Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Sting sa sinom na bini Kombank Arene!
Monday, 28 August 2017

Sting sa sinom na bini Kombank Arene!Na koncertu u Kombank Areni, 17. septembra, za koje vlada ogromno interesovanje, Sting će nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, gitaristima Dominic Millerom i Rufus Millerom i bubnjarem Joshom Freeseom dok će se kao specijalni gosti pojaviti Stingov sin, Joe Sumner i harmonikaš Percy Cardona iz sastava “The Last Bandoleros”.

   

Joe Sumner je Stingov sin iz veze sa irskom glumicom Frances Tomelty.

   

Detaljnije...
 
Incognito otvara novu sezonu Musicology Barcaffè Sessions
Monday, 28 August 2017

Incognito otvara novu sezonu Musicology Barcaffè SessionsIncognito otvara novu sezonu Musicology Barcaffè Sessions! Serijal koncerata počinje 28. Septembra nastupom zvezda britanske esid džez scene.

Predvodnici britanske esid džez scene, grupa Incognito, nastupiće 28.9. u klubu Novi Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8, kao prvi izvođač nove sezone Musicology Barcaffè Sessions. Ulaznice su u prodaji na svim Eventim i DDtickets prodajnim mestima, kao i online.

  

Detaljnije...
 
Stefano Noferini i Dennis Cruz stižu u Barutanu
Monday, 21 August 2017

Stefano Noferini i Dennis Cruz stižu u BarutanuU subotu 26. avgusta u Barutanu stiže nam predstavnik Deeperfect brenda Stefano Noferini, a uz njega pretalentovani producent tech house scene Dennis Cruz  sa trenutnim pikom u svojoj karijeri.
  
Stefano Noferini u poslu je veliki profesionalac, a privatno je kako si bi se sada popularno reklo, pravi normalac.

   

Detaljnije...
 
Belgrade Techno Festival objavio ceo lineup!
Monday, 21 August 2017

Belgrade Techno Festival objavio ceo lineup!Bliži se drugi po redu Beogradski Techno Festival koji će se održati u kultnoj Barutani 01. i 02. septembra.

  

Na veliku radost svih ljubitelja tehno zvuka u najurbanijem kutku Kalemegdana tokom dve večeri  za miks pultom smenjivaće se vodeća imena beogradske tehno scene od njenog nastanka pa do danas.

  

Detaljnije...
 
Veliko interesovanje za koncert Stinga u Kombank Areni
Monday, 21 August 2017

Veliko interesovanje za koncert Stinga u Kombank AreniVELIKO INTERESOVANJE ZA KONCERT STINGA 17. SEPTEMBRA U KOMBANK ARENI!
   
Interesovanje za koncert Stinga, 17. septembra u Kombank Areni i pored letnjih odmora, ne jenjava! Rasprodat je ceo parter a veliko interesovanje je i za tribine na nivou 200 na kojima su ostale samo više pozicije.

   

Detaljnije...
 
Škrtice imaju najprodavaniji album
Monday, 21 August 2017

Škrtice imaju najprodavaniji albumNa listi najprodavanijih albuma u mesecu julu, koju je objavio Dallas Records, prvo mesto je zauzeo debi album sastava Škrtice naslovljen prosto „Škrtice“.

    

Pored ovog izdanja, koje je jedno od najprodavanijih objavljenih za izdavačku kuću Lampshade Media, na listi su se našli još dva izdanja ove kuće - album „Beskraj“ Marka Louisa kao i nedavno objavljeni „Pamidore“ crnogorskog hip-hop sastava Who See.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 43 - 48 of 12093