Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

RDL all night long • DOT
Friday, 17 March 2017

RDL all night long • DOTIdeja nastala posle savršenog uklapanja senzibiliteta tri di džeja prilikom nastupa na Urban Bug stageu 2015. Godina kada je uveden b2b2b koncept zbog kog se dvojac 031 Republic ukrsito sa Deprom.

   

Od tada, spontano se razvila RDL postavka koja povremeno u triple back2back-u vrti višečasovne setove. U petak, 17. marta, u klubu DOT nastupaće RDL "all night long".

    

Detaljnije...
 
Rambo Amadeus večeras u Fest-u
Friday, 17 March 2017

Rambo Amadeus večeras u Fest-uRambo Amadeus, uz podršku grupe Five Winnetours održaće veliki instrumentalni koncert u klubu Fest u Zemunu, u petak 17. marta. Rambo je oduvek imao želju da se izrazi kroz instrumentalnu muziku, i to će i uciniti prvi put u karijeri, u petak.
 
Koncert pocinje od 23h, cena ulaznice je 800 dinara, Klub Fest, Zemun

  

Detaljnije...
 
No Sleep Novi Sad 2017: Ovo su klubovi u koje izlazimo na Exitu!
Friday, 17 March 2017

No Sleep Novi Sad 2017: Ovo su klubovi u koje izlazimo na Exitu!Famozna No Sleep Novi Sad bina i ove godine će svake noći na EXIT festivalu publiku uvoditi u drugi svetski klub!

    

Magiju koju određena kultna mesta imaju ne čine ni cigle ni malter, već poseban duh, bogata istorija i program koji se za ovu godinu pažljivo spremao još od početka prošle jeseni.

  

Detaljnije...
 
Lee Ranaldo (Sonic Youth) nastupa na RESONATE festivalu!
Thursday, 16 March 2017

Lee Ranaldo (Sonic Youth) nastupa na RESONATE festivalu!LEE RANALDO iz čuvenog benda SONIC YOUTH, nastupa na Resonate festivalu!
  
Li Ranaldo (Lee Ranaldo), muzičar, kompozitor, vizuelni umetnik i producent, jedan od osnivača i član benda Sonic Youth, nastupa u okviru šestog Resonate festivala, koji traje od 19 do 22. aprila 2017. u Beogradu.
 

Detaljnije...
 
Filmovi koji otvaraju 64. Martovski festival
Thursday, 16 March 2017

Filmovi koji otvaraju 64. Martovski festivalOvogodišnji, 64. po redu Martovski festival – Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, biće svečano otvoren u Velikoj sali Doma omladine Beograda 30. marta sa početkom u 19 časova,

 

Projekcijama filmova dvojice velikana domaće kinematografije, Puriše Đorđevića i Ljubiše Samardžića.

     

Detaljnije...
 
PLAY by OXIA
Thursday, 16 March 2017

PLAY by OXIAVeliki povratak Oxie, karte za dve PLAY žurke po ceni jedne! Vest koja će definitivno obradovati klabere je povratak miljenika srpske publike Oxie na domaći teren – on će biti treće ime koje će stati za DJ pult PLAY žurki 22. aprila u Magacin Depou.

  

Oxia je dugogodišnji miljenik domaće publike kom je Beograd “drago mesto zločina”, pa nije slučajno što je baš on “treća sreća” PLAY postave, nakon Debore de Luce i Jay Lumena.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 24 of 11736