Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
You need to upgrade your Flash Player.

 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 
 Âme - Live! :: Burn Residency Mix Off :: 26.04. :: Depo Beograd
 
FB
 
 Online Top FM radio
 

MINT

 

Beograd 2020
 
 
Zen majstor
 
stage lighting
 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Koncert grupe "Svi na pod" u Mikseru!
Saturday, 15 March 2014

Koncert grupe "Svi na pod" u Mikseru!Nakon dve i po godine od objavljivanja albuma “Prvi!”, miljenici regionalne publike – “Svi na pod!” predstavljaju svoj novi album “Mladost”, koncertnom promocijom u Mikser House-u.

  

Publika će 4. aprila 2014. pored singlova koji su već postali hitovi, poput „Puta”, „Zlatnih spirala”, „Barakude”, po  prvi put moći da čuje do sada neizvedene pesme sa albuma “Mladost”, koji će objaviti nova izdavačka kuća Lampshade media, čije je ovo prvo izdanje.

  

Detaljnije...
 
improvE i2.15 veče elektroakustične muzike
Saturday, 15 March 2014

improvE i2.15 veče elektroakustične muzikeimprovE 2.15 - Treći mesec u novoj, drugoj koncertnoj sezoni beogradskog kolektiva improvE po prvi put predstavlja goste iz Zagreba. Veče otvara novi serijal ImprovEars, sa temom “Rana hrvatska elektronska muzika”.

  

Novi serijal improvEars - čisto slušanje. Improve ima čast da predstavi retke snimke rane hrvatske elektronske muzike iz kolekcije Višeslava Laboša. Prikupljana tokom više godina, na osnovu zapisa o emitovanju na radijima bivše Jugslavije a i šire, ova kolekcija sadrži neobjavljivane radove Branimira Sakača, Miroslava Miletića i Igora Kuljerića nastale u Zagrebu i Rijeci 60-ih i ranih 70-ih.
 

Detaljnije...
 
Škаbo u klubu Gun promoviše osmi solo album
Saturday, 15 March 2014

Škаbo u klubu Gun promoviše osmi solo albumČlаn grupe Beogrаdski sindikаt, Boško Ćirković Škabo će nаstupom u beogrаdskom klubu Gаn,  u subotu 29. mаrtа, promovisаti izlаzаk svog osmog solo аlbumа -  Pričа 2 vukа. FB Event.

 
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 300 dinara u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 400 dinara. Pričа 2 vukа je pionirski internаcionаlni, ili bolje rečeno – interslovenski, rep projekаt nа kome je zа kompletnu kompoziciju i produkciju muzike bio zаdužen etаblirаni slovаčki rep producent Smаrt, člаn grupe DMS iz Brаtislаve.
  

Detaljnije...
 
Rasprodate promo ulaznice za Steve Bug-a!
Thursday, 13 March 2014

Rasprodate promo ulaznice za Steve Bug-a!Usled velikog interesovanja, za samo tri dana, promotivna količina ulaznica po 490 dinara je rasprodata! Happynovisad organizacija se zahvaljuje najbržim fanovima i obaveštava sve koje nisu kupili ulaznice po ovoj ceni, da ih mogu obezbediti na svim Gigs Tix prodajnim lokacijama, kao i online po ceni od 690din.

   

Isto tako, organizatori podsećaju da su prethodni događaji na kojima su nastupali Adam Beyer, Dave Clarke na istoj lokaciji bili rasprodati, tako da svi koji žele da prisustvuju još jednoj fenomenalnoj žurci sa Steve Bugom, obezbede svoje ulaznice na vreme.
 

Detaljnije...
 
Osmi Supernatural festival 27. aprila
Thursday, 13 March 2014

Osmi Supernatural festival 27. aprilaEvropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju  i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AIDEL)  izabrala je projekat „Supernatural park - od deponije do parka“ kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope.
 

