Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Alternativni Rock festival ARF
Tuesday, 20 November 2007

U petak, 23. i subotu,  24. novembra u Studentskom kulturnom centru Beograda održaće se Alternativni Rock festival odnosno ARF. Na festivalu će nastupiti Sonny Vincent, Jarboli, Obojeni program, Rambo Amadeus, Deca losih muzičara, Intruder i Plasma-Arc Machining.

 

Cena ulaznice je 600 dinara a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni SKC-a u Beogradu.

 

Specijalni gost festivala je Sonny Vincent legendarni njujorši punk muzičar.

 

Detaljnije...
 
:::MASTER SOUND::: 23-24.novembar '07
Monday, 19 November 2007

Master Centar - Novosadski Sajam

 

Master Sound

 

Evil Eddie Richards / Dy-na-mix, Storm, Lunar Tunes, Wiggle Uk

 

Terry Francis / Fabric, Wiggle Uk

 

Dave Mothersole / Ministry Of Sound Uk

Natasha I Goya / Cnb, Funpro4

 

Lale / Happy People

Detaljnije...
 
Festival autorskog filma
Thursday, 15 November 2007
 Film
 
 
Bilal, pokloni i muzika za autorski film
Cetvrtak, 15. novembar 2007. 13:47 


Detaljnije...
 
Festival Love and Peace u Kosovskoj Mitrovici
Wednesday, 14 November 2007
Prvi festival Love And Peace (Ljubav i mir) održaće se u Kosovskoj Mitrovici 24. novembra, istovremeno na dve pozornice u srpskom i albanskom delu grada.

"Plava" bina u severnom, srpskom delu grada biće postavljena na fudbalskom igralištu "Balon". Na njoj će nastupiti Darkwood Dub, kao i DJ-evi Erik Entrena (Španija), Džin Karadjanis (Grčka), i domaći Ogi Gee Cash, Bubanj, Sound, Wood, Batric, Adrenolinoman, Dejan i
Ćela.

Na "narandžastoj" bini na južnoj, albanskoj strani nastupiće isti DJ-evi, zajedno sa Blue Bridge bendom, sastavljenim od članova tima OEBS-a, Lokalni DJ-evi Vegim, Nana Killa, Toton, MiM i Mum će takodje imati svoje setove.

Detaljnije...
 
Becksperience Cocoon party
Tuesday, 13 November 2007
Becksperience ponosno predstavlja Cocoon parti, koji će se održati 24. novembra u Expo Centru.

Na žurci će nastupiti nemački DJ Sven Vat, koji je karijeru počeo vrteći ploče u frankfurtskim klubovima osamdesetih godina. Nakon otvaranja sopstvenog kluba Omen, započinje novo poglavlje u nemačkoj muzici. Postaje "kum techna", jedina zvezda i "najuspešniji DJ na svetu". Sa klubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenturu na Ibici u legendarnom klubu Amnesia, uspeva da uhvati senzibilitet kraja veka i početka novog milenijuma. Sven iza sebe ima mnoštvo albuma i neprestano obilazi svet – Brazil, Argentinu, Urugvaj, SAD, Rusiju, Japan, Španiju, Italiju, Madjarsku, Englesku, Finsku... Neposredno pred dolazak u Beograd, izlazi mu i novi miks koji sumira još jednu uspešnu sezonu "The Sound Of The Eight Season".
Detaljnije...
 
Tuborg žurka - Shapeshifters
Tuesday, 13 November 2007
Još jedna u nizu Tuborg �urki biće odr�ana 23.novembra u klubu Andergraund sa početkom u 22h. Ovoga puta za ljubitelje elektronskog zvuka muziku će puštati poštovani i legendarni duet Shapeshifters (Nocturnal Groove/UK).

Iza imena Shapeshifters krije se DJ dvojac - Maks Rajh i Sajmon MarlinMax Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom "Lola's Theme" pogodili savršenu mešavinu modernog zvuka i nostalgije, i osvojili presti�na mesta na svim svetskim klupskim i radijskim top listama. "Lola's Theme" je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagri�enijih pristalica house zvuka. U verziji koja je ponudila i vokalno izvodjenje, fantastična Cookie, inače gospel pevačica, i po rečima Maksa i Sajmona, jedina osoba na svetu koja je uopšte mogla otpevati tako zahtevne deonice, "Lola's Theme" osvojila je etar i plesne podijume Velike Britanije.


Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 12031 - 12036 of 12049