Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Steve Bug u Beogradu ipak 15. oktobra
Wednesday, 05 May 2010

Steve Bug u Beogradu ipak 15. oktobraNastup Steve Buga planiran za 16.04.2010.u klubu Tube odložen je zbog više sile - oblak pepela nastao nakon erupcije vulkana na Islandu uslovio je obustavljanje avionskog saobraćaja u većem delu Evrope. Usled novih mogućih periodičnih zatvaranja delova vazdusnog prostora u Evropi nije bilo moguće potvrditi prvobitno najavljeni datum u maju.

Novi potvrđeni datum za nastup Steve Buga je petak 15. oktobar.

Ulaznice kupljene u pretprodaji za 16.04. kao i za 20.11.’09. možete sačuvati i iskoristiti za najavljeni novi datum, mesto održavanja je klub
Tube. U slučaju da niste u mogućnosti ili ne želite da iskoristite ulaznice na ovaj način omogućen je povraćaj novca na blagajni Bilet Servisa do petka 07.maja.

 

Detaljnije...
 
Vodimo Vas na najbolji britanski film
Wednesday, 05 May 2010

najbolji britanski filmNajbolji britanski film prošle godine, “Akvarijum” dobitnice Oskara, Andree Arnold, od 6. maja naći će se na redovnom repertoaru multipleksa “Kolosej”.

Buntovna petnaestogodišnjakinja, Mija, živi u ruiniranom radničkom predgrađu i vežba hip-hop ples uz muziku sa majušnih zvučnika.Izbačena je iz škole, prijatelji je izbegavaju, a u sukobu je i sa majkom i sestrom. Njen život se menja kada, jednog dana, njena majka kući dovede novog dečka, Konora. Konor kao da obećava da će vratiti ljubav u njihove živote. 

 
Clubbing.rs, u saradnji sa distributerskom kućom MCF, vas vodi na film 6. maja u bioskopu Kolosej. Delimo Vam 2x2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Akvarijum".

 

Detaljnije...
 
Planet Rock predstavlja "Muziku na struju"
Wednesday, 05 May 2010

Muziku na strujuU okviru selekcije Planet Rock, posvećene najuspešnijim filmskim ostvarenjima koja kao osnovnu temu neguju muziku, posetioci festivala biće u prilici da pogledaju dokumantarno ostvarenje reditelja Miloša Jovanovića o jednom od najznačajnih rok muzičara regiona, Momčilu Bajagiću - Bajagi.

Dokumentarni film “Muzika na struju” hronološki prati karijeru Momčila Bajagića - Bajage, jednog od najvećih rok autora sa područja bivše Jugoslavije. Film ujedno, prati nastanak i razvoj njegovog pratećeg benda “Instruktori”, sa kojim Bajaga radi već 25 godina.

 

Detaljnije...
 
Kosu odgledalo 10.000 gledalaca
Wednesday, 05 May 2010

 10.000 gledalacaMjuzikl "Kosa", najtraženija predstava Ateljea 212, u utorak uveče izvedena je 33. put, a Beogradjanka Emilija Petković dobila je prigodnu nagradu kao 10.000. gledalac koji je kupio kartu za taj mjuzikl.

Emilija Petković dobila je karte za sve premijere u Ateljeu 212 u sledećoj sezoni.

 

Posle premijere "Kose" (Hair), pre samo tri meseca, predstava u režiji Kokana Mladenovića, koji je i upravnik Ateljea 212, u rekordno kratkom roku odigrana je više od 30 puta i zahvaljujući temi i glumcima privukla više od 10.000 gledalaca koji su kupili karte.

 

Detaljnije...
 
SerbiArt u Magacinu
Wednesday, 05 May 2010

SerbiArtUmetničko-dokumentarna izložba o projektu 'Izlaz” i knjizi “SerbiArt” biće otvorena 7. maja u Magacinu u Kraljevića Marka, a selekciji Milana Bosnića, predstaviće se Mileta Prodanović, Biljana Đurđević, diSTRUKTURA, Dorijan Kolundžija, Milica Tomić, Slavica Lazić, Ivan Petrović i Čedomir Vasić.

Ideja te izložbe, koju organizuje ProArtOrg, sledi ideju celokupnog projekta “Izlaz”, koji nastoji da prikaže svu raznolikost srpske savremene umetničke scene. 

 

Detaljnije...
 
Tri dana najzabavnije šume na svetu!
Wednesday, 05 May 2010

Tri dana najzabavnije šume na svetu!Deseti regionalni festival Trenchtown završen je juče ujutro fenomenalnom drum'n'bass žurkom koju je priredio DJ Necone.  

Ali krenimo od samog početka. Najbučniji početak festivala ikad upriličili su duo Stuttgart Online prvog dana u 20h. Najsubverzivniji nastup desetog izdanja imala je beogradska rep atrakcija: super-zabavni Prti Bee Gee. Odlične koncerte prvog dana imali su i dva možda trenutno najznačajnija domaća gitarska sastava – Veliki Prezir i Obojeni Program. Svi su bili pomalo iznenađeni fenomenalnim koncertom mađarskog rege kolektiva Irie Maffia.


Energični Sunshine na Velikoj i Nežni Dalibor na Maloj bini drugog dana festivala priredili su gotovo u isto vreme dva koncerta za pamćenje.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 8079 - 8084 of 11351