Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

EXIT i Viber globalno lansirali stikere na srpskom, engleskom i ruskom!
Thursday, 30 June 2016

EXIT i Viber globalno lansirali stikere na srpskom, engleskom i ruskom!EXIT festival je u saradnji sa Viberom, jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, objavio paket Viber stikera na čak tri jezika - srpskom, engleskom i ruskom!

  

Stikeri su objavljeni na rođendan Exita 29. juna i dostupni su na svim tržištima širom sveta, što ih čini jedinstvenim paketom iz Srbije.
  

Detaljnije...
 
Nova EXIT magična kartica OTP banke donosi uštede na festivalu i tokom cele godine širom zemlje!
Thursday, 30 June 2016

Nova EXIT magična kartica OTP banke donosi uštede na festivalu i tokom cele godine širom zemlje!EXIT festival, u saradnji sa OTP bankom i kompanijom MasterCard®, predstavlja EXIT magičnu karticu koja je opremljena savremenom MasterCard beskontaktnom tehnologijom.

 

Kartica omogućuje popuste od 5 do 50% na preko 400 lokacija u Srbiji, od bioskopa, knjižara, pozorišta, koncerata do kafića, teretana i prodavnica garderobe, a kompletna lista objekata širom Srbije gde se ostvaruju popusti nalazi se na sajtu www.exitmagiccard.rs.
 

Detaljnije...
 
Besplatan prevoz na EXIT iz Beograda
Wednesday, 29 June 2016

Besplatan prevoz na EXIT iz Beograda„Društvo, ko vozi kući?” – Odgovorno uživanje na Exitu uz besplatan prevoz iz Beograda! Zajednička društveno odgovorna akcija Agencije za bezbednost saobraćaja, kompanije HEINEKEN Srbija i Exit Fondacije.

    

Danas je u Skupštini grada Beograda održana konferencija za medije povodom sklapanja strateškog partnerstva između Agencije za bezbednost saobraćaja, kompanije HEINEKEN Srbija i Exit Fondacije, koje su se ujedinile sa ciljem povećanja bezbednosti posetilaca svetski poznatog festivala Exit, kako bi uživali odgovorno i bezbedno se vratili kući. Akciju je podržalo Ministarstvo unutrašnjih poslova RS.
  

Detaljnije...
 
Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu
Wednesday, 29 June 2016

Martin Buttrich 6. avgusta na LovefestuJoš jedno veliko ime za deseto izdanje festivala ljubavi, Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu!
  
U svojoj rođendanskoj godini Lovefest i dalje ne prestaje sa iznenađenjima, a ovog puta organizatori su na listu izvođača dodali još jedno veliko ime. Martin Buttrich, nemački di-džej i producent  6. avgusta dolazi u Vrnjačku Banju na Fire Stage.
 

  

Detaljnije...
 
DJ mag Astrix u Barutani ove subote!
Wednesday, 29 June 2016

DJ mag Astrix u Barutani ove subote!Ljubitelji trensa neka se spreme za spektakl! U Barutanu ove subote, 2. jula, stiže Astrix, čuveni izraelski DJ i producent i legenda trance muzike, a domaća podrška stiže u sastavu Aquapipe, Sivi i Albert.
 

Avi Šmailov pod pseudonimom Astrix nastupa već više od deceniju i po. Nastupao je u klubovima Tel Aviva i brzo postao poznat širom sveta po mešanju pop melodija i progresivnom house zvuku.
 

Detaljnije...
 
Još samo 3 dana do najbolje techno žurke u gradu!
Wednesday, 29 June 2016

Još samo 3 dana do najbolje techno žurke u gradu!Kao što ljubitelji dobrih techno žurki već znaju, Julian Jeweil i Barem stižu pravo na Beogradski Sajam 1. jula, a sve to u okviru We Play Techno žurke, na kojoj će im domaću podršku pružiti Vuk Smiljanić i Concrete DJz.

  

Karte su i dalje u prodaji po ceni od 990 dinara, dok će na ulazu biti 1200 dinara.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 127 - 132 of 11363