Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Chris Rea u Beogradskoj areni
Sunday, 02 March 2008
Čuveni bluz pevač i gitarista Kris Ria održaće koncert u „Beogradskoj areni“ tačno na svoj 57. rođendan, 4. marta 2008. godine sa početkom u 20:30h.

Od svog prvog albuma iz 1978. i singla "Fool (if You Think It's Over)" do danas je prodao preko 30 miliona ploča. Iako je na početku karijere američke top liste bile naklonjenije, posle albuma „The Road to Hell“ iz 1989. godine s kojim je zabeležio najveći uspeh u karijeri, definitivno osvaja i evropsku publiku. I kritika i publika širom sveta slažu se da se osamdesete, a naročito devedesete godine, ne mogu zamisliti bez hitova kao što su „On The Beach“, „Road To Hell“, „Blue Caffe“, „Josephine“, „I Can Hear Your Heartbeat", "Auberge".

Detaljnije...
 
Erik Pric za dame
Friday, 29 February 2008
Tuborg za dame, ali i muškarce koji vole elektronski zvuk, organizuje veliku žurku za Dan žena - osmi mart.

Za dobar provod i kvalitetnu muziku pobrinuće se Erik Prajdz, kao i nemački duet BookaShade. Mesto održavanja ovog muzičkog događaja je EXPO centar, a žurka počinje u 22 h.

Erik Prajdz trenutno je izuzetno aktuelan jer je početkom godine izbacio remiks pesme Pink Floyda "Another Brick In The Wall, Part II" pod nazivom "Proper Education". Ovo je bio prvi put da su Pink Floyd zvanično nekome dozvolili da iskoristi njihov sempl.

Za istu stvar Erik je uradio i video spot koji upozorava na problem globalnog zagrevanja i i podseća kako svi možemo da doprinesemo malim gestovima.

Erik je poznat po spotu za house numeru "Call On Me" koju je u originalu osamdesetih godina izvodio Stiv Vinvud.
Detaljnije...
 
Dodeljene nagrade magazina NME
Friday, 29 February 2008

Članovi sastava „Arctic Monkeys“ trijumfovali su na ovogodišnjoj dodeli NME muzičkih nagrada sa čak tri osvojena priznanja od ukupno sedam nominacija.

 

Sastav „Arctic Monkeys“ proglašen je za najbolji britanski bend, a takođe je osvojio i priznanje muzičkog magazina NME za najbolji singl za numeru „Fluorescent Adolescent“, dok je spot za pesmu „Teddy Picker“ proglašen za najbolji video.

Priznanje za najbolji album otišlo je sastavu „Klaxons“ za ostvarenje „Myths of the Near Future“, dok je Kejt Neš osvojila nagradu za najboljeg solo umetnika ispred Ejmi Vajnhaus.

Sastav „Muse“ proglašen je najboljim koncertnim bendom, a bend „The Killers“ najboljim stranim bendom.

Detaljnije...
 
The Hives stižu na Egzit
Friday, 29 February 2008

Popularni švedski rok sastav "The Hives" nastupiće na glavnoj bini ovogodišnjeg Egzit festivala u nedelju, 13. jula. 2008. godine.

Na ovom, dugo priželjkivanom nastupu, sastav „The Hives“ publici će predstaviti i njihov aktuelni album „The Black and White“ koji se nalazi na svetskim top listama još od oktobra prošle godine.

"The Hives" dolaze iz malog industrijskog grada po imenu Fagersta, smeštenog u srcu najveće rudarske oblasti u Švedskoj. Bend je osnovan još 1993. godine, i od tada nastupaju u nepromenjenoj postavi koju čine pevač Haulin Pele Almkvist, gitaristi Nikolaus Arson i Vidžilante Karlstrom, basista dr Mat Destrakšn i bubnjar Kris Dendžeros.

Članovi sastava „The Hives“ gradili su svoj globalni uspeh dugi niz godina svirajući po najmanjim barovima i koncertnim salama.

Detaljnije...
 
Kris Libing u Beogradu
Thursday, 28 February 2008

Čuveni tehno di džej Kris Libing nastupiće zajedno sa Metjuom Dikejom u Beogradu 15. marta u Expo centru na Novom Beogradu.

Vibe Yourself

Svoj prvi nastup kao di džej Kris Libing imao je nedaleko od Frankfurtaa, u Gisenu 1991. godine, u klubu "Red Brick".

Popularni tehno di džej tom prilikom puštao je Soul, Hip Hop, išao je od popa, do hausa.

Dve godne kasnije, kupuje ploče u istom gradu i otkriva nove žanrove elektronske muzike. Svoj prvi tehno klub nazvan "Spinclub" Libing otvara 1994. godine. Klub nije imao puno uspeha pa Kris počinje da radi za izdavačku kuću “Eye-Q Records” iz Frankfurta. Tada upoznaje Andrea Volteraa, čoveka koji mu je i danas prijatelj i partner.

Detaljnije...
 
Egzit: nismo pregovarali sa Bjork
Thursday, 28 February 2008
Iako, po pisanju nekih medija, islandska pevačica Bjork neće nastupiti na ovogodišnjem Egzit festivalu u Novom Sadu nakon što je na koncertu u Tokiju podržala nezavisnost Kosova, iz Egzita demantuju da su ikada bili u bilo kakvim pregovorima sa Bjork.


 

Početkom februara u pojedinim medijima pojavila se informacija da će na ovogodišnjem Egzit festivalu nastupiti islandska pevačica Bjork koja se nalazi na svetskoj turneji na kojoj promoviše svoj šesti album “Volta” objavljen prošle godine.

Međutim 19. februara na koncertu u Tokiju, tokom izvođenja numere “Declare Independance”, pesme posvećene Farskim ostrvima i Grenlandu, Bjork je dala svoju podršku nezavisnom Kosovu, što je bila vest koja je obišla svet.

Nakon što su brojni mediji u Srbiji zaključili da je zbog toga nastup Bjork na Egzitu otkazan, Rajko Božić, jedan od ključnih ljudi u Egzit timu kaže da sa Bjork nije ni bilo nikakvih pregovora i da su celu priču izmislili mediji.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11791 - 11796 of 11866