Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
GLASAJ ZA EXIT I SEA DANCE I OSVOJI ULAZNICE
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Poslastica za sve ljubitelje sveta čarobnjaka!
Friday, 30 September 2016

Poslastica za sve ljubitelje sveta čarobnjaka!Slavna autorka Hari Poter serijala, Dž.K.Rouling , pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka!
     
Fantastična   stvorenja čine šarolik i važan deo čarobnjačkog sveta u seriji romana o Hariju Poteru. Kroz prvih šest knjiga, Hari i njegovi prijatelji u svojim su avanturama, ali i tokom predmeta Čini za magična stvorenja susreli mnoga od tih bića.
 

Detaljnije...
 
Dancehall groznica u KPTM-u ovog petka
Friday, 30 September 2016

Dancehall groznica u KPTM-u ovog petkaKlub KPTM nastavlja sa provereno dobrim konceptom COUPLE UP žurki, a ovog petka imamo poseban razlog jer će tradicionalno pakleno dobar party upotpuniti i DJANS, Sanja Zaa, Midnite Kush i Bushmad Squad.

  
Dancehall groznica počeće da trese KPTM ovog petka od 23 časa. Sjajna energija koja zagreva atmosferu do ključanja, opasni bitovi koji osvajaju densflor i vajb koji jednostavno mora da se oseti. Ovog puta na muzičkom meniju za ovu Couple Up žurku imamo:
  

Detaljnije...
 
Festival "Na sopstveni pogon 2016"
Friday, 30 September 2016

Festival "Na sopstveni pogon 2016"Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije vas poziva na festival Na Sopstveni Pogon koji će se održati u tri grada tokom meseca oktobra 2016. godine sa ciljem da se unapredi vidljivost nezavisne kulture i istakne njena važna uloga u lokalnoj zajednici kroz podršku umetničkim i kulturnim projektima.
 

Raznovrstan program koji obuhvata više od 20 događaja realizovanih od strane 16 organizacija počeće 1. oktobra predstavom Inner Lights u Magacinu, Kraljevića Marka 4, u Beogradu.
  

Detaljnije...
 
Španski Road Movie: Filmovi sa akcentom
Friday, 30 September 2016

Španski Road Movie: Filmovi sa akcentomU periodu od 3-5. oktobra 2016., u organizaciji Doma omladine Beograda i Instituta Cervantes, biće održan ciklus španskog filma, ali na temu putovanja, tzv ''road movie''. Ukupno šest filmova iz različitih epoha španske kinematografije biće prikazano tokom tri dana trajanja ovog cklusa.
  

Ovaj ciklus ima za cilj da okupi selekciju dugometražnih filmova, izabranih upravo zbog svojih vremenskih, tematskih i geografskih različitosti, a koji ističu ideju španske multikulturalnosti i vizija drugih, van klišea.

   

Detaljnije...
 
Regionalna rok scena u KC Gradu - 5. Paralel
Friday, 30 September 2016

Regionalna rok scena u KC Gradu - 5. ParalelNakon septembra u znaku muzičkog filma i Paralelnih Vizija, Paralel festival za oktobar priprema dva koncerta.
  
Saša Novak Radulović - Sale&Friends, nekadašnji član sastava Psihomodo Pop i Zoran Čalić Band, suosnivač kultnog benda Majke, nastupiće u Kulturnom Centru Grad: Sale&Friends, u subotu, 8.10, od 20.30h; Zoran Čalić Band, u petak, 14.10, od 21h.
 

Detaljnije...
 
Vuković na kub @ DOT
Friday, 30 September 2016

Vuković na kub @ DOTAko ste ispratili nastup te 2014. godine sigurno se sećate kakvu su nam žurku priredili Luka, Luka I Marko.

  
Posle dve godine ponovo vrte zajedno, iako muzički potpuno različiti a povezani svojim prezimenima i zanatom koji drže u rukama, njihovi setovi se odlično uklapaju čineći harmonični sklad Vukovića.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 43 - 48 of 11459