Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 

FB

 

Video sekcija

Profond presents James Cole
Wednesday, 25 October 2017

Profond presents James ColeU četvrtak 26. oktobra u klubu DOT Profond showcase session 006 predstavlja pionira i legendu mađarske elektronske scene James Cole-a uz domaću podršku potpisanika profond etikete.
   
Janos Bozoki poznatiji pod svojim umetničkim imenom James Cole jedna je od najuticajnijih i multitalentovanih figura sa mađarske  scene elektronske muzike.

   

Detaljnije...
 
MUR & The Purr present Lost Frequency
Wednesday, 25 October 2017

MUR & The Purr present Lost FrequencyU petak 27. oktobra u klubu DOT MUR i The Purr etikete predstavljalju Lost Frequency serijal žurki!

    

The Purr Music ima misiju da na jednom mestu okupi talentovane producente iz celog sveta koji će na najbolji mogući način predstavljati elektrosku muziku. Etiketa sa sedištem u Srbiji na čelu sa Jelly For The Babies i Filip Fisherom do sada se fokusirala na izdavanje kvalitetne house muzike od duboko melodične i elektronske do tech house zvuka.

  

Detaljnije...
 
Svetska jazz zvezda stiže u Srbiju
Wednesday, 25 October 2017

Svetska jazz zvezda stiže u SrbijuNajveća svetska jazz zvezda konačno stiže u Srbiju u sklopu Musicology Barcaffè Sessions serijala! Robert Glasper u Beograd dolazi u novembru, kada će sa triom i DJ Sundance održati dva koncerta!
  
Svetska jazz zvezda, pijanista i producent, Robert Glasper, će u okviru svoje turneje na kojoj prvi put nastupa sa triom i DJ Sundance, posetiti i srpsku prestonicu. Nakon koncerata Incognita i Bernhofta, Robert Glasper trio stiže u Beograd 22. i 23. novembra na Musicology Barcaffè Sessions, u klub Bitefartcafe.

   

Detaljnije...
 
!!! (Chk Chk Chk) premijerno u Beogradu!
Wednesday, 25 October 2017

!!! (Chk Chk Chk) premijerno u Beogradu!Američki disko-pank genijalci !!! (Chk Chk Chk) svoj premijerni koncert u Beogradu održaće u Dom omladine Beograda u utorak, 14. novembra, od 21h.
 
Ulaznice su u pretprodaji na svim punktovima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, kao i na blagajni DOB-a po ceni od 1900 dinara (early bird), a možete da ih kupite i u Zaokretu i kafeu Sikarica.

  

Detaljnije...
 
Prvi DEMO FEST u Festu!
Wednesday, 25 October 2017

Prvi DEMO FEST u Festu!Klub koji već decenijama podržava rokenrol i dobar zvuk i koji već dugo daje šansu mladim i perspektivnim muzičarima i bendovima da pokažu šta znaju, prvi put u svojoj istoriji organizuje Demo fest!
 
Imate bend? Želite drugima da pokažete šta znate i koliko možete uživo na bini? Prijavite se na prvi „DEMO FEST“ u Festu! 

  

Detaljnije...
 
Apgrade: Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru!
Monday, 23 October 2017

Apgrade: Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru!Vodeći tandem savremene elektronske scene Tale Of Us nastupiće 28. oktobra na prvom jesenjem Apgrade događaju u dobro poznatom Hangaru Luke Beograd.

  

Italijanski duo za veoma kratko vreme je dostigao status hedlajnera najvećih svetskih festivala, a njihove "Afterlife" žurke na Ibici već posle prve sezone stale su rame uz rame sa žurkama kao što su "Cocoon" ili "Solomun+1".

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 113 - 118 of 12251