, tako i u muzici.

 

Iskustvo + nov pristup klabingu je nešto što uvek treba pozdraviti. Tako da je u vidu stare/nove škole, novosadski The End klub pripremio dve posebne večeri Feel The Beat (ovog petka) i Know Thyself 3 (ove subote).

   

Detaljnije...
 
Madness Factory - Next Generation @ Apolo
Wednesday, 08 November 2017

Madness Factory - Next Generation @ ApoloPridružite se neverovatnom putovanju kroz novu dimenziju i osetite potpuno drugačiji svet pozitivnih vibracija sledeće generacije!
 
Dopustite da se vaša čula i energija konektuju sa muzikom, da muzika odabere vas i da vas mašta i animacije koje će stvoriti iluziju odvedu na jedno zajedničko i nezaboravno, višečasovno putovanje kroz dvoranu Apolo, u subotu, 11. novembra!

  

Detaljnije...
 
Kalkbrenner, Bodzin, Gus Gus i DJ Sasha!
Tuesday, 07 November 2017

Kalkbrenner, Bodzin, Gus Gus i DJ Sasha!Četiri spektakularna događaja elektronske muzike u Beogradu: 24.11. PAUL KALKBRENNER live, 25.11. STEPHAN BODZIN live, 08.12. GUS GUS li 09.12. SASHA!
  
Za kraj uspešne 2017. godine Blender platforma je izmiksovala četiri muzičke poslastice. Tokom dva vikenda, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3), nastupiće Paul Kalkbrenner live, Stephan Bodzin live, Gus Gus live i Sasha. 

  

Detaljnije...
 
Lovefest nominovan za najbolji festival regiona i Evrope
Tuesday, 07 November 2017

Lovefest nominovan za najbolji festival regiona i EvropeFestival ljubavi u trci za dve prestižne nagrade! Lovefest nominovan za najbolji festival regiona i Evrope!

  

Posle ovogodišnjeg jedanaestog izdanja festivala ljubavi koje je dostiglo svoje rekorde posećenosti, stigle su čak dve nominacije, koje donose britanska i hrvatska festivalska organizacija.

  

Detaljnije...
 
Bom Som [09.11] u DOT-u
Tuesday, 07 November 2017

Bom Som [09.11] u DOT-uBom Som na portuglskom znači Dobar Zvuk i predstavlja mladu ekipu iz Beograda koja se bavi organizacijom žurki gde promovišu tech house zvuk.

  

Na prethodnim žurkama imali ste priliku da čujete imena kao što su: Igor Krsmanović, Wet Dreams, Goran Emkić, Aleksandra Duende, Hovenen i Roxa.
   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 24 of 12192