Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

ARTEFAKT live by kolektiv TRIII
Tuesday, 09 January 2018

ARTEFAKT live by kolektiv TRIIIARTEFAKT live u organizaciji kolektiva TRIII! 3. februara 2018. godine, kolektiv TRIII ponovo organizuje underground klupski maraton.

  
Nakon veoma uspešnog nastupa Boston 168, očekuje nas nova poslastica za ljubitelje pravog underground tehno zvuka. Kolektiv TRIII organizuje nastup holandskog dvojca ARTEFAKT koji čine Nick Lapien i Robin Koek. Trenutno nastanjeni u Berlinu, veći deo prošle i ove godine su proveli na turneji po evropskim i svetskim klubovima. 

   

Detaljnije...
 
Ovo je film o sudbini Amerikanke i Srbina na Exitu!
Friday, 05 January 2018

Ovo je film o sudbini Amerikanke i Srbina na Exitu!Slučajnost ili ne? Ovo je film o sudbini Amerikanke i Srbina na Exitu! Leto ljubavi 2017. je i kalendarski ostalo za nama, a za početak 2018. godine EXIT je spremio i pravi filmski praznični specijal!

   

Intrigantna priča prati devojku iz San Franciska i mladića iz Beograda koji se na Exitu odvajaju od društva kako bi pronašli malo vremena za sebe. U potrazi za ličnom slobodom, njih dvoje pronalaze svoju sudbinu.

  

Detaljnije...
 
Mancha i Mark Panic večeras u DOT-u
Friday, 05 January 2018

Mancha i Mark Panic večeras u DOT-uDva iskusna gradska di-džeja koji stoje iza poznatog party brenda Belgrade Afterhours, Mancha i Mark Panic naći će se za miks pultom u petak 05. januara u klubu DOT.

  

I posle 16 godina na sceni i u ovom poslu ova dva momka i dalje osećaju istu strast kada stanu pred publiku.

  

Detaljnije...
 
TOP 10 muzičkih festivala u EU - JANUAR 2018
Wednesday, 03 January 2018

TOP 10 muzičkih festivala u EU - JANUAR 2018Da li si planirao/la da posetiš neki muzički festival u januaru mesecu? Ne? Možda posle ovog teksta promeniš mišljenje :)

 

Potrudili smo se da ti izdvojimo nama najinteresantnije evropske muzičke festivale, gde je provod - koliko vidimo - zagarantovan!

 

Takođe, pozivamo te da dopuniš ovu listu svojim predlozima ;)

 

Detaljnije...
 
CLBG Intervju: John Acquaviva
Sunday, 31 December 2017

CLBG Intervju: John AcquavivaImali smo priliku da pričamo sa čovekom koji je ostavio toliko dubok trag na scenu, da ga je nepotrebno posebno najavljivati - John Acquaviva.

Jedan od osnivača Beatport-a, etikete Plus 8 Records zajedno sa Richie Hawtin-om, ali i etikede Definitive Recordings  gostuje sutra veče u Novom Sadu na Re:Shape NYE eventu.

 

Detaljnije...
 
Pan Pot, Diynamic i Drumcode showcase nastupaju na produženom novogodišnjem dočeku u Hangaru
Friday, 29 December 2017

Pan Pot, Diynamic i Drumcode showcase nastupaju na produženom novogodišnjem dočeku u HangaruBogat program očekuje ljubitelje elektronske muzike za predstojeće praznike u Hangaru kod Luke Beograd.

   

U okviru petog izdanja Central Dance Event novogodišnje platforme pripremljena su tri događaja za period od 30. decembra 2017. do 1. januara 2018. godine, kao i još jedan 13. januara.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 13 - 18 of 12287