Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Midnight Orient w/ Kaan Duzarat @ KC Grad
Wednesday, 19 April 2017

Midnight Orient w/ Kaan Duzarat @ KC GradKaan Duzarat je polako gradio svoju reputaciju od 2003. godine, počevši sa svojim radio programom, Kompozit na radio Dinamu (FM 103.8 ).

   

Proteklih godina je započeo "Vesvese On Air" da bi emitovao žurke koje je organizovao pod istim imenom. "Vesvese" se rasprostranio putem žurki sa Arman Akıncı zvanim "Salı Sallanır" ("Tuesday Rocks"), koje su se održavale u Kucuk Otto između 2009. i 2012. sa gostima kao što su Dez Andres, Kasper Bjorke, Daniel Bortz, Nicolas Jaar, Portable, Kate Simko, Move D, Soulphiction, Tevo Howard, Fred P, Mike Huckaby, Eddie C i mnogi drugi.

  

Detaljnije...
 
Regionalni muzički konkurs "Svi zaJedno"
Tuesday, 18 April 2017

Regionalni muzički konkurs "Svi zaJedno"Mikser festival i Mascom Records raspisuju regionalni muzički konkurs "Svi zaJedno"! Mikser festival i Mascom Records raspisuju poziv za peti regionalni muzički konkurs za neafirmisane mlade muzičare pod nazivom "Svi zaJedno".

  
Sada već jubilarni, peti put, Mascom Records u saradnji sa Mikser festivalom raspisuje regionalni muzički konkurs za sve izvođače koji nemaju objavljeno autorsko izdanje. Tema konkursa je inspirisana deklaracijom o zajedničkom balkanskom jeziku koju je nedavno potpisalo više od 200 lingvista, književnika, naučnika i drugih javnih ličnosti iz regiona.

  

Detaljnije...
 
DBDZbday • DOT
Tuesday, 18 April 2017

DBDZbday • DOTOvog petka 21. aprila DBDZ ekipa slavi rođendan u klubu DOT! U punom sastavu posle dužeg vremena članovi kolektiva

  

Milovan Stojanović, Dušan Lazović, Aleksa Ašanin, Aleksandar Rajić i Jovan Despot bez gostiju puštaju celu noć!  Još jedno porodično okupljanje u Francuskoj 6 i svi ste pozvani! 

  

Detaljnije...
 
Dejan Milićević i DLM na 5. NEXT festivalu!
Tuesday, 18 April 2017

Dejan Milićević i DLM na 5. NEXT festivalu!Dejan Milićević i Deca Loših Muzičara u Užicu na petom jubilarnom NEXT festivalu! Gradski kulturni centar /Užice, 28. i 29. april!

   
Peti, jubilarni, humanitarni NEXT festival održaće se i ove godine u Užicu 28. i 29. aprila u Gradskom kulturnom centru. Na dva stejdža Public i 031 Republic nastupaće neka od vodećih imena domaće rok i elektronske scene. Kako je već najavljeno zvezde NEXT festivala biće kultni Dado Topić & Time after Time bend.

  

Detaljnije...
 
Uskršnji after u KPTM-u i to kakav!
Saturday, 15 April 2017

Uskršnji after u KPTM-u i to kakav!Uskršnji after u KPTM-u i to kakav! Uz Peter Portmana i Calaveru, praznik počinje od 4 AM!

  
Uskršnje jutro, u nedelju 16. aprila u klubu KPTM donosi nam tech house groove uz opasnu ekipu! Calavera&Manya i Peter Portman spremaju vam prazničnu jutarnju vožnju koju nećete zaboraviti, a partijanje počinje već od četiri sata ujutru.

   

Detaljnije...
 
Osmi rođendan Kc Grada!
Saturday, 15 April 2017

Osmi rođendan Kc Grada!Osnovan u aprilu 2009. godine u starom magacinu iz 1884, na obali reke Save, u delu Beograda (Savamala) kojim su do tada prolazili samo teški kamioni, teretni vozovi i tek po koji zalutali prolaznik,

   

Evropski centar za kulturu i debatu, poznatiji kao Kc GRAD, postao je i zaživeo kao nezavisna institucija kulture, prepoznat na kulturnoj mapi ne samo Beograda, Srbije i regiona, već i mnogo šire.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 15 - 20 of 11801