Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Bad Copy – veliki beogradski koncert
Friday, 23 May 2008

 Sastav "Bad Copy", tj. Timbe, Ajs Nigrutin i Skaj Vikler (Sky Wikluh), godinu dana nakon njihovog veoma posećenog koncerta u SKC-u, pokušaće da, verovatno poslednji put, napune baštu ovog legendarnog beogradskog koncertnog prostora.

Koncert "Bad copy" u Bašti Studentskog kulturnog centra zakazan je za 6. jun sa početkom u 21 čas, a na bini će im se priključiti i njihovi dobri prijatelji: "Who See Klapa", "Bauk Squad", Škaba (BG Sindikat) i nezaobilazni di džej Kobac (DJ Kobazz).

Detaljnije...
 
Vikend u ritmu hausa
Friday, 09 May 2008
 Na Kališu večeras nastupaju Dejvid Skilas, Valentino Kanciani i Marko Nastić, sutra u „Magacinu” muziku pušta Hernan Kataneo...

Na Kališu večeras nastupaju Dejvid Skilas, Valentino Kanciani i Marko Nastić, sutra u „Magacinu” muziku pušta Hernan Kataneo...

Žurka „Fabrika zabave”, najavljena kao „muzičko putovanje u budućnost”, startuje večeras od 22 sata na košarkaškim terenima kluba „Partizan”.

Hedlajner je italijanski DJ Dejvid Skilas, rezident žurki „CircoLoco”, koji će publiku uvesti u svoj ludi cirkus najpopularnijeg kluba na Ibici. Skilas elektroniku razvija u pravcu minimala, tehna i „glich” hausa, tako da se njegova muzika služi u najboljim svetskim klubovima, ali efikasno zagreva i vašu kuhinju dok spremate italijansku pastu.Detaljnije...
 
DJ Hernan Kataneo u klubu Magacin
Monday, 12 May 2008

 Nastup DJ zvezde Hernana Cattanea zakazan za 24. premešta se u klub Magacin zbog lošeg vremena i neće biti održan na Kalemegdanskoj tvrđavi kako je ranije najavljeno. Kao podrška nastupiće Dacha & Bokee dok je za vizuelni deo žurke zadužen Witchy.

Rođen u Buenos Ajresu, Hernan Kataneo odrastao je slušajući izvođače kao što su "Simply Red", "Depeche Mode", "New Order", ali i velikane ranog tehno zvuka poput Žuana Etkinsa i Derika Meja i Kevina Sandersona... Godine 1987. on i još jedan njegov prijatelj posetili su Vinilmaniju u Njujorku i vratili se sa par ploča, što je i bio njegov prvi susret sa Čikaškim hausom.

U to vreme Frenki Nakls koji će imati veliki uticaj na Hernanov rad, probija se na haus scenu i postaje ikona haus muzike. Sredinom devedesetih godina XX veka, Hernan postaje kulturna snaga elektronske muzike koja je tada bila još uvek u razvoju u njegovoj zemlji.

Detaljnije...
 
Go with the Flow pod "Kišobranom"
Wednesday, 21 May 2008

U subotu će u beogradskom klubu Žica (Kraljevića Marka 5) biti održana žurka Go with the Flow na kojoj će biti predstavljeno udruženje beogradskih DJ-eva pod nazivom - Kišobran.

Prema rečima Pavla Petrovića, člana ovog neformalnog udruženja (inače člana trija DJ-eva Go With the Flow), cilj Kišobrana je popularizacija alternativne muzike i domaćih neafirmisanih bendova sklonih ovom zvukuUdruženje ima šest članova; reč je o DJ-evima koji puštaju muziku na zabavama Brits and Brit[s] in the Beat u KST-u (od leta 2006. godine) i Go With the Flow u klubu Danguba (od leta 2007. godine).

Detaljnije...
 
Amy Winehouse & Jay-Z na Glastonbury
Wednesday, 21 May 2008
 Žena sa božanstvenim glasom, ali i problematičnim ponašanjem, Amy Winehouse ipak će nastupiti na čuvenom festivalu Glastonbury ovog leta, potvrdili su organizatori.

Amy će pevati 28. juna i to nesporedno pre nastupa Jay-Z, koji je najavljen kao najveća zvezda festivala, a njegov dolazak izazvao kontroverze na britanskoj muzičkoj sceni.

Organizator festivala Emili Ivis izjavila je da će se
Amy Winehouse sigurno pojaviti na bini 28. juna. "Imam poverenje u nju", kaže predstavnica organizacije Glastonbury festivala. "Nisam sigurna da je ono što se objavljuje u štampi o njoj zapravo istina. Priča se da je nepouzdana, ali ja mislim sasvim suprotno. Ona je sjajan muzičar i to je valjda jedino što bi trebalo sve nas da zanima", dodaje Ivis.


Detaljnije...
 
Converse Fusion bina se puni ;)
Wednesday, 21 May 2008

 Sav sjaj najbolje do sada liste izvođača na Converse Fusion bini počinje da se nazire. Druga po veličini koncertna bina, ove godine potvrđuje reputaciju bine sa najboljim izvođačima iz ovog dela Evrope, ali i iz sveta, i najavljuje prva dva dana:

Četvrtak, 10. jul - The Presets, Jinx, Zdob si Zdub, Bad Copy, Moomin, Zoster, Čovek Bez Sluha...
Petak, 11. jul    - Gentleman & The Far East Band, Vatra, Let 3...

Gentleman & The Far East Band

Tilmann Otto na vrhuncu je desetogodišnje karijere koja ga je učinila jednim od najpoznatijih reggae muzičara van Jamajke. Vreme koje redovno provodi u Kingstonu, muzika koju stvara i tekstovi koje piše učinilo je da Gentleman i u postojbini reggae-a postane popularan i cenjen...

 

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 12031 - 12036 of 12294