Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
GLASAJ ZA EXIT I SEA DANCE I OSVOJI ULAZNICE
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Klub DOT po treći put otvara svoja vrata!
Wednesday, 28 September 2016

Klub DOT po treći put otvara svoja vrata!U četvrtak 29. septembra klub DOT će po treći put otvoriti svoja vrata i priuštiti vam najbolje žurke u gradu.
  
Klub je i ove sezone programski ostao veran praćenju tokova trenutne domaće i svetske muzičke scene, pri čemu će se kao i pre truditi da svako veče bude tematski namenjeno određenom muzičkom pravcu. DOT nastavlja svoju tradiciju negovanja rezidentura i specijala od kojih je novina micro.DOT, koji će se dešavati dva puta mesečno i to uvek subotom.

  

Detaljnije...
 
Španski tehno mag konačno u Beogradu!
Wednesday, 28 September 2016

Španski tehno mag konačno u Beogradu!Paco Osuna zatvara Barutanu! Španski tehno mag konačno u Beogradu! U petak 30. septembra u Beograd stiže Paco Osuna i ujedno zatvara najurbaniiji kutak Kalemegdana.
 

Sa karijerom dužom od 20 godina Paco Osuna definitivno je jedan od najvećih imena muzičke industrije i svetske scene elektronske muzike.
  

Detaljnije...
 
“Keš i Metak“, novi film Brusa Vilisa u bioskopima
Tuesday, 27 September 2016

“Keš i Metak“, novi film Brusa Vilisa u bioskopima“Keš i Metak“, novi film Brusa Vilisa u bioskopima od 29. Septembra! Brus Vilis predvodi  četvorku koja garantuje dobar provod u bioskopu.
   
Ove nedelje u bioskope dolazi prava poslastica  za ljubitelje dobre akcije. Glumačku ekipu predvodi Brus Vilis koga dugo nije bilo u bioskopima. Vraća se na veliko platno u društvu kolega potvrđenih u ovom žanru na više načina.

   

Detaljnije...
 
Moj film je bolji od tvog #5: Strip na filmu
Tuesday, 27 September 2016

Moj film je bolji od tvog #5: Strip na filmuNakon letnje pauze, Dom omladine Beograda nastavlja sa nedavno započetim programom "Moj film je bolji od tvog", namenjen filmskim entuzijastama, pasioniranim gledaocima, poznavaocima trivije i svima onima koje zanima film.

   

Tema za septembar je STRIP NA FILMU, a snage če odmeriti: Andrijana Vešović alias Zombijana Bones - strip crtačica, Pavle Zelić - pisac i scenarista i Milan Jovanović - urednik u izdavačkoj kući Darkwood.
 

Detaljnije...
 
DJ Boža Podunavac - Prvih 30 godina!
Tuesday, 27 September 2016

DJ Boža Podunavac - Prvih 30 godina!Boža Podunavac je je u magični svet elektronske muzike ušao pre tačno 30 godina i ostao joj je veran do današnjeg dana. Oplemenjivao je ovu urbanu zajednicu i pokušavao je držati je na okupu i u vremenima kada je to izgledalo doslovno nemoguće.
 
Bio je jedan od tvoraca koncepta mitske Industrije i nosio tu baklju dalje kroz sve značajnije klubove do sada. I nakon tri decenije pregalništva, nove generacije i dalje gledaju u pravcu ovog plamena nalazeći inspiraciju.
  

Detaljnije...
 
Od srede prodaja ulaznica za 14. BDF
Tuesday, 27 September 2016

Od srede prodaja ulaznica za 14. BDFOd srede, 28. septembra počinje prodaja ulaznica za predstave koje će se u okviru 14. Beogradskog festivala igre (24 mart – 11 april, 2017), prikazati na sceni Centra Sava.
  

Svečano otvaranje festivala (24. mart), ujedno je i prvo gostovanje kanadskog Baleta BC u Beogradu sa radovima dve zrele, hrabre i zanimljive koreografkinje, koje prvi put dele prostor scene. Kanađanka Kristal Pajt i Izraelka Šaron Ejal „obećavaju očaravajuću, preciznu, i ujedno duboko promišljenu igru“ (Toronto Star).

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 57 - 62 of 11462