Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Lucky Light LTD showcase – Kowalski i Dundov u Nišu!
Wednesday, 21 September 2016

Lucky Light LTD showcase – Kowalski i Dundov u Nišu!Encoder-Radio predstavlja: Lucky Light LTD showcase – Kowalski i Dundov u Nišu! Specijalni gost DJ Dexon “pojačava” line up na Sajmištu!
  
Izvanredna saradnja niškog Encoder-Radija sa beogradskom “Lucky Light LTD” vinil etiketom nastavlja se u subotu, 24. septembra, na “Niškom sajmištu”. Reč je o prestižnoj izdavačkoj kući koja ima podršku čuvenih svetskih DJ-eva poput Svena Vätha, Adama Beyera, Bena Simsa, Sama Paganinija i drugih.
  

Detaljnije...
 
Luka Concrete & Bojan Vukmirovic @ Tijuana
Tuesday, 20 September 2016

Luka Concrete & Bojan Vukmirovic @ TijuanaPosle male pauze Luka i Bojan ponovo udržuju snage za mix pultom kako bi doneli publici ponovo taj autentični Concrete zvuk.

   

Leto još traje pa su aktuelni i splavovi, ovaj put je to dobro svima poznat splav ''Tijuana'', datum betoniranja je 24 septembar, za sve goste obezbedili smo besplatan ulaz do 02:00, nakon čega će cena karte iznositi 300 dinara.

 

Detaljnije...
 
ARTAN LILI 1. oktobra otvaraju novu sezonu niškog kluba Feedback
Tuesday, 20 September 2016

ARTAN LILI 1. oktobra otvaraju novu sezonu niškog kluba FeedbackJesenju koncertnu sezonu ARTAN LILI započeće u Nišu - u klubu Feedback u subotu, 1. oktobra.
 
U Feedback-u su pre godinu i po dana ostavili srce na terenu, a na Niškoj tvrđavi na Nisomniji u septembru prošle godine razbuktali su emocije koje su proizvele kolektivnu euforiju, te su odlučili da se vrate u Niš i klupsku sezonu započnu upravo u svom omiljenom klubu.  
  

Detaljnije...
 
The Cave Children @ Elektropionir
Friday, 16 September 2016

The Cave Children @ ElektropionirThe Cave Children je psihodelični pop rok bend iz Atine koji čine Vassilis Vlahakos (vokali/gitara), Vassilis Nitsakis (bas gitara), Dimitris Stergiou (bubnjevi) i Orestes Benekas (klavijature).
 

Bend je nastao 2013. godine u periodu ekonomske krize u Grčkoj, što je uticalo da se fokusiraju na stvaranje sanjive pop muzike kao beg od svakodnevnice.
 

Detaljnije...
 
[Raveolution] Adriatique premijerno dolazi u Beograd 7.oktobra
Thursday, 15 September 2016

[Raveolution] Adriatique premijerno dolazi u Beograd 7.oktobraDinamična clubberska jesen sve bliža – karte za Adriatique po promo-ceni još samo 4 dana!

    
Još samo do kraja nedelje možete nabaviti karte za Adriatique po specijalnoj promo-ceni od 690 RSD – od ponedeljka, 19. septembra, cena karata skače na 890 RSD, dok VIP karte možete nabaviti po ceni od 1500 RSD.
   

Detaljnije...
 
Srbija od šverca ploča do svetskog glasa! (VIDEO)
Thursday, 15 September 2016

Srbija od šverca ploča do svetskog glasa! (VIDEO)Novinari londonskog portala Data Transmission, jednog od najuticajnijih svetskih medija o nezavisnoj elektronskoj muzici, uvrstili su ovogodišnji EXIT u svoj novi serijal video reportaža koji pokrivaju elektronske scene širom sveta.

   

"Data Transmission putuje svetom i istražuje lokalne scene, saznajući informacije od lokalnih ljudi, bilo da se radi o putovanju na veliki festival ili mali rejv u zabačenom delu sveta".   

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 15 - 20 of 11404