Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Engleski pankeri Sham 69 na Egzitu
Wednesday, 23 April 2008

Kultni engleski pankeri Sham 69 nastupiće na festivalu "Egzit" 11. jula, objavljeno je na zvaničnom sajtu benda www.sham69.com

Vlasnici pank klasika "If The Kids Are United", "Borstal Breakout" i "Hurry Up Harry" sviraju prvi put u Srbiji u trenutku kada njihov pevač više nije Džimi Parsi (Jimmy Pursey), koji je osnovao bend u Londonu, krajem 1976. godine.

Pošto je krajem 2006. godine Parsi napustio bend zbog neslaganja sa gitaristom Dejvom (Dave) Parsonsom, ovaj poslednji je nastavio da radi pod firmom Sham 69 angažujući novog pevača Tima Vija (Tim V) za album "Hollywood Hero" (2007).

Sa početnim albumima "Tell Us the Truth" i "That's Life" (1978) Sham 69 su izvršili uticaj na brojne bendove oj (oi!) pank usmerenja, posebno sa refrenima nalik povicima fudbalskih navijača i populističkim političkim porukama.

Detaljnije...
 
Nevladine organizacije na Exitu
Wednesday, 23 April 2008

Exit i Građanski pakt za Jugoistočnu Evropu pozivaju nevladine organizacije iz Jugoistočne Evrope  (Srbija, Hrvatska, BiH, Albanija, Makedonija, Bugarska, Rumunija, Crna Gora) da se i ove godine predstave na festivalu EXIT 08.

Vaša organizacija može konkurisati za predstavljanje na NVO sajmu «PLACE TO MOVE!». Za predstavljanje na festivalu biće izabrano 60 do 80 organizacija, u zavisnosti od logističkih potreba i mogućnosti.

Prilikom izbora organizacija vodićemo računa o sledećim kriterijumima:

•    Dosadašnje aktivnosti organizacije
•    Atraktivnost prezentacije i njena primerenost festivalu.

Organizatori će se kao i uvek potruditi da ovaj važan deo društva predstave u svoj njegovoj raznolikosti, vodeći računa o relevantnosti problema kojima se organizacije bave za okruženje u kojima rade.
Detaljnije...
 
White House Project u okviru BDW
Wednesday, 23 April 2008

Od 6 - 10. maja u galeriji "O3one", u okviru ovogodišnje Beogradske nedelje dizajna (BDW) održaće se izložba Đorđa Joksimovića "White House Project".

Projekat „White House“ objedinjava tri različite forme vizuelnog izražavanja: arhitekturu, fotografiju i dizajn, reflektujući momenat koji egzistira u realnom vremenu i spaja različite lokacije u jednu tematsku celinu.

Projekat je koncipiran na čvrstom temelju interaktivnog socio-geografskog mapiranja, kao i izmeštanja planiranja urbanih prostora van očekivanog.

"White House Project" nastao je 2003. godine, kao potreba autora da inspiriše ljude da saznaju više, ne samo o prostoru u kome žive, već i o njima samima.
Detaljnije...
 
MySpace kao PR - Ian Brown
Wednesday, 23 April 2008

Nekadašnji frontmen The Stone Roses, legendarnog benda koji je definisao britansku pop scenu kasnih 80-tih i ranih 90-tih godina, Ian Brown, nastupiće 7. juna u Beogradu prenosimo vesti sa njegove oficijelne MySpace strane. Brown će u Beogradu nastupiti u bašti Studentskog kulturnog centra u okviru aktuelne evropske turneje pod nazivom ‘The World Is Yours’ na kojoj promoviše istoimeni album objavljen 24. septembra prošle godine. 

Karte, po ceni od 2000 dinara, naći će se u prodaji od petka, 25. apila na Blagajni SKC-a, Dom Omladine i Eventim prodajnim mestima.

Detaljnije...
 
Radionica za DJ-eve u „Plastiku”
Wednesday, 23 April 2008

Najpoznatija svetska radionica za DJ-eve i producente elektronske muzike „Red Bull Music Academy” održaće se u klubu „Plastik” u četvrtak 24. aprila. Akcenat je na hip-hopu, tako da će mladim umetnicima na raspolaganju za savete biti etablirani izvođači kao što su članovi sastava Bad Copy, Škabo, DJ Marko Hollywood, DJ Z (Noise Destruction), Dj Pookie i Sevdah Baby.

Iz organizacije pozivaju zainteresovane da se što pre prijave na mejl: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. , jer je broj mesta ograničen. Dovoljno je da pošaljete svoje ime i prezime, a učešće će vam biti potvrđeno uzvratnom porukom.

Detaljnije...
 
IGRANKA volume 2
Tuesday, 22 April 2008

 Vladimir Aćić / HNSDJs
Dee Face / HNSDJs


Posle uspešne promocije singl izdanja Vladimira Aćića "Igranka" koja se održala u Amneziji krajem februara i nažalost prekida žurke zbog tada novonastale gradske odluke o skraćenju radnog vremena, club Amnesia i HNS organizacija žele da ponove ceo događaj i oduže se za sjajan "feedback" koji je ostvaren u svrsi podrške domaćih autora elektronske muzike.

Povod je sličan, Vladimir Aćić je naređao još par sjajnih izdanja za inostrane izdavačke kuće poput "Immigrant", "Stereo Seven +", a očekuju se izdanja u narednih par meseci na etiketama: "Italo Business" i "Analytic Trail". Želja je da se na ovom drugom izdanju serijala žurki "Igranka" prezentuju nove numere i dobije sud o kvalitetu od strane novosadske javnosti u ambijentu prepunog kluba Amnesia.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 12109 - 12114 of 12294