Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Hercules & Love Affair - Blind
Wednesday, 26 March 2008
Iza naziva “Hercules & Love Affair” stoji bruklinski producent Endi Batler, a numera “Blind” prvi je singl sa njegovog novog albuma.

Pored originalne numere, na kojoj se može čuti i pevač sastava “Anthony and the johnsons” Entoni Hegarti, singl izdanje krije još i remiks koji je uradio čuveni haus Dj iz Čikaga Frenki Nakls.

Produkcija albuma poverena je Timu Goldsvortiju.

Album “Hercules & Love Affair” u prodaji se pojavio 10. marta.
Detaljnije...
 
Liars predgrupa Radiohead-u
Wednesday, 26 March 2008
Radiohead su objavili da će im predgrupa, na prvom delu predstojeće američke turneje, biti tročlana noise-rock postava Liars. Prvi koncert će biti održan 5. maja u Kalgariju (Kanada). Pre toga, Radiohead će uživo svirati na BBC Radio 2 u aprilu. Do početka turneje, Tom Yorke, pevač sastava Radiohead, angažovan je u kampanjama "Friends Of The Earth" za strožiju legislativu u vezi sa klimatskim promenama.
 
Novi album sastava REM na Internetu
Wednesday, 26 March 2008

Sastav "REM" postao je prvi poznati rok bend koji je besplatno ponudio novi album svojoj publici putem interneta.

Fanovi sastava "REM" mogu preslušati svih 11 pesama sa novog albuma „Accelerate“ nedelju dana pre zvaničnog izlaska ovog izdanja 31. marta 2008. godine.

Posetioci Internet sajta „iLike“ mogu čuti nove numere nakon što skinu program koji će im omogućiti da besplatno preslušaju album „Accelerate“.

„Ovo je bila jedna od onih ideja koja nam se u trenutku učinila dobrom. Način na koji ljudi posmatraju i slušaju muziku veoma se promenio u poslednjih deset godina. Mislim da možete da pratite nove trendove ili da čekate i pustite da vas vreme pregazi“, izjavio je pevač benda "REM" Majkl Stajp.

Detaljnije...
 
Koncert ipak otkazan!
Tuesday, 25 March 2008

Tokio HotelKoncert sastava Tokio Hotel, koji je trebalo da se održi u Areni Beograd 29. marta, otkazan je zbog bolesti pevača benda. Iako je menadžer grupe Aleks Rihter izjavio da će Tokio Hotel turneju nastaviti u Rimu 25. marta posle kratkog odlaganja zbog prehlade pevača koncert u Beogradu je otkazan.


Kupljene ulaznice mogu se vratiti na mestu gde ste ulaznice kupili.

 

Uskoro se očekuje više informacija kao i zvanično saopštenje Arene Beograd povodom otkazivanja koncerta.

 
Prodaja ulaznica za Tuborg green
Monday, 24 March 2008
Tuborg-Green-FestOd 24. februara u pretprodaji se nalaze ulaznice za ovogodišnji "Tuborg green" festival na kome će nastupiti "Franz Ferdinand", "Cypress Hill" i "The Raveonettes".

Ulaznice će u pretprodaji moći da se nabave po ceni od 1290 dinara. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a cena ulaznica u redovnoj prodaji biće veća za oko 40 posto. Svi zainteresovani mogu da naruče svoje ulaznice na internet adresi Egzit festivala.

Glavne zvezde drugog izdanja "Tuborg green" festivala su škotski indi rok bend "Franz Ferdinand", američka hip-hop grupa "Cypress Hill", kao i danski pop duet "The Raveonettes".

"Franz Ferdinand", najpopularniji britanski i vodeći svetski indi-rok sastav današnjice, trenutno radi na novom albumu, čiji je izlazak najavljen za oktobar ove godine. Sastav je, inače, nastupio na Egzit festivalu 2006. godine.

"Cypress Hill", latinoameričke hip-hop legende sa Zapadne obale, prema navodima pojedinih medija ove godine trebalo bi da izdaju još uvek neimenovan album. Prošle godine Bi Ril (B-Real), Sen Dog, di džej Magz (Muggs) i Erik Bobo (Eric Bobo) nastupali su kao deo „Rock the Bells“ turneje sa grupama "Rage Against the Machine", "Public Enemy", "Wu-Tang Clan", i reperom Nasom. Ovdašnja publika imala je priliku da na četvrtom Egzitu prisustvuje njihovom nastupu.

"The Raveonettes" su krajem prošle godine izdali svoj četvrti studijski album "Lust, lust, lust" a 2008. godinu obeležiće turneja u okviru koje će obići i dobar deo Evrope. Ovaj danski sastav redovno izaziva pažnju muzičke kritike, pa je svaki njihov album propraćen brojnim tekstovima u raznim muzičkim časopisima, a važe za svojevrsnu koncertnu atrakciju što će moći da pokažu i publici u Beogradskoj areni.


Detaljnije...
 
Roisin Murphy ipak razmišlja o okupljanju Moloko
Monday, 24 March 2008
Murphy RoisinRoisin Murphy je ipak ostavila otvorenu mogućnost da se Moloko ponovo okupe jednog dana. Iako je veza Roisin Murphy i Mark Brydon-a burno okončana ona navodi da su oni i dalje prijatelji. "Nikada ne reci nikad. Poznajem sebe i znam da ako bih rekla: 'Ne, nikada to neću uraditi', pet ili deset godina kasnije našli bi ste me kako to jebeno radim.

 

Onda bi ste govorili 'Ahhh – rekla si da nikada to nećeš uraditi', zato neću da kažem da nikada nećemo ponovo nastupati zajedno" rekla je Roisin za WENN i dodala "Ali nedostaje mi Mark Brydon, on je vrhunski starkelja".

 

Ipak, 2005. godine Roisin je u izjavi za magazine Q rekla da ne želi da ponovo nastupa sa sastavom Moloko. Tada je navela: ‘’Ostali smo u dobrim odnosima posle jedne veoma uspešne turneje. Rukovali smo se i rekli jedan drugom ‘Vidimo se kasnije’ i od tada nismo razgovarali. Ne znam šta Mark misli o mojoj ploči ili šta radi. Ne znam da li hoćemo ili nećemo ponovo raditi zajedno. Ja to ne želim da uradim’’.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11971 - 11976 of 12093