Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
TOPICAL IN
 
Apgrade.org
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Sea Dance na Jazu još najmanje 10 godina
Friday, 07 August 2015

Sea Dance na Jazu još najmanje 10 godinaZahvaljujući usvajanju strateškog ugovora o saradnji između Opštine Budva i Sea Dance festivala, Jaz će i narednih deset godina biti domaćin zvanično najvećeg festivana na Jadranu, kao deo planetarno priznate Exit Avanture.

 

Ovim ugovorom osiguran je dalji rast i razvoj Sea Dance festivala, sa ciljem da se u svetskim okvirima pozicionira kao jedan od najvažnijih muzičkih festivala na morskoj obali.

 

Detaljnije...
 
Lovefest 2015: Počeo festival ljubavi
Thursday, 06 August 2015

Lovefest 2015: Počeo festival ljubaviNoćni program devetog festivalskog izdanja Lovefesta počeo je pre samo nekoliko sati, a poseta od 15.000 ljudi do 23h već obećava da će ovo biti najveće izdanje festivala ljubavi do sada.

Fire Stage otvorili su Calavera&Manya, a posle njega nastupili je di-džej Fakir i Wankelmut. Očekuje se da će najveća gužva na vatrenoj bini biti za vreme nastupa Fedde Le Granda.

 

Detaljnije...
 
Dos Padres - Seal EP [Disko Zoo Records]
Thursday, 06 August 2015

Dos Padres - Seal EP [Disko Zoo Records]Talentovani duo Dos Padres izbacuje svoje drugo izdanje na Disko Zoo etiketi uz tri nova remixa!
  
Nakon što su skrenuli pažnju sa svojim sjajnim nastupima i efektnom produkcijom, Dos Padres nastavljaju da ređaju kvallitetna izdanja. Ovoga puta je tu topao "Seal" EP koji sadrži dve njihove originalne pesme "Wanna Go" i "Get Down" uz tri sjajna remix-a artista kao što su Don Zivutin (aka Gramophonedzie), Mark Funk i Soulplate. Prvi singl "Wanna Go" je prošaran UK/Garage groove-om uz masnu bass liniju koja obećava na podijumu dok je "Get Down" realizovan kao fuzija jackin' i hip-hop house-a.
 

Detaljnije...
 
Kompletiran program 9. Refresh festivala!
Thursday, 06 August 2015

Kompletiran program 9. Refresh festivala!Udarna imena elektronske scene stižu u Crnu Goru od 13. do 15. avgusta, kompletiran program devetog Refresh festivala u kotorskom klubu Maximus!

  

Najpopularniji nemački tehno producent Chris Liebing, francuska elektro diva Miss Kittin i američki house velikan Derrick Carter, predvode ovogodišnji program glavne bine Refresh festivala u Kotoru, koji će se održati od 13. do 15. avgusta u superklubu Maximus.
  

Detaljnije...
 
Kowalski i Jožef Nađ u Barutani!
Wednesday, 05 August 2015

Kowalski i Jožef Nađ u Barutani!Dva spektakla u Barutani ovog vikenda: Alexander Kowalski i Jožef Nađ Fusion System!
 
Predstojeći vikend u Barutani rezervisan je za dva prestižna događaja iz klupske, odnosno koncertne sfere – u petak, 7. avgusta gost najlepše pozornice na Kalemegdanu biće poznati nemački DJ Alexander Kowalski, a samo dan kasnje – u subotu 8. avgusta, naš poznati violinista Jožef Nađ održaće koncert na kom će specijalni gost biti njegov kolega violionista Filip Krumes.
 

Detaljnije...
 
Sutra počinje deveti Lovefest!
Wednesday, 05 August 2015

Sutra počinje deveti Lovefest!Još samo nekoliko sati nas deli od početka do sada najvećeg festivala ljubavi koji će od 6. do 8. avgusta biti održan u srcu Srbije i najpopularijoj turističkoj destinaciji u zemlji u Vrnjačkoj Banji.

  

Duh festivala oseća u celom gradu, a u narednih nekoliko dana Banju će posetiti više od 60.000 mladih iz celog sveta.
     

  

Detaljnije...
 
Calavera & Manya najavljuju Dance4Manya turneju!
Wednesday, 05 August 2015

Calavera & Manya najavljuju Dance4Manya turneju!Dinamični duo - Calavera & Manya vam predstavljaju nov spot i video za pesmu "Pacha Mama" i najavljuju humanitarnu Dance4Manya turneju.
 
Nakon ogromnog uspeha "I Feel (Siente Me)" - stiže u sličnom stilu "Pacha Mama" koja predstavlja najfinije iz organskog house-a koji Calavera & Manya propagiraju kroz svoju produkciju. Prema njihovim rečima: "...ona predstavlja sve one prelepe devojke koje sretnemo i sa kojima se sve završi na razmenjenim pogledima uz osmeh...Ovo je priča koju svi znamo" - Calavera & Manya
  

Detaljnije...
 
Mashup or Shutup Specijal
Wednesday, 05 August 2015

Mashup or Shutup SpecijalMashup or Shutup specijal: Žanrovski haos na Povetarcu, dva DJ-a, dva seta opreme, bez žanrovskih oraničenja!
  
Zvanični DJ Kandžije i član Golih Žena, legendarni DJ PIPS nastupiće u petak 7. avgusta na Mashup or Shutup specijalu na Povetarcu.
  

  

Detaljnije...
 
Promotivne žurke za 9. Refresh festival
Wednesday, 05 August 2015

Promotivne žurke za 9. Refresh festivalU susret popularnom festivalu elektronske muzike promotivne žurke za deveti Refresh od Nikšića do Ade Bojane!

Ovogodišnji, deveti po redu festival elektronske muzike Refresh, održaće se od 13. do 15. avgusta u superklubu Maximus u Kotoru. Program predvode najpopularniji nemački tehno producent Chris Liebing, francuska elektro diva Miss Kittin i američki house velikan Derrick Carter, te udarna imena trens žanra Vibe Tribe, Royal Flush i Indra.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 71 - 79 of 10602