Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 KRAFTWERK 3D
 

FB

 

Video sekcija

Mancha i Mark Panic večeras u DOT-u
Friday, 05 January 2018

Mancha i Mark Panic večeras u DOT-uDva iskusna gradska di-džeja koji stoje iza poznatog party brenda Belgrade Afterhours, Mancha i Mark Panic naći će se za miks pultom u petak 05. januara u klubu DOT.

  

I posle 16 godina na sceni i u ovom poslu ova dva momka i dalje osećaju istu strast kada stanu pred publiku.

  

Detaljnije...
 
TOP 10 muzičkih festivala u EU - JANUAR 2018
Wednesday, 03 January 2018

TOP 10 muzičkih festivala u EU - JANUAR 2018Da li si planirao/la da posetiš neki muzički festival u januaru mesecu? Ne? Možda posle ovog teksta promeniš mišljenje :)

 

Potrudili smo se da ti izdvojimo nama najinteresantnije evropske muzičke festivale, gde je provod - koliko vidimo - zagarantovan!

 

Takođe, pozivamo te da dopuniš ovu listu svojim predlozima ;)

 

Detaljnije...
 
CLBG Intervju: John Acquaviva
Sunday, 31 December 2017

CLBG Intervju: John AcquavivaImali smo priliku da pričamo sa čovekom koji je ostavio toliko dubok trag na scenu, da ga je nepotrebno posebno najavljivati - John Acquaviva.

Jedan od osnivača Beatport-a, etikete Plus 8 Records zajedno sa Richie Hawtin-om, ali i etikede Definitive Recordings  gostuje sutra veče u Novom Sadu na Re:Shape NYE eventu.

 

Detaljnije...
 
Pan Pot, Diynamic i Drumcode showcase nastupaju na produženom novogodišnjem dočeku u Hangaru
Friday, 29 December 2017

Pan Pot, Diynamic i Drumcode showcase nastupaju na produženom novogodišnjem dočeku u HangaruBogat program očekuje ljubitelje elektronske muzike za predstojeće praznike u Hangaru kod Luke Beograd.

   

U okviru petog izdanja Central Dance Event novogodišnje platforme pripremljena su tri događaja za period od 30. decembra 2017. do 1. januara 2018. godine, kao i još jedan 13. januara.

  

Detaljnije...
 
Slobodna Zona zatvara Rex na Dorćolu
Friday, 29 December 2017

Slobodna Zona zatvara Rex na DorćoluU subotu 30. decembra od 19.30h u okviru programa Javno pakovanje, koji se odvija u Kulturnom centru Rex,

  

Povodom selidbe ove ustanove iz zgrade sa Dorćola, filmski festival Slobodna Zona  besplatnom pojekcijom dokumenarnog mjuzikla Dan oslobođenja, na simboličan način, oprostiće se od prostora u kome je nastao i razvijao se tokom proteklih 13 godina.
 

 

Detaljnije...
 
Otvara se Martinez!
Thursday, 28 December 2017

Otvara se Martinez!Šta to gori u Savamali? – Otvara se MARTINEZ club & bar! Ovog vikenda otvara se Martinez club & bar, mesto koje su dugo očekivali svi oni koji u Savamalu odlaze zbog kvalitetne muzike, fantastičnih koktela i odabrane ekipe.

   

U zgradi nekadašnjeg Mixer house-a, odmah pored savamalskog hot-spota kluba “Hype”, Martinez Club & Bar otvara svoja vrata svima onima koji traže dobar provod u četvrtak, 28. decembra.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 15 - 20 of 12287