Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Novi album Portishead na Internetu
Tuesday, 15 April 2008

Još jedan bend pridružio se trendu objavljivanja albuma ekskluzivno na Internetu. Trip-hoperi iz Bristola Portishead ponudiće svoje nove pesme preko jednog sajta.

Novi album "Third" moćiće da se presluša na sajtu Last.fm, nedelju dana pre zvaničnog objavljivanja. Obožavatelji benda moćiće besplatno da čuju pesme od 21. aprila, ali će morati da plate da ih "skinu" sa Interneta.

Ovo je prvi put da Last.fm, online muzički servis baziran u Britaniji, nudi ceo album nekog benda, pre njegovog zvaničnog objavljivanja.
Detaljnije...
 
"DJ Food" u klubu Plastik
Monday, 14 April 2008

U klubu Plastik u četvrtak, 17. aprila od 22 časa, nastupiće Striktli Kev, umetnik koji stoji iza projekta "DJ Food".

P"DJ Food" je projekat započet 1990 godine. Osnovna ideja bila je da se stvori hrana za di džejeve.

Projekat su započeli Met Blek i Džonatan Mor (Coldcut), a učestvovali su i Patrik Karpenter, Pol Bruk, Pou Rebidžer, Ajzak Eliston i Striktli Kev.

Met i Džonatan su, preokupirani projektom "Coldcut", odlučili da se i dalje bave produkcijom kada je reč o "hrani za di džejeve", a da nastupe prepuste ostatku kolektiva.

Detaljnije...
 
Tuborg Green Fest - prodajna mesta
Monday, 14 April 2008

Oni koji ulaznice za Tuborg Green Fest naruče u predviđenom roku imaju još 7 dana za uplatu.

Svi koji su registracijom u aplikaciji na www.exitfest.org kupili ulaznice, moći će da ih preuzmu nekoliko dana pred festival, na mestima predviđenim za to, a mesto i vreme zamene vaučera za ulaznice naknadno ćemo objaviti na www.exitfest.org. Kupcima ulaznice za Tuborg Green Fest koji su kupili i ulaznice za Exit, kurirska služba će ulaznice za oba događaja isporučiti na adresu koju su prijavili u aplikaciji.

Redovna prodaja ulaznica za Tuborg Green Fest počinje 15. aprila u 9 časova. Online promotivna prodaja ulaznica ovim se završava , a ulaznice po ceni od 2090 dinara za parter i 2490 dinara za tribine možete kupiti na sledećim prodajnim mestima:
Detaljnije...
 
 VIBE YOURSELF @ EXIT FESTIVAL
Saturday, 12 April 2008

Magazin urbane culture Clubbing.rs u saradnji sa MyExit.ORG zajednicom, organizuje:

NAGRADNU IGRU “ VIBE YOURSELF @ EXIT FESTIVAL”

 

Ideja je da se kroz igru, slike i klipove svi učesnici dobro zabave… ali i da osvoje nagrade.

Sama nagradna igra ima tri celine. A to su SLIKE & VIDEO… i…

 

SLIKE - Cilj ovog dela je slanje najorginalnije  fotografije sa nekog partija, festivala, eventa, žurke….

VIDEO - Drugi deo bi obuhvatao najšašavije  video clipove.  Šaljite nam Vaše klipove sa žurki, Exita, Trenchtown-a, Supernatural festivala, White parija, Sensation-a...
Snimci ne smeju biti kraci od 20 sekundi, a ni duži od 3 minuta. Svi video snimci ce biti okaceni na sajt i bice javno glasanje. Dozvolite Vašem video klipu da pobedi !!!

 

Kako bi učinili nagradnu igru zanimljivijom, ponudili smo različite sekcije koje sam portal obuhvata, a mi pobednike, u saradnji sa MyExit.ORG communitiem, VODIMO NA EXIT FESTIVAL ! Opširnije.......

 

Detaljnije...
 
Beogradska nedelja dizajna
Friday, 11 April 2008

Uz centralnu konferenciju i učešće svetskih dizajnera i arhitekata, tokom šest dana 40 različitih događaja

Beogradska nedelja dizajna, fokusirana na temu „Moderan život”, biće održana ove godine od 5.do 11. maja i, kao i prethodne dve godine, okupiće najpoznatije svetske eksperte u oblasti dizajna, arhitekture, brendinga, marketinga. Poredčetrdesetak događaja, izložbi, tribina koji će se odvijati tokom šest dana, centralno mesto pripada konferenciji koja će se ove godine dešavati u hotelu Jugoslavija. Konferencija je nazvana „Modern na kvadrat” a mesto događanja, hotel Jugoslavija odabran je u duhu ideje da se konferencije održavaju u zgradama koje su ikone beogradske modernističke arhitekture.

Tako je prošle godine konferencija održana u Palati federacije,a prve godineu „Sava centru”. Hotel Jugoslavija zatvoren je pre dve godine, sada je bez vode i struje i biće, kao što očekuju organizatori, inspirativno mesto za učesnike konferencije. Među njima su Daniel Libeskind, poznat po tome što je projektovao Jevrejski muzej u Berlinu, Imperial War muzej u Mančesteru, Jevrejski muzej u Kopenhagenu…, predstavnici studija BIG iz Danske, proslavljeni dizajner Konstantin Grčić, Patricija Moroso, predstavnica kompanije za proizvodnju nameštaja „Moroso”, Alis Rostorn, kolumnistkinja „Herald tribjuna”…

Detaljnije...
 
Tuborg Green Spot
Thursday, 10 April 2008

Kompanija "Carlsberg Srbija" sa svojim brendom Tuborg započela je novi koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „Tuborg Green Spot” koji će obići gotovo čitavu Srbiju.

Poziv je upućen svim ljubiteljima dobrog klubskog zvuka, da se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u 28 gradova širom Srbije tokom 2008. godine. „Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, di džej binu i druge prateće elemente.

Na Tuborg žurkama, nastupe će imati veliki broj domaćih di džejeva (Aćim, Marko Vuković, Goran Starčević, "Mirko & Meex", "Oysha" i još mnogi drugi). „Green spot“ kreće od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije. Jedanaest žurki je planirano da se održi u Vojvodini, četrnaest u Centralnoj i 4 u Južnoj Srbiji. 
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11719 - 11724 of 11878