Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Video sekcija

Slobodna Zona u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
Thursday, 26 October 2017

Slobodna Zona u Beogradu, Novom Sadu i NišuSlobodna Zona u Beogradu, Novom Sadu i Nišu: filmovi koji preispituju! I ove godine Filmski festival Slobodna Zona predstaviće filmove koji pokreću, preispituju i stavljaju u prvi plan teme o kojima se danas malo govori.

  

Selekcijom dominiraju dokumentarni filmovi, a zanimljivo je da je prisutan veći broj rediteljki i ženskih autorskih projekata u sve tri kategorije (međunarodna, regionalna i 14plus selekcija) nego prethodnih godina.

  

Detaljnije...
 
Ben Faki ruši Berlinski Zid!
Wednesday, 25 October 2017

Ben Faki ruši Berlinski Zid!~LEN FAKI ruši BERLINSKI ZID 9. decembra na Beogradskom sajmu! Legendarni nemački DJ i producent Len Faki stiže nam 9. decembra na Berlinski Zid koji će se održati na Beogradskom sajmu sa početkom u 22h.

  

Ovaj berlinac važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu tehno muzike, svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka i oduvaće prestoničku publiku!

  

Detaljnije...
 
Profond presents James Cole
Wednesday, 25 October 2017

Profond presents James ColeU četvrtak 26. oktobra u klubu DOT Profond showcase session 006 predstavlja pionira i legendu mađarske elektronske scene James Cole-a uz domaću podršku potpisanika profond etikete.
   
Janos Bozoki poznatiji pod svojim umetničkim imenom James Cole jedna je od najuticajnijih i multitalentovanih figura sa mađarske  scene elektronske muzike.

   

Detaljnije...
 
MUR & The Purr present Lost Frequency
Wednesday, 25 October 2017

MUR & The Purr present Lost FrequencyU petak 27. oktobra u klubu DOT MUR i The Purr etikete predstavljalju Lost Frequency serijal žurki!

    

The Purr Music ima misiju da na jednom mestu okupi talentovane producente iz celog sveta koji će na najbolji mogući način predstavljati elektrosku muziku. Etiketa sa sedištem u Srbiji na čelu sa Jelly For The Babies i Filip Fisherom do sada se fokusirala na izdavanje kvalitetne house muzike od duboko melodične i elektronske do tech house zvuka.

  

Detaljnije...
 
Svetska jazz zvezda stiže u Srbiju
Wednesday, 25 October 2017

Svetska jazz zvezda stiže u SrbijuNajveća svetska jazz zvezda konačno stiže u Srbiju u sklopu Musicology Barcaffè Sessions serijala! Robert Glasper u Beograd dolazi u novembru, kada će sa triom i DJ Sundance održati dva koncerta!
  
Svetska jazz zvezda, pijanista i producent, Robert Glasper, će u okviru svoje turneje na kojoj prvi put nastupa sa triom i DJ Sundance, posetiti i srpsku prestonicu. Nakon koncerata Incognita i Bernhofta, Robert Glasper trio stiže u Beograd 22. i 23. novembra na Musicology Barcaffè Sessions, u klub Bitefartcafe.

   

Detaljnije...
 
!!! (Chk Chk Chk) premijerno u Beogradu!
Wednesday, 25 October 2017

!!! (Chk Chk Chk) premijerno u Beogradu!Američki disko-pank genijalci !!! (Chk Chk Chk) svoj premijerni koncert u Beogradu održaće u Dom omladine Beograda u utorak, 14. novembra, od 21h.
 
Ulaznice su u pretprodaji na svim punktovima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, kao i na blagajni DOB-a po ceni od 1900 dinara (early bird), a možete da ih kupite i u Zaokretu i kafeu Sikarica.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 57 - 62 of 12197