Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
 MAD IN BELGRADE
 

FB

 

Video sekcija

Film "Smanjivanje" od Januara 2018.
Monday, 13 November 2017

Film "Smanjivanje" od Januara 2018.Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je stigao novi trejler neobičnog i duhovitog filma "SMANJIVANJE" (DOWNSIZING) u kome dvostruki dobitnik Oskara, Kristof Volc igra Srbina, Dušana Mirkovića.

  

Film "SMANJIVANJE" govori nam o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumeo, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara.

  

Detaljnije...
 
POPactually Soirée i koncert Bojane Vunturišević
Thursday, 09 November 2017

POPactually Soirée i koncert Bojane VunturiševićOve subote, 11. novembra, u Kulturnom centru GRAD, dešava se prvi POPactually Soirée na kojem će koncert održati Bojana Vunturišević, ali i premijerno predstaviti dva nova muzička spota!
  
POPactually je metablog koji više od deset godina vodi Vojkan Bećir. To je nomadska radijska emisija i stalna potraga za autentičnim, odnosno muzička selekcija koja graniči eklektično i šizofreno.

  

Detaljnije...
 
Film "Ubistvo u Orijent ekspresu" u bioskopima
Thursday, 09 November 2017

Film "Ubistvo u Orijent ekspresu" u bioskopimaFilm „Ubistvo u Orijent ekspresu“ od 9. novembra u bioskopima širom Srbije!

  

Nakon glamurozne londonske premijere filma „Ubistvo u Orijent ekspresu“, beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje 8. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije.
    

Detaljnije...
 
U2 dobitnici MTV Global Icon nagrade!
Thursday, 09 November 2017

U2 dobitnici MTV Global Icon nagrade!U2 dobitnici “MTV GLOBAL ICON” priznanja na 2017 MTV EMA! U2 i David Guetta najavili besplatne koncerte na londonskom Trafalgar trgu u subotu, uoči Mtv Ema dodele.
 
Legendarni irski rok sastav U2 ovogodišnji je dobitnik prestižnog priznanja “MTV Global Icon”, koje će im biti uručeno na predstojećoj 2017 MTV EMA dodeli u Londonu, 12. novembra. 

  

Detaljnije...
 
Bitefartcafe ovog vikenda slavi 16. godina
Wednesday, 08 November 2017

Bitefartcafe ovog vikenda slavi 16. godinaNajslađi rođendan beogradskog kluba koji neguje žive svirke, Bitefartcafe ovog vikenda slavi 16. godina od prve svirke!
 

Bitefartcafe ovog vikenda poziva ekipu na rođendansku žurku i to takozvanog najslađeg rođendana, šesnaestog po redu.

  

 

Detaljnije...
 
Susret stare i nove DJ škole!
Wednesday, 08 November 2017

Susret stare i nove DJ škole!Susret stare i nove škole ovog vikenda u Novom Sadu! Kažu kada stara škola upozna novu školu i obrnuto – nastaje magija. Kako u životu, tako i u muzici.

 

Iskustvo + nov pristup klabingu je nešto što uvek treba pozdraviti. Tako da je u vidu stare/nove škole, novosadski The End klub pripremio dve posebne večeri Feel The Beat (ovog petka) i Know Thyself 3 (ove subote).

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 15 - 20 of 12192