Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma
Thursday, 13 July 2017

Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizmaVrnjačka Banja RASPRODATA! Heineken Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma!
 
Do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je nešto više od tri nedelje, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, kao i festivalskom kampu.

  

Detaljnije...
 
Solomun pokreće trodnevni Apgrade Weekend!
Wednesday, 12 July 2017

Solomun pokreće trodnevni Apgrade Weekend!Apsolutni vladar svetske house scene, vlasnik jedne od najvećih izdavačkih kuća i jedan od muzičkih kraljeva Ibice, Mladen Solomun, posle izuzetnog "back2back" nastupa sa Dixonom na Exitu, najavljuje svoj dolazak u Beograd gde će u četvrtak, 7. septembra otvoriti ovogodišnji Apgrade Weekend!

  

Trenutno najtraženiji balkanski muzičar u svetu, rođen u Travniku, odrastao u Hamburgu, godinama je gradio posebnu konekciju sa domaćom scenom, ali istovremeno svetu otkrivao muzičke detalje ovog podneblja koji su mu doneli vrtoglavu slavu.

   

Detaljnije...
 
Spremite se za avanturu! Psytrance festival WOLF 2017
Wednesday, 12 July 2017

Spremite se za avanturu! Psytrance festival WOLF 2017Spremite se za avanturu! Psytrance festival koji promoviše divlju životinju Vuka!
 
W.O.L.F 2017 (Way Of Life Festival) na veoma inovativan način promoviše Srbiju u svetu, predstavljajući njen duh kroz drevnu simboliku snažne divlje životinje - vuka. Vuk je često kroz istoriju bio svojevrsna personifikacija srpskog naroda i oličenje njegovog duha.

  

Detaljnije...
 
Luke Black 15. jula u KC Grad
Wednesday, 12 July 2017

Luke Black 15. jula u KC GradLuke Black, mladi kantautor i producent, održaće 15. jula koncert u Kulturnom centru "Grad" u Beogradu.

 

Ekskluzivac prestižne izdavačke kuće "Universal Music" u prethodne dve godine imao je brojna zapažena izdanja i nastupe širom planete, čime je kao jedan od najvrednijih predstavnika svoje generacije, opravdao epitet osveženja naše pop scene.
  

Detaljnije...
 
Ova tehno “trojka” otvara Lovefest
Wednesday, 12 July 2017

Ova tehno “trojka” otvara Lovefest!Festival ljubavi oboriće rekorde već prvi dan! Ova tehno “trojka” otvara Heineken Lovefest!
  
Izgleda da slogan #NextLevel potpuno priliči ovogodišnjem Heieneken Lovefestu, jer će jedanaesto izdanje festivala ljubavi, po najavama organizatora oboriti sve rekorde i preći na novi nivo.

  

Detaljnije...
 
Sutra počinje Sea Dance
Wednesday, 12 July 2017

Sutra počinje Sea DanceOvogodišnje četvrto izdanje Sea Dance festivala svoje kapije otvoriće već sutra, u četvrtak 13. jula, od 19 časova.

  

Prvi festivalski posetioci iz gotovo 30 zemalja sveta stigli su tokom jučerašnjeg dana u Budvu, a na prostoru kampa postavljeni su i prvi šatori.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 85 - 90 of 12049