Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Lovefest predstavio aftermovie koji će vas ostaviti bez teksta
Tuesday, 12 September 2017

Lovefest predstavio aftermovie koji će vas ostaviti bez tekstaVIDEO KOJI BUDI EMOCIJE - Heineken Lovefest predstavio aftermovie koji će vas ostaviti bez teksta!
  

Posle ovogodišnjeg rekordnog Heineken Lovefesta, kojeg su posetili mladi iz više od 36 zemalja sveta, festival ljubavi je objavio i aftermovie. Kao da sva iznenađenja do sada nisu bila dovoljna Lovefest je prevazišao sva očekivanja i predstavio nesvakidašnji petominutni film.
  

   

Detaljnije...
 
Pressure Point & Concrete Djz at Povetarac
Tuesday, 12 September 2017

Pressure Point & Concrete Djz at PovetaracU petak 15 septembra dočekuje nas proverena kombinacija na proverenom mestu. U pitanju su Sale i Veljko iz organizacije Pressure Point i Luka i Bojan iz organizacije Concrete Djz.

 
Obe organizacije nije potrebno puno predstavljati, naša publika je i više nego upoznata sa njihovim radom a kada udruže snage nastaje noć za pamćenje.

  

Detaljnije...
 
David Gilmour uživo u Pompei
Tuesday, 12 September 2017

David Gilmour uživo u PompeiKoncert Dejvida Gilmora iz Pompeje ekskluzivno u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.
   
U odabrane bioskope širom sveta, 13. septembra stiže koncertni film “David Gilmour Live At Pompeii“, a koncert možete ekskluzivno pogledati i u bioskopima CineStar u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu 13. septembra u 20 sati.

  

Detaljnije...
 
Musicology Barcaffe Sessions
Monday, 11 September 2017

Musicology Barcaffe SessionsBarcaffè i ove godine generalni sponzor Musicology Sessions. Musicology Barcaffè Sessions muzikom povezuje region.
 
Prvi koncert Incognita skoro je rasprodat. Zbog velikog interesovanja publike, zakazan je i drugi koncert u Beogradu, nakon čega će sastav 30. septembra nastupiti u Ljubljani. Na Musicology Barcaffè Sessions do kraja godine stižu Robert Glasper i Bernhoft.

  

Detaljnije...
 
Otvoren Mikser House Sarajevo
Monday, 11 September 2017

Otvoren Mikser House SarajevoBeogradski kreativni kolektiv „Mikser“, otvorio je u Sarajevu „Mikser House“, regionalni centar urbane kulture.

 

Uz jednake sarajevske i beogradske MH postulate – multikulturizam, tolerancija, kreativnost, pomirenje i podsticanje kreativnog angažmana mladih, kao ozbiljne razvojne šanse za prosperitet budućih generacija na Balkanu Mikser House Sarajevo donosi nove kreativne vetrove.
 

Detaljnije...
 
Festival italijanskog filma u Beogradu
Monday, 11 September 2017

Festival italijanskog filma u BeograduFestival italijanskog filma u Beogradu od 16. do 24. septembra 2017. Premijere, značajni gosti i mogućnosti novih filmskih koprodukcija.
  
Značajna filmska manifestacija, Festival italijanskog  filma, održaće se  po drugi put u Beogradu od 16. do 24. septembra u Jugoslovenskoj kinoteci uz nekoliko programskih celina, među kojima su:

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 13 - 18 of 12093