Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
EXIT POKLANJA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Još samo do 15. januara uz jednu EXIT kartu na četiri EXIT festivala!
Tuesday, 10 January 2017

Još samo do 15. januara uz jednu EXIT kartu na četiri EXIT festivala!

Velike praznične uštede samo do nedelje! Još samo do 15. januara uz jednu EXIT kartu na četiri EXIT festivala!
  
Ledeni talas u regionu do 15. januara otopiće EXIT Leto ljubavi, jer do tada traje i najveća praznična akcija otkako postoji EXIT.
  

   

Detaljnije...
 
Još 7 dana do velike žurke u Magacinu Depo
Sunday, 08 January 2017

Još 7 dana do velike žurke u Magacinu DepoOpasno se približava najluđi doček srpske nove godine u Beogradu – na još jednom Raveolution spektaklu u Magacin Depou nas za samo 7 dana očekuju Metodi Hristov i Olivier Giacomotto, uz domaću podršku Phill & Dansmore i Dee.

   

Promocija uz koju za 3 kupljenje karte dobijate još jednu gratis traje do 7. januara – požurite do najbližih prodajnih mesta Eventima, Gigstixa, WinWin shop-ova širom zemlje, ili rezervišite svoju kartu putem sajta www.ddtickets.rs. Trenutna cena karata je 1290 dinara za obične i 1700 dinara za VIP ulaznice.

 

Detaljnije...
 
PLAY by Deborah de Luca
Wednesday, 04 January 2017

PLAY by Deborah de Luca PLAY by DEBORAH DE LUCA - Harizmatična Italijanka prvi put predstavlja novi klupski koncept!
   
Iako je vest o tome da će Deborah de Luca ponovo nastupiti pred beogradskom publikom “procurela” krajem 2016. godine, došlo je vreme da ovu informaciju i zvanično potvrdimo –  Deborah de Luca će nastupiti 10. februara u Magacin Depou, a karte za događaj su već puštene u prodaju po promo-ceni od 690 dinara.

 
Detaljnije...
 
SAMO LJUBAV NYE!
Friday, 30 December 2016

SAMO LJUBAV NYE!Sada već internacionalni dvojac, posebno se okuplja povodom novogodišnje večeri i ovo će biti jedna od retkih prilika da ih čujete zajedno u nekom dužem vremenskom periodu.

  

Oni će nas već treći put uvesti u novu godinu na staroj adresi. Tradicija se nastavlja, a recept ostaje isti: SAMO LJUBAV! Ewox & Tamarinsky su nas svojim maratonskim setom uveli u 2014. i 2016. godinu sa rukama u vazduhu i nogama iznad zemlje.
   

Detaljnije...
 
DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!
Thursday, 29 December 2016

DRUG§TORE klub se oprašta od 2016. godine i želi srećnu 2017!Drugstore te uvlači duboko u sebe, otvara ogromno ždrelo u kojem te čuva tokom noći kako bi mogao da plutaš, da se izgubiš i radiš sve što bi želeo da radiš.
  
Ideja je da se očuva ljubav prema muzici i izražavanje tog dela sebe – o tome da se osećaš odlično među ljudima, da se zabavljaš, radiš sve ono što te ispunjava. Koga briga za pravila. Kreiraj svoju sopstvenu simboliku i razori svoje principe. Približi se krajnostima sa nama i zadovolji svoju požudu.
 

Detaljnije...
 
MTV Top liste 2016.
Thursday, 29 December 2016

MTV Top liste 2016.GODIŠNJE MTV TOP LISTE – 2016. GODINA JE BILA U NJIHOVOM RITMU!
 
Kao i prethodnih godina, MTV je pozvao svoje fanove da se uključe u sastavljanje listi najboljih spotova u proteklih 12 meseci. Kojih 100 domaćih i stranih pesama su obeležile godinu na izmaku pogledajte u subotu, 31. decembra od 16 časova pa do ponoći, u emisji MTV TOP 100. Repriza celokupne liste biće emitovana u nedelju, 1. januara u istom terminu.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 15 - 20 of 11613