Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Blender nagrađuje svoje najvernije fanove
Monday, 17 July 2017

Blender nagrađuje svoje najvernije fanoveBlender te vodi na Christian Smith-a! U petak 21. jula u Barutanu nam stiže Christian Smith a Blender ekipa svoje najvernije i najvrednije klabere vodi na žurku!

  

Ako volite da čuvate ulaznice svojih omiljenih Blender žurki za uspomenu imamo iznenađenje za vas.

  

  

Detaljnije...
 
Počinje Lost & Found festival!
Monday, 17 July 2017

Počinje Lost & Found festival!Spremite se za urbanu eksploziju u Brestovačkoj banji! Počinje LOST AND FOUND Festival!
  
Lost & Found festival, jedinstvena kulturna manifestacija sa autentičnim muzičkim programom koji promoviše umetnost i urbanu kulturu, održaće se drugu godinu zaredom na jedinstvenom prostoru – napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji kod Bora, od 21. do 23. jula. a evo kako će program biti organizovan.

  

Detaljnije...
 
Easy Tiger presents PREMIESKU (Live)
Sunday, 16 July 2017

Easy Tiger presents PREMIESKU (Live)Outdoor žurke koje počinju tokom dana i završavaju se u ranim jutarnjim časovima trenutno predstavljaju hype svetske klupske scene.

  

Za drugo izdanje mesečne rezidenture na Disko Splavu Sloboda, Easy Tiger priprema najekskluzivniji line up do sada. Sa početkom u 18h i spektakularnim zalaskom sunca na reci, party će trajati do ranih jutarnjih časova.
  

Detaljnije...
 
Boryana u klubu KPTM
Sunday, 16 July 2017

Boryana u klubu KPTMBoryana je super razlog da vam se utorak pretvori u najbolju tehno žurku!

  
Klub KPTM i beogradska organizacija Music Reactions ujedinjuju snage zbog do sada neviđene muzičke poslastice. U sklopu KPTM-ovog serijala žurki na otvorenom, koje se održavaju utorkom, 18. jula od 17 časova, ponovo ćemo ugostiti fantastičnu tehno damu iz Bugarske Boryanu!
  

Detaljnije...
 
Sonus festival među 10 najboljih u svetu
Saturday, 15 July 2017

Sonus festival među 10 najboljih u svetuSonus festival se opet našao među samom kremom svetskih festivala te je treću godinu zaredom  uvršten među najboljih 10 festivala u svetu u avgustu prema izboru svetskog muzičkog medija Resident Advisora.

    

Ovo je veliki uspeh festivala koji ove godine slavi petu godišnjicu postojanja i već uživa svetski ugled kako među posetiocima tako i među artistima.

  

Detaljnije...
 
Fatboy Slim raspametio Sea Dance!
Saturday, 15 July 2017

Fatboy Slim raspametio Sea Dance!Istorija na Jazu: Fatboy Slim raspametio Sea Dance, u Budvu stigao i duh Ibice!
 
Nakon visoko podignute lestvice sa festivalskog otvaranja, sinoć je Sea Dance potpuno proključao uz preko 23.000 posetilaca koji su do jutra plesali na Jazu! U jednom trenutku, Sea Dance je i doslovno bio jedina svetla tačka na većem delu primorja, jer je došlo do masovnog nestanka struje, koje se na festivalu nije ni primetilo zbog aktivnih agregata.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 13 - 18 of 11985