Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Exit Magic Card
 
ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2016
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!
Tuesday, 31 May 2016

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!Nakon što je nedavno otkriven detaljan program 5. Dimensions festivala koji se sprema u četiri uzbudljiva dana i noći na štinjanskom poluotoku, festival je upravo otkrio još jednu nezaobilaznu komponentu – zabave na brodovima.

  

Legendarne zabave na brodovima od samog početka čine srce festivala, a za jubilarno, peto izdanje ova morska dimenzija doći će još više do izražaja.
  

Detaljnije...
 
U prodaji i VIP ulaznice za S.A.R.S. u Nišu!
Monday, 30 May 2016

U prodaji i VIP ulaznice za S.A.R.S. u Nišu!Beogradski bend S.A.R.S. ove godine slavi 10 godina rada, a u okviru obeležavanja ovog velikog jubileja održaće veliki koncert 4. juna u rovu niške Tvrđave.

 
Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izlazi ne samo iz regiona nego i iz Evrope, jer bend ceo mesec maj provodi na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji, Švajcarskoj, kao i dvodnevni samostalni nastup u Velikoj dvorani Doma sportova u oktobru mesecu u Zagrebu.
 

Detaljnije...
 
Povetarac kreće u 11. sezonu!
Monday, 30 May 2016

Povetarac kreće u 11. sezonu!Žurka svake noći na Povetu! Letnju sezonu na Povetarcu otvoriće spektakl Vatra i rođendanski party SAMO TVRDO serijala  prvog vikenda u junu, a tokom leta posetioce ovog party broda čeka žurka svake.

 
BYP_, 50 Grass, Inspektor, Факе Casual I Iron u petak 3. juna zapaliće vatru dobrog provoda koja će goreti tokom celog leta.

  

Detaljnije...
 
U Jugoslovenskoj kinoteci otvorena je izložba "BELGRADE TO BOWIE"
Monday, 30 May 2016

U Jugoslovenskoj kinoteci otvorena je izložba "BELGRADE TO BOWIE"U prepunoj Jugoslovenskoj kinoteci otvorena je izložba BELGRADE TO BOWIE, posvećena nedavno preminulom globalnom superstaru - Dejvidu Bouviju, čiju osnovu čini stotinak fotografija Brajana Rašića, rođenog Beograđanina i svetski poznatog muzičkog fotografa, koji je više od dve decenije bio jedan od Bouvijevih zvaničnih fotografa.
 

Izložbu je otvorio gradski menadžer Goran Vesić, a velikom broju zvanica pre toga obratili su se upravnik Jugoslovenske kinoteke Marjan Vujović i autor fotografija, Brajan Rašić: ‘’Hvala svima što ste došli.
 

Detaljnije...
 
Jeff Mills i Black Coffee na Jazu
Friday, 27 May 2016

Jeff Mills i Black Coffee na JazuVrh svetske i regionalne elektronske scene na Jazu - dolaze Jeff Mills i Black Coffee!  
  
Jedan od najvećih svetskih elektronskih umetnika svih vremena, Jeff Mills i najtraženija zvezda današnje house muzike, Black Coffee, potvrdili su nastupe na Dance Paradise bini ovogodišnjeg Sea Dance festivala!
  

Detaljnije...
 
Apgrade Weekend na Kalemegdan dovodi lidere svetske scene!
Friday, 27 May 2016

Apgrade Weekend na Kalemegdan dovodi lidere svetske scene!Kulminacija letnje klabing sezone u Beogradu, i ove godine je Apgrade Weekend, koji će se održati 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja.

  

Tokom dve noći pod otvorenim beogradskim nebom nastupaće neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste i nepogrešivi nemački maestro Dixon, te najtraženiji svetski DJ tandem Tale of Us. Na istoj bini nastupiće i ultimativni "live techno" majstor Recondite, te apsolutna elektro-heroina Miss Kittin.
  

Detaljnije...
 
Nedelja holandske kulture u Beogradu
Friday, 27 May 2016

Nedelja holandske kulture u BeograduORANGE WEEK: NEDELJA HOLANDSKE KULTURE U BEOGRADU! Povodom završetka predsedavanja Savetom Evropske unije, Ambasada Kraljevine Holandije organizuje Orange Week – nedelju holandske kulture u Beogradu, od 27. juna do 2. jula 2016.
   

Orange Week će početi “Delikatesnim ponedeljkom” u Kulturnom centru Grad, gde će tim ambasade kuvati za goste, a pripremamo i ukusno narandžasto iznenađenje za tu priliku.
  

Detaljnije...
 
Sa „Strancem“ i nova trupa
Thursday, 26 May 2016

Sa „Strancem“ i nova trupa - Photo by Milos IsailovicNa samom startu beogradske trupe, koja se rađa u krilu Nacionalne fondacije za igru, koregrafski radovi Isailovića, Zurovca i Manđole
    

Nacionalna fondacija za igru pokreće svoju trupu za mlade i profesionalne igrače, koji će uskoro početi sa radom na realizaciji originalnih koreografskih postavki.
  

Detaljnije...
 
Uz EXIT kartu na Juliette Lewis i Skunk Anansie na drugom Revolution festivalu u Temišvaru!
Thursday, 26 May 2016

Uz EXIT kartu na Juliette Lewis i Skunk Anansie na drugom Revolution festivalu u Temišvaru!Nastupaju i John Digweed, Maxim DJ Set (The Prodigy), Suicidal Tendencies, Black Sun Empire, Roni Size&DJ Krust, Francesca Lombardo i mnogi drugi!
  
Dvodnevni Revolution festival u Temišvaru u Rumuniji održaće se u parku Village Museum, u petak 3. i subotu 4. juna.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 99 - 107 of 11239