Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Šta se dogodi kad spojite BG tehno i hiphop?
Thursday, 07 September 2017

Šta se dogodi kad spojite BG tehno i hiphop?Generacija u pocepanim Najkama:  Šta se dogodi kad spojite BG tehno i hiphop?  "Mi smo ta generacija, u pocepanim Najkama sanjamo Paćoti..." 

   

Ovim stihovima kreće jedna od najvećih himni današnje omladine, pesma pod nazivom "Paciotti snovi" u kojoj autor, beogradski reper Arafat, uličnim rečnikom objašnjava društvene fenomene i problem sazrevanja mladih u Srbiji ovih dana.
  

Detaljnije...
 
Čuveni britanski medij obojen u srpsku trobojku
Thursday, 07 September 2017

Čuveni britanski medij obojen u srpsku trobojkuČuveni britanski medij obojen u srpsku trobojku: EXIT je najveći kulturni izvozni proizvod Srbije! Utisci nakon svakog izdanja Exita se sležu još mesecima, a muzički časopisi koje čita cela planeta izveštaje sa letnjih festivala objavljuju u svojim septembarskim brojevima.

    

Nakon što je u ovo doba prošle godine DJ Mag, jedan od dva vodeća globalna magazina iz oblasti elektronske muzike, u nesvakidašnjem izveštaju na duplerici, napisao da je "EXIT puno više od festivala" i da je "EXIT postao kultura za sebe", ove godine sjajan izveštaj, takođe na duplerici, stiže i od direktnog rivala, magazina Mixmag!

   

Detaljnije...
 
Nova sezona koncerata „Džez za DŽ“
Thursday, 07 September 2017

Nova sezona koncerata „Džez za DŽ“Dom omladine Beograda nastavlja koncept upoznavanja publike za savremenom beogradskom džez scenom, koji je započet 2013. godine, kroz serijal besplatnih koncerata „DŽEZ ZA DŽ“.

Jednom nedeljno, u redovnom terminu subotom od 13 časova, posetioci će imati priliku da čuju najbolje najmlađe domaće džez izvođače: Miloša Čolovića i njegov trio 9. septembra (Klub DOB), kao i „KK Trio“ Ksenije Kočetove 23. septembra (Klub DOB), te našu istaknutu pevačicu Irenu Blagojević sa bendom, u specijalnom programu posvećenom stogodišnjici rođenja Ele Ficdžerald, 30. septembra (Amerikana).
 

Detaljnije...
 
The Residents, legende US art roka, u Beogradu!
Wednesday, 06 September 2017

The Residents, legende US art roka, u Beogradu!Dom omladine Beograda sa zadovoljstvom predstavlja ekskluzivan koncert koji se godinama čekao: The Residents, istinske legende američkog art roka, ponovo u Beogradu!

  

Ulaznice su od 4. septembra u prodaji preko EVENTIM mreže, po posebno privilegovanoj pretprodajnoj ceni od 1000 dinara u vrlo ograničenom kontigentu. Koncert će biti sedeći, što omogućava maksimalan komfor i koncentraciju za praćenje ovog jedinstvenog umetničkog spektakla!

  

Detaljnije...
 
Memorijalni koncert "Tako mlad i tako čist" u Nišu!
Wednesday, 06 September 2017

Memorijalni koncert "Tako mlad i tako čist" u Nišu!Memorijalni koncert "Tako mlad i tako čist" - live RNR pomen u čast frontmena  grupe Novembar - Gorana Kostića Koste - 15.septembra u Nišu!
   
U  petak, 15.septembra 2017 u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina), biće održan memorijalni jednodnevni muzički festival pod nazivom „Tako mlad i tako čist“, simbolično naslovljen po jednoj od najboljih pesama Gorana Kostića – Koste, frontmena sastava NOVEMBAR, koji je nedavno preminuo u svojoj 52.godini u Nišu.

  

Detaljnije...
 
Majstor horora na velikom platnu!
Wednesday, 06 September 2017

Majstor horora na velikom platnu!Majstor horora na velikom platnu! “TO” pretpremijerno u bioskopima! Horor triler  "TO (IT) ", u režiji Andi Muschietti-a ("Mama") zasnovan je na veoma popularnom istoimenom romanu Stivena Kinga, koji decenijama zastrašuje čitaoce.
  
Kada deca počinju da nestaju u gradu Deri, u Mejnu, grupa mladih dečaka  suočiće se sa najvećim strahovima kada se suprotstave zlom klovnu po imenu Penivajs, čija je  istorija ubistava i nasilja stara vekovima.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 24 of 12093