Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Easy Tiger presents PREMIESKU (Live)
Sunday, 16 July 2017

Easy Tiger presents PREMIESKU (Live)Outdoor žurke koje počinju tokom dana i završavaju se u ranim jutarnjim časovima trenutno predstavljaju hype svetske klupske scene.

  

Za drugo izdanje mesečne rezidenture na Disko Splavu Sloboda, Easy Tiger priprema najekskluzivniji line up do sada. Sa početkom u 18h i spektakularnim zalaskom sunca na reci, party će trajati do ranih jutarnjih časova.
  

Detaljnije...
 
Boryana u klubu KPTM
Sunday, 16 July 2017

Boryana u klubu KPTMBoryana je super razlog da vam se utorak pretvori u najbolju tehno žurku!

  
Klub KPTM i beogradska organizacija Music Reactions ujedinjuju snage zbog do sada neviđene muzičke poslastice. U sklopu KPTM-ovog serijala žurki na otvorenom, koje se održavaju utorkom, 18. jula od 17 časova, ponovo ćemo ugostiti fantastičnu tehno damu iz Bugarske Boryanu!
  

Detaljnije...
 
Sonus festival među 10 najboljih u svetu
Saturday, 15 July 2017

Sonus festival među 10 najboljih u svetuSonus festival se opet našao među samom kremom svetskih festivala te je treću godinu zaredom  uvršten među najboljih 10 festivala u svetu u avgustu prema izboru svetskog muzičkog medija Resident Advisora.

    

Ovo je veliki uspeh festivala koji ove godine slavi petu godišnjicu postojanja i već uživa svetski ugled kako među posetiocima tako i među artistima.

  

Detaljnije...
 
Fatboy Slim raspametio Sea Dance!
Saturday, 15 July 2017

Fatboy Slim raspametio Sea Dance!Istorija na Jazu: Fatboy Slim raspametio Sea Dance, u Budvu stigao i duh Ibice!
 
Nakon visoko podignute lestvice sa festivalskog otvaranja, sinoć je Sea Dance potpuno proključao uz preko 23.000 posetilaca koji su do jutra plesali na Jazu! U jednom trenutku, Sea Dance je i doslovno bio jedina svetla tačka na većem delu primorja, jer je došlo do masovnog nestanka struje, koje se na festivalu nije ni primetilo zbog aktivnih agregata.

   

Detaljnije...
 
Sugar Lobby, Luka Concrete i Bojan Vukmirović @ § Garden
Saturday, 15 July 2017

Sugar Lobby, Luka Concrete i Bojan Vukmirović @ § GardenU subotu 15 jula, Drugstore secret garden imaće priliku da ugosti fantastičnu techno trojku koju čine Sugar Lobby, Luka Concrete i Bojan Vukmirović.

  

Navikli smo da beogradski klaberi vole ovaj spoj, tako da se očekuje paklena noć. Što se tiče muzike svakako da tu ne moramo mnogo dodavati, jer kada je striktni techno u pitanju, mislimo da pored ova tri imena, retko ko još ulazi u trku za nosioca techno zvuka na našoj sceni.Vidimo se u basti!
 

Detaljnije...
 
Sea Dance: Emotivan koncert Johna Newmana
Friday, 14 July 2017

Sea Dance: Emotivan koncert Johna NewmanaUz emotivan koncert Johna Newmana EXIT Leto ljubavi sinoć je stiglo i na Sea Dance!

Sinoć je uz hologramsku projekciju iznad mora na plaži Jaz, praćenu spektakularnim vatrometom, i zvanično otvoren četvrti po redu Sea Dance festival! Kroz festivalske kapije prošlo je preko 18.000 posetilaca kako bi uživali u nastupima sinoćnjih zvezda kao što su John Newman, Etapp Kyle, Kobosil, IrieFM, Slobodan Trkulja i drugi. 

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 15 - 20 of 11985