Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

David Gilmour uživo u Pompei
Tuesday, 12 September 2017

David Gilmour uživo u PompeiKoncert Dejvida Gilmora iz Pompeje ekskluzivno u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.
   
U odabrane bioskope širom sveta, 13. septembra stiže koncertni film “David Gilmour Live At Pompeii“, a koncert možete ekskluzivno pogledati i u bioskopima CineStar u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu 13. septembra u 20 sati.

  

Detaljnije...
 
Musicology Barcaffe Sessions
Monday, 11 September 2017

Musicology Barcaffe SessionsBarcaffè i ove godine generalni sponzor Musicology Sessions. Musicology Barcaffè Sessions muzikom povezuje region.
 
Prvi koncert Incognita skoro je rasprodat. Zbog velikog interesovanja publike, zakazan je i drugi koncert u Beogradu, nakon čega će sastav 30. septembra nastupiti u Ljubljani. Na Musicology Barcaffè Sessions do kraja godine stižu Robert Glasper i Bernhoft.

  

Detaljnije...
 
Otvoren Mikser House Sarajevo
Monday, 11 September 2017

Otvoren Mikser House SarajevoBeogradski kreativni kolektiv „Mikser“, otvorio je u Sarajevu „Mikser House“, regionalni centar urbane kulture.

 

Uz jednake sarajevske i beogradske MH postulate – multikulturizam, tolerancija, kreativnost, pomirenje i podsticanje kreativnog angažmana mladih, kao ozbiljne razvojne šanse za prosperitet budućih generacija na Balkanu Mikser House Sarajevo donosi nove kreativne vetrove.
 

Detaljnije...
 
Festival italijanskog filma u Beogradu
Monday, 11 September 2017

Festival italijanskog filma u BeograduFestival italijanskog filma u Beogradu od 16. do 24. septembra 2017. Premijere, značajni gosti i mogućnosti novih filmskih koprodukcija.
  
Značajna filmska manifestacija, Festival italijanskog  filma, održaće se  po drugi put u Beogradu od 16. do 24. septembra u Jugoslovenskoj kinoteci uz nekoliko programskih celina, među kojima su:

  

Detaljnije...
 
Šta se dogodi kad spojite BG tehno i hiphop?
Thursday, 07 September 2017

Šta se dogodi kad spojite BG tehno i hiphop?Generacija u pocepanim Najkama:  Šta se dogodi kad spojite BG tehno i hiphop?  "Mi smo ta generacija, u pocepanim Najkama sanjamo Paćoti..." 

   

Ovim stihovima kreće jedna od najvećih himni današnje omladine, pesma pod nazivom "Paciotti snovi" u kojoj autor, beogradski reper Arafat, uličnim rečnikom objašnjava društvene fenomene i problem sazrevanja mladih u Srbiji ovih dana.
  

Detaljnije...
 
Čuveni britanski medij obojen u srpsku trobojku
Thursday, 07 September 2017

Čuveni britanski medij obojen u srpsku trobojkuČuveni britanski medij obojen u srpsku trobojku: EXIT je najveći kulturni izvozni proizvod Srbije! Utisci nakon svakog izdanja Exita se sležu još mesecima, a muzički časopisi koje čita cela planeta izveštaje sa letnjih festivala objavljuju u svojim septembarskim brojevima.

    

Nakon što je u ovo doba prošle godine DJ Mag, jedan od dva vodeća globalna magazina iz oblasti elektronske muzike, u nesvakidašnjem izveštaju na duplerici, napisao da je "EXIT puno više od festivala" i da je "EXIT postao kultura za sebe", ove godine sjajan izveštaj, takođe na duplerici, stiže i od direktnog rivala, magazina Mixmag!

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 15 - 20 of 12093