Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Oni će "oduvati" prašinu sa ploča i vratiti vas u prošlost!
Wednesday, 15 July 2015

Oni će "oduvati" prašinu sa ploča i vratiti vas u prošlost!Ovog petka 17. jula spremite se za povratak u zlatno doba tehna i njemu srodnih žanrova, jer u Barutanu stiže retro-techno ekipa i donosi treće izdanje serijala “Prašnajvih ploča party”!
  
Nakon velikog broja uspešno organizovanih retro-techno žurki, ali i jednogodisnje pauze u organizaciji serijala, prepoznata je želja klabera za vinilima, gramofonima, starim dobrim tehnom i energijom.
 

Detaljnije...
 
Ovo niste znali o svetskim zvezdama koje dolaze na Lovefest 2015
Wednesday, 15 July 2015

Ovo niste znali o svetskim zvezdama koje dolaze na Lovefest 2015Lovefest je stekao epitet jednog od deset najboljih festivala u Evropi, čemu je doprinela i dugačka lista svetskih zvezda, koje svake godine dolaze na ostrvo ljubavi.

  

Ovogodišnji izvođači među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, Juan Atkins, James Zabiela, Wankelmut i mnogi drugi, poznati su po brojnim hitovima i senzacionalnim nastupima, ali postoje i zanimljive stvari koje o njima niste znali.
 

Detaljnije...
 
10 stvari koje morate znati o Jelen Demofestu
Wednesday, 15 July 2015

10 stvari koje morate znati o Jelen DemofestuSutra počinje Jelen Demofest: 10 stvari koje trebate znati pre dolaska na festival.
  
Manje od 24 sata ostala su do početka osmog izdanja Jelen Demofesta, najvećeg regionalnog festivala demo bendova, koji biti održan od 16. do 18. jula na tvrđavi Kastel i Domu omladine u Banjaluci, a organizatori navode da je sve spremno za vrhunski muzički ugođaj.
 

Detaljnije...
 
SUNcéBeat 2015 u Tisnom (HR)
Wednesday, 15 July 2015

SUNcéBeat 2015 u Tisnom (HR)SUNCE Beat je još jedan u nizu letnjih fetivala na hrvatskom primorju, koji se dešava već šesti put za redom u mestu Tisno, u Dalmaciji i to poslednje nedelje jula - od 22. do 29. jula 2015.
 
Ovo je festival koji neguje poseban muzički pravac, koji je negde najbliži Southern Soul konceptu, dakle: jazz, funk, soul, house..
  

Detaljnije...
 
Sea Dance festival: Večeras The Prodigy na Jazu!
Wednesday, 15 July 2015

Sea Dance festival: Večeras The Prodigy na Jazu!Večeras The Prodigy na Sea Dance festivalu – sve je spremno za spektal na Jazu!
  
Večeras počinje velika proslava slavljeničkog izdanja zvanično Najboljeg evropskog festivala u kategoriji do 40.000 posetilaca dnevno, drugog po redu Sea Dance festivala, koji će otvoriti najznajčajniji elektronski sastav današnjice – The Prodigy.
 

Detaljnije...
 
Exit ujedinjuje Balkan kroz kreativne industrije!
Wednesday, 15 July 2015

Exit ujedinjuje Balkan kroz kreativne industrije!Exit ujedinjuje Balkan kroz kreativne industrije! Novi Sad, Budva, Temišvar, Banja Luka i Beograd potpisali protokol o saradnji.
 

Na inicijativu Exit fondacije potpisan je protokol o saradnji u domenu kreativnih industrija i turizma između Exit festivala, grada domaćina Novog Sada, gradova pobratima Budve i Temišvara, Banja Luke i Grada Beograda.
 

Detaljnije...
 
Gentleman dovodi gosta sa Jamajke na banjalučki Jelen Demofest
Wednesday, 15 July 2015

Gentleman dovodi gosta sa Jamajke na banjalučki Jelen DemofestZa tri dana počinje osmi Jelen Demofest! Gentleman dovodi gosta sa Jamajke na banjalučki Jelen Demofest.
  
Još tri dana nas dele do početka novog izdanja Jelen Demofesta, najvećeg festivala u regiji posvećenog demo izvođačima, koji će osmu godinu zaredom biti održan na tvrđavi Kastel u Banjaluci, ovoga puta od 16. do 18. jula.
 

Detaljnije...
 
Izvođači iz Srbije na glavnoj bini holandskog festivala Eurosonic!
Wednesday, 15 July 2015

Izvođači iz Srbije na glavnoj bini holandskog festivala Eurosonic!Trinaest izvođača iz regiona Centralne i Istočne Evrope, od čega i izvođači iz Srbije, nastupiće na glavnoj bini festivala za promociju muzičkih talenata Eurosonic Noordeslag u januaru 2016. godine!
  

Ovaj istorijski uspeh za muzičku industriju iz regiona rezultat je petogodišnjeg Centralno-Istočno evropskog programa za razmenu talenata, koji je svoju završnu konferenciju održao na festivalu Exit u subotu, 11. jula.

   

Detaljnije...
 
Burn In Noise @ Barutana 18.07.
Wednesday, 15 July 2015

Burn In Noise @ Barutana 18.07.Svim poznavaocima trenutne svetske trance scene, naziv Burn In Noise definitivno odzvanja  kao znak neprikosnovene produkcije i zagarantvane, vrhunske zabave.

  

Pored ovog više nego aktuelnog bukinga, isto veče ćemo moći da čujemo domaći line up za koji bi mnogi rekli da nije moguć da se sastavi zajedno na jednoj žurci. Barutana, kao lokacija i dekoracija kojom će biti ukrašena mogu samo da dovedu ovaj događaj do maksimuma kako se I očekuje.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 43 - 51 of 10503