Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Novi singl Luke Black-a nakon nastupa u klubu Berghain
Wednesday, 12 April 2017

Novi singl Luke Black-a nakon nastupa u klubu BerghainLuke Black najavljuje novi singl nakon nastupa u legendarnom berlinskom klubu Berghain! Srpski pop muzičar Luke Black, nastupio je u legendarnom berlinskom klubu Berghain u sklopu revije srpske modne dizajnerke Ivane Pilje.  
   
“Moje revije ne vidim nikada kao standardne, uvek volim da napravim nešto više, da dam momenat neočekivanog. Spoj različitih tipova umetnosti mi je veoma bitan, i zato sam se za reviju u Berlinu odlučila na saradnju sa Luke Blackom.” – rekla je Ivana Pilja.
 

Detaljnije...
 
Ko nastupa na Mikser festivalu 2017?
Tuesday, 11 April 2017

Ko nastupa na Mikser festivalu 2017?Otkrivena prva muzička imena koja će nastupiti na Mikser festivalu 2017!
  
Deveto izdanje najvećeg regionalnog festivala kreativnosti održaće se od 25. do 28. maja na mestu na kome je sve i počelo – u silosima Žitomlina na donjem Dorćolu, pod autobiografskim sloganom “MIGRACIJA”, a publici su nakon dugog čekanja poznata prva muzička imena: Jura Stublić i Film, Disciplin A Kitschme, Edo Maajka, britanski Avalnche Party, E-play, Zemlja Gruva, Bojana Vunturišević i mnogi drugi.

  

Detaljnije...
 
Program i preporuka Resonate festivala 2017
Tuesday, 11 April 2017

Program i preporuka Resonate festivala 2017FLORENCE TO - predavanje i izložba koje ne treba propustiti na RESONATE festivalu! Sreda, 19.april 2017.
   
Resonate festival preporučuje predavanje i izložbu umetnice FLORENS TO (Florence To), koja svoje vizuelne instalacije stvara u interakciji sa elektronskom muzikom i arhitekturom! 

  

Detaljnije...
 
Electroshock • DOT
Tuesday, 11 April 2017

Electroshock • DOTU četvrtak 13. aprila u klubu DOT prva Elektroshock žurka u Beogradu!
   
U želji da stvore snažniju i energičniju underground scenu u Kragujevcu došli su na ideju “Electroshock" sa vizijom da se proširi na region i van granica naše zemlje. Potreba za novim imenima, zvkom i muzikom pokrenula ih je ka jedinstvenom cilju a to je “rejv na poseban način”.
 

Detaljnije...
 
PLAY by OXIA: 3 + 1
Tuesday, 11 April 2017

PLAY by OXIA: 3 + 1~PLAY by OXIA – Velika akcija u toku, za kupljene 3 karte četvrta gratis!
  
Miljenik domaće publike Oxia staje za DJ pult PLAY žurki 22. aprila u Magacin Depou, a svi oni koji još uvek nisu nabavili karte imaju priliku da to urade po specijalnim pogodnostima – od danas je u toku velika akcija po kojoj za svake kupljene 3 karte četvrtu dobijate gratis.

  

Detaljnije...
 
Kilersi najavili nove hitove pred EXIT
Tuesday, 11 April 2017

Kilersi najavili nove hitove pred EXITKilersi najavili nove hitove pred spektakl godine na Petrovaradinskoj tvrđavi!
 
Slavni američki rok bend The Killers u junu kreće na ekskluzivnu mini-turneju na kojoj će nastupiti u svega devet gradova, uključujući i Novi Sad, gde će 5. jula u okviru Get EXITed spektakla, nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi, neposredno pred ovogodišnji EXIT festival.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 29 - 34 of 11801