Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Gregory Porter i Meshell Ndegeocello zatvaraju Musicology Barcaffè Sessions
Tuesday, 28 March 2017

Gregory Porter i Meshell Ndegeocello zatvaraju Musicology Barcaffè SessionsNajveće zvezde nastupaju na zatvaranju Musicology Barcaffè Sessions: Gregory Porter i Meshell Ndegeocello stižu u Beograd u aprilu!
  
Do kraja ovogodišnjeg izdanja Musicology Barcaffè Sessions preostalo je još samo dva koncerta i sigurno dve najveće zvezde serijala: Gregory Porter 20. arila, a svega nekoliko dana kasnije i Meshell Ndegeocello, 26. aprila.

  

Detaljnije...
 
Atheist rap u petak u klubu Fest
Tuesday, 28 March 2017

Atheist rap u petak u klubu FestNovosadska grupa Atheist rap odrzace veliki koncert u klubu Fest u Zemunu, u petak 31.marta.


Grupa koja se s razlogom smatra jednim od najboljih pank rock sastava u regionu aktivna je vec 27 godina. Posle sestogodisnje pauze, prosle godine objavili su sjajan album Uberlauf, mozda i njihovo najbolje studijsko izdanje, koje i dalje promovisu.

   

Detaljnije...
 
Program 64. Martovskog festivala
Monday, 27 March 2017

Program 64. Martovskog festivalaBeogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, popularni Martovski festival, naš je najstariji filmski festival.

  

Od svog prvog izdanja bio je najvažnija, a u nekim periodima i jedina, platforma u okviru koje su domaći filmski autori mogli da prezentuju publici i inostranim kolegama svoje dokumentarne, eksperimentalne, animirane i kratke igrane filmove.

   

Detaljnije...
 
MTV Premijera: Sajsi MC & BKO “Clap Clap”
Monday, 27 March 2017

MTV Premijera: Sajsi MC & BKO “Clap Clap”Nakon “Antidepresiva”, pesma “Clap Clap” je drugi singl sa zajedničkog albuma Sajsi MC & BKO pod nazivom “Rad, rad i samo bleja”. Spot sadrži snimke sa njihovog nastupa na Beer festu, montažu videa potpisuje DJ BKO, a publici će ga premierno prikazati u ponedeljak u 20:00 na MTV kanalu.

  

“Želeli smo da napravimo klupski benger, kakav Tijana, BKO i ja volimo da čujemo u klubu i nadamo se da će se ljudima, a pogotovo didžejevima dopasti,” izjavila je Sajsi MC i najavila nešto drugačiji zvuk.

   

Detaljnije...
 
Bog improvizacionog tehna Jacques u Magacinu Depo 01. aprila!
Monday, 27 March 2017

Bog improvizacionog tehna Jacques u Magacinu Depo 01. aprila!Osnivač čuvenog kolektiva Pain Surprises, poznatom po istoimenom lejblu i "divljim" i neobičnim žurkama, jedinstveni JACQUES dolazi u Beograd 01. aprila!
 
Posle velike pravoslavne Nove godine u klubu Drugstore i dobro poznatog dvojca iz Izraela - RED AXES, Chorbika nam priređuje žurku malo drugačijeg koncepta. Pored jake domaće podrške, live nastupa Mkdsl-a i di-džej seta Marka Milosavljevića, beogradska publika će imati prilike da čuje i oseti 01. aprila u Magacinu Depo šta znači stvaranje muzike na licu mesta.
 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na Jay Lumen-a VEČERAS!
Friday, 24 March 2017

Vodimo vas na Jay Lumen-a VEČERAS!Ostalo je još samo nekoliko sati do PLAY žurke na kojoj će večeras u Magacin Depou nastupiti Jay Lumen uz domaću podršku Nemanje Vanovića, Manche&Mark Panica i Nexija.

  

Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata mlađe generacije techno artista u Evropi. Ovaj nepobitni talenat poreklom je iz Mađarske, a trag na svetskoj sceni ostavio je uspešnim izdanjima za neke od najjačih etiketa današnjice, kao što su Drumcode, Saved i 100% Pure.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 57 - 62 of 11797