Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Bandwidth 30. novembra u klubu DOT
Wednesday, 29 November 2017

Bandwidth 30. novembra u klubu DOTKlub DOT u četvrtak rezervisan za techno kroz još jedan zanimljiv serijal žurki pod nazivom Bandwidth. Slušamo istaknutu damu ovog zvuka Sugar Lobby,  mladi i tek afirmisani didžej dvojac Bažalac&Račić ka i Aleksandra Korićanca.

    

Sugar Lobby je didžej iz Beograda. Njen jedinstveni stil miksanja je rezultat ljubavi ali prvenstveno rezultat iskustva pošto je prisutna na klabing sceni više od deset godina što joj je omogućilo da posvedoči i doživi mnoge promene u beogradskim i evropskim andergraund tokovima.

  

Detaljnije...
 
Potpuno nova pravila igre "Džumandži"
Wednesday, 29 November 2017

Potpuno nova pravila igre "Džumandži"Stara igra, novi svet i potpuno nova pravila - Džumandži: Dobrodošli u džunglu. U bioskopima širom Srbije od 28. decembra!
 
Film „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ stiže u domaće bioskope 28. decembra, a do tada pogledajte ovaj kratki video o snimanju nastavka kultne avanture i vidite na koji način su Dvejn Džonson i ekipa filma odali počast preminulom, originalnom junaku, Robinu Vilijamsu i Džumandži svetu koji je iza sebe ostavio, kao i zašto će ovo biti najbolji porodični film ove zime.

  

Detaljnije...
 
ASAP presents Avoid @ Apolo
Wednesday, 29 November 2017

ASAP presents Avoid @ ApoloASAP presents Avoid aka Vladimir Aćić! U „Apolo” dvorani, 2. decembra, gostovaće novosadski di-džej i producent Avoid aka Vladimir Aćić.

   

Iste večeri, domaća podrška biće Miloš Vujović i Neshud, rezident di-džejevi „All Stars Alliance Pančevo” organizacije, a Miloš Vujović obeležiće 15 godina di-džej karijere. Za vizuale tokom noći biće zadužena dva vi-džeja Witness i Ж.

  

Detaljnije...
 
Jazzanova Live feat. Paul Randolph u Beogradu!
Wednesday, 29 November 2017

Jazzanova Live feat. Paul Randolph u Beogradu!Jazzanova stiže u Beograd u decembru! Berlinski DJ kolektiv nastupiće na Musicology Barcaffè Sessions sa devetočlanim bendom!
  
Jazzanova Live feat. Paul Randolph stiže u Beograd 12. i 13.decembra, kao četvrti izvođač koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, koji će trajati do maja 2018, u klubu Bitefartcafe. Karte po promotivnoj ceni možete pronaći na prodajnim mestima Eventima i DDtickets mreže.

  

Detaljnije...
 
GusGus posle 10 godina ponovo u Beogradu!
Tuesday, 28 November 2017

GusGus posle 10 godina ponovo u Beogradu!Nordijski elektro sastav GUSGUS posle deset godina ponovo u Beogradu! Dan kasnije, na istom mestu, nastupiće planetarno popularni di-džej i producent Sasha!
  
Koncert jednog od najatraktivnijih elektro sastava GusGus i nastup planetarno popularnog di-džeja i producenta Sasha-e, obeležiće drugu nedelju decembra kada je reč o muzičkim dešavanjima u Beogradu.

  

Detaljnije...
 
Philip Berg u Dragstoru!
Tuesday, 28 November 2017

Philip Berg u Dragstoru!Filip Berg je DJ i promoter iz Frankfurta koji vodi Blind Bodies seriju žurki u klubu Robert Johnson u Ofenbahu.

  

Phuong Dan, Vladimir Ivković, Jan Schulte, Tako, Alexis Le-Tan i 33.10.3402 neki su od gostiju Blind Bodies žurki. Njegova selekcija nju bita, esida i sporog trensa privlači publiku koja traži novu muziku, dobar ples i nesvakidašnje setove.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 71 - 76 of 12287