Supernatural pokret, uz saradnju i podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beogarad, Opštine Palilula, Republičke direkcije za vode, Međunarodnom komisijom za zaštitu reke Dunav  (ICPDR), kompanijama Coca Cola Hellenic, Telenor, Molson Coors i drugima je uspeo da potpuno transformiše nekada divlju deponiju građevinskog šuta u ekološki park na Dunavu.
 

Detaljnije...
 
Adam Beyer i Tom Hades zajedno za miks pultom!
Thursday, 13 March 2014

Adam Beyer i Tom Hades zajedno za miks pultom!Adam Bejer, zvezda sledeće Heineken Lucky Records žurke, dobio je podršku iz snova, jer će 11. aprila u KPGT-u miks pult podeliti sa belgijskim didžejem i producentom Tom Hejdsom. Njihov nastup biće ujedno i prvo zvanično predstavljanje kultne izdavačke kuće Drumcode beogradskoj publici.

   

Tom Hejds važi za jednog od najproduktivnijih producenata na elektronskoj muzičkoj sceni, s obzirom da je više od stotinu njegovih singlova izašlo pod okriljem izdavačkih kuća poput MB Elektronics, 1605, Bedrock, i naravno Drumcode.
 

Detaljnije...
 
Loco Dice 21. marta ipak u Depou!
Wednesday, 12 March 2014

Loco Dice 21. marta ipak u Depou!Zbog velikog interesovanja za nastup jedne od najtraženijih DJ zvezda današnjice Loco Dice-a, velika „Desolat“ žurka, umesto u Starom hangaru (Airport City) održaće se 21. marta u Depou (Travnička 3) u beogradskoj četvrti Savamala.

   

Sve kupljene ulaznice važiće i na ulazu u Depo, a u prodaji je ostao još veoma ograničen broj ulaznica po prvoj ceni od 990 dinara, dok će njihova cena na ulazu u Depo biti viša. Ulaznice se prodaju na blagajni Bilet centra, Doma omladine, Kombank arene, šoping centra Ušće i svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa širom Srbije.
  

Detaljnije...
 
Prva faza burn Residency produžena do 22. marta!
Wednesday, 12 March 2014

Prva faza burn Residency produžena do 22. marta!Prva faza najvećeg svetskog DJ takmičenja burn Residency produžena je do 22. marta! Ukoliko još nisi iskoristio životnu priliku i poslao DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta, možeš to da uradiš do 15. marta putem Facebook aplikacije, a glasanje će biti omogućeno dodatnih sedam dana.

  

Iskoristi novu šansu i pozovi fanove da glasaju a žiri u sastavu Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzička urednica RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova.
 

Detaljnije...
 
Shawn O'Sullivan gost 12. epizode serijala Haunted Dancehall
Wednesday, 12 March 2014

Shawn O'Sullivan gost 12. epizode serijala Haunted DancehallU subotu 15. marta u klubu Dragstor očekuje vas nova epizoda iz party serijala koji već dve godine zajednički realizuju kolektivi Disco Not Disco i Dis-patch.

  

Sa fokusom na dub-techno i "mračnije" (pod)žanrove elektrnoske plesne muzike, prvih desetak žurki Beograd su dovele značajna imena globalne elektronske scene, kao što su Deadbeat (Kanada), Deepchord (SAD), Cheap & Deep (SAD), Jan Nemeček (Srbija), Voiski (Francuska) ili Tolouse Low Trax (Nemačka), MLZ (Velika Britanija) i Attentat (SAD). Specifičnost ovog serijala su živi nastupi zapaženih elektronskih producenata, a njih po običaju prate DJ setovi najzanimljivijih lokalnih predstavnika, kao i rezidenata Schwabe i George Michael Jacksona.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 99 - 107 of 9270

Galerija slika

MAD IN BELGRADE
 
 
 Soccerstock.co.uk is the top destination to buy adidas Football Boots at great prices