Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
EXIT: SUMMER OF LOVE 2017
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

Indirekt Festival Vol. 2 u Beogradu od 7. do 9. oktobra
Saturday, 01 October 2016

Indirekt Festival Vol. 2 u Beogradu od 7. do 9. oktobraDrugo jesenje izdanje regionalnog showcase festivala “Indirekt autumn edition Vol. 2” održaće se u Beogradu od 7. do 9. oktobra 2016.

 

Učesnici ovogodišnjeg jesenjeg Indirekta The Mothership Orchestra (SRB), The Academy (ITA), The Yellow Buzz (HRV), Alex Kelman (RUS), Haiku Garden (SLO), Halftones (SRB), Kim Tamara (SRB), Nikonar (HRV), Danijel Vezoja (SLO) i Matteo E. Basta (ITA) prikazaće razne idiome alternativnog zvuka, u rasponu od alt country, noise, shoegaze/downtempo, trip-hop, do singer-songwriter formi.
 

Detaljnije...
 
Još samo 7 dana do Raveolution-a!
Saturday, 01 October 2016

Još samo 7 dana do Raveolution-a!Svi sa nestrpljenjem čekamo petak, 7. oktobar, kada će u Hangaru u Luci Beograd nastupiti švajcarska elektronska atrakcija Adriatique.

  

Dva Adriana nam dolaze na još jedan Raveolution spektakl, koji je pre njih ugostio Mladena Solomuna, za čiju prestižnu etiketu Diynamic potpisuju i ova dva mladića. Očekivanja su ogromna, interesovanje je veliko, a evo kako i vi možete doći do karata za rave spektakl koji nas očekuje.
 

Detaljnije...
 
Poslastica za sve ljubitelje sveta čarobnjaka!
Friday, 30 September 2016

Poslastica za sve ljubitelje sveta čarobnjaka!Slavna autorka Hari Poter serijala, Dž.K.Rouling , pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka!
     
Fantastična   stvorenja čine šarolik i važan deo čarobnjačkog sveta u seriji romana o Hariju Poteru. Kroz prvih šest knjiga, Hari i njegovi prijatelji u svojim su avanturama, ali i tokom predmeta Čini za magična stvorenja susreli mnoga od tih bića.
 

Detaljnije...
 
Dancehall groznica u KPTM-u ovog petka
Friday, 30 September 2016

Dancehall groznica u KPTM-u ovog petkaKlub KPTM nastavlja sa provereno dobrim konceptom COUPLE UP žurki, a ovog petka imamo poseban razlog jer će tradicionalno pakleno dobar party upotpuniti i DJANS, Sanja Zaa, Midnite Kush i Bushmad Squad.

  
Dancehall groznica počeće da trese KPTM ovog petka od 23 časa. Sjajna energija koja zagreva atmosferu do ključanja, opasni bitovi koji osvajaju densflor i vajb koji jednostavno mora da se oseti. Ovog puta na muzičkom meniju za ovu Couple Up žurku imamo:
  

Detaljnije...
 
Festival "Na sopstveni pogon 2016"
Friday, 30 September 2016

Festival "Na sopstveni pogon 2016"Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije vas poziva na festival Na Sopstveni Pogon koji će se održati u tri grada tokom meseca oktobra 2016. godine sa ciljem da se unapredi vidljivost nezavisne kulture i istakne njena važna uloga u lokalnoj zajednici kroz podršku umetničkim i kulturnim projektima.
 

Raznovrstan program koji obuhvata više od 20 događaja realizovanih od strane 16 organizacija počeće 1. oktobra predstavom Inner Lights u Magacinu, Kraljevića Marka 4, u Beogradu.
  

Detaljnije...
 
Španski Road Movie: Filmovi sa akcentom
Friday, 30 September 2016

Španski Road Movie: Filmovi sa akcentomU periodu od 3-5. oktobra 2016., u organizaciji Doma omladine Beograda i Instituta Cervantes, biće održan ciklus španskog filma, ali na temu putovanja, tzv ''road movie''. Ukupno šest filmova iz različitih epoha španske kinematografije biće prikazano tokom tri dana trajanja ovog cklusa.
  

Ovaj ciklus ima za cilj da okupi selekciju dugometražnih filmova, izabranih upravo zbog svojih vremenskih, tematskih i geografskih različitosti, a koji ističu ideju španske multikulturalnosti i vizija drugih, van klišea.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 127 - 132 of 11545