Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Vandalism Retro Groove • DOT
Tuesday, 21 March 2017

Vandalism Retro Groove • DOTHouse hitovi Iz perioda 2005-2010 u DOT-u / 23. Mart. Ekipa VANDALISM-a je rešila da vam na narednom događaju koji je zakazan za četvrtak, 23. mart priredi nešto malo drugačije od onoga na šta ste navikli.
 
Iako se stalno trudimo da prezentujemo novu muziku bookirajući različite izvođače, sada smo rešili da priču skroz preokrenemo.
  

Detaljnije...
 
14. Beogradski festival igre: "Velika igra“
Tuesday, 21 March 2017

14. Beogradski festival igre: "Velika igra“Pod sloganom „Velika igra“, jedan od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu, u okviru svog četrnaestog izdanja od 24. marta - 11. aprila, predstavlja publici izuzetan izbor naslova.

  

Ukupno 15 kompanija iz 10 zemalja, sa preko 30 koreografskih postavki, biće predstavljeno u Beogradu i Novom Sadu. Festivalu prethodi revija filmova Dani igre u Kinoteci, brojne radionice, majstorski kursevi i izložbe, a deo manifestacije jeste i gostovanje predstave „Brodski/Barišnjikov“ u režiji Alvisa Haramanisa i izvođenju slavnog Mihaila Barišnjikova.

  

Detaljnije...
 
Midnight Orient w/ Mehmet Aslan @ KC Grad
Monday, 20 March 2017

Midnight Orient w/ Mehmet Aslan @ KC GradMehanički Turčin iz Švajcarske naklonjen tradicionalnim narodnim himnama koje se lako spajaju s modernim elektronskim ritmovima.

 

Mehmet Aslan je počeo kao rezident u klubu Hinterhof u Bazelu (Švajcarska), a trenutno živi u Berlinu gde redovno nastupa u čuvenom gradskom klubu Renate.
   

Detaljnije...
 
Američki san jedne Kezz / Elektropionir
Monday, 20 March 2017

Američki san jedne Kezz / ElektropionirTamara Ristić / KEZZ je mlada autorka i pobednica nekoliko regionalnih muzičkih takmičenja, među kojima je i konkurs za mlade bendove - Ženski element (Mascom Records&Mikser festival, 2016).

  

Ove nedelje izašao je njen novi singl, a na proleće stiže i prvi album, koji producira MKDSL, dok nas već u subotu, 25. marta, u Elektropioniru, od 21 sat, očekuje i prvi veći beogradski koncert ove talentovane kantautorke.
 

Detaljnije...
 
Singidunum festival na Kalemegdanu
Monday, 20 March 2017

Singidunum festival na KalemegdanuVeterani rok muzike i mladi bendovi nastupiće na beogradskoj tvrđavi početkom leta. Prvi Singidunum fest biće održan u subotu, 24. juna 2017. godine na Kalemegdanu, u organizaciji  „Route 011“.

  

Datum ovog velikog rok događaja u prvim danima leta nije slučajno odabran, već u želji da se, u autentičnom gradskom ambijentu, obeleži vredan jubilej - 195 godina od dana kada je formirana prva beogradska opština.

  

Detaljnije...
 
Dilan Taj nastupa na 5. Beogradskom irskom festivalu
Saturday, 18 March 2017

Dilan Taj nastupa na 5. Beogradskom irskom festivaluIrski kantautor Dilan Taj održaće koncert 18. marta u Kulturnom centru Rex (20.30) u okviru 5. Beogradskog irskog festivala (6-22. mart),

  

Dok će dan kasnije predstaviti u bioskopu Tuckwood Cineplex (16h) jedinstveni audio-vizuelni događaj preslušavanja albuma “Wabi-Sabi Soul” uz 5.1 surround zvučni sistem i 3D projekcije.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 13 - 18 of 11736