Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Izložba Dejmijana Hersta u Srbiji
Wednesday, 03 August 2016

Duša na lestvicama Jakovljevim (The Soul on Jacob’s Ladder) (2005), fotografija Prudence Cuming Associates, Paul Stolper Gallery © Damien Hirst and Science Ltd. Sva prava pridržana, DACS 2016British Council, Muzej savremene umetnosti Vojvodine i londonska galerija Pol Stolper (Paul Stolper Gallery) sa velikim zadovoljstvom najavljuju izložbu „Nova religija” britanskog umetnika Dejmijana Hersta (Damien Hirst) od 2. septembra do 14. oktobra ove godine u Novom Sadu.

    

Reč je o jednom od najuticajnijih, najinovativnijih i najuspešnijih svetskih umetnika, dobitnika prestižne Tarnerove nagrade čija dela će ove jeseni po prvi put biti predstavljena publici u Srbiji. Izložba u Novom Sadu se organizuje uz podršku kompanije KPMG.
 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Heineken LOVEFEST 2016
Tuesday, 02 August 2016

Vodimo te na Heineken LOVEFEST 2016Do desetog rođendanskog Heineken Lovefesta, koje uzbuđeno čeka desetine hiljada mladih, ostalo je manje od nedelju dana, a decenijsko izdanje festivala je gotovo rasprodato.
   
Sve ulaznice po ceni od 25 EUR planule su pre početka festivala, a prodaja je ušla u svoju finalnu fazu sa ograničenom količinom karata po ceni od 32 EUR za sva tri festivalska dana.

 

Detaljnije...
 
Mountain Music Fest na Divčibarama
Monday, 01 August 2016

Mountain Music Fest na DivčibaramaValjevsko leto od ove godine biće bogatije za još jednu manifestaciju - Mountain Music Fest.
 
Ljubitelji planina, muzičkih festivala, avantura, rekreacije i zabava u prirodi, ovog leta imaće sjajnu priliku da učestvuju u mnogobrojnim sadržajima koji se pripremaju za prvi pravi planinski festival – Mountain Music Fest. Festival će biti održan 20. avgusta u auto-kampu „Breza“ na Divčibarama pod sloganom – Udahni zvuk.
  

Detaljnije...
 
Poslednja nedelja APA Beer Gardena
Monday, 01 August 2016

Poslednja nedelja APA Beer GardenaNight Shift, Oktobar 1864, Branimir i Neprijatelji na finišu APA Beer Gardena!

  
Posetioci APA Beer Gardena će i u poslednjoj nedelji ovogodišnje manifestacije pored uživanja u ukusima mnogobrojnih pivskih brendova, uživati i u koncertima dva kultna benda, ali i u filmovima o fudbalskim legendama.
  

Detaljnije...
 
Dejan Milićević i Belgrade afterhours @ KPTM
Monday, 01 August 2016

Dejan Milićević i Belgrade afterhours @ KPTMDejan Milićević i Belgrade afterhours prave žurku za pamćenje u KPTM-u! Jedan od najuspešnijih izvođača domaće elektronske scene Dejan Milićević nastupiće u klubu KPTM sa proslavljenim duom Manchom i Mark Panic-om u utorak 2. avgusta od 16 časova.
   

Ova sjajna ekipa di-džejeva nastupiće u popularnom beogradskom klubu tokom Festivala dnevnih žurki „Sweet 16” koji će se održati od 1. do 7. avgusta.
   

Detaljnije...
 
Još samo tri dana do LOVEFEST spektakla!
Monday, 01 August 2016

Još samo tri dana do LOVEFEST spektakla!Iako nas još tri dana deli do početka najvećeg rođendanskog izdanja Heineken Lovefesta, u Vrnjačkoj Banji je već počela festivalska groznica.

  

Ulaznice su gotovo rasprodate, smeštaj se još uvek može pronaći samo u Lovefest kampu, a organizatori su ukazali i na važne informacije koje je potrebno znati ako posećujete Vrnjačku Banju od 4. do 6. avgusta.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 85 - 90 of 11396