Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
ATHEIST RAP x GOBLINI x GUŽVA U 16-ERCU x LUR
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Pogledaj zvanični trejler za Exit Avanturu i otkrij zašto je magična!
Friday, 20 November 2015

Pogledaj zvanični trejler za Exit Avanturu i otkrij zašto je magična!Exit Avantura i sledećeg leta povešće ljude iz celog sveta na najveće festivalsko letovanje u Evropi, od Petrovaradina do Jaza, a verni fanovi i ove godine ostvariće najveće uštede!

 

Exit festival održaće se od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega se provod nastavlja na plaži Jaz pored Budve, na trećem  po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula.

 

Detaljnije...
 
Vodimo te na nastup Valentino Kanzyani-a
Friday, 20 November 2015

Vodimo te na nastup Valentino Kanzyani-aJedan od osnivača slovenačke techno scene i jedan od najcenjenih techno i house producenata u svetu, Valentino Kanzyani nastupiće u klubu Monsun u subotu 28. novembra.

Kanzyani je svoju karijeru započeo 90-ih godina i u međuvremenu je izgradio reputaciju izuzetno veštog izvođača bilo da je reč o odabiru muzike, tehnici miksanja ili kvalitetu produkcije.

 

Detaljnije...
 
Prođite kroz ADE sa Seth Troxler-om
Thursday, 19 November 2015

Prođite kroz ADE sa Seth Troxler-omOvaj 15-minutni dokumentarac iz DJsounds prati američkog DJ-a ulicama (i u klubovima) u Amsterdamu tokom ovogodišnjeg ADE festivala.

 

Organizatori Amsterdam Dance Event (ADE) proglasili su ovogodišnji festival za veliki uspeh. Najveći svetski klub/festival privukla je rekordan broj 365.000 posetilaca i 5.500 stručnjaka iz muzičkog sveta da 20. izdanje petodnevnog događaja bude najveći do sada.

 

Detaljnije...
 
Prijava na "Youth Heroes" konkurs do ponedeljka
Wednesday, 18 November 2015

Prijava na „Youth Heroes“ konkurs do ponedeljkaExit, kao jedan od najistaknutijih svetskih festivala i NIS, najuspešnija kompanija u Srbiji, pokrenuli su javni konkurs sa ciljem da pronađu mlade, istinske heroje među nama.

  

U decembru će biti proglašeno kojih petnaest kandidata (po tri najbolja iz svake oblasti) će dobiti priznanje Youth Heroes.

 

Detaljnije...
 
Otvaranje festivala fotografije "Vizualizator 2015"
Wednesday, 18 November 2015

Otvaranje festivala fotografije "Vizualizator 2015"Centar za razvoj fotografije vas poziva na svečano otvaranje festivala fotografije u četvrtak 19.11.2015. u Ustanovi kulture Parobrod sa početkom u 19 časova. Festival će otvoriti Edward Keating, dobitnik Pulicerove nagrade za fotografiju. Beogradskoj publici će se predstaviti kontraverznom izložbom pod nazivom Apart from the light.
  

Festival fotografije VIZUALIZATOR 2015 je multidisciplinaran, dinamičan kulturni događaj, koji ima za cilj da poveže sektore, institucije i pojedince iz različitih profesija vezanih za fotografiju kako bi se gradio sistem koji omogućava strateški razvoj oblasti fotografije.
  

Detaljnije...
 
Kad ekipa iz Brejkersa, Prezira i Atheista napravi RnR vremeplov!
Wednesday, 18 November 2015

Kad ekipa iz Brejkersa, Prezira i Atheista napravi RnR vremeplov!Srpske rok tate: Kad ekipa iz Brejkersa, Prezira i Atheista napravi RnR vremeplov! Novosadska supergrupa "Plavi ptičić", koju čine ex ili sadašnji članovi bendova Partibrejkers, Veliki prezir, Obojeni program i Atheist rap, sprema ove nedelje pravi mali rokenrol vremeplov u Beogradu.
 

Tate naše rok scene, kako ovu ekipu možemo nazvati zbog godina koje su proveli u poslu, su jedan od najkvalitetnijih domaćih kaver bendova. Sviraju rok hitove sa naglaskom na "zlatne šezdesete". Na repetoru su im Stonsi, Bitlsi, Kinksi, Dorsi, Džimi Hendriks, ali i ostale ikone iz tog vremena, čije će hitove u četvrtak (19. 11) u Peronu izvesti onako kako ih oni vide danas.
  

Detaljnije...
 
Neutron, Lukai, Miloš Ivanović i Roxa u klubu DOT
Wednesday, 18 November 2015

Neutron, Lukai, Miloš Ivanović i Roxa u klubu DOTZa ovu nedelju u klubu DOT najavljene su tri žurke koje donose tri odlična muzička programa – Dača Milojević i Gagi Kabadajić započeće vikend zabavu već u četvrtak; Neutron, Lukai i Miloš Ivanović nastavljaju istim tempom u petak, a u subotu Roxa celovečernjim DJ setom zaokružuje ovonedelju klabing priču. Međutim – muzički program nije sve što DOT ima da ponudi…
  

Premijerno ovog četvrtka, 19. novembra, klub DOT uvodi “all inclusive” koncept, a to podrazumeva da za cenu od 700 dinara dobijaš ulaz u klub, garderobu i piće za celo veče!
  

Detaljnije...
 
"Impuls" na dodeli 2015 MTV EMA
Tuesday, 17 November 2015

"Impuls" na dodeli 2015 MTV EMAImpuls ove nedelje predstavlja doživljaje iz Milana, sa najvećeg muzičkog događaja u Evropi – MTV EMA.

   

Kako je sve izgledalo, koje zvezde su bile viđene a koje skrivene u Milanu i šta građani prestonice mode misle o tome što se drugi put ovakav događaj odigrava u njihovom gradu, saznaćete ukoliko pogledate Impuls u sredu, tačno u 21 čas na MTV kanalu.
 

Detaljnije...
 
SAE Institut i Gramophonedzie pokreću kurs elektronske muzike
Tuesday, 17 November 2015

SAE Institut i Gramophonedzie pokreću kurs elektronske muzikeKao što znate elektronska muzička scena u Srbiji raste i razvija se svakim danom. Zato se SAE Institut u Beogradu potrudio da organizuje kurs produkcije elektronske muzike.
  
Kako mi zahtevamo najboje za naše studente i polaznike, bio je logičan korak da se uspostavi saradnja sa našim najuspešnijim klupskim producentom Markom Milićevićem koji se potpisuje kao Gramophonedzie. Gramophonedzie se proslavio hitom iz 2010. godine - "Why Don’t You", koji je dostigao dvanaesto mesto na “UK Singles Chart”, a dobitnik je i nagrade "Best Adria Act" MTV EMA iste godine.
  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 113 - 121 of 10884

Galerija slika

 
Football Boots Australia of our free shipping Australia-wide