Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

7h trens spektakla u Barutani ove subote
Thursday, 18 August 2016

7h trens spektakla u Barutani ove suboteSvi trenseri biće u Barutani ove subote jer je za 20. avgust najavljen sedmosatni trance spektakl, u udruženoj organizaciji kolektiva XpreimenT i IntellecT!
 

Veče će otvoriti set DJ Stoleta, sa početkom u 23h, a nakon toga pult će preuzeti Vlada, čiji set posetioci mogu da očekuju tačno u ponoć.
  

Detaljnije...
 
Kampanja "Kad pijem, ne vozim" na Belgrade Beer Fest-u
Thursday, 18 August 2016

Kampanja "Kad pijem, ne vozim" na Belgrade Beer Fest-uApatinska pivara je u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“, i ove godine, za sve posetioce Beer Festa pripremila brojne zanimljive aktivacije koje imaju za cilj da doprinesu podizanju svesti vozača i ostalih učesnika u saobraćaju o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.
 

Prvog dana Beer Fest-a, svi zainteresovani posetioci su imali priliku da upravljaju automobilom na daljinski upravljač i pređu zadatu stazu sa specijalnim naočarima koje simuliraju vožnju pod dejstvom alkohola.
 

Detaljnije...
 
Brajan Rašić potpisivao publikaciju BELGRADE TO BOWIE
Thursday, 18 August 2016

Brajan Rašić potpisivao publikaciju BELGRADE TO BOWIESinoć je u okviru izložbe Belgrade To Bowie, koja se završava ove nedelje, 21. avgusta, promovisana publikacija, u izdanju Jugoslovenske kinoteke, koju je autor fotografija

 

Brajan Rašić, u društvu beogradskih umetnika (koji su učestvovali na ovoj izložbi), poptisivao mnogobrojnim posetiocoma.
  

Detaljnije...
 
Sve dame Sonus festivala 2016
Wednesday, 17 August 2016

Sve dame Sonus festivala 2016Nakon tri rasprodane sezone, Sonus Festival se vraća na prekrasan otok Pag.

  

Sonus festival od samih početaka sinonim je za house i techno meku Evrope, a upravo i samo ime Sonus ocrtava poseban stil, karakter i zvuk stoga ne čudi kako je Sonus festival u manje od pet godina postao jedan od najvažnijih događaja u Evropi gde u tri kluba i 5 dana i 5 noći, te na dva popratna after partija i boat partije zapartijaju partijaneri sveta uz preko 60 planetarno popularnih izvođača.
    

Detaljnije...
 
Prvi Mountain Music Fest 20. avgusta na Divčibarama
Wednesday, 17 August 2016

Prvi Mountain Music Fest 20. avgusta na DivčibaramaLjubitelji planina, muzičkih festivala, avantura, rekreacije i zabava u prirodi, ovog leta imaće sjajnu priliku da učestvuju u mnogobrojnim sadržajima koji se pripremaju za prvi pravi planinski festival – Mountain Music Fest.

   

Festival će biti održan 20. avgusta u auto-kampu „Breza“ na Divčibarama pod sloganom – Udahni zvuk.
   

Detaljnije...
 
Izložba: The Paper Of Others @ Kc Grad
Wednesday, 17 August 2016

Izložba: The Paper Of Others @ Kc GradDaniela Gug neprestano stvara rečima, jezikom i tekstom. Ona piše i priča priče. Ona istražuje životne istorije pojedinaca ili pronalazi društvene i istorijske karakteristike društva, a rezultale stavlja na papir.

  

The paper of others postavlja kao nosioca priče kvalitet papira. Tokom dva duža boravka u Beogradu Daniela je ispratila ceo proces reciklaže šrenc papira koji se koristi za publikaciju.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 15 - 20 of 11356