Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Video sekcija

Vidimo se na...
Friday, 06 June 2008

 U proteklih sedam godina, baš svi veliki disk džokeji sveta nastupali su u glavnom gradu, ali samo jedan se svake godine vraćao. Na otvaranju sezone beogradskih letnjih bašta, još uvek kalendarski u proleću, Gilles Peterson još jednom nepogrešivo pogađa klupsku sezonu u Beogradu novim radostima. U toplom sećanju ostaju savršeni ritmovi svakog njegovog nastupa, futuristička nostalgija kojom nas je kupio jednom zauvek na svojoj prvoj zabavi u Barutani 2002.

Već mnogo puta dokazan miljenik naše publike, zahvaljujući emisiji "Worldwide" sa BBC (koju kod nas emituje Radio B92 svakog utorka u 22h, reprizno subotom u 24h), Gilles je na zabavan način edukovao sadašnje muzičke generacije, otkrivši im svet starih bisera najplementije crnačke dance muzike i njihovih najboljih savremenih učenika.


Detaljnije...
 
Messer Chups @ SKC
Friday, 06 June 2008

Ruski instrumentalni bend Messer Chups nastupiće večeras, petak 6. juna, u velikoj sali beogradskog SKC-a.

Organizator Bad Music for Bad People opisuje njihovu muziku kao minimalističku elektroniku spojenu sa surf i launge instrumentalima, te semplovima replika iz B-horor filmova.

 

Bend je do danas objavio 10 albuma; njegovu okosnicu čine gitarista Oleg Gitarkin, koji rukuje i semplovima i videom, i basistkinja Zombie Girl.

 

Detaljnije...
 
Zoster predgrupa Džejmsu Blantu
Friday, 06 June 2008
 Mostarska grupa Zoster biće predgrupa na koncertu Džejmsa Blanta, koji se u sarajevskoj Zetri održava 15. juna.

Sjajni Hercegovci koji su debi albumom "Ojužilo" osvojili srca i publike i kritike izgleda da imaju veoma dobru godinu. Naime, sem na koncertu hitmejkera Blanta, Zoster ove godine nastupa i na novosadskom EXIT festivalu, i to na Convers Fusion stejdžu.

Dok je Zoster u protekloj godini bio fokusiran na nastupe u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, Džejms Blant je rasprodatim koncertima u Americi, Kanadi, Australiji, Japanu, Evropi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima dokazao kako se zasluženo nalazi u vrhu svetske pop scene.


 

Detaljnije...
 
Izložba fotografija: “Svi razliciti – svi ravnopravni“
Friday, 06 June 2008

"Postavka fotografija “Svi različiti – svi ravnopravni“, u okviru istoimene omladinske kampanje Saveta Evrope, a koju smo direktno podržali, predstavlja skup vizija mladih ljudi u Srbiji o svetu u kome živimo, različitostima koje on sa sobom nosi i bogatstvu koje se kroz ove različitosti reflektuje.

 

Kampanja “Svi različiti – svi ravnopravni“ pokrenuta je juna 2006. godine na inicijativu Saveta Evrope u skoro svim njegovim zemljama članicama i temelji se na zalaganju za poštovanje i afirmaciju svih ljudskih prava i sloboda. Kampanja u Srbiji se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Detaljnije...
 
Eva Braun na Trgu slobode
Thursday, 05 June 2008

"Klasična" postava Eve Braun, jednog od ključnih domaćih gitarskih bendova 90-ih, održaće u subotu, 7. juna, besplatni koncert na novosadskom Trgu slobode.

 

Organizatori manifestacije Zmajeve dečje igre, u okviru koje će biti održan ovaj koncert, inspirisani pesmama Eve Braun koncert su nazvali "Zmajevi u kući lutaka".

 

Grupa će svirati uglavnom pesme sa prva dva albuma - Prisluškivanja i Pop Music, kao i  novi singl Evergrin.

Detaljnije...
 
Fedde Le Grand na Freestyler-u!
Thursday, 05 June 2008

 Ne propustite Fedde le Grand prvi put u Beogradu! Splav Freestyler 8. Jun, Savski Kej!

Domaća podrška Dj Mirko i Dj Mix

Splav Freestyler se nalazi na Savskom keju, sa novobeogradske strane, izmedju Tramvajskog mosta i Gazele. Sezona leto 2008 biće osma godina uspešnog poslovanja ovog letnjeg kluba, koji po enterijeru, eksterijeru, muzici i načinu zabave  apsolutno približava doživljaj klubova u inostranstvu.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11851 - 11856 of 12192