Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
ULTRA Europe
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Klupska RE:animacija 19
Monday, 19 October 2009

Klupska RE:animacija 19

Nisu ni tri musketara, ni tri kralja, ni tri sorele čak, ali nešto bajkovito nose sa sobom. Svaka na svoj način. Kada bi trebalo da ih stavimo na pozornicu, sigurno bi nosile kostime princeza, ali ovih new age princeza: underground, pop and glitch.

Devetnaesta po redu klupska RE:animacija vam predstavlja Natashu, Tijanu T i Dark Angel.
 
Natasha je najiskusniji predstavnik ove sjajne ekipe, a nju ste mogli upoznati još u prošlom milenijumu na onim Miguelle-ovim žurkama u Subotici o kojima se predaju urbane legende. Kult fenomenalnog disk džokeja je izgradila kroz duo sa Goyom, a iako je poznata kao iskonski nekomercijalan DJ, uticaj Depeche Mode-a, old school tech house-a i slične melodične muzike je uvek prisutan u njenim setovima.
 
Tijanu T ne znamo odakle znate, ali smo sigurni da je znate. Najstariji klaberi je znaju sa Studija B, široke narodne mase kao PR-a Exit festivala, ove novije generacije kao TV voditeljku, a neki, verujemo retki su je možda upoznali kao voditeljku autorske emisije T!LT na Novom Radiju Beograd. Abe Duque je zna sa jednog fenomenalnog rejva i od tada ne haje da nastupa sa njom širom sveta, od Bejruta, preko Berlina do Ibice.

 

Detaljnije...
 
Bogat clubbing weekend u Nišu!
Monday, 19 October 2009

Bogat clubbing weekend u Nišu!

Subotnje veče u niškim klubovima je bilo baš bogato, počećemo sa gosotvanjem nemačkog DJ-a i producenta Terry Lee Brown Jr-a u klubu KSI.

 


Godinama Terry Lee Brown Jr. se smatra članom internacionalne elite house producenata i osnivačem podžanra Tech-House. Danas Terry Lee Brown Junior važi za jednog od najuglednijih house producenata. To je verovatno zbog strasti i ljubavi koju ulaže u produkciju i svoje setove, i kojom pokazuje da se house muzika ne oseća samo na dancefloor-u. To je ovoga puta pokazao i brojnoj niškoj publici koja je posetila ovaj događaj u ogromnom broju. Za podršku si bili zaduženi DJ-evi iz Kondukter ekipe, Zarez i Joy.

Takođe iste večeri se desila i Party clips promo žurka u klubu Base o kojoj smo pisalli jučei otvaranje novog kluba Yeahbuga.

 

Fotografije sa svih ovih navedenih partija možete videti samo na Clubbing.rs galeriji slika . :) Uživate i ostavite komentar! 

 

Detaljnije...
 
Intellect 12. rođendan - Izveštaj
Monday, 19 October 2009

Intellect 12 anniversary partyIntellect DJ organizacija, kao deo naše klupske scene od momenta njenog nastanka, umnogome je zaslužna za njeno formiranje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda.

 

Nastao pre više od jedne decenije, a razvio se zahvaljujući podršci publike, Intellect (u formaciji DJ Aki - Species i DJ Vladica), radi na popularizaciji naše elektronske scene, postavljanju temelja na kojima se spajaju različite kulture i iskustva, a u korak sa Evropom i svetom.

 

Nakon Hallucinogen-a, Vibrasphere-a, Son Kite-a, Atmos-a, Ticon-a, Deedrah-e, D-Nox-a & Beckers-a, Krome Angles-a i niza drugih velikih svetskih imena predstavljenih domaćoj publici, ovu godišnjicu Intellect proslavlja uz gostovanje interplanetarne legende!

Jedan deo naše ekipe proslavio je rođendan portala sa Intellect ekipom u SKC-u i priredio nam izveštaj. Uživajte u rođendanskom partiju :)

 

Detaljnije...
 
Kultni francuski filmovi
Monday, 19 October 2009

Kultni francuski filmoviRevija filmova "Kultni francuski filmovi" domaćoj publici ponovo pruža priliku da pogledaju neke od  čuvenih klasika čiji je ogroman uticaj  doprineo da tokom decenija steknu neprikosnoveni kult status.

 

Od  film noara sa Žan Gabenom pa do filozofskog filma poput "Prošle godine u Marijenbadu", od perjanica "nuvel vaga" pa do neobičnih autorskih figura kao što je bila Margarit Diras ovi filmovi predstavljaju "zlatan presek" najznačajnijeg perioda ove velike kinematografije.

 

"Pepe le Moko" (1936, 1h30 min), "Crveni krug" (1970, 1h52 min), "Suđenje Jovanki Orleanki" (1962, 1h02 min), "India Song" (1974, 2h00 min), "Hirošima, ljubavi moja" (1959, 1h31 min), "Prošle godine u Marienbadu" (1961, 1h34 min).

 

Detaljnije...
 
INTROduce
Monday, 19 October 2009

INTROduceKlupska RE:animacija je nastala u želji da se razdrma novosadska klabing scena.

 

Možda nije na nama da kažemo, ali planirano se postepeno i ostvaruje. I to zahvaljujući samo vama, koji iz subote u subotu podržavate naš projekat. Sad je došlo vreme da vam se odužimo.
 
Od početka novembra, jednom mesečno, svi vi koji želite i volite da miksate, a sebe još uvek smatrate neafrimisanim disk džokejem, imaćete priliku da nastupate na INTROduce večerima uz podršku nešto iskusnijih AlterDJ-eva.

