Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
GLASAJ ZA EXIT I SEA DANCE I OSVOJI ULAZNICE
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

"Thievery" spremaju šou
Wednesday, 19 May 2010

Thievery CorporationSjajna grupa "Thievery Corporation“ će 31. maja nastupiti u "Belexpo centru“ u Beogradu, publiku očekuje pravi spektakl, a dvadesetak muzičara koji čine koncertnu postavu američkog benda će nastupiti na bini iz dva nivoa uz korišćenje velikih LED ekrana.

 

Na gornjem delu bine nalaze se tri platforme, a na centralnoj platformi se nalaze sempleri, klavijature i di-džej oprema za lidere benda Roba Garzu i Erika Hiltona.

 

Na bokovima se nalaze dva velika seta perkusija i bubnjeva za Frenka Orala i El Džona.

 

Detaljnije...
 
Marko Đorđević, Vasil Hadžimanov & Branko Trijić @ BitefArtCafe
Wednesday, 19 May 2010

Vasil HadžimanovPozivamo vas ovim putem na specijalno dešavanje u BitefArtCafe-u 20 Maja četvrtak 22h.

Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavljamo trio Marko Đorđević,Vasil Hadžimanov & Branko Trijić.
Ovaj trio je pravi izraz poštovanja i ljubavi koji članovi ukazuju i muzici i publici i jedan prema drugome.

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa BitefArt Cafe-om, vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 5x2 karte. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Obavezno u subject napišite:"Power Trio" 

 

Detaljnije...
 
Novinari britanskih medija u Beogradu povodom Nedelje dizajna
Wednesday, 19 May 2010

Novinari britanskih medija u Beogradu povodom Nedelje dizajnaSpecijalno povodom kreativne i biznis-edukativne «SMART2» konferencije, koja će se održati kao glavna programska celina ovogodišnjeg Belgrade Design Week-a, od 3. do 5 juna, Beograd će posetiti i neki od najuticajnijih evropskih novinara!

Koliko je program ovogodišnje konferencije Belgrade Design Week-a kvalitetan potvrđuje i ogromno interesovanje nekih od najznačajnijih evropskih medijskih kuća.

 

Ovim povodom, Beograd će između ostalih posetiti i novinari i urednici iz britanskih medija: Guardian iz kojeg dolazi novinar Killian Fox; The Daily Telgraph - kreativni direktor Himesh Patel, Financial Times - Edwin Heathcote, kritičar za dizajn i arhitekturu; Creative Review – urednik Gavin Lucas; Icon - William Wiles, zamenik glavnog urednika; glavni urednik Wallpaper magazina, Tony Chambers; Monocle - Hugo Macdonald, dizajn urednik. Iz Italije povodom Belgrade Design Week-a dolazi novinarka Valentina Ciuffi iz italijanskog Abitare magazina a iz Nemačke, urednica nemačkog Stylepark magazina, Nancy Jehmlich.

 

Detaljnije...
 
Intervju: The Bambi Molesters
Wednesday, 19 May 2010

The Bambi Molesters:"Veselimo se dolasku na Exit!"

Konačno (!): na Fjužn bini ovogodišnjeg Exita sviraće The Bambi Molesters, kultni surf-rok bend iz hrvatskog grada Siska.

 

Jedan od najboljih surf bendova današnjice, dakle, ne dolazi iz Kalifornije, već iz mesta koje je pedesetak kilometara jugoistočno od Zagreba.

 

Grupa postoji deceniju i po, u istom sastavu – Dalibor Pavičić (gitara), Dinko Tomljanović (gitara), Lada Furlan-Zaborac (bas) i Hrvoje Zaborac (bubnjevi) i iza sebe ima sedam albuma. Po mišljenju mnogih, posebno je zanimljiv bio Nights Of Forgotten Films, album koji su pod imenom The Strange pre šest godina snimili s Krisom Ekmanom iz velike američke grupe The Walkabouts.

 

Detaljnije...
 
MaFest 2010 - Makarski festival stripa
Wednesday, 19 May 2010

MaFest 2010 - Makarski festival stripa

Makarski festival stripa MaFest koji se ove godine održava 5. put izrastao je u najznačajniji strip festival u regionu i kao takav, jedan od značajnijih u Evropi.

 

Osnovna misao vodilja MaFesta je da na jedinstven i originalan način pruži svim ljubiteljima stripa mogućnost uživanja u sadržajima koji su vezani uz devetu umetnost, a paralelno s tim da se vreme provedeno u Makarskoj iskoristi za odmor i izvrstan provod.

Veličinu i značaj festivala potvrđuje i lista glavnih gostiju ovogodišnjeg MaFesta (abecednim redom): Enrique Sanchez Abuli (Torpedo, Crnjaci, Opake priče), Giampiero Casertano (Dylan Dog, Martin Mystere, Nick Raider), Zoran Janjetov (Bernard Panasonik, Mladi John Difool, Tehnoočevi), Ivo Milazzo (Ken Parker), Goran Parlov (Punisher, Magični Vjetar, Skriveno Lice, Tex, Ken Parker), Eduardo Risso (100 metaka, Boy Vampire, Chicanos, Wolverine, Batman, Fulu) i  Pasquale Ruju (Dylan Dog, Demian).

 

Detaljnije...
 
"Play At Exit" konkurs do 21. maja
Wednesday, 19 May 2010

"Play At Exit" konkurs do 21. maja

Konkurs za nastup na Exitu 2010 se bliži kraju.

 

Pošto nam se i po isteku roka za prijavu (15. maj) javilo dosta mladih bendova i disk džokeja koji žele da učestvuju na ovogodišnjem konkursu, produžićemo rok za još nekoliko dana. Svi zainteresovani bendovi i disk džokeji koji se nisu do 15. maja prijavili, imaju vremena da to učine do petka, 21. maja.

Vaši radovi se uveliko preslušavaju, ali 750 imena nije malo tako da će se 21. maja konkurs i zvanično završiti za ovu godinu.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 8079 - 8084 of 11459