Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Video sekcija

Počeo 9. Mikser festival
Friday, 26 May 2017

Počeo 9. Mikser festivalDeveto izdanje najvećeg regionalnog festivala kreativnosti otvoreno je sinoć u 20 časova svečanom ceremonijom na Square bini nastupom gudačkog orkestra „Lola Klasik“ na čelu sa umetničkim rukovodiocem Ljubišom Jovanovićem.

   

Nakon svečane ceremonije otvaranja počeo je besplatan koncert na River bini sastava “Sale i Sedlari” čiji osnivač Aleksandar Sedlar još jednom pokazao svoj raskošan talenat. Odmah nakon njega usledio je i koncert Marka Louisa, koji je uživo predstavio svoj drugi album koji nosi naziv “Beskraj”.
 

Detaljnije...
 
Vodimo vas na ARENA DANCE CLUB!
Thursday, 25 May 2017

Vodimo vas na ARENA DANCE CLUB!Vlasnici ultimativnih klupskih hitova #Eroina i Feel „Carla's Dream“ i DJ Mahmut Orhan u Arena Dance Clubu, 26. maja!
  
Vlasnici ultimativnih klupskih i radijskih hitova koji skoro godinu dana ne silaze sa top lista slušanosti, DJ Mahmut Orhan i zagonetni muzički projekat, Carla's Dream, pobrinuće se za nezaboravnu žurku u Kombank Areni, 26. maja u okviru nove programske celine ARENA DANCE CLUB!

 

Detaljnije...
 
Španski vizionar i britanski hirurg cepaju tehno u BG!
Thursday, 25 May 2017

Španski vizionar i britanski hirurg cepaju tehno u BG!Sudar titana: Španski vizionar i britanski hirurg cepaju tehno u BG! Domaće klabere čeka prava poslastica pošto će u Beogradu koplja ukrsttiti dva istinska titana tehno muzike, faca broj 1 sa Iberijskog poluostrva - Oscar Mulero i “doktor” brtitanskog tehna – Surgeon!

  

Španski tehno vizionar, Oscar Mulero, je čovek čije ime je zlatnim slovima uklesano u istorji ovog muzičkog žanra. Tačnije, on je taj koji ispisuje tu istoriju. Od početka karijere, istetovirani Španac bio je autentičan.

   

Detaljnije...
 
Počinje 9. Mikser festival na Donjem Dorćolu
Thursday, 25 May 2017

Počinje 9. Mikser festival na Donjem DorćoluDeveto izdanje najvećeg regionalnog festivala kreativnosti održaće se od 25. do 28. maja na mestu na kome je sve i počelo – u legendarnim silosima nekadašnjeg Žitomlina na Donjem Dorćolu, na adresi Dunavski kej 46, pod autobiografskim sloganom “MIGRACIJE”. 

   

Omiljena lokacija publike Mikser festivala ponovo će ugostiti veliki broj vrhunskih imena iz oblasti arhitekture i dizajna, urbanog razvoja i planiranja, stručnjake novih tehonologija, angažovane umetnike i muzičare iz regiona i sveta. Festivalska kapija za posetioce biće otvorena 25. maja već od 17h.

  

Detaljnