Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 

FB

 

Video sekcija

Festival autorskog filma
Thursday, 15 November 2007
 Film
 
 
Bilal, pokloni i muzika za autorski film
Cetvrtak, 15. novembar 2007. 13:47 


Detaljnije...
 
Festival Love and Peace u Kosovskoj Mitrovici
Wednesday, 14 November 2007
Prvi festival Love And Peace (Ljubav i mir) održaće se u Kosovskoj Mitrovici 24. novembra, istovremeno na dve pozornice u srpskom i albanskom delu grada.

"Plava" bina u severnom, srpskom delu grada biće postavljena na fudbalskom igralištu "Balon". Na njoj će nastupiti Darkwood Dub, kao i DJ-evi Erik Entrena (Španija), Džin Karadjanis (Grčka), i domaći Ogi Gee Cash, Bubanj, Sound, Wood, Batric, Adrenolinoman, Dejan i
Ćela.

Na "narandžastoj" bini na južnoj, albanskoj strani nastupiće isti DJ-evi, zajedno sa Blue Bridge bendom, sastavljenim od članova tima OEBS-a, Lokalni DJ-evi Vegim, Nana Killa, Toton, MiM i Mum će takodje imati svoje setove.

Detaljnije...
 
Becksperience Cocoon party
Tuesday, 13 November 2007
Becksperience ponosno predstavlja Cocoon parti, koji će se održati 24. novembra u Expo Centru.

Na žurci će nastupiti nemački DJ Sven Vat, koji je karijeru počeo vrteći ploče u frankfurtskim klubovima osamdesetih godina. Nakon otvaranja sopstvenog kluba Omen, započinje novo poglavlje u nemačkoj muzici. Postaje "kum techna", jedina zvezda i "najuspešniji DJ na svetu". Sa klubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenturu na Ibici u legendarnom klubu Amnesia, uspeva da uhvati senzibilitet kraja veka i početka novog milenijuma. Sven iza sebe ima mnoštvo albuma i neprestano obilazi svet – Brazil, Argentinu, Urugvaj, SAD, Rusiju, Japan, Španiju, Italiju, Madjarsku, Englesku, Finsku... Neposredno pred dolazak u Beograd, izlazi mu i novi miks koji sumira još jednu uspešnu sezonu "The Sound Of The Eight Season".
Detaljnije...
 
Tuborg žurka - Shapeshifters
Tuesday, 13 November 2007
Još jedna u nizu Tuborg �urki biće odr�ana 23.novembra u klubu Andergraund sa početkom u 22h. Ovoga puta za ljubitelje elektronskog zvuka muziku će puštati poštovani i legendarni duet Shapeshifters (Nocturnal Groove/UK).

Iza imena Shapeshifters krije se DJ dvojac - Maks Rajh i Sajmon MarlinMax Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom "Lola's Theme" pogodili savršenu mešavinu modernog zvuka i nostalgije, i osvojili presti�na mesta na svim svetskim klupskim i radijskim top listama. "Lola's Theme" je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagri�enijih pristalica house zvuka. U verziji koja je ponudila i vokalno izvodjenje, fantastična Cookie, inače gospel pevačica, i po rečima Maksa i Sajmona, jedina osoba na svetu koja je uopšte mogla otpevati tako zahtevne deonice, "Lola's Theme" osvojila je etar i plesne podijume Velike Britanije.


Detaljnije...
 
Clubbing.co.yu nominovan za Nis Petrol Web Fest nagrade
Monday, 12 November 2007
WebFest.ORGClubbing.co.yu portal se našao među nominovanim sajtovima za prvu dodelu Nis Petrol Web Fest nagrada. NIS Petrol WEB FEST je prvi regionalni web festival čiji je cilj promocija upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se iz takmičarskog dela – biranje najboljih regionalnih web projekata, kao i od promotivno–edukativnih aktivnosti.

Clubbing.co.yu portal je nominovan u kategoriji Informativnih sajtova sa velikim brojem drugih sajtova iz regiona. Ukupno možete glasti u 13 različitih kategorija. Da bi ste glasali neophodno je da posetite sajt http://www.wfest.org  Očekujemo Vaš glas!

Detaljnije...
 
electric_tuesday
Monday, 12 November 2007
electric_tuesday
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 12235 - 12240 of 12251