Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Sharam na Kalemegdan Summer Festivalu
Thursday, 12 March 2015

Sharam na Kalemegdan Summer FestivaluSharam, legenda iz Deep Disha stize na Kalemegdan Summer Festival! Legendarni Sharam iz planetarno popularnog DJ dua Deep Dish, najavljuje potpuni spektakl na najvećem događaju ovog leta u Beogradu, velikom Kalemegdan Summer Festivalu.
 
Sharam će se publici Kalemegdan Summer Festivala, predstaviti 06. juna na terenima K.K. Partizana. Događaj na kojem će nastupati čuveni osvajač Grammy-a, nosi naziv Happy Life, i prvi je od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala. Svetsku slavu Sharam je stekao radeći sa svojim kolegom Ali Dubfire-om, pod imenom Deep Dish.
 

Detaljnije...
 
Irski filmovi u Fontani
Thursday, 12 March 2015

Irski filmovi u FontaniU biskopu Fontana, koji je ovih dana proslavio tri godine godine rada od ponovnog otvaranja, nakon izuzeno posećenih projekcija sa nedavno završenog FEST-a (26 od ukupno 34 projekcije je bilo rasprodato!), biće održan filmski program Beogradskog irskog festivala.
  
Imaćete priliku da pogledate najznačajnija ostvarenja iz recentne irske produkcije.

  

   

Detaljnije...
 
Orthodox Celts nakon dve godine u Novom Sadu!
Thursday, 12 March 2015

Orthodox Celts nakon dve godine u Novom Sadu!U subotu, 21. marta u okviru turneje Saint Patrick's Day 2015, Orthodox Celts nastupiće u novosadskom klubu The Quarter! Virtuozno spajajući trаdicionаlnu irsku muziku sа elementimа popа i rokа standardno prave sjajnu koncertnu аtmosferu, a nastup u Novom Sadu nakon dve godine odlična je preporuka za poštovaoce benda da ne propustite ovaj događaj!
  

U martu 2014. Ortodoksi su singlom Save me najavili izlazak šestog studijskog albuma, a koncert u Novom Sadu biće idealna prilika za premijerno predstavljanje nedavno objavljenog, drugog singla, One / Milk & Honey.
  

Detaljnije...
 
Carl Cox ponovo glavni mentor globalnog DJ takmienja "burn Residency"!
Tuesday, 10 March 2015

Carl Cox ponovo glavni mentor globalnog DJ takmičenja "burn Residency"!Velikan elektronske muzike Carl Cox, drugu godinu zaredom biće glavni mentor učesnicima najvećeg svetskog DJ takmičenja „burn Residency“.

  

Živa legenda techno i house muzike ponovo će takmičarima pružiti uvid u majstorstvo za DJ pultom, pružajući im neprocenjive savete iz svoje trodecenijske karijere, tokom koje već 14. leta provodi na španskom ostrvu Ibica, gde će i ove godine biti održano „burn Residency“ finale.
 

Detaljnije...
 
No Historical Backspin @ Berghain-u
Tuesday, 10 March 2015

No Historical Backspin @ Berghain-uBez rasizma, protiv ksenofobije i zlonamerne agitacije! Ultra konzervativni, desničarski pokreti i političke partije kao što su Pegida, Hogesa, Mvgida i AfD/NPD mogu izazvati koroziju ovih dana - ali to ne znači da je rasizam i svakodnevna ogorčenost protiv migranata relikt prošlosti.

   

Delovi nemaškog i evropskog društva su na konstantnom zamahu na desno - projekat No Historical Backspin (iniciran od strane Monike Kruse) postavlja jak primer tolerancije i zajedništva još od 2000.
  

Detaljnije...
 
Irish Stew na Božidarcu u susret Danu Sv. Patrika!
Tuesday, 10 March 2015

Irish Stew na Božidarcu u susret Danu Sv. Patrika!Obeležavanje velikog irskog praznika, Dana Sv. Patrika, je prestonička tradicija već duže od 20 godina! Zahvaljujući bendovima koji na izuzetno kvalitetan način, uz jak autorski pečat, svoje stvaralaštvo baziraju na irskoj kulturi i tradiciji, domaća publika je zavolela i prisvojila ovaj praznik!
 

I u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, sada se već tradicionalno obeležava Dan Sv. Patrika, uz neprikosnoveni IRISH STEW kojima će se ovoga puta, u petak, 13. marta, na sceni Božidarca pridružiti i Scordisci i Slavic Bard, mladi bendovi koji uglavnom sviraju obrade irskih tradicionalnih pesama i dobro poznatih bendova kao što su Pogues, Fogging Molly, Dropkick Murphy's.
 

Detaljnije...
 
Kada ste poslednji put videli red ispred bioskopa u Beogradu?
Monday, 09 March 2015

Kada ste poslednji put videli red ispred bioskopa u Beogradu?Kada ste poslednji put videli red ispred bioskopa u Beogradu? Da li biste poverovali da vam je neko rekao da je, usred “bioskopskog mraka” koji u poslednje vreme vlada u Beogradu, video red ispred nekog bioskopa?
 
Pa, verovatno ne biste poverovali, ali upravo to se desilo. Kolona ljudi stajala je u redu ispred KC „Peron” kako bi u okviru besplatnog kafe-bioskopa “Cinemala” pogledala film “Ida”.
  

Detaljnije...
 
Proključaće Jadran: The Prodigy na Jazu!
Sunday, 08 March 2015

Proključaće Jadran: The Prodigy na Jazu!Najveći svetski elektronski bend kreće na morsku avanturu! Proključaće Jadran! The Prodigy na Jazu u okviru EXIT Avanture!

   

Najznačajniji svetski elektronski sastav The Prodigy, u sredu 15. jula nastupiće na Jazu u okviru morskog poglavlja Exit Avanture i tako uveličati ovogodišnju proslavu 15. rođendana Exita, kao i nedavnog osvajanja istorijske titule Najboljeg evropskog festivala za Sea Dance!

  

Detaljnije...
 
Timo Maas u Beogradu 13. marta
Sunday, 08 March 2015

Timo Maas u Beogradu 13. martaNakon četiri godine, legenda nemačke tehno scene Timo Maas ponovo stiže u Beograd u petak, 13. marta kada će nastupiti u beogradskom klubu Dot.
  
Već 15 godina prošlo je od čuvenog Maasovog remiksa za numeru Azzido Da Bass – Dooms Night, trake koja ga je lansirala u vrh nemačke elektronske scene, ali karijera ovog tehno velikana datira 30 godina unazad.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 29 - 37 of 10092
KC GRAD