Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Nina Kraviz zatvara mts Dance Arenu i EXIT!
Wednesday, 10 May 2017

Nina Kraviz zatvara mts Dance Arenu i EXIT!Nakon glavne bine, ovogodišnji EXIT nastavlja i sa nizom hedlajnera na jedinstvenoj tački globalne elektronske scene, čuvenoj mts Dance Areni, na kojoj je doček jutarnjeg sunca postao jedno od iskustava koje se mora doživeti i o kojem su pisali gotovo svi vodeći mediji u svetu.

    

Poseban doživljaj svake godine je poslednje jutro kada sve bine na tvrđavi završe sa programom i svi krenu na "hodočašće" prema Areni da isprate finale Exita.

  

Detaljnije...
 
"Cigarettes After Sex" prvi put u Beogradu!
Wednesday, 10 May 2017

"Cigarettes After Sex" prvi put u Beogradu!Fanovi izvođača poput Lane Del Rej i bendova Mazzy Star ili Warpaint, ovaj koncert će definitivno dočekati sa oduševljenjem!

  
Bend Cigarettes After Sex je oformljen 2008.godine u El Pasu i prolazio je, vođen Gonzalezom, brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija “I” četiri godine kasnije.

  

Detaljnije...
 
Premijere najočekivanijih filmskih avantura u Cineplexx-u
Wednesday, 10 May 2017

Premijere najočekivanijih filmskih avantura u Cineplexx-uKralj Artur: Legenda o maču”, „Osmi putnik: Kovenant” i „Pirati Sa Kariba – Salazarova osveta" u bioskopima Cineplexx
  
Ovog proleća u bioskopima Cineplexx očekuju nas neverovatne filmske avanture koje ostavljaju bez daha!

   

  

Detaljnije...
 
Proglašeni pobednici umetničkog konkursa "Black Box 2017"
Wednesday, 10 May 2017

Proglašeni pobednici umetničkog konkursa "Black Box 2017"Mikser Festival i Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu sa ponosom objavljuju imena pobednika umetničkog konkursa “Black Box” koji će biti predstavljeni u okviru predstojećeg Mikser festivala, od 25. do 28. maja 2017, u silosima Žitomlina na donjem Dorćolu.

  

Stručni žiri u sastavu: Marko Lađušić, redovni profesor na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu; Melinda Kostelac, docent Prodekan na Akademiji Primenjenih umjetnosti u Rijeci i Dejan Miljković, redovni professor na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, odabrao je 61 projekat mladih umetnika iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Češke, Hrvatske, Srbije i SAD.

  

Detaljnije...
 
Gardijan: blokbaster hedlajneri na Exitu!
Tuesday, 09 May 2017

Gardijan: blokbaster hedlajneri na Exitu!Čuveni britanski list i jedan od najuglednih svetskih medija, Gardijan, i ove godine uvrstio je EXIT festival na listu vodećih muzičkih festivala!

    

Na listi su i drugi dobro poznati giganti festivalske scene, kao što su danski Roskilde i španski Bilbao BBK Live, a svoje mesto su pronašli i noviji festivali kao što su holandski Dekmantel ili Secret Solstice na Islandu.

   

Detaljnije...
 
Dnevne žurke u KPTM-u
Tuesday, 09 May 2017

Dnevne žurke u KPTM-uKad čujete koje DNEVNE ŽURKE su održavaju ove nedelje, ponedeljak će vam pasti lakše!

  
Klub KPTM i ove godine nastavlja sa programom dnevnih žurki, a već od utorka 9. maja očekuje vas OPEN AIR techno tuesday party koji počinje u podne, a trajaće čitavih 12 sati! Za DJ pultom čekaće vas fantastična četvorka, TKNO, Peter Portman, Kid Kimi i John Belk  pa znate kakav party sledi!
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 99 - 104 of 11931