Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Lea Dobrićić & Mladen Tomić ove subote u Adi
Thursday, 15 June 2017

Lea Dobrićić & Mladen Tomić ove subote u AdiLEA + MLADEN ove subote na Serbia Color Festivalu! Serbia Color Festival – najšarenije iskustvo ove subote u Adi!
  
Početak letnje festivalske sezone, ove subote, obeležiće SERBIA COLOR FESTIVAL. Uoči najlepšeg godišnjeg doba, 17. juna, očekuje nas najšarenija žurka u regionu u najlepšem delu ravne Vojvodine - ADA. Svega 70 km udaljena od Novog Sada i 150km od Beograda, ovo šarmantno mesto vam nudi avanturu za pamćenje.

  

Detaljnije...
 
Metodi Hristov na Disco splavu Sloboda!
Thursday, 15 June 2017

Metodi Hristov na Disco splavu Sloboda!Prošlo je svega nekoliko meseci od kad je Metodi Hristov napravio nezapamćenu žurku za doček Srpske Nove godine u Magacin Depou, kada je bio gost Raveolution spektakla.

  

Sve one koji su bili, a i one koji su nažalost propustili njegov Raveolution set imamo sjajne vesti – Metodi se vraća u Beograd, i to na Disco splav Slobodu 23. juna! Domaću podršku će mu pružiti Nexie, Vuk Smiljanić i Rub a Dub.

  

Detaljnije...
 
Jubilarni Demofest će imati dva žirija!
Thursday, 15 June 2017

Jubilarni Demofest će imati dva žirija!Još jedna novost slavnog banjalučkog festivala: 10. Demofest će imati dva žirija! Pored noviteta koji podrazumijeva nastupe čak 50 demo bendova na dvije bine, banjalučki Demofest će imati i dvostruki žiri tokom svog jubilarnog, desetog izdanja.

  

Naime, jedan žiri će biti zadužen za ocjenjivanje nastupa takmičarskih demo bendova na velikoj, Basstion bini Demofesta, dok će drugi žiri imati zadatak da pomno prati umješnost takmičara koji će svirati na manjoj, Beton bini.

  

Detaljnije...
 
Na EXIT-u nastupaju 33 izvođača sa Play@EXIT konkursa
Wednesday, 14 June 2017

Na EXIT-u nastupaju 33 izvođača sa Play@EXIT konkursaNa najširem regionalnom konkursu za mlade muzičare, Play@EXIT, u organizaciji EXIT festivala i Studentskog kulturnog centra Novi Sad, i ove godine izabrani su izvođači koji će nastupiti na ovogodišnjem EXIT festivalu od 5. do 9. jula.

  

Najveći deo njih će se na Noizz Future Shock bini pridružiti publici već dobro poznatim imenima domaće i regionalne scene, koji na ovu binu donose najbolji presek novih muzičkih tendencija sa Balkana.

  

Detaljnije...
 
Koncert neukrotive rep ratnice Sajsi MC
Wednesday, 14 June 2017

Koncert neukrotive rep ratnice Sajsi MCSpremite se, Sajsi MC se vraća u KPTM da održi koncert pod otvorenim nebom i da svojevrsnu rep lekciju!

  
Sajsi MC, jedna od najpopularnijih rep izvođača na našim prostorima održaće koncert u bašti kluba KPTM u petak 16. juna od 18 časova. Nakon koncerta sledi i specijalni dancehall party koji organizuje Couple up ekipa, a svi gosti su dobrodošli da nam se pridruže u plesu na danceflooru cele noći!
  

Detaljnije...
 
DEV9T stvara dalje, dođite u Ciglanu!
Tuesday, 13 June 2017

DEV9T stvara dalje, dođite u Ciglanu!Treći DEV9T, čija je ovogodišnja tema Svetlost i Senke, otvorio je svoja vrata u petak 9. juna i raširenih ruku dočekao umetnike, ljubitelje umetnosti i sve one sa željom da stvaraju.

   

Stara Ciglana ugostila je radove preko 600 umetnika kako iz Srbije i regiona, tako i iz cele Evrope, a neki od njih su svakodnevno tamo i stvaraju na licu mesta.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 71 - 76 of 11985