Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Legendarni Green Velvet stiže na Lovefest Fire
Monday, 22 January 2018

Legendarni Green Velvet stiže na Lovefest FireLovefest Fire 14. aprila u Beogradu, Legendarni Green Velvet stiže u Hangar!
  
Izgleda da je Lovefest ove godine odlučio da ne prestaje sa iznenađenjima sve do avgusta i dvanaestog izdanja čuvenog festivala iz Vrnjačke Banje. Posle najave da Loco Dice i di-džej Guti 2. februara dolaze u beogradski Hangar, već u aprilu na istom mestu Lovefest ponavlja spektakl i to sa živom legendom Čikago haus scene Green Velvetom.

  

Detaljnije...
 
Dr. Rubinstein i Tijana T u Dragstoru!
Monday, 22 January 2018

Dr. Rubinstein i Tijana T u Dragstoru!U petak 26. januara najuspešnije ime srpske elektronske scene, Tijana T, srešće se sa prijateljicom, Marinom Rubinštajn, pod betonskim svodom kluba Dragstor.

   
Nakon što je Dr. Rubinštajn u Berlin pristigla iz Izraela 2012. godine, trebalo joj je svega 4 godine do potpunog proboja na svetsku scenu, intervjua i miksa za Resident Advisor. Godinu dana kasnije je imala i prvi nastup pred kamerama Boiler Room-a.

  

Detaljnije...
 
Sean Johnston predstavlja "A Love From Outer Space"
Monday, 22 January 2018

Sean Johnston predstavlja "A Love From Outer Space"Legendarnom Seanu Johnstonu, koji s kultnim Andrewom Weatherallom vodi “A Love From Outer Space” program, na Žitnjaku se priključuje Dean Sunshine Smith, te Nick & Pepi.

  
Nakon sjajnog prošlogodišnjeg nastupa Andrewa Weatheralla, The Garden Brewery dovodi njegovog partnera u organizaciji večeri “A Love From Outer Space”, a sjajni Sean Johnston će nastupiti u petak 2. februara 2018.
  

Detaljnije...
 
Titula se vraća u Srbiju - EXIT je zvanično najbolji evropski festival!
Thursday, 18 January 2018

Titula se vraća u Srbiju - EXIT je zvanično najbolji evropski festival!EXIT je zvanično najbolji festival Evrope, objavljeno je sinoć na dodeli Evropskih festivalskih nagrada u Holandiji!

  

EXIT je pobedio u glavnoj kategoriji u konkurenciji sa vrtoglavih 350 festivala iz više od 35 zemalja, uz preko milion glasova publike i mišljenje stručnog žirija sastavljenog od najeminentnijih ljudi svetske muzičke industrije.

   

Detaljnije...
 
François X predstavlja debi album u Beogradu
Tuesday, 16 January 2018

François X predstavlja debi album u BeograduU petak slavimo izdanje debi albuma rezident didžeja kluba Dragstor, parižanina François-a X-a! Dva događaja ovim povodom, promocija albuma u Yugovinyl-u i parti u Dragstoru.
  
François X predstavlja debi album u Beogradu! „Irregular Passion“ dolazi u Yugovinyl i Drugstore, 19. januar.

   

Detaljnije...
 
Stižu osmostruki dobitnik Gremija, najveći hitovi i žestoki bendovi!
Tuesday, 16 January 2018

Stižu osmostruki dobitnik Gremija, najveći hitovi i žestoki bendovi!EXIT puni tvrđavu: Stižu osmostruki dobitnik Gremija, najveći hitovi i žestoki bendovi! Nakon što je objavio novu eru mts Dance Arene sa možda i najvećom tehno postavom do sada, EXIT nastavlja visok tempo objava već od samog starta godine!

   

Novi talas predvodi jamajčanski rege kralj i osmostruki dobitnik Gremi nagrade Ziggy Marley, naslednik večne ikone i svog oca Boba Marlija uz čije pesme je nastao ovogodišnji festivalski moto EXIT Freedom!

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 43 - 48 of 12332