Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Exit Avantura poklanja dodatni dan na Sea Dance festivalu!
Wednesday, 18 February 2015

Exit Avantura poklanja dodatni dan na Sea Dance festivalu!U čast istorijskog uspeha i osvajanja ovogodišnje titule Najboljeg evropskog festivala u kategoriji do 40.000 posetilaca po danu, ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala imaće poseban početak.

  

Pored tri, već potvrđena dana sjajne morske zabave, u sredu, 15. jula, sve kupce ulaznica za ceo ovogodišnji Sea Dance festival ili za punu desetodnevnu Exit Avanturu, očekuje dodatni dan!
 

Detaljnije...
 
Ikonika, Marko Milosavljević i Dejan Milićević u klubu DOT
Wednesday, 18 February 2015

Ikonika, Marko Milosavljević i Dejan Milićević u klubu DOTJedna od najzanimljivijih i najtalentovanijih žena na londonskoj anderground dance sceni, Ikonika, stiže u Beograd ovog petka! Talentovana DJ-ica i producentkinja dolazi na poziv kolektiva Mystic Stylez, a razlog je njihov zajednički nastup u klubu Dot, zakazan za petak, 20. februar.

  

Samo dan kasnije, u subotu 21. februara rezidenti večeri biće klaberima omiljeni Marko Milosavljević i Dejan Milićević u još jednom superiornom back-2-back DJ setu.
 

Detaljnije...
 
Kraak & Smaak u Beogradu za samo par dana!
Wednesday, 18 February 2015

Kraak & Smaak u Beogradu za samo par dana!Holandska atrakcija Kraak & Smaak, koja u Beograd stiže u punoj postavi benda na nastup 19. februara u kultnom Bitefartcafe-u, objavila je fotografiju sa poslednje probe pred niz koncerata koje će imati u ovom delu Evrope.
 
Naime, bend u Beograd stiže nakon  nastupa u jednom od najpoznatijih klubova u Budimpešti (ovaj koncert je rasprodat), a posle Beograda, Krakensmakovci će se uputiti ka Bratislavi.
 

Detaljnije...
 
Elektro zvuci u Gradu
Wednesday, 18 February 2015

Elektro zvuci u GraduPoklonici maštovitog elektro zvuka 19. februara biće u prilici da se prepuste specifičnom audio-vizuelnom performansu koji pripremaju Ensh i Soldout. Soldout je belgijski progressive pop - indie electro bend koji posećuju Beograd u okviru promotivne turneje za soundtrack "Puppylove" i album "More”.
 

Lokalna podrška je Ensh, producent i one man show koji uspešno koketira sa različitim elektro i pop stilovima pevanjem preko zaraznih bitova koje pravi na sceni.
 

Detaljnije...
 
Da li ste spremni za nešto sasvim drugačije?
Wednesday, 18 February 2015

Da li ste spremni za nešto sasvim drugačije?Ukoliko jeste, četvrtak (19. februar) je idealna prilika da dođete u klub Peron Savamala na svirku furiozne Funky četvorke koja raznosi centar za ravnotežu nestvarnim mixom muzike i energije - Gitarinet GROOVE system.
 
Ovaj improvizacioni kvartet je skup muzičara, koji vole da komuniciraju kroz zvukove svojih instrumenata. Nikola (klarinet) i Mirko (gitara & beatboxing) čine duo Gitarinet koji već jednu deceniju primamljuje slušaoce svojom originalnošću.
 

Detaljnije...
 
Ensh & Soldout 19. februara @ KC Grad
Monday, 16 February 2015

Ensh & Soldout 19. februara @ KC GradPoklonici maštovitog elektro zvuka 19. februara biće u prilici da se prepuste specifičnom audio-vizuelnom performansu koji pripremaju Ensh i Soldout. Soldout je belgijski progressive pop - indie electro bend koji posećuju Beograd u okviru promotivne turneje za soundtrack "Puppylove" i album "More”.
 

Lokalna podrška je Ensh, producent i one man show koji uspešno koketira sa različitim elektro i pop stilovima pevanjem preko zaraznih bitova koje pravi na sceni.
 

Detaljnije...
 
Ikonika 20. februara u klubu DOT
Monday, 16 February 2015

Ikonika 20. februara u klubu DOTJedna od najzanimljivijih i najtalentovanijih žena na londonskoj anderground dance sceni, Ikonika, stiže u Beograd 20. februara! Talentovana DJ-ica i producentkinja dolazi na poziv kolektiva Mystic Stylez, a razlog je njihov zajednički nastup u klubu Dot, zakazan za sledeći petak.
 

Kako u svom produkcijskom, tako i u DJ radu, Ikonika je uspela da se upiše u istoriju svetske anderground muzičke scene.
  

Detaljnije...
 
Muzička kompilacija URBANISH 2
Monday, 16 February 2015

Muzička kompilacija URBANISH 2Kroz projekat je, za odabranih deset numera, omogućeno profesionalno snimanje, produkcija i post produkcija a deo projekta je i promocija numera i muzičara sa kompilacije. Ideja je omogućiti novim bendovima da snimaju i rade u profesionalnim uslovima, koliko je to moguće kod nas, rekao je Vladan Cvetković jedan od producenata na kompilaciji.
 
Cilj nam  da im pomognemo da dođu do izdavača, organizatora festivala i koncerata. Većina učesnika je izrazila želju da nastavi da radi na numerama, neki bi da sarađuju međusobno, neki spremaju albume a pokušavamo i da nađemo sredstva za snimanje spotova za neke od numera.
  

Detaljnije...
 
U toku prijave za Belgrade Demo Fest Live 2015!
Monday, 16 February 2015

U toku prijave za Belgrade Demo Fest Live 2015!Desetog februara 2015. otvoren je takmičarski konkurs za treće izdanje Belgrade Demo Fest Live, manifestacije posvećene bendovima bez zvaničnog izdanja sa teritorije Srbije.
   
Svi zainteresovani bendovi za BDFL 2015 mogu se prijaviti ispunom formulara (odavde preuzeti ) i slanjem istog na na e-mail Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. najkasnije do 24. februara.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 85 - 93 of 10102
KC GRAD