Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Runy i Depra otvaraju groovy dimenziju
Wednesday, 19 April 2017

Runy i Depra otvaraju groovy dimenzijuRuny i Depra začiniće ovu subotu 22. april u klubu KPTM podužim setom i sjajnom energijom koju prenose i na dancefloor.

  

Ranojutarnji party počeće od četiri sata ujutru, a na vama je da ponesete osmehe i raspoloženje koje će sasvim očekivano dočekati novu ekspanziju s obzirom na to da nam se sprema jedno vrhunsko partijanje!

  

Detaljnije...
 
Zagrejte se za PLAY by OXIA!
Tuesday, 18 April 2017

Zagrejte se za PLAY by OXIA!Za samo 4 dana očekuje nas još jedna PLAY žurka, na koju nam 22. aprila dolazi miljenik domaće publike Oxia, i to pravo u savamalski Magacin Depo.

   

Za sve one koji se i dalje nećkaju, pripremili smo 5 razloga zbog kojih ne smete propustiti treću po redu PLAY žurku.

  

Detaljnije...
 
Midnight Orient w/ Kaan Duzarat @ KC Grad
Wednesday, 19 April 2017

Midnight Orient w/ Kaan Duzarat @ KC GradKaan Duzarat je polako gradio svoju reputaciju od 2003. godine, počevši sa svojim radio programom, Kompozit na radio Dinamu (FM 103.8 ).

   

Proteklih godina je započeo "Vesvese On Air" da bi emitovao žurke koje je organizovao pod istim imenom. "Vesvese" se rasprostranio putem žurki sa Arman Akıncı zvanim "Salı Sallanır" ("Tuesday Rocks"), koje su se održavale u Kucuk Otto između 2009. i 2012. sa gostima kao što su Dez Andres, Kasper Bjorke, Daniel Bortz, Nicolas Jaar, Portable, Kate Simko, Move D, Soulphiction, Tevo Howard, Fred P, Mike Huckaby, Eddie C i mnogi drugi.

  

Detaljnije...
 
Regionalni muzički konkurs "Svi zaJedno"
Tuesday, 18 April 2017

Regionalni muzički konkurs "Svi zaJedno"Mikser festival i Mascom Records raspisuju regionalni muzički konkurs "Svi zaJedno"! Mikser festival i Mascom Records raspisuju poziv za peti regionalni muzički konkurs za neafirmisane mlade muzičare pod nazivom "Svi zaJedno".

  
Sada već jubilarni, peti put, Mascom Records u saradnji sa Mikser festivalom raspisuje regionalni muzički konkurs za sve izvođače koji nemaju objavljeno autorsko izdanje. Tema konkursa je inspirisana deklaracijom o zajedničkom balkanskom jeziku koju je nedavno potpisalo više od 200 lingvista, književnika, naučnika i drugih javnih ličnosti iz regiona.

  

Detaljnije...
 
DBDZbday • DOT
Tuesday, 18 April 2017

DBDZbday • DOTOvog petka 21. aprila DBDZ ekipa slavi rođendan u klubu DOT! U punom sastavu posle dužeg vremena članovi kolektiva

  

Milovan Stojanović, Dušan Lazović, Aleksa Ašanin, Aleksandar Rajić i Jovan Despot bez gostiju puštaju celu noć!  Još jedno porodično okupljanje u Francuskoj 6 i svi ste pozvani! 

  

Detaljnije...
 
Dejan Milićević i DLM na 5. NEXT festivalu!
Tuesday, 18 April 2017

Dejan Milićević i DLM na 5. NEXT festivalu!Dejan Milićević i Deca Loših Muzičara u Užicu na petom jubilarnom NEXT festivalu! Gradski kulturni centar /Užice, 28. i 29. april!

   
Peti, jubilarni, humanitarni NEXT festival održaće se i ove godine u Užicu 28. i 29. aprila u Gradskom kulturnom centru. Na dva stejdža Public i 031 Republic nastupaće neka od vodećih imena domaće rok i elektronske scene. Kako je već najavljeno zvezde NEXT festivala biće kultni Dado Topić & Time after Time bend.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 13 - 18 of 11801