Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Video sekcija

Predstavljamo Late Night Social Club
Thursday, 02 November 2017

Predstavljamo Late Night Social ClubLate Night Social Club / Novembar 2017. Novi party serijal Marka Nastića u saradnji sa klubom Gadost nam je u oktobru otvorio svoja vrata i približio koncept koji se nastavlja i u novembru.

  

Gostovanja Easy Tiger i brosh showcaseova kao i nekih sjajnih imena domaće elektronske scene poput dvojca Akioki i novosadskog Milana Živanova su samo najava za ono što nam Late Night Social Club sprema u novembru mesecu.

  

Detaljnije...
 
Kristijan Molnar All Night Long u DOT-u
Thursday, 02 November 2017

Kristijan Molnar All Night Long u DOT-uJedno od najaktuelnijih imena domaće scene Kristijan Molnar imaće durgi po redu all night long nastup 02. novembra u klubu DOT.

  

Publika će još jednom tokom cele večeri moći da uživa u njegovom jedinstvenom muzičkom odabiru.
 

   

Detaljnije...
 
Film "Tragovi u snegu" u bioskopima
Thursday, 02 November 2017

Film "Tragovi u snegu" u bioskopimaVrhunska misterija, vrhunska intriga…vrhunsko ubistvo! TRAGOVI U SNEGU su od danas (02.11) u svim bioskopima!
 
Scenarista filmova Sicario i Hell or High Water ovoga puta se našao u ulozi reditelja filma TRAGOVI U SNEGU , koji nam daje uvid u problematična američka društvena pitanja.
 

Detaljnije...
 
Vodimo te na Luigi Madonna event!
Wednesday, 01 November 2017

Vodimo te na Luigi Madonna event!Posle serijala vanredno dobrih žurki, PLAY nastavlja u najjačem mogućem tempu – sledeća žurka najavljena je za 3. novembar, a ime koje će ovog puta zapaliti masu je legendarni Luigi Madonna, jedan od omiljenih techno dj-eva domaćih klabera.

    

Svi oni koji su imali prilike da Madonnu čuju u kultnom klubu The Tube sigurno su oduševljeni činjenicom da se ovaj techno mag vraća u našu prestonicu u jedan od omiljenih party prostora – Hangar Luke Beograd.

   

Detaljnije...
 
Gramatik i Gramophonedzie Live Experience!
Wednesday, 01 November 2017

Gramatik i Gramophonedzie Live Experience!Jedan od najcenjenijih producenata današnjice, Gramatik, prvi put će nastupiti pred beogradskom publikom u četvrtak, 23. novembra u Belexpocentru.

  

Ovom nesvakidašnjem koncertnom nastupu pridružiće se i domaći funky/jazz sastav Gramophonedzie Live Experience.

  

 

Detaljnije...
 
Pill & Dansmore i Manton u DOT-u
Wednesday, 01 November 2017

Pill & Dansmore i Manton u DOT-uU četvrtak 02. novembra u klubu DOT di džej i produkcijiski duo Phill & Dansmore zavrteće  svoj novi zvuk zajedno sa još jednim predstavnikom mlađe generacije domaće elektronske scene Mantonom.
 
Ovaj duo se kvalitetnim di-džejingom i izvanrednom produkcijom vrlo brzo izdvojio na elektronskoj muzičkoj sceni u Srbiji.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 43 - 48 of 12197