Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

PLAY by Deborah de Luca
Wednesday, 04 January 2017

PLAY by Deborah de Luca PLAY by DEBORAH DE LUCA - Harizmatična Italijanka prvi put predstavlja novi klupski koncept!
   
Iako je vest o tome da će Deborah de Luca ponovo nastupiti pred beogradskom publikom “procurela” krajem 2016. godine, došlo je vreme da ovu informaciju i zvanično potvrdimo –  Deborah de Luca će nastupiti 10. februara u Magacin Depou, a karte za događaj su već puštene u prodaju po promo-ceni od 690 dinara.

 
Detaljnije...
 
SAMO LJUBAV NYE!
Friday, 30 December 2016

SAMO LJUBAV NYE!Sada već internacionalni dvojac, posebno se okuplja povodom novogodišnje večeri i ovo će biti jedna od retkih prilika da ih čujete zajedno u nekom dužem vremenskom periodu.

  

Oni će nas već treći put uvesti u novu godinu na staroj adresi. Tradicija se nastavlja, a recept ostaje isti: SAMO LJUBAV! Ewox & Tamarinsky su nas svojim maratonskim setom uveli u 2014. i 2016. godinu sa rukama u vazduhu i nogama iznad zemlje.
   

Detaljnije...
 
DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!
Thursday, 29 December 2016

DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!Drugstore te uvlači duboko u sebe, otvara ogromno ždrelo u kojem te čuva tokom noći kako bi mogao da plutaš, da se izgubiš i radiš sve što bi želeo da radiš.
  
Ideja je da se očuva ljubav prema muzici i izražavanje tog dela sebe – o tome da se osećaš odlično među ljudima, da se zabavljaš, radiš sve ono što te ispunjava. Koga briga za pravila. Kreiraj svoju sopstvenu simboliku i razori svoje principe. Približi se krajnostima sa nama i zadovolji svoju požudu.
 

Detaljnije...
 
MTV Top liste 2016.
Thursday, 29 December 2016

MTV Top liste 2016.GODIŠNJE MTV TOP LISTE – 2016. GODINA JE BILA U NJIHOVOM RITMU!
 
Kao i prethodnih godina, MTV je pozvao svoje fanove da se uključe u sastavljanje listi najboljih spotova u proteklih 12 meseci. Kojih 100 domaćih i stranih pesama su obeležile godinu na izmaku pogledajte u subotu, 31. decembra od 16 časova pa do ponoći, u emisji MTV TOP 100. Repriza celokupne liste biće emitovana u nedelju, 1. januara u istom terminu.
  

Detaljnije...
 
Assassin’s Creed od sutra u bioskopima
Wednesday, 28 December 2016

Assassin’s Creed od sutra u bioskopimaOni rade u tami služeći svetlosti. Oni su Asasini. Assassin’s Creed od sutra u bioskopima!
 
Sutra u bioskope dolazi film Assassin’s Creed  koji  je zasnovan na istoimenoj planetarno popularnoj igrici. Karte za premijerne projekcije su već u prodaji i možete ih kupiti na blagajnama bioskopa.
 

Detaljnije...
 
SuperKul Nova 2017
Wednesday, 28 December 2016

SuperKul Nova 2017U ovoj novogodišnjoj noći vraćamo se starim vrednostima – intimna zabava sa prijateljima uz pažljivo odabrane goste i sve to na sjajnoj lokaciji izmeštenoj od gradske praznične gužve.
 

Bez preterivanja, zaista najbolja ekipa beogradskih house disk džokeja, na dva stejdža, biće garancija dobrog provoda za sve vas koji odlučite da Novu godinu dočekate u intimnom ambijentu predratne kuće u beogradskom naselju Dedinje.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 85 - 90 of 11681