Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Novo izdanje na etiketi Dejana Milićevića
Wednesday, 04 October 2017

Novo izdanje na etiketi Dejana MilićevićaPredstavljamo vam najnovije izdanje beogradske etikete “Tit Zero Recordings” gde imate priliku da čujete nove tool trekove Dejana Milićevića i dva interesantna komada bosanskog virtuoza Danijela Kevića.
 
Posle veoma velikog uspeha “Summation” albuma na berlinskoj etiketi Plastic City, Dejan nam dolazi sa dva tool club treka izvedena live u kombinaciji Roland tr8, Maschine i mapiranja software-a u raw ruhu house-techno žanra, club bangeri koji će naterati i najveće dj kritičare iz publike na ples.

   

Detaljnije...
 
Četvrta sezona kluba DOT!
Tuesday, 03 October 2017

Četvrta sezona kluba DOT!Klub DOT po četvrti put otvara svoja  vrata predivnoj vernoj publici. Ove sezone klub će raditi četiri noći sreda, četvrtak, petak i subota.

  

Žanrovski, program kluba ostaje u domenu prošlogodišnjeg koncepta gde će publika po sopstvenom senzibilitetu izabrati svoje omiljeno veče.

   

Detaljnije...
 
Lovefest Fire: Chris Liebing i DJ Deep u Beogradu
Tuesday, 03 October 2017

Lovefest Fire: Chris Liebing i DJ Deep u BeograduDa li ste spremni za Lovefest Fire? Chris Liebing i DJ Deep 7. oktobra u beogradskom Hangaru!
   

Posle nezaboravnog nastupa na poslednjem izdanju festivala ljubavi, legenda svetske tehno scene Chris Liebing ponovo se vraća u Srbiju i to na Lovefest Fire. U beogradski Hangar stiže i DJ Deep, a domaća podrška ovog puta biće Nevena Jeremić i Nikola Vemić.

  

Detaljnije...
 
Jay Lumen nastavlja tradiciju GREEN LOVE žurki
Tuesday, 03 October 2017

Jay Lumen nastavlja tradiciju GREEN LOVE žurkiNakon što je u junu 2011. i u oktobru 2015. godine učinio Green Love festival događajem za pamćenje, jedan od najcenjenijih tehno dj-eva i producenata današnjice, fantastični Jay Lumen vraća se u Novi Sad na Green Love u subotu, 7. oktobra.

  

Jedinstveno veče na SPENSU prirediće nam Jay Lumen, jedan od DJ-eva nove generacije koji je najbrže stekao veliku popularnost.

   

Detaljnije...
 
Easy Tiger presents Alexi Delano
Tuesday, 03 October 2017

Easy Tiger presents Alexi DelanoPetka, 13-og oktobra, Easy Tiger na Disko Splavu Sloboda za gosta ima Alexi Delano-a. (m-nus, Visionquest)!
   
Alexi Delano je rođeni Čileanac, odrastao u Švedskoj i Njujorku. Inspirisan tadašnjim lokalnim velikanima elektronske scene Adamom Beyerom i Carijem Lekebuschom, svoj talent pretvara u izdanja za čuveni SVEK Imprint, Drumcode, Plus 8, Minus i mnogim drugim.
  

Detaljnije...
 
Otvaranje VI sezone kluba Drugstore
Thursday, 28 September 2017

Otvaranje VI sezone kluba DrugstoreOrganizatori kluba Dragstor najavljuju svežu, beskopromisnu i raznoliku sezonu, a u petak, 29. septembra, na žurci otvaranja nastupa Silent Servant (Los Anđeles), jedno od najvećih imena tehno muzike.
   
Jedan od osnivača kolektiva Sandwell District i izdavačke kuće Jealous God, Silent Servant već godinama miri najbrutalniji tehno, indastrijal i minimal vejv.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 29 - 34 of 12131