Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Smirnoff Ice obećava dobar provod i ove godine na EXIT i Sea Dance festivalima
Tuesday, 27 June 2017

Smirnoff Ice obećava dobar provod i ove godine na EXIT i Sea Dance festivalimaPod sloganom Leto Ljubavi, EXIT ovog leta obeležava događaje iz 1967. kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet.
  
Exit festival održaće se od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more gde se od 13. do 15. jula se održava četvrti po redu Sea Dance festival.

  

Detaljnije...
 
Stara i nova techno generacija u Mehanizmu
Tuesday, 27 June 2017

Stara i nova techno generacija u MehanizmuU petak 30 juna na Mehanizamu se okuplja ekipa staro - nove generacije koja spremna da vas dobro prodrma,

  

Peter Portman, miljenik i predstavnike nove generacije, vlasnik Lucky Light Labela, Speedy, koji ce ponoviti atmosferu sa njegove prošle žurke o kojoj se i dalje priča, kao i poznati betonski dvojac o kojem nema šta puno da se oduzme ili doda Luka Concrete i Bojan Vukmirović.

   

Detaljnije...
 
Vodimo vas na Mind Against!
Tuesday, 27 June 2017

Vodimo vas na Mind Against!U petak, 30. juna nas čeka još jedan open air spektakl na Beogradskom sajmu – na Raveolution nam stiže italijanski DJ dvojac Mind Against i otvara sezonu ludih letnjih rejvova na otvorenom.

   

Žurke pod vedrim nebom na letnjim temperaturama su svakako nešto što je postalo karakteristično za prestonicu, a kao jedan od omiljenih open air prostora se poslednjih godina izdvojio baš Beogradski Sajam.

  

Detaljnije...
 
Marko Nastić pravi ozbiljno vrelo zezanje ove srede
Tuesday, 27 June 2017

Marko Nastić pravi ozbiljno vrelo zezanje ove sredeU okviru serijala “Kad je bal nek je minimal” ove srede, 28. juna s početkom od 17 časova KPTM bašta doživeće pravu ekspanziju dobre muzike i energije jer će se za DJ pultom naći Marko Nastić, ali i Vladimir Dragaš i Kristijan Šajković.

     
Svi posetioci koji dođu do 18h imaće slobodan ulaz na žurku. Takođe, svake srede Marko snima svoj podcast koji uživo možete pratiti putem live strima.
    

Detaljnije...
 
Nulti dan Exita na No Sleep Novi Sad bini
Monday, 26 June 2017

Nulti dan Exita na No Sleep Novi Sad biniNulti dan Exita na No Sleep Novi Sad bini uz klubove Salon des Amateurs i 20/44!
  
EXIT Festival ove će godine trajati pet dana, a osim glavne bine i mts Dance Arene, i No Sleep Novi Sad bina pokrenuće svoje motore već u sredu, 5. jula! Nakon što je na Petrovaradinsku tvrđavu dovela čuvene svetske klubove i organizovala žurke u Londonu, Barseloni, Briselu i drugim metropolama, #NSNS će na jednu noć preuzeti i kolosalnu mts Dance Arenu.

  

Detaljnije...
 
Metodi Hristov večeras u Beogradu na Disco splavu Sloboda
Friday, 23 June 2017

Metodi Hristov večeras u Beogradu na Disco splavu SlobodaUkoliko ste ljubitelj dobrog rejva sigurno već vrlo dobro znate ko je Metodi Hristov, a možda ste već imali prilike i da uživate na nekim od njegovih setova koje je priredio beogradskim party ljubiteljima.

 

Nakon što je za Srpsku Novu godinu ostavio bez daha klabere u savamalskom Magacine Depou na Raveolution žurci, Hristov se vraća u velikom stilu na Disco splav Sloboda 23. juna.

   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 113 - 118 of 12049