Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
EXIT POKLANJA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

El Pegajoso @ DOT
Wednesday, 21 December 2016

El Pegajoso @ DOTLepimo se u petak u klubu DOT! El Pegajoso [ Lepljivi ] Pegajoso (šp. prim. prev) je španski pridev sa značenjem lepljiv, privlačan. Upravo takav zvuk možete očekivati u petak, 23.12. u klubu DOT.

  
Novi koncept žurki pod nazivom El Pegajosos vam donosi nešto što ste mogli čuti samo na ovogodišem Exit festivalu na Urban Bug bini, a predstavnici su Nemanja, Kristijan i Nemanja.
  

Detaljnije...
 
DBDZ vs 031 Republic @ DOT
Wednesday, 21 December 2016

DBDZ vs 031 Republic @ DOTDugo očekivani dvoboj je tu! Rezidenti DOT-a DBDZ kolektiv ovog puta u prijateljskom okršaju sa užičkim magovima 031 Republic!
 
Sudar dveju ekipa pre više od godinu dana rezultiralo je erupcijom neverovatne energje kroz muziku, setove, miksanje, gas, vajb, gruv, prijateljstvo i saradnju.
   

Detaljnije...
 
sam.Luda & NMNJ @ DOT
Wednesday, 21 December 2016

sam.Luda & NMNJ @ DOTU četvrtak 22. 12.  nas u klubu DOT zabavaljaju dobro poznati sam.Luda i NMNJ. Dodjite da prekratimo put do predstojećeg vikenda laganom uvertirom nešto minimalnijim zvukom naših domaćina. Upad je free! Svi ste pozvani!
 

sam.Luda aka Samir Mutapčić već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku. Spontano odlučuje da pokrene svoju DJ karijeru 2013. godine, i od tada beleži nastupe u poznatim beogradskim underground klubovima kao što su Svemirska Kafana, Geca, KPTM, DOT i mnogi drugi.

  

Detaljnije...
 
Friday swag zna uz kako...
Wednesday, 21 December 2016

Friday swag zna uz kako...Friday swag zna uz kako vrele bitove se završava godina! Za partijanje ovog petka 23. decembra u klubu KPTM biće zadužena ekipa iz Friday Swag organizacije za sve one koji žele da vikend započnu uz brutalne bitove RnB, rap, trap i funky zvuka.
 

Friday Swag predstavlja serijal žurki koji traje punih pet godina, a takođe je i jedan od najbitnijih faktora klupskog programa Beograda kada je reč o “crnoj” muzici odnosno o RnB, rap, trap, twerk i funky zvuku.
  

Detaljnije...
 
Nakon Crne Gore i Rumunije EXIT tim pokreće novi festival i u Hrvatskoj!
Friday, 16 December 2016

Nakon Crne Gore i Rumunije EXIT tim pokreće novi festival i u Hrvatskoj!Nakon višegodišnjeg rada na regionalnom povezivanju, EXIT Tim, koji stoji iza četiri nagrade za najbolje evropske festivale, iduće godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017!

  

To nije sve, u okviru velike novogodišne akcije "1 karta = 4 festivala", uz kupljenu ulaznicu za EXIT, ulaznice za ostala tri festivala stižu na poklon!
  

Detaljnije...
 
Couple Up BDay @ KPTM
Friday, 16 December 2016

Couple Up BDay @ KPTMPetak je rezervisan za dancehall groznicu i sprecijalan Couple Up rođendan! Organizacija Couple up proslaviće svoj treći rođendan u klubu KPTM u petak 16. decembra s početkom od 23 časa.
 

Pre tačno tri godine rođena je ideja o, sada već kultnim Couple up žurkama koje od početka imaju za cilj popularizaciju karipske i afričke muzike. Po uzoru na mnoge evropske metropole, tako je i Beograd dobio tačku, mesto na kojem uvek možete čuti i uživati uz aktuelne dancehall, reggae,soca i afrobeat hitove.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 43 - 48 of 11613