Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Da li znate za Rey & Kjavik u Nemačkoj?
Thursday, 25 December 2014

Da li znate za Rey & Kjavik u Nemačkoj?Old & new school u jednom: Da li znate za Rey & Kjavik u Nemačkoj? DJ Rey & Kjavik, koji spada u sam vrh nemačke scene, koja važi za jednu od najjačih na svetu, predstaviće se po prvi put beogradskoj publici u petak (26. decembra) u klubu Three dots.
  
Najbolji opis za Alexa Schomanna, kako mu je pravo ime, bi mogao da bude moderan, a ujedno i old school disk džokej, odnosno neko ko spaja novu i staru školu. Njegova muzika je mix tvrdog, na momente mračnog hausa, sa velikim uticajem hip hop kulture.
  

Detaljnije...
 
Slavljenički vikend grupe Eyesburn
Thursday, 25 December 2014

Slavljenički vikend grupe EyesburnVeliki beogradski koncert grupe Eyesburn povodom prve dvadesetogodišnjice benda očekuje nas sutra, 26. decembra, u SKC-u, a dan nakon toga, 27. decembra, bend će rođendan proslaviti i sa novosadskom publikom - u čuvenom Quarteru!
   
,,Dragi ljudi, dođite 26.12. u SKC i 27.12. u novosadski Quarter da zajedno proslavimo 20 godina postojanja Eyesburna! U Beogradu ćemo binu deliti sa nama dragim bivšim članovima koji su jako bitni za ono što Eyesburn danas jeste.
  

Detaljnije...
 
Tradicionalni prvojanuarski nastup KKN-a
Thursday, 25 December 2014

Tradicionalni prvojanuarski nastup KKN-aTradicionalni prvojanuarski nastup KKN-a: Novogodišnje svirke imaju neku posebnu čar. Bend Kanda, kodža i Nebojša već punu deceniju održava tradicionalne novogodišnje koncerte, pa ni 2015. neće biti izuzetak.
 

Ove tradicionalne svirke se ističu po intimnijem, klupskom ambijentu, zbog čega publika i muzičari imaju mnogo prisniju komunikaciju.
 

Detaljnije...
 
Novogodianja Moda za poneti @ KC Grad
Thursday, 25 December 2014

Novogodišnja Moda za poneti @ KC GradOstavite sve brige za sobom i razdragani, puni elana i prazničnog raspoloženja, posetite Novogodišnju Modu za poneti i obradujte sebe i drage ljude autentičnim poklonom i ekskluzivnim toaletama.

   

Prazničnu atmosferu podgrevaćemo odličnim izborom muzike i pozitivnom vibracijama. Ovim putem  pozivamo vas da nam se pridružite na poslednjoj Modi za poneti u 2014. godini, koja će se održati 26, 27. i 28. decembra u KC Gradu od 17h do 22h. Vidimo se!
    

Detaljnije...
 
Berlinska nova godina u Beogradu uz Markusa Vorgula!
Wednesday, 24 December 2014

Berlinska nova godina u Beogradu uz Markusa Vorgula!Za one Beograđane koji nemaju priliku da otputuju za Novu godinu – Berlin stiže u Beograd u novogodišnjoj noći! Naime, pravi predstavnik berlinske DJ scene, jedan jedini i neponovljivi Marcus Worgull dolazi u našu prestonicu kao specijalan gost na novogodišnjem partiju u beogradskom klubu Dot!

  

Prvih 50 ulaznica za ovaj događaj od danas je u prodaji po promotivnoj ceni od 900 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima, kao online na www.eventim.rs.
 

Detaljnije...
 
Underground DJ artisti za NYE @ Drug§tore
Wednesday, 24 December 2014

Underground DJ artisti za NYE @ Drug§toreNovogodišnja proslava u klubu Drug§tore će se paralelno i istim intenzitetom odvijati u malom i velikom klubu na ukupno 1000 kvadratnih metara i to sa hedlajnerima Ancient Methods iz Berlina u velikoj sobi i Svenghalisghost-om iz Čikaga u maloj sobi, kao i proslavljenom podrškom iz Srbije i regiona sastavljenom od rezidenta Drug§tore-a, Filipa Xavija, Miloša Pavlovića – Regena, MKDSL-a, 33.10.3402 i Vitanova iz Srbije, Mimija i Labuda iz Hrvatske i Andreasa HZ iz Makedonije.
 
Klub Drug§tore se u 3 sezone rada na dva prostora (Stari Beko na donjem Kalemegdanu i trenutna lokacija kod Pančevačkog mosta) dokazao ne samo preciznim anderground bukinzima već i potencijalom da publici priredi nesvakidašnje iskustvo kakvo mali broj klubova u svetu nudi.
 

Detaljnije...
 
Marčelo: Nema univerzalnog recepta, svako ima svoju jednačinu
Wednesday, 24 December 2014

Marčelo: Nema univerzalnog recepta, svako ima svoju jednačinuBesplatnu muzičku radionicu sa temom “Reči i pisanje tekstova pesama” (Lyric and song writing), održali su juče Marčelo i DJ Rade Sklopić u malom klubu Domu omladine.

  

Mladi posetioci imali su priliku da postavljaju pitanja kako nastaju tekstovi pesama u zabavnoj i neformalnoj atmosferi, a iznad svega da se informišu o celom takmičenju “Converse Rubber Tracks” koji nastavlja sa aktivnostima na proleće sledeće godine.

    

Detaljnije...
 
Elektrana Neon Nacht: Sixth June (GER) + YUSYUS (SRB)
Tuesday, 23 December 2014

Elektrana Neon Nacht: Sixth June (GER) + YUSYUS (SRB)Produženi prednovogodišnji vikend u klubu Drug§tore će se završiti u nedelju 28. decembra nastupom dva minimal wave dua, berlinskog SIXTH JUNE i YUSYUS iz Subotice. Posle izuzetnog nastupa njujorškog dua Xeno & Oaklander u oktobru ove godine, Drug§tore ponovo posvećuje veče  minimal wave publici.

     

Sixth June je formiran 2007. godine u Beogradu od strane vizuelnog umetnika Lasla Antala i glumice Lidije Andonov. Posle više demo nastupa u Srbiji, Sixth June dobijaju ponude od etiketa iz zapadne Evrope od kojih biraju Genetic Music iz Berlina u koji se sele.
  

Detaljnije...
 
CNN u Savamali: Mikser iznova poslao pozitivnu sliku o Beogradu u svet
Tuesday, 23 December 2014

CNN u Savamali: Mikser iznova poslao pozitivnu sliku o Beogradu u svetGlobalna TV mreža CNN je snimila reportažu o Mikser House-u i Savamali koja je prikazana u udarnom terminu. Nakon emitovanja priče o Mikser festivalu 2011. godine, Mikser tri godine kasnije iznova šalje pozitivnu sliku o Beogradu i Srbiji u svet.
 
U okviru CNN-ove edicije “On the Road”, ekipa eminentne TV mreže je realizovala i reportažu na prostoru naš zemlje, a na tom putu je posetila i Mikser House.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 71 - 79 of 9980