Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Becksperience Cocoon party
Tuesday, 13 November 2007
Becksperience ponosno predstavlja Cocoon parti, koji će se održati 24. novembra u Expo Centru.

Na žurci će nastupiti nemački DJ Sven Vat, koji je karijeru počeo vrteći ploče u frankfurtskim klubovima osamdesetih godina. Nakon otvaranja sopstvenog kluba Omen, započinje novo poglavlje u nemačkoj muzici. Postaje "kum techna", jedina zvezda i "najuspešniji DJ na svetu". Sa klubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenturu na Ibici u legendarnom klubu Amnesia, uspeva da uhvati senzibilitet kraja veka i početka novog milenijuma. Sven iza sebe ima mnoštvo albuma i neprestano obilazi svet – Brazil, Argentinu, Urugvaj, SAD, Rusiju, Japan, Španiju, Italiju, Madjarsku, Englesku, Finsku... Neposredno pred dolazak u Beograd, izlazi mu i novi miks koji sumira još jednu uspešnu sezonu "The Sound Of The Eight Season".
Detaljnije...
 
Tuborg žurka - Shapeshifters
Tuesday, 13 November 2007
Još jedna u nizu Tuborg �urki biće odr�ana 23.novembra u klubu Andergraund sa početkom u 22h. Ovoga puta za ljubitelje elektronskog zvuka muziku će puštati poštovani i legendarni duet Shapeshifters (Nocturnal Groove/UK).

Iza imena Shapeshifters krije se DJ dvojac - Maks Rajh i Sajmon MarlinMax Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom "Lola's Theme" pogodili savršenu mešavinu modernog zvuka i nostalgije, i osvojili presti�na mesta na svim svetskim klupskim i radijskim top listama. "Lola's Theme" je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagri�enijih pristalica house zvuka. U verziji koja je ponudila i vokalno izvodjenje, fantastična Cookie, inače gospel pevačica, i po rečima Maksa i Sajmona, jedina osoba na svetu koja je uopšte mogla otpevati tako zahtevne deonice, "Lola's Theme" osvojila je etar i plesne podijume Velike Britanije.


Detaljnije...
 
Clubbing.co.yu nominovan za Nis Petrol Web Fest nagrade
Monday, 12 November 2007
WebFest.ORGClubbing.co.yu portal se našao među nominovanim sajtovima za prvu dodelu Nis Petrol Web Fest nagrada. NIS Petrol WEB FEST je prvi regionalni web festival čiji je cilj promocija upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se iz takmičarskog dela – biranje najboljih regionalnih web projekata, kao i od promotivno–edukativnih aktivnosti.

Clubbing.co.yu portal je nominovan u kategoriji Informativnih sajtova sa velikim brojem drugih sajtova iz regiona. Ukupno možete glasti u 13 različitih kategorija. Da bi ste glasali neophodno je da posetite sajt http://www.wfest.org  Očekujemo Vaš glas!

Detaljnije...
 
electric_tuesday
Monday, 12 November 2007
electric_tuesday
Detaljnije...
 
Ambasada
Saturday, 10 November 2007
Ambasada Opening Night
Detaljnije...
 
BOKEE B-DAY PARTY
Saturday, 10 November 2007

Subota 17. Novembar @ Plastic Jam  (dunavski kej bb, izmedju sportskog centra 25. maj i Nebojshine kule) Od 23h!


Bokee & Dacha /Kinetic Vibe/
Dushan /STS Music/
Marko Vukovic /Selected DJs/
Ap & Zlatan /Controverse DJs/
Hamush /Digital Harmony/
Zepa /NS/


Ulaz 300 din.

 
<< Početak < Prethodna 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 12079 - 12084 of 12093