Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Podunavac, Janus i Portman u DOT-u
Wednesday, 01 February 2017

Podunavac, Janus i Portman u DOT-uU petak 03. februara DJ pult kluba DOT rezervisan je za mušku ekipu! Tri zvučna i poznata imena domaćoj publici će svojim setovima dobro zagrejati atmosferu!

  

Boža Podunavac, Predrag Janus i Peter Portman pripremili su nezaboravan provod uz energične, silovite ali i melodične setove za sve neumorne klabere i ljubitelje pravog tehna. 

  

Detaljnije...
 
Beogradski Sindikat i Kanda Kodža i Nebojša na Supernaturalu 2017
Wednesday, 01 February 2017

Beogradski Sindikat i Kanda Kodža i Nebojša na Supernaturalu 2017Beogradski Sindikat, Kanda, Kodža i Nebojša na Supernatural festivalu 22. i 23. aprila, na Adi Huji!
 
Karte  po  ceni  od  600  RSD  za  jedan  dan,  odnosno  1000  RSD  za  oba  dana  nalaze  se  u pretprodaji  na  svim  prodajnim  mestima  Eventima.  10%  prihoda  od  prodaje  karata Supernatural ulaže u pošumljavanje Ade Huje Beogradski  Sindikat  i  KKN  bide  jedni  od  glavnih  zvezda  Supernatural  festivala  koji  se  ove godine održava 22. i 23. aprila na špicu poluostrva Ada Huja.  
 

Detaljnije...
 
Prvi trejler za film "Osmi putnik: Kovenant"
Wednesday, 01 February 2017

Prvi trejler za film "Osmi putnik: Kovenant"Stigao je prvi trejler novog dela kultne sage o Osmom putniku – „Osmi putnik: Kovenant“ Novi film iza kojeg stoji reditelj Ridli Skot predstavlja nastavak filma „Prometej“ iz 2012. godine i u domaće bioskope dolazi 18. maja.
 
Posada kolonijalnog broda Kovenant zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva nešto što deluje kao izgubljeni raj, a zapravo je mračni i opasni svet. Kada se suoče sa pretnjom o kakvoj niko nije mogao ni da sanja, pokušaće da pobegnu. 

   

Detaljnije...
 
Happy People 23rd Bday Party
Monday, 30 January 2017

Happy People 23rd Bday PartyAtensjon, atensjon! Prošao je januarski pakao novih godina i dvaput potrošenog šteka za crne dane – jer kad su dani crni ako ne u januaru – i došlo je *ono doba godine*. Happy People slave rođendan.

   
Kao i svaki put do sada, pravimo feštu za uzak krug porodice, prijatelja i prijatelja njihovih prijatelja. Jer, prijateljevi prijatelji su i naši prijatelji.
   

Detaljnije...
 
Dj-evi Alex. Do i Antigone u beogradskoj "techno katedrali"
Monday, 30 January 2017

Dj-evi Alex. Do i Antigone u beogradskoj "techno katedrali"Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da ćete tokom prva dva februarska vikenda u Drugstoru ćete imati priliku da čujete dvojicu trenutno najzanimljivijih mladih Dj-eva koji su obeležili proteklu klupsku sezonu i evropsku elektronsku scenu: Alex.Do-a i Antigone.
 

Alex.Do je mladi nemački Dj i producent koji je za kratko vreme postigao uspeh kombinujući raznovrsne tipove tehna, dub-a i house-a.
 

Detaljnije...
 
Miss Sunshine donosi prašinu Tomorrowlanda u Beograd!
Monday, 30 January 2017

Miss Sunshine donosi prašinu Tomorrowlanda u Beograd!Jedna od najpoznatijih DJ dama iz Hrvatske, Insolate aka Miss Sunshine, prirediće pravu malu tehno poslasticu za beogradske klabere.
 
Prepoznatljiva je po beskompromisnom tehno zvuku i već 20 godina spada u sam krem regionalne scene. Iako devojka, uspela je da se ravnopravno nosi sa ovom, kako je neki nazivaju, ipak muškom profesijom, a i da postane jedno od ne toliko brojnih imena sa Balkana koja su prepoznatljiva na svetskom nivou.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 43 - 48 of 11675