Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
GLASAJ ZA EXIT I SEA DANCE I OSVOJI ULAZNICE
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Barutana Trance Day ove subote
Friday, 23 September 2016

Barutana Trance Day ove suboteVeče posvećeno trensu: Barutana Trance Day u Barutani ove subote!
 
Za sam kraj leta, u čast trensu kao jednom od najzastupljenijih klupskih žanrova, Barutana sprema Belgrade Trance Day - veče u potpunosti posvećeno trance zvuku, za najvernije trensere! Žurka je zakazana za ovu subotu, 24. septembar od 23h.
 

Detaljnije...
 
Begefank žurka je žurka sa najdužom tradicijom u klubu KPTM
Thursday, 22 September 2016

Begefank žurka je žurka sa najdužom tradicijom u klubu KPTMSpecijalna Begefank žurka održaće se u klubu KPTM u petak, 23. septembra s početkom od 23 časa.
 
Kako ističu iz organizacije, sutrašnja žurka označava početak četvrte sezone Begefank žurke u KPTM-u. Klub i ove kultne žurke već su na karakterističan način povezani jer su zajedno rasli i danas, kada KPTM važi za jedan od najzanimljivijih klubova Beograda , ali i Srbije, a Begefank žurka doživljava svoju regionalnu, pa i internacionalnu ekspanziju, malo je ljudi koji mogu da ih zamisle odvojeno.
 

Detaljnije...
 
32. Beogradski džez festival od 26. do 30. oktobra
Thursday, 22 September 2016

32. Beogradski džez festival od 26. do 30. oktobraNa današnjoj konferenciji za medije najavljen je ovogodišnji Beogradski džez festival koji će u produkciji Doma omladine Beograda biti održan po 32. put od 26. do 30. oktobra 2016. godine.

  

Pod sloganom "PLANETA DŽEZ / PLANET JAZZ" nastavlja da predstavlja nove tendencije u džez muzici iz svih krajeva sveta, kao i odabrane legende koje su udarile temelje savremenom shvatanju džeza.
  

Detaljnije...
 
Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije "Young Love In..."
Wednesday, 21 September 2016

Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije "Young Love In..."Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija - Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije stikera “Young Love In...”.

    

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.
  

Detaljnije...
 
Popularni DJ duo iz Stokholma dolazi u KPTM
Wednesday, 21 September 2016

Popularni DJ duo iz Stokholma dolazi u KPTMKPTM u sklopu koncepta Party@4 predstavlja švedski DJ dvojac Julia&Miki koji će nastupiti u subotu 24. septembra s početkom od četiri sata ujutru.
 
Posetioce će pred opaku stokholmsku vožnju zagrejati Neutron, a potom će Julia i Miki preuzeti kormilo i priuštiti specijalni disco-garage-house doživljaj do kasnih jutarnjih časova.
 

Detaljnije...
 
Lucky Light LTD showcase – Kowalski i Dundov u Nišu!
Wednesday, 21 September 2016

Lucky Light LTD showcase – Kowalski i Dundov u Nišu!Encoder-Radio predstavlja: Lucky Light LTD showcase – Kowalski i Dundov u Nišu! Specijalni gost DJ Dexon “pojačava” line up na Sajmištu!
  
Izvanredna saradnja niškog Encoder-Radija sa beogradskom “Lucky Light LTD” vinil etiketom nastavlja se u subotu, 24. septembra, na “Niškom sajmištu”. Reč je o prestižnoj izdavačkoj kući koja ima podršku čuvenih svetskih DJ-eva poput Svena Vätha, Adama Beyera, Bena Simsa, Sama Paganinija i drugih.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 85 - 90 of 11479