Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Tuborg Happynovisad 08
Thursday, 12 June 2008

 Na drugoj po veličini elektronskoj bini, na Tuborg Happynovisad bini, mesto sa sjajnim žurkama, koje traju do ranih jutarnjih časova, i ove godine četiri večeri idealne za one koji žele da odu korak dalje u istraživanju elektronske muzike.


Emergence Label Night

U četvrtak, 10. jula na tvrđavi nas očekuje techno veče, jedan od pionira tehna, Britanac Inigo Kennedy, zanimljivi Šveđanin Grovskopa i veoma tražen momak iz Hrvatske Luka Baumann.Detaljnije...
 
Exit – više od festivala!
Thursday, 12 June 2008

 EXIT TIM  pokrenuo  turistički sajt  sa svim neophodnim informacijama za buduće posetioce
  
Exit tim pokrenuo je prvi zvanični sajt  www.exittrip.org koji posetiocima Exit festivala omogućava da sve informacije vezane za smeštaj,  prevoz, ugostiteljske objekte ali i sadržaje u gradu nakon festivala dobiju na jednom mestu.

 

Reč je o prvom zvaničnom turističkom sajtu EXIT-a koji je podržalo Ministarstva turizma republike Srbije a koji ima za cilj da turističku uslugu u Srbiji podigne na viši nivo a posetiocima festivala omogući najbrži i najlakši pronalazak smeštaja i prevoza za vreme festivala!

 


 

Detaljnije...
 
Nepoznati snimci?!
Wednesday, 11 June 2008

Kompanije "BBC worldwide" i "EMI music" objaviće hiljade sati nepoznatih snimaka muzike "Bič Bojsa", Dejvida Bouvija, Pola Makartnija i drugih poznatih izvođača.

Numere, arhivski televizijski i radio snimci koji će biti objavljeni, do sada su bili u skladištu BBC, piše na sajtu magazina "NME".


Među pesmama koje će biti objavljene su numere "Koldpleja", Kajli Minog, Lili Alen i "Pink Flojda". U prodaji će se, pored ostalog, naći živi nastupi za radio "Pink Flojda", uključujući numere sa njihovog debi albuma "Piper At The Gates Of Dawn" iz 1967, kada je Sid Baret još bio u bendu.


Detaljnije...
 
Summertime festival 01 – 07. Jul
Wednesday, 11 June 2008

 Prvi Summertime festival održan je 1991. godine i od tada se festival redovno održavao sa izuzetkom na 2-3 godine kada je zbog političke okolnosti to nisu dozvoljavale. I ove godine Sava centar nastavlja tradiciju organizacije Summertime festivala kao jedne od najuglednijih muzičkih dešavanja u Beogradu.

Tokom poslednjih 17 godina Summertime se trudio da predstave neka od najuglednijih i najaktuelnijih imena svetske jazz, blues i world music scene. U skladu sa tim ove godine smo se potrudili da kvalitetnim programom zainteresujemo publiku i nastavimo tradiciju dobre muzike u Sava centru.Detaljnije...
 
Možda neki drugi put...
Wednesday, 11 June 2008

Mlada ali očigledno već veoma odlučna M.I.A. otkazala je celu Evropsku turneju samo nekoliko dana pred njen početak.

Otkazivanje evropske turneje M.I.A. je najavila usred nastupa u Njujorku, a još tačnije usred pesme "People vs. Money", tako da ove godine fanovi u Španiji, Norveškoj, Irskoj, UK, Danskoj, Švedskoj, Poljskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Belgiji i u Srbiji na Exitu neće imati prilike da je vide i čuju.

Potvrde ili objašnjenja razloga za otkazivanje turneje još uvek nema na zvaničnom sajtu niti na myspace stranici britanske umetnice.


 
Detaljnije...
 
Tradicionalni reggae fest u SKC-u
Wednesday, 11 June 2008

27.6 u Velikoj sali SKC-a održaće se tradicionalni reggae fest.

 
Asher Selector iz Ženeve dobro je poznat svim reggae fanovima u Srbiji. Uz Davida Rodigana, jedan je od najznačajnijih evropskih reggae DJ-eva!Pre 6 godina Asher je prvi put, ali već tada trijumfalno, posetio Srbiju. Ostvario je nezaboravni nastup sa legendarnim Prince Alla. Ovog puta dolaze pojačani fantastičnim Sylford Walkerom - Princeovim parnjakom sa Jamajke. Zajednički nastup u Srbiji predstavlja ekskluzivni početak njihove evropske turneje.

 

Puštajući reggae muziku tokom 80-ih obišao je svet i osnovao svoj Positive Airline sound system. 2004, pokrenuo svoju Internet radio stanicu koja emituje reggae 24 časa dnevno, 365 dana godišnje. Redovno sastavlja reggae program za jedan od najuglednijih svetskih muzičkih festivala – Montreaux  Jazz Festivala.                                                                           


Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11719 - 11724 of 12093