Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Love fest 2016
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Altom & Voyager, Tribal
Wednesday, 07 April 2010

Chaotic BeatsPosle kraćeg predaha organizacija Chaotic Beats će ponovo ugostiti jednog veoma važnog gosta, ovog puta u kolaboraciji sa organizacijom Wicked Forest.

 

Posle duže pauze, naša publika će ponovo imati prilike da čuje francuza Thomas Dubreuil-a koji predstavlja projekat ALTOM, a po prvi put će 23. Aprila predstaviti svoji novi projekat pod nazivom VOYAGER.

 

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, vas vodi na ovaj event. Delimo 5x1 ulaznicu za devojke. Zainteresovane je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Altom & Voyager".

 

Detaljnije...
 
DJ Adam Freeland u Amerikani
Wednesday, 07 April 2010

Adam Freelend Najveća muzička radionica po prvi put u Srbiji predstavlja „Red Bull Music Academy Radio Night supported by Vip“, projekat u sklopu kojeg će od marta do maja u Beogradu nastupiti četiri svetski poznata DJ-a.

Nakon nastupa Tiefschwarz-a u punoj sali Amerikana u beogradskom Domu omladine, u Beograd dolazi Adam Freeland!

 

 

Detaljnije...
 
Trilogy - 10.Aprila u klubu Compressor
Wednesday, 07 April 2010

Trilogy Domaćini tri radijske emisije sa radija AS FM odlučili su da se sastanu pod istim krovom i to sa zajedničkim ciljem- koji je dobra zabava.

U subotu 10.aprila u novosadskom klubu COMPRESSOR sve posetioce očekuje nezaboravan provod na jedinstvenom događaju koji je prvi u nizu I nosi ime TRILOGY.

 

Detaljnije...
 
Dubioza Kolektiv - novi album kao free download
Wednesday, 07 April 2010

Dubioza kolektiv Novi album pod nazivom "5 do 12" će od 12. aprila biti objavljen kao besplatan download na adresi dubioza.org .

"Nakon albuma "Firma ilegal" (Ekipa, Menart, PGP RTS) iz 2008. godine koji je doživio izvrstan prijem kod publike i kritike u regionu i nakon blizu stotinu odsviranih koncerata u 2008. i 2009. godini, Dubioza kolektiv se odlučio za stvaranje još jednog albuma na bosanskom jeziku.

 

Detaljnije...
 
Pips, Chips & Videoclips
Wednesday, 07 April 2010

Pips, Chips & Videoclips "Astronautska kompanija Pipschips&videoclips 7. aprila zacvrkutaće prvi put u Beogradu sve svoje evergrine iz 18 godišnje prebogate ostavštine. Ako neko ima nešto protiv neka odmah kaže ili neka zauvek ćuti"

Pips, Chips & Videoclips jedinstvena su pojava na hrvatskoj muzičkoj sceni; istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni - pravi su primer modernog pop sastava.          
 

Debi album "Shimpoo Pimpoo", izdat krajem 1993., ostavio je dobar zalog za budućnost. Stilski krajnje raznovrstan materijal, u rasponu od kabaretskog popa do žestokog punka, iznenadio je i zbunio mnoge; trebalo je vremena da se publika navikne na eklektičan autorski stil benda, karakterističan za većinu kvalitetne pop muzike devedesetih.

 

Detaljnije...
 
18 godina od projekta "Rimtutituki"
Tuesday, 06 April 2010

18 godina  antiratnog projekta "Rimtutituki"Grupe "Repetitor","Multietnička atrakcija", "Lira vega", "Stuttgart online" i "Superkvartet" nastupom danas, 6. aprila u Beogradu obeležiće 18 godina od antiratnog projekta ,,Rimtutituki" i podsetiti na dan kad je počeo rat u Bosni i Hercegovini.

Nevladina organizacija "Inicijativa mladih za ljudska prava" saopštila je da će na koncertu, koji počinje u 19 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, "Superkvartet" izvesti rimejk pesme "Slušaj 'vamo" projekta "Rimtutituki".

 

Detaljnije...
 
Kluba Papaya objavljuje konkurs za muzičke producente
Tuesday, 06 April 2010

Papaya Day & Night 2010 Svetski je trend da poznati klubovi i muzičari surađuju na izdavanju muzičkih kompilacija.

 

Muzika je osnovni pokretač zabave, a klupska okupljališta mesta promovisanja i susreta publike i muzičke scene, što rezultira uzajamnim jedinstvenim iskustvom te kulturnim doživljajem.

 

Ovakva kompilacija predstavlja viši nivo muzičke, ali i turističke ponude, koju zatičemo na svetski poznatim turističkim lokacijama.

 

Detaljnije...
 
Emanuil & Inje
Tuesday, 06 April 2010

Emanuil & Inje Bend Emanuil je nastao 2003. godine u Novom Sadu, kao nastavak dugog prijateljstva članova i zajedničkog interesovanja za muziku i umetnost. Inspiraciju crpe iz sveta koji dele među sobom.

 

Njihov stil podseća na uzore poput 16 Horsepower i Woven Hand, Joy Division, Nick Cave and The Bad Seeds, The Cure, Swans i slične, zadržavajući istovremeno sopstveni karakter.

 

Tekstovi dolaze iz intimnih osećanja i vizija koji se preobražuju u moćnu poetsku figuraciju, u isti mah onespokojavajuću i prijatnu.

 

Detaljnije...
 
My Bel Dance Arena predstavlja: Sven Väth 10. aprila u Beogradu
Monday, 05 April 2010

My Bel Dance Arena predstavlja: Sven Väth 10. aprila u Beogradu

My Bel Dance Arena Exit festivala predstaviće svoje novo izdanje zajedno sa harizmatičnim velikanom elektronske muzičke scene - Svenom Väthom, u subotu 10. aprila u Belexpocentru (bivši Expo centar) u Beogradu.

 

Jedan od najboljih svetskih DJa Sven Väth nastupiće u okviru svoje nove turneje „The Sound of the 10th Season World Tour 2010“.

 

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2x1 ulaznicu. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Sven Väth"

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 8079 - 8087 of 11137