Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Converse Fusion bina se puni ;)
Wednesday, 21 May 2008

 Sav sjaj najbolje do sada liste izvođača na Converse Fusion bini počinje da se nazire. Druga po veličini koncertna bina, ove godine potvrđuje reputaciju bine sa najboljim izvođačima iz ovog dela Evrope, ali i iz sveta, i najavljuje prva dva dana:

Četvrtak, 10. jul - The Presets, Jinx, Zdob si Zdub, Bad Copy, Moomin, Zoster, Čovek Bez Sluha...
Petak, 11. jul    - Gentleman & The Far East Band, Vatra, Let 3...

Gentleman & The Far East Band

Tilmann Otto na vrhuncu je desetogodišnje karijere koja ga je učinila jednim od najpoznatijih reggae muzičara van Jamajke. Vreme koje redovno provodi u Kingstonu, muzika koju stvara i tekstovi koje piše učinilo je da Gentleman i u postojbini reggae-a postane popularan i cenjen...

 

 

Detaljnije...
 
Kaleidoskop art fest
Wednesday, 21 May 2008
Zavod za kulturu Vojvodine organizuje mini internacionalni umetnički festival u novosadskom Dunavskom parku i u institucijama kulture oko parka. Festival se održava od 22-25. maja 2008. Svi programi imaju za cilj transcendiranje uobičajenog oblika i toka ljudske svesti. Svi programi imaju za cilj da ukažu na nove oblike umetničkog delovanja. Svi programi imaju za cilj – da zabave.
Želja organizatora je da se ukaže na nove načine umetničkog delovanja u svetu, da se pomalo izmeste umetnički događaji iz veštačkih enterijera i da se pošalje drugačija umetnička poruka i ljudima van umetničkih interesovanja.

Kaleidoskop art fest / u granicama transcendencije sastoji se od vizuelnog i muzičkog dela.


Detaljnije...
 
Pay attention to ALTERATION!
Wednesday, 21 May 2008
ALTERATION znachi PROMENA. Klub Trezor ce ugostiti popularne beogradske DJ-eve kao sto su DJ Lale, DirtyCover, Goran Zmix Kovacevic, Dusan Kacarevic a za mix pultom ce im se pridruziti i organizator eventa kim0, uz podrsku Pendule.

Publika ce imati prilike da uziva, kako u odlichnoj tehnici DJ-eva tako i u raznovrsnom elektronskom zvuku, pocevsi od deep/minimal/house zvukova, preko tribal/elektro zvuka pa cak do progresivnijih zvukova. 
 
Detaljnije...
 
Neocekivana sila na otvaranju
Tuesday, 20 May 2008

U subotu, 24. maja, biće održano još jedno "otvaranje" Nove Diskoteke, klupsko veče koje se iz Šipražja seli u letnje izdanje ovog kluba - na brod Letnja Šikara.

 

I ovoga puta, nastupiće beogradska Neočekivana Sila koja se Iznenada Pojavljuje i Rešava Stvar.

 

Aktuelni "singl" ove grupe je pesma Moj život je bajka, u kojoj gostuje pevačica Zoja Borovčanin (Lira Vega, Tussilago).

Detaljnije...
 
EXIT.MUSIC
Tuesday, 20 May 2008
 Konkurs za nastup na Exitu 08 traje do ponoći, a do sada se prijavilo više od 600 bendova, disk džokeja, muzičara...

Po preslušavanju svih pristiglih prijava, selektorski žiri Exit festivala će sastaviti spisak izvođača koji će nastupiti na EXIT festivalu 2008, a svi učesnici konkursa će biti obavešteni o tome da li su izabrani ili ne do 1. juna 2008. godine.
 
Ukoliko želite da nastupate na ovogodišnjem izdanju Exit festivala pozivamo vas da požurite i da se do ponoći prijavite OVDE.


Detaljnije...
 
Super svima 25. maja
Monday, 19 May 2008
 EXIT nastavlja kampanju „Super svima“ i ovaj put poziva na što veću izlaznost birača u predstojećem drugom krugu pokrajinskih izbora. Kampanju će u nedelju, 25. maja, završiti serija koncerata i žurki u Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Subotici i Somboru.

U nedelju, 25. maja, na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, publika će moći da se zabavi na prostoru glavne bine Exit festivala. Londonske zvezde drum and bass zvuka Ed Rush i MC Ryme Time, te breakbeat velikani Freestylers u DJ izdanju, nastupiće zajedno sa bendovima Disciplin A Kitschme, Let 3 i Zbogom Brus Li. Sa kapacitetom za sve zainteresovane posetioce, Main Stage će najaviti deo svoje atmosfere šest nedelja pre otvaranja ovogodišnjeg Exita.Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11791 - 11796 of 12049