 

Kao i svaka klupska RE:animacija, i INTROduce žurke će u skladu sa našim mogućnostima biti promovisane, kako na internetu, tako i na radiju i televiziji. Naša želja je da što više mladih, neafirisanih DJ-eva dobije šansu, pokuša da se približi publici i na neki način učini prvi korak u svojoj karijeri. 


Plan je sledeći: 

 

Detaljnije...
 
Jinx najzad u Beogradu!!!
Monday, 19 October 2009

Jinx najzad u Beogradu!!!Najistaknutiji regionalni predstavnici sofisticiranog i inteligentnog retro popa Jinx (Džinks) iz Zagreba 12. novembra konačno dolaze u Dom omladine za svoj prvi koncert u Beogradu! Vec sledećeg dana 13. novembra Jinx nastupaju u klubu "Trema" u Novom Sadu, gde su pre dve godine debitovali u Srbiji nastupom na festivalu Exit. Long Play će uskoro saopštiti cene ulaznica i način prodaje.

"Svugdje nastupamo u maksimalno mogućem sastavu i sa maksimalno mogućim angažmanom. Što se nas tiče tako će biti i u Domu omladine i u 'Tremi'. TO GARANTIRAMO! Od našeg zadnjeg albuma 'Na zapadu' prošlo je više od dvije godine, pa su već i pjesme s tog albuma stare. Bez dileme na set listi će biti samo dobre stare stvari", kaže gitarista Coco Moskito (Mosquito).

Mnogoljudni, šaroliki i nadasve duhoviti Jinxi, prevođeni pevačicom Yayom, vratili su se posle nekoliko godina pauze uspešnim albumom "Na zapadu" (2007), kada su bili zaradili nominaciju za regionalnu MTV nagradu.

 

Detaljnije...
 
Partyclips promo party oduševio!
Monday, 19 October 2009

Partyclips promo party oduševio!Ako se po jutru dan poznaje, karavan PARTY CLIPS promotivnih žurki će biti i više nego uspešan. Kako smo i najavljivali, krenuli smo od Niša, tačnije od kluba “BASE”.

Pre nego što je DJ Ivanjac zavrteo ploče, organizovana je koktel zakuska za prijatelje i saradnike našeg portala kako to i dolikuje domaćinima, a sudeći po raspoloženju prisutnih, sve je mirisalo na pakleno dobru noć.

Kako smo to morali da objasnimo našim cenjenim prijateljima i saradnicima, podelićemo i sa vama informaciju da je Natalija Ilich koja je trebalo da nastupi ove večeri, bila sprečena da dođe iz privatnih razloga.

Ali kako kaže ona stara: koga nema…

Po starom dobrom običaju, kolega Adda nas je počastio prelepom atmosferom iz Niša, što nas dovodi do situacije da ih moramo veoma skoro posetiti. Partyclips event će se ponoviti ljudi, stay tuned... but in the meantime uživajte u fotografijama !

 

Detaljnije...
 
La nuit de mysterie electronique!
Sunday, 18 October 2009

La nuit de mysterie electronique! Guy Gerberova etiketa Supplement Facts za samo tri godine postojanja razvila se jednu od vodećih na sceni.

 

Izdanja imena kao što su Guy Gerber, Chaim, David K, REshuffle, Catwash (Chris Carrier & DJ Wild), dOP i Varoslav, kao i remiksi Johnny D i Reboot - postali su esencijalni u setovima vodećih disk džokeja danas.

 

Gerber je promovišući svoj inteligentni zvuk za mozak i ples obišao celu planetu uz highlighte kao što su Sonar, Berlin, Ibiza, Japan, Italija, Francuska, Amsterdam. Pored muzike, Gerber posebnu pažnju posvećuje vizuelnom dizajnu svojih izdanja tako da je Supplement Facts artwork bio predmet niza umetničkih izlozbi širom sveta.

 

Obzirom da smo se rođendanske večeri rasprostranili po celom gradu Beogradu, Novom Sadu i Nišu, priređujemo vam izveštaje iz cele zemlje kako nam pristižu :)  slike sa Guy Gerbera koje Vam priređuje koleginica Marina Bugarčić možete pogledati u Galeriji fotografija . Enjoy!

 

Detaljnije...
 
Clubbing.rs: "I am Plastic“
Sunday, 18 October 2009

Clubbing.rs: "I am Plastic“Ugao Takovske i Dalmatinske ponovo je polazna i krajnja tačka noćnog života Beograda.

Preksinoć, prve večeri otvaranja, osim neverovatne gužve na uslasku u klub, sve ostalo u samom klubu je bilo vrhunski. Iako je naš pik uvek Mint, bilo je zaista teško provući se :) ali je definitivno vredelo pojaviti se prve večeri.

 

Drugo veče veći deo tima je proslavio drugi rođendan Clubbing.rs portala. "U krugu porodice i prijatelja" zabavili smo se do ranog jutra :) Fotografije sa celog weekenda možete videti u Galeriji slika , waiting for your comments :)

 

„I am Plastic“, slogan predstojeće sezone, ukazuje na to da uspeh čine lokacija, izgled kluba, mnoge stvari na koje može da se utiče ili ne, ali da je najosnovniji činilac kluba Plastic svaka osoba u njemu. Muzički program trebalo bi da zadovolji različite zahteve publike i povuče liniju između Plastica i Minta.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 8079 - 8087 of 10420
KC GRAD