Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Otvaranje izložbe Nenada Rackovića Psihosis 43.2 @ Galerija ŠTAB
Tuesday, 14 March 2017

Otvaranje izložbe Nenada Rackovića Psihosis 43.2 @ Galerija ŠTABPosebno nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da u petak 24.03.2017. u 20 časova u Galeriji ŠTAB, prisustvujete otvaranju samostalne izložbe „ Psihosis 43.2“ , beogradskog multimedijalnog umetnika Nenada Rackovića.
  

U petak 24.03.2017. u 20 časova u Galeriji ŠTAB, biće otvorena samostalna izložba “Psihosis 43.2”, beogradskog multimedijalnog umetnika Nenada Rackovića.

   

Detaljnije...
 
Legendarni Marky Ramone nastupa na 10. Demofestu!
Saturday, 11 March 2017

Legendarni Marky Ramone nastupa na 10. Demofestu!Najpoznatiji punk rock bubnjar stiže na banjalučki festival demo bendova: Legendarni Marky Ramone nastupa na 10. Demofestu!

  
Marky Ramone, jedan od članova kultnog punk rock sastava Ramones, nastupiće sa svojim bendom Blitzkrieg u revijalnom programu desetog Demofesta! Najpoznatiji punk rock bubnjar i njegov bend nastavljaju da putuju širom svijeta, velikodušno dijeleći sa publikom zaostavštinu velikih Ramonesa, a na tvrđavi Kastel će zasvirati 20. jula, prve festivalske večeri jubilarnog Demofesta.

  

Detaljnije...
 
Brojne radionice na 64. Martovskom festivalu
Saturday, 11 March 2017

Brojne radionice na 64. Martovskom festivaluOd 30. marta do 2. aprila u svim prostorima Doma omladine Beograda održaće se 64. Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, poznatiji i kao Martovski festival.
   
Od ove godine u produkciji Doma omladine Beograda, sa novom koncepcijom i novim umetničkim direktorom Bobanom Jevtićem, u fokusu svih programa biće nacionalna filmska produkcija.
   

Detaljnije...
 
Intervju: Michelle Gurevich (Chinawoman)
Saturday, 11 March 2017

Intervju: Michelle Gurevich (Chinawoman)Michelle Gurevich: "Naši nastupi u Beogradu su uvek među najzabavnijim". Svetski poznata cabaret-noir zvezda Michelle Gurevich - kod naše publike poznata pod umetničkim imenom Chinawoman, nastupiće pred domaćom publikom na velikom koncertu 18. marta u Domu omladine Beograda.

   

Nedavno je objavila novi album, pod nazivom "New Decadence", koji koncertno promoviše na velikoj evropskoj turneji, a Beograd je jedna od prvih destinacija koje će posetiti.

    

Detaljnije...
 
IRISH STEW 7.aprila u Nišu!
Saturday, 11 March 2017

IRISH STEW 7.aprila u Nišu!Jedan od najboljih domaćih bendova koji se bave irskim zvukom, beogradski Irish Stew of Sindidun, nakon dve godine ponovo dolazi u Niš gde će održati koncert u Klubu Feedback, u petak 7.aprila od 22h!
  
Nišlije će imati priliku da čuju ono najbolje iz dosadašnje karijere benda gde će biti svirane pesme sa sva 3 prethodna albuma, uz nezaobilazne obrade irskih tradicionalnih pesama i benda The Pogues.

   

Detaljnije...
 
Predstavljen program 14. Beogradski festival igre
Saturday, 11 March 2017

Predstavljen program 14. Beogradski festival igreDanas je u svečanoj sali Narodne skupštine Srbije održana konferencija za štampu na kojoj je najavljen program 14. Beogradskog festivala igre.

  

Konferenciju je najavila i pozdravila Maja Gojković, predsednica Skupštine, a nastavio Oskar Benedikt, zamenik šefa EU Delegacije u Srbiji, koji je prisutnim novinarima predstavio važnost i mesto Beogradskog festivala igre na evropskoj plesnoj sceni, njegov značaj za lokalnu zajednicu, kao i entuzijazam organizatora da se najbolja evropska i svetska produkcija umetničke igre predstavi u Beogradu i Novom Sadu.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 99 - 104 of 11801