Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

CLUBBING.RS te vodi na John Digweed-a!
Saturday, 29 July 2017

CLUBBING.RS te vodi na John Digweed-a!Digweed u Beograd stiže u večeras, 29. jula, u klub Barutana, dok će domaću podršku činiti Lea i Bokee.

 

John Digweed je definitivno jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu, a klaberima širom sveta već dve decenije poznat je po svojim eksplozivnim DJ setovima na koje niko nije imun. U svojim setovima John kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna i tech housea pa sve do minimala.

 

Detaljnije...
 
Smoke Mardeljano u klubu KPTM
Thursday, 27 July 2017

Smoke Mardeljano u klubu KPTMSmoke Mardeljano, Sale Tru, Marlon Brutal i Sale L prave surovi rep lom!

   

Surovi rep show održaće se ovog petka, 28. jula u KPTM bašti (Žorža Klemansoa 22) s početkom od 17 časova kada će na dnevnom koncertu nastupiti neki od najpopularnijih rep njuški sa ovih prostora, Smoke Mardeljano, Sale Tru, Marlon Brutal i DJ Sale L!

  

Detaljnije...
 
Počinje 15. Šabački letnji festival 2017 Oaza
Thursday, 27 July 2017

Počinje 15. Šabački letnji festival 2017 OazaPetnaesto po redu izdanje Šabačkog letnjeg festivala održaće se od 28. do 30. jula na Šabačkoj tvrđavi, pod sloganom OAZA.

   

Oaza pozitivne energije, muzike, kulture i dobre atmosfere ugostiće neka od najznačajnijih imena domaće, regionalne i svetske muzičke scene.

  

Detaljnije...
 
Keziah Jones večeras u letnjem Bitefartcafe-!
Thursday, 27 July 2017

Keziah Jones večeras u letnjem Bitefartcafe-!Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Keziah Jones se ovog leta vraća u Beograd, kao što je i obećao. On će u četvrtak, 27. jula nastupiti u letnjem klubu Bitefartcafe, koji se nalazi kod teniskih terena na Kalemegdanu.

  

Ovaj put, Keziah dolazi u pratnji novog sastava i ne očekujemo ništa manje od spaktakla za pamćenje i nova prepričavanja.

   

Detaljnije...
 
CLUBBING.RS te vodi na LOVEFEST!
Wednesday, 26 July 2017

CLUBBING.RS te vodi na LOVEFEST!Do jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta, koje će biti održano u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta ostalo je sedam dana, a posle najave do sada najspektakularnije liste izvođača iz sveta je stiglo još jedno priznanje.

 

Heineken Lovefest ovog puta odabran je za jedan od 18 najboljih festivala elektronske muzike u Evropi. 

 

Detaljnije...
 
SUB ROSA u Drugstore-u
Wednesday, 26 July 2017

SUB ROSA u Drugstore-uSub rosa je serija matine žurki koje se ovog leta jednom mesečno održavaju u Dragstoru.


Novi, mladi ili DJ-evi koji nisu do sada imali priliku da nastupaju biće predstavljeni u pokušaju da se lokalna scena razmrda i otvori ka novim imenima. Domaćin ovih matinea je Gana (poznatiji pod techno pseudonimom SAUD) uz čiji će se intro set služiti i besplatni punč.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 127 - 132 of 12131