Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Fuse prvi objavio ubitačnu postavu za No Sleep Novi Sad na Exitu!
Thursday, 23 March 2017

Fuse prvi objavio ubitačnu postavu za No Sleep Novi Sad na Exitu!Nakon što su prošle nedelje svoj dolazak na EXIT potvrdili neki od vodećih underground klubova Evrope, kultna tehno institucija Fuse iz Brisela, prva je rešila da objavi svoju ubitačnu postavu za petak, 7. jul!

   

Posle toliko vremena i brojnih zahteva ljubitelja istinskog tehno zvuka, na tvrđavu konačno stiže - Function! Njujorški mag iz kultne grupe Sandwell District odlučio je da se odazove na zajednički poziv internacionalno sve popularnije bine Exita i čuvenog evropskog kluba sa gotovo četvrt veka besprekorne tehno istorije.

  

Detaljnije...
 
Fatboy Slim stize na Jaz!
Thursday, 23 March 2017

Fatboy Slim stize na Jaz!Fatboy Slim na Jazu obeležava 15 godina od istorijskog nastupa na Brajton biču! Jedan od najvećih producenata i disk džokeja svih vremena Fatboy Slim obeležiće 15 godina od najveće žurke svih vremena ekskluzivno na plaži Jaz na Sea Dance festivalu!

  

Dobitnik Gremija, tri BRIT i čak 10 MTV nagrada, nastupiće na Jazu tačno na 15. godišnjicu istorijskog nastupa pred više od 250.000 ljudi na plaži u njegovom rodnom Brajtonu u Engleskoj.

  

Detaljnije...
 
Sin Boba Marleyja nastupa na 10. Demofestu!
Thursday, 23 March 2017

Sin Boba Marleyja nastupa na 10. Demofestu!Sin Boba Marleyja svira u Banjaluci: Ky-Mani Marley nastupa na 10. Demofestu! Ky-Mani Marley, jamajkanski reggae i hip hop muzičar, sin legendarnog Boba Marleyja, nastupiće sa svojim bendom na desetom Demofestu!
  

Ky-Mani će na glavnoj, "Basstion" bini Demofesta nastupiti u petak 21. jula, druge festivalske večeri, kada će predstaviti svoje posljednje studijsko izdanje.

    

Detaljnije...
 
Koncert benda Ministry (SAD) u Beogradu
Thursday, 23 March 2017

Koncert benda Ministry (SAD) u BeograduMinistry prvi put pred beogradskom publikom! Jedan od najuticajnijih i najznačajnijih industrial metal bendova svih vremena, Ministry iz Čikaga, održaće koncert u nedelju, 4. juna, u Barutani na Kalemegdanu.

 
Nesvakidašnji scenski nastup i visok nivo energije koji dostižu zajedno sa publikom doprinose sjajnoj atmosferi, pa isto može da se očekuje i na koncertu u Beogradu.
 

Detaljnije...
 
Debitantsko ostvarenje Juana Mekgregora u bioskopima
Thursday, 23 March 2017

Debitantsko ostvarenje Juana Mekgregora u bioskopimaDebitantsko ostvarenje Juana Mekgregora od danas u bioskopima! „Američka pastorala” nakon premijere na 45. FESTU i u bioskopima širom Srbije.
 
Film „Američka pastorala”, zasnovan na romanu dobitnika Pulicerove nagrade Filipa Rota, u adaptaciji Džona Romana, oslikava vreme velikog političkog meteža i kao posledicu rušenje američke porodice i „američkog sna”.

  

Detaljnije...
 
James Zabiela na Green Future Festivalu!
Tuesday, 21 March 2017

James Zabiela na Green Future Festivalu!Ove godine Green Future Festival slavi petu godišnjicu održavanja festivala. Jedan je od festivala koji se najdinamičnije razvija u našoj okolini.

  

Posetioci festival nazivaju i "zemljom slobode" jer je glavni cilj organizatora da uživate 5 dana i 4 noći na prelepoj lokaciji koja je snabdevena sa 3 bazena i okružena šumom, da posetioci ostave za sobom svakodnevne probleme čim pređu kapiju festivala.  

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 71 - 76 of 11801