Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Dirty SoundZ u klubu Plastic 01. decembra
Tuesday, 28 November 2017

Dirty SoundZ u klubu Plastic 01. decembraNakon fenomenalnih žurki u klubovima Studio 69, Atom, Tube i Kogo, osnivači i rezidenti party serijala Dirty SoundZ Battric & MIVU će ponovo promovisati kvalitetan klupski zvuk u Beogradu.

  

Dirty Soundz lansiran je 2012. godine i do maja 2014. ugostio je mnoga strana imena koja su tada po prvi put nastupala u Beogradu: Mihai Popoviciu, Archie Hamilton, Manuel de Lorenzi, Dimitri Monev i Someone Else, a serijal je krunisan i istoimenim festivalom maja 2014. godine.

  

Detaljnije...
 
Skrillex, Carl Cox, Maceo Plex, The Prodigy složno poručuju: EXIT je najbolji!
Monday, 27 November 2017

Skrillex, Carl Cox, Maceo Plex, The Prodigy složno poručuju: EXIT je najbolji!Još pet dana traje glasanje za Evropske festivalske nagrade, Skrillex, Carl Cox, Maceo Plex, The Prodigy složno poručuju: EXIT je najbolji!

  
EXIT i njegova tri regionalna festivala Leta ljubavi osvojili su ove godine čak pet nominacija na prestižnim Evropskim festivalskim nagradama, a legende svetske muzičke scene, ali i brojne domaće poznate ličnosti, među kojima su naši glumci, voditeljke i Youtube zvezde, pružili su podršku festivalu!

  

Detaljnije...
 
Metodi Hristov 2. decembra na Green Love festivalu
Monday, 27 November 2017

Metodi Hristov 2. decembra na Green Love festivaluPridružite se rejvu godine uz METODI HRISTOVA 2. decembra na GREEN LOVE festivalu,ulaznice po promo ceni još samo 5 dana!
 
Green Love zatvara sezonu žurki za 2017. godinu uz rejv kakav ste vi tražili! Zbog izuzetnog interesovanja, ogromne želje Green Love fanova, velikog broja poruka, zahteva i molbi, GREEN LOVE i METODI HRISTOV ponovo šire zelenu magiju 2. decembra na SPENSU!

  

Detaljnije...
 
Loco Dice i Guti Live stižu u Hangar
Monday, 27 November 2017

Loco Dice i Guti Live stižu u HangarLovefest Fire 2. februara u Beogradu, Loco Dice i Guti Live stižu u beogradski Hangar!
  

Posle premijernog i jednog od najposećenijih nastupa na ovogodišnjem Lovefestu, Loco Dice se ponovo vraća u Srbiju. Jedno od najtraženijih svetskih imena 2. februara stiže u beogradski Hangar na Lovefest Fire, a uz njega će nastupiti i Guti, koji će imati live nastup, kao i Marko Milosavljević i Nikola Vemić.

  

Detaljnije...
 
Star Wars MARATON 13. decembra!
Monday, 27 November 2017

Star Wars MARATON 13. decembra!U sredu, 13. decembra u 18 časova svi fanovi Star Wars franšize imaće priliku da, u odabranim bioskopima, ponovo na velikom platnu odgledaju VII epizodu STAR WARS - BUĐENJE SILE (STAR WARS: THE FORCE AWAKENS)!

  

Projekcija će biti održana u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad) i CineStar (Novi Sad).

   

Detaljnije...
 
Stephan Bodzin prvi put u Beogradu!
Friday, 24 November 2017

Stephan Bodzin prvi put u Beogradu!Trendeseter globalne tehno scene STEPHAN BODZIN prvi put u Beogradu!

  
Nemački producent i kompozitor Stephan Bodzin, dugo iščekivano ime kada je reč o muzičarima koji predstavljaju tehno zvuk, konačno će se naći pred beogradskom publikom u subotu, 25. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3). Podršku će mu pružiti domaći muzičari Kristijan Molnar, Roxa i Nikola Mihailović.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 85 - 90 of 12294