Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

EXIT Satnice
Saturday, 05 July 2008

Mapu bina i kompletnu satnicu svih nastupa na Exitu 08, možete naći na ovom linku.

Kada nastupa koji izvoÄ‘ač, više o njima i njihovoj muzici, o binama na kojima nastupaju, ali i kome se poklapaju nastupi pogledajte na stranici timeline, a pdf fajl sa satnicom svih Exit bina sada možete preuzeti, odštampati i poneti sa sobom.

Osim satnice, preporučujemo vam da proučite stranice na kojima možete naći više informacija o prevozu, parkingu, kampu, Tuborg autobusima, zameni vaučera...

Detaljnije...
 
Dobitnici karata za The Freestylers
Friday, 04 July 2008

 The Freestylers su rado viÄ‘eni u Beogradu. Nekoliko puta su nastupali i predstavljali svoje setove i uvek iznova oduševljavali publiku  svojim izborom muzike.

Po 2 karte osvojili su:
1. Vladimir Kekez
2. Branislav Ćurčić
3. Ana Jovanovic
4. Miloš Spasenović
5. Magdalena Arsenic

 

Zvuk Freestylers-a je upravo onakav kakav se očekuje od njihovog imena: hipersonični gruv inspirisan hip-hopom koji ne priznaje ograničenja.
 

 

Detaljnije...
 
Intervju: Gogol Bordello
Friday, 04 July 2008

 Ekskluzivno za exitfest.org i myexit.org, Gogol Bordello odgovaraju na pitanja publike:

 

Šta vam je inspiracija za muziku?
Krajnosti koje odreÄ‘uju život, moj i onih koji uživaju u tome što radim...

 

Da li se mustacci vraćaju u modu?
Vraćaju? Nisam ni znao da su izašli iz mode… ne u muzici koju ja slušam.

 

Zašto nastupate na Exitu?
Trudimo se da nastupamo u Istočnoj Evropi redovno, to su za nas najvažnije turneje, sve naše turneje pre mnogo godina su bile tu, u malom kombiju, mali gradovi Istočne Evrope, mali klubovi… to je bilo vreme kada se testirala posvećenost…

 

Detaljnije...
 
Markus Miler na Summertime festivalu
Friday, 04 July 2008

 Jedan od najpoznatijih basista sveta, Markus Miler, predstaviće beogradskoj publici 5. jula, u okviru Samertajm festivala, svoja najnovija ostvarenja.

Miler, čiji koncert počinje u 21.00 u Velikoj dvorani Sava centra, prvi put u karijeri nastupa u Beogradu.

Dobitnik Gremija, nagrade za najbolji album u žanru savremenog džeza 2001. godine, rođen je u Bruklinu 1959. godine.

Potiče iz muzičke porodice, tako da je već sa 13 godina svirao nekoliko instrumenata i počeo samostalno da komponuje, a kao 16-godišnjak svirao je bas gitaru u nekoliko njujorških bendova.

 

Detaljnije...
 
Vozom na Exit
Friday, 04 July 2008

 Železnice Srbije kao i prethodnih godina, zbog očekivanog većeg broja putnika, koji se u jutarnjim časovima vraćaju sa Exita, uvode vanredni putnički voz za Beograd.

Ovaj voz će saobraćati od 10. do 14. jula i polaziće iz Novog Sada u 4 sata ujutro. Pored toga na ostale, redovne vozove biće tih dana dodati vagoni, u zavisnosti od broja putnika.

Red vožnje vozova na relacijama Novi Sad - Beograd, Beograd - Novi Sad, Novi Sad - Subotica i Subotica - Novi Sad možete preuzeti OVDE.

Detaljnije...
 
Uzbuđena zbog svirke na Tvrđavi
Friday, 04 July 2008

Slavna američka glumica i pevačica Džulijet Luis, sa svojim bendom „The Licks“ nastupiće na Petrovaradinskoj tvrÄ‘avi u subotu, 12. jula, kao jedna od najvećih zvezda ovogodišnjeg „Egzita“. Bivša verenica Breda Pita raduje se koncertu u Novom Sadu, a u razgovoru za „Blic“ Džulijet priča o muzici, filmu, ljubavi...

Kako uspevate da uskladite karijeru glumice i frontmena benda? Prošle godine vaš koncert u Srbiji je navodno otkazan jer ste dobili ulogu u nekom filmu.

Prvo, uopšte ne uspevam da uskladim muziku i glumu, dokaz za to je da već tri godine nisam snimila nijedan film. Što se tiče našeg dolaska u Srbiju, koncert sigurno nije otkazan zbog moje uloge, to se najverovatnije dogodilo jer imamo puno nastupa, pa je došlo do preklapanja termina. Inače, nikada ne otkazujem koncerte, sećam se jedino da sam prošle godine dobila bronhitis pa je jedan naš nastup otkazan zbog toga, ali zbog uloge ne. U svakom slučaju, veoma sam uzbuÄ‘ena što ćemo sada posetiti Srbiju, jer volimo da upoznajemo naše fanove širom sveta.

 

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11791 - 11796 of 12294