Advertisement
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
You need to upgrade your Flash Player.

 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
KRAAK & SMAAK LIVE!
FB
  Online Top FM radio
 

MINT

 

 
Zen majstor
 
stage lighting
 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Predstavljen FORT - Fond za obnovu i razvoj Tvrđave
Tuesday, 01 July 2014

Predstavljen FORT - Fond za obnovu i razvoj TvrđaveU prostoru čuvenih „Titovih salona“, na Petrovaradinskoj tvrđavi, danas je predstavljen projekat FORT - Fond za obnovu i razvoj Tvrđave, nastao kao rezultat aktivne saradnje Grada Novog Sada i Exit fondacije.

  

Misija FORT-a je zaštita i razvitak Petrovaradinske tvrđave kao kulturno-istorijskog spomenika od nacionalne važnosti, kroz saradnju sa ekspertima i nadležnim stručnim institucijama, kao i njeno pozicioniranje u jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u regionu!
 

Detaljnije...
 
Brand New Heavies novo ime Jelen Demofesta
Tuesday, 01 July 2014

Brand New Heavies novo ime Jelen DemofestaPioniri acid jazza stižu na banjalučku tvrđavu Kastel. Brand New Heavies sviraju na zatvaranju Jelen Demofesta! Legendarni britanski acid jazz i funk sastav Brand New Heavies, novo je inostrano ime koje će tvrđava Kastel ugostiti 19. jula, poslednje večeri banjalučkog Jelen Demofesta.

  

Brand New Heavies su muzička institucija, čija unikatna mešavina jazza, funka i soula vlada britanskom scenom skoro tri decenije. Ime ovog četvročlanog benda je omaž kumu soul muzike Džejmsu Braunu, koji je svojevremeno označen kao "ministar novog super heavy funka".
 

Detaljnije...
 
Uskoro poinje 9. The Garden Festival u Tisnom (HR)
Tuesday, 01 July 2014

Uskoro počinje 9. The Garden Festival u Tisnom (HR)Uskoro počinje 9. The Garden Festival, jedan od najboljih festivala elektronske muzike i predvodnik ostalih festivala na hrvatskoj obali, a traje od 2. - 9.  jula.

   

Lokacija The Garden Tisno na idiličnoj dalmatinskoj obali će u nedelju dana ugostiti one koji traže zabavu i pustolovinu pod suncem i zvezdanim nebom te žele biti deo jedinstvenog festivala s istomišljenicima iz celog svijeta.  
 

Detaljnije...
 
Odložen koncert grupe Velveti
Tuesday, 01 July 2014

Odložen koncert grupe VelvetiUsled odluke promotera da koncert svetske zvezde Billy Idol-a bude pomeren za četvrtak, 26. jun, ekipa iz Barutane je u dogovoru sa članovima ad-hok grupe Velveti donela odluku da održavanje koncerta Velveta bude pomereno za prvi naredni četvrtak, 3. jul.

  

Podsećamo – koncert grupe Velveti u Barutani bio je zakazan za 26. jun, a svi koji su kupili karte za ovaj datum moći će da ih iskoriste sledeće nedelje, dok će onima kojima novi datum ne odgovara biti omogućena reklamacija ulaznice na originalnom prodajnom mestu.
 

Detaljnije...
 
Jelen Demofest poziva volontere!
Monday, 30 June 2014

Jelen Demofest poziva volontere!S obzirom da su posledice poplava koje su nedavno pogodile ceo region dalekosežne i još uvek traju, te se brojna domaćinstva i dalje suočavaju sa svim negativnim faktorima koje je ova nepogoda ostavila za sobom, sedmi Jelen Demofest je odlučio da se uključi u humanitarnu akciju pomoći najugoženijim područjima.
 
Zbog toga će ove godine, kao svojevrsnu ulaznicu na banjalučku tvrđavu Kastel, volonteri prikupljati simbolične donacije, a posetioci našeg festivala mogu pomoći, naravno, svako u skladu sa svojim mogućnostima.
 

Detaljnije...
 
DOB danas obeležava "DAN ODLUKE"
Sunday, 29 June 2014

DOB danas obeležava "DAN ODLUKE" - PHOTO Stanislav MilojkovicSekretarijat Gradskog komiteta Saveza omladine Beograda doneo je 29. juna 1964. godine odluku o osnivanju Doma omladine Beograda kao samostalne ustanove, sa sedištem u sadašnjoj zgradi u Makedonskoj 22.

 

Dom omladine Beograda je osnovan sa zadatkom "da zadovoljava potrebe omladine Beograda u kulturnom, zabavnom i društveno-političkom životu". Prvi upravnik je bio Branislav Urošević, dok je upravnik Doma omladine Beograda u izgradnji bio Ivan Stambolić. Pored upravnika, upravljačku ulogu imao je i Savet sačinjen od "izabranih članova Gradskog komiteta Saveza omladine Beograda".

   

Detaljnije...
 
Uskoro Garage Fire! Campus Fest 2014
Saturday, 28 June 2014

Uskoro Garage Fire! Campus Fest 2014Novo, šesto po redu, izdanje manifestacije Garage Fire! Campus Fest 2014 se održava 1. i 2. jula 2014. na Letnjoj sceni Doma kulture Studentski grad.
 
Na ovoj jedinstvenoj muzičkoj manifestaciji, koja neguje i promoviše autorsku, alternativnu rock & roll muziku koju stvaraju mladi umetnici iz Srbije, zemalja bivše Jugoslavije, pa i celog sveta, nastupiće: Plastic Sunday (Niš), Diskurz (Rijeka), Burning Leaf (Pirot), Čikine bombone (Beograd).

   

Detaljnije...
 
Klupska energija na EXIT-u
Saturday, 28 June 2014

Klupska energija na EXIT-uEXIT festival vas poziva da se pridružite velikoj letnjoj avanturi uz savršenu klupsku energiju predstavljenu kroz dve bine: Gaia eXperimenT Trance  Stage i Urban Bug Stage! Rezervisano za ljubitelje stroboskopa, elektronskih bitova i najboljeg noćnog provoda!
 
GAIA EXPERIMENT TRANCE STAGE - Kroz sva četiri festivalska dana, na Gaia Xperiment Trance bini predstaviće se strani i domaći izvođači koji trance scenu godinama neguju organizujući žurke i festivale širom Srbije i susednih zemalja, uz specijalno gostovanje britanskog producenta Chris Hansona aka TOUCH TONE Live poslednjeg dana festivala.
 

Detaljnije...
 
Si Lo Grin na otvaranju Belgrade Beer Festa 2014.
Saturday, 28 June 2014

Si Lo Grin na otvaranju Belgrade Beer Festa 2014.Prvog dana ovogodišnjeg 12. Belgrade Beer Festa koji će se održati od 13. do 17. avgusta nastupiće američka muzička zvezda Si Lo Grin.
   
Belgrade Beer Fest nastavlja praksu da svake godine dovodi još popularnije i atraktivnije izvođače iz celog sveta. Angažovanjem producenta festivala dogovoren je nastup trenutno najtraženije pop-soul američke zvezde, koji će ujedno biti head liner prve večeri petodnevne manifestacije muzike i piva.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 127 - 135 of 9617