Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
You need to upgrade your Flash Player.

 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Svetski mediji: EXIT avantura se ne propušta!
Thursday, 26 June 2014

Svetski mediji: EXIT avantura se ne propušta!U januaru ove godine, EXIT je krunisan najprestižnijom titulom u festivalskoj industriji osvojivši nagradu za Najbolji veliki evropski festival, a o EXIT Avanturi i festivalima koje ona obuhvata - EXITu u Novom Sadu i Sea Dance festivalu na plaži Jaz pisali su svi uticajni mediji sveta.

 

Priznanja dobijena od medijskih magnata kao što su TIME, GUARDIAN, DAILY MAIL, INDEPENDENT, LONELY PLANET samo su neka u nizu mnogobrojnih lovorika koje je EXIT ove godine pobrao, dok su kao posebne prednosti EXITa mediji isticali kvalitetan program, kao i nesvakidašnju festivalsku lokaciju! 

   

Detaljnije...
 
DLM u subotu u Nišu!
Thursday, 26 June 2014

DLM u subotu u Nišu!Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, Deca Loših Muzičara održaće koncert u Nišu u subotu, 28.juna u Dvorištu Univerziteta sa početkom u 21h!
 
“U subotu, 28juna sviramo naš samostalni koncert u Nišu posle mnogo godina u izvanrednom ambijentu dvorišta Univerziteta i dolazimo u full sastavu, spremni i željni da napravimo još jedno veče za pamćenje. Obećavamo dobar provod, dva sata žestokog ritma, puno dobre energije.”
 

Detaljnije...
 
Musicology festival kompletirao spisak hedlajnera!
Thursday, 26 June 2014

Musicology festival kompletirao spisak hedlajnera!Nikola Konte je hedlajner prvog dana festivala i njemu će pripasti čast da otvori prvi Musicology festival.
 
Nikola Konte će, u četvrtak, 24/7, nastupiti sa svojim bendom i prva je zvezda ikada koja će se popeti na binu Musicology festivala. Međutim, ovo neće biti jedini put kada će publika Musicology festivala imati priliku da se susretne sa Konteom. Naime, Nikola će publici predstaviti i svoj DJ set na afterpartiju jednog od četiri dana festivala.
 

Detaljnije...
 
Glumica Jelena Gavrilović promo lice Belgrade Beer Festa 2014
Wednesday, 25 June 2014

Glumica Jelena Gavrilović promo lice Belgrade Beer Festa 2014 - Photo by oto Marko TodorovicMeđu mnogobrojnim novinama ovogodišnjeg 12. Belgrade Beer Festa je i prvo promo lice festivala. Ne slučajno, ta uloga pripala je glumici Jeleni Gavrilović, prepoznatljivoj po upečatljivim filmskim, pozorišnim ulogama i osmehu koji osvaja.

  

Njeno interesovanje za muziku, sjajna izvođenja rok i džez standarda kao i prepoznatljivi nastupi na bini, doveli su je na najveću manifestaciju muzike i piva, koja će se ove godine održati od 13. do 17. avgusta na beogradskom Ušću. 
 

Detaljnije...
 
Još 24h za prijavu fotografija! Učestvu i ti!
Wednesday, 25 June 2014

Još 24h za prijavu fotografija! Učestvu i ti!

Kako vam zvuči ideja da birate festival na koji želite da vas vodimo?

 

*Vodimo vas na EXIT (Novi Sad), LoveFest (Vrnjačka Banja), Musicology (Beograd), Soundlovers (Zrenjanin), Summer3p (Palić), ŠumadijaFest (Kragujevac) i Mladež (Mladenovac).... ali to nije sve ;)

 

Detaljnije...
 
Reggae i Latino Stage u srcu EXIT avanture!
Tuesday, 24 June 2014

Reggae i Latino Stage u srcu EXIT avanture!POSITIVE VIBRATIONS REGGAE STAGE kao spiritualno srce EXIT avanture pratiće najvatrenije ljubitelje festivala kroz ceo letnji doživljaj, od Petrovaradinske tvrđave do plaže Jaz!

  

Najbolje mesto za opuštanje i zezanje s ekipom otpočinje svoj život 10. jula na staroj dobroj lokaciji, da bi se 15. jula premestio na samu obalu Jadranskog mora, na plažu Jaz kao prirodno stanište svih ljubitelja dobrog vajba!
 

Detaljnije...
 
Intergalactic Gary & Aurora Halal @ Drug§tore
Tuesday, 24 June 2014

Intergalactic Gary & Aurora Halal @ Drug§toreU organizaciji BEYOND HOUSE ekipe koja je u 3 godine svog postojanja bila odgovorna za organizaciju brojnih događaja u Beogradu sa odličnom atmosferom, klub Drugstore će u subotu 28. juna ugostiti nadaleko čuvenog DJ-a holandske scene, Intergalactic Gary-ja kao i mističnu Auroru Halal iz Bruklina.
 
Sa 30 godina iskustva i apsolutno besprekornim ukusom za muziku koju pušta isključivo sa ploča, Intergalactic Gary je stekao svoju reputaciju potpuno nepredvidivim, optimističnim setovima koji slave lepotu i raznolikost izdanja od ranih sedamdesetih pa sve do danas, bolje rečeno - sutra.
   

Detaljnije...
 
Hip hop festival "Svi kao jedan" 28. juna
Tuesday, 24 June 2014

Hip hop festival "Svi kao jedan" 28. junaKatastrofalne poplave koje su pogodile Srbiju motivisale su domaću Hip Hop scenu da se vanredno okupi na specijalnom humanitarnom izdanju najvećeg domaćeg hip hop dogadjaja “Svi kao jedan“.

  

Ovaj inače simboličan naziv festivala još više dobiće na značaju u prilici kao što je ova, kada će preko 50 domaćih izvođača nastupiti bez honorara radi prikupljanja što većih sredstava za pomoć ugroženima od poplava.
  

Detaljnije...
 
Besplatne radionice produkcije elektronske muzike
Tuesday, 24 June 2014

Besplatne radionice produkcije elektronske muzikeU subotu 28. juna od 14 do 17 časova, održaće se besplatne radionice o produkciji elektronske muzike na muzičkom softveru BITWIG, koji je za sada po prvi put u Srbiji na SAE Institutu.

  

Sve veća popularnost elektronske muzike krunisana je ove godine "Gremi" nagradom, koja je otisla u ruke bendu "Daft Punk". Već više od 3 godine na SAE Institutu postoji specijalizovan kurs za elektronsku muziku, koji iz godine u godinu ima sve više zainteresovanih polaznika, koji žele da se bave DJingom, muzičkom produkcijom i produkcijom muzike za filmove.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 85 - 93 of 9557