Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Projekat "Dan više"
Wednesday, 07 July 2010

Projekat "Dan više"Predstavnici EXIT Tima, Nacionalne turističke razvojne korporacije i Turističke organizacije Novog Sada predstavili su projekat “Dan više”, koji ima za cilj da se posetiocima EXIT Festivala ponudi dodatna vrednost u cilju maksimalnog korištenja turističkog potencijala Srbije.

Tokom radnog doručka, medijima je predstavljeno istraživanje koje su EXIT Tim i Vlada Srbije realizovali tokom EXIT-a 09, a kojim je utvrđeno da posetioci EXIT festivala u Srbiji potroše preko 10 miliona eura, i da bi na svaki dodatni dan koji posetioci EXITa ostanu u zemlji, turistička privreda Srbije prihodovala više od milion eura.

 

Detaljnije...
 
Miki Manojlović prima nagradu „Aleksandar Lifka“
Wednesday, 07 July 2010

Miki Manojlović prima nagradu „Aleksandar Lifka“Glumac Predrag Miki Manojlović će na Otvorenom univerzitetu u Subotici primiti nagradu „Aleksandar Lifka“ koju je ovom glumcu prošle godine dodelio Festival evropskog filma Palić.

Uručenje nagrade, koju Festival tradicionalno dodeljuje za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, biće održano u 12 časova, a nagradu će Mikiju Manojloviću uručiti Radoslav Zelenović, direktor Festivala.

 

Detaljnije...
 
Otvaranje Demo Fest-a 2010
Wednesday, 07 July 2010

Otvaranje Demo Fest-a 2010U sredu, 07.07.2010. u klubu "Čorba kafe" u Beogradu, Braće Krsmanović 3 počinje drugi po redu Demo Fest. Ovom prilikom pozivamo sve novinare, muzičare, sve prijavljene bendove kao i ostale zainteresovane da budu naši gosti u klubu.

Posle otvaranja festivala nastupiće prvih pet bendova koji se bore da osvoje vredne poklone. Sa početkom od 22 sata nastupiće: Zona katastrofe, bend Posada, grupa Drugo lice, Quadrock band i sastav P.R.O..

 

Detaljnije...
 
"Krš i Lom" u Šikarici
Wednesday, 07 July 2010

Zoran  Kostić CanePromocija albuma za novinare i prijatelje benda , održaće se u sredu, 7. jula u 13h, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) u Skadarliji. Na promociji će svi ljubitelji benda moći da kupe CD po promotivnoj ceni.

Partibrejkers su objavili novi live album. U pitanju je live album ‘Krš i Lom’, koji je snimljen na koncertima benda u beogradskom Domu omladine, 19. i 20.marta prošle godine.

 

Na albumu se nalazi 14 pesama koje predstavljaju presek celokupne karijere benda. Miks i produkciju albuma je radio Saša Janković u studiju Oxygen u Beogradu. 

 

Detaljnije...
 
Muzička konferencija - pobednici konkursa
Wednesday, 07 July 2010

Exit muzička konferencija od 8-11. julaExit i Tuborg ove godine od 8. do 11. jula organizuju prvu muzičku konferenciju na kojoj će se mladi di-džejevi i producenti iz regiona susresti sa zvezdama koje nastupaju na ovogodišnjem festivalu i sa njima razmeniti tehnike, iskustva i znanja iz domena elektronske muzike.

 

Završen je konkurs za učešće na Exit muzičkoj konferenciji. Glasovi posetilaca sajta i Facebook prijatelja učesnika konkursa odlučili su da nosioci EMC akreditacije na Exitu 2010 postanu: 

 

Detaljnije...
 
Atheist Rap na Povetarcu
Tuesday, 06 July 2010

Atheist Rap na PovetarcuNovosadski sastav Atheist Rap sviraće u petak, 16. jula, na beogradskom brodu Povetarac

Pre Atheist Rapa nastupiće beogradski punk-rock bend Citizen X.


Ulaznice se po promotivnoj ceni od 400 dinara mogu kupiti u kafani Drvo Javorovo (Knjieginje Zorke 3) i na Povetarcu, svakog dana posle 14h.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 8079 - 8084 of 11797