Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Popularni „Mali princ“ u strip formi
Sunday, 20 June 2010

Popularni „Mali princ“ u strip formiU izdanju Veselog četvrtka nedavno se na našem tržištu pojavila strip adaptacija kultne knjige za decu i odrasle, „Mali princ“, čuvenog Antoana de Sent Egziperija, iz ugla francuskog crtača Žoana Sfara.

 

Sfarovo delo prvobitno je objavljeno u Francuskoj prošle godine, gde je naišlo na izuzetno veliki uspeh, kako od strane kritike tako i od strane publike. Francuski književni časopis „Lir“ proglasio je „Malog princa“ najboljim francuskim grafičkim romanom, dok je na čuvenom Međunarodnom festivalu stripa u Angulemu ocenjen kao najznačajniji strip za mlade.

 

Detaljnije...
 
"Lovac u raži" konačno na filmu?
Sunday, 20 June 2010

"Lovac u raži" konačno na filmu?Kultni roman Džeroma Dejvida Selindžera možda će osvanuti na velikom platnu.

Selindžer, koji je uvek bio protiv bilo kakve adaptacije "Lovca u raži", umro je pre šest meseci , a holivudski producenti nadaju se da to znači da će se uskoro dokopati prava na snimanje filma po tom delu.

Pisac je u jednom pismu pronađenom posle njegove smrti naznačio da je prodaja prava na snimanje filma "moguća posle njegove smrti".

 

Detaljnije...
 
New York Times o Beogradu
Saturday, 19 June 2010

New York Times o BeograduUgledni New York Times pokušao je u svom vodiču kroz beogradski noćni život da predstavi rokenrol scenu prestonicu Srbije kao i njen "opstanak" tokom devedesetih godina prošlog veka. Koliko je uspeo u tome, procenite sami...

 

Kulturni centar Grad, beogradski andergraund klub, slavio je prvi rođendan. Gomila mladih ljudi u upadljivoj, vintidž odeći nestrpljivo se kretala okolo. Ružičasta svetla odbijala su se o vinske čaše i gubila u dimu cigareta. Uz zvižduke i aplauz, čovek u belom odelu, prugastoj kravati i belim šeširom kročio je na binu. 

 

Detaljnije...
 
Nevreme utiče i na organizaciju Refract-a
Saturday, 19 June 2010

Nevreme utiče i na organizaciju Refract-aObaveštavamo Vas da su zbog vremenskih prilika organizatori primorani da promene lokaciju poslednjeg Refract događaja na kome će nastupiti kanadski indie-electronic sastav CARIBOU .

Lokacija će biti premeštena sa prvobitno planirane Kalemegdanske tvrđave u Kulturni Centar Grad (Braće Krsmanović 4), koji će ovom prilikom otvoriti i svoju galeriju, poboljšati zvuk i svetlo i u jednoj intimnijoj atmosferi pružiti poseban ugođaj obožavaocioma ovog jedinstvenog kanadskog benda.

 

Detaljnije...
 
Circulicious se odlaže za sledeću nedelju
Saturday, 19 June 2010

Circulicious u letnjoj bašti BastionaZbog neverovatne oluje, izuzetno lošeg i nepouzdanog vremena, Alternacija je odlučila da odloži event za sledeću nedelju.

 

Energiju akumulirajte i sačuvajte za pravi event, koji vas čeka 26. 06.2010 godine na istom mestu - u letnjoj bašti Bastiona.

 

Iako su pripreme tekle baš po planu, desilo se jedina stvar na koju nismo mogli da utičemo, a to je loše vreme. Novi rekviziti su stigli, kostimi sašiveni, treninzi u toku, a playliste se isprobavaju i vidimo se za 7 dana.

 

Detaljnije...
 
Regeneracija prirode
Saturday, 19 June 2010

Regeneracija prirodeU ponedeljak i utorak, 28. i 29. juna, u Bačkom Monoštoru, biće održan ekološko-muzički festival Regeneracija prirode.

 

Prethodnih godina, na ovom festivalu nastupali su Black Ark Crew, Hornsman Coyotes & Martineez Selecta, Med Red, Zion Crew, Ital Vision Sound Sistem, Reggae Maniac Crew, Irie Revolution, Buchaa MSN, Queen Of The Djashttown, Sorriso i Jellow, Straight Jackin.

Ulaz je besplatan.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 8079 - 8084 of 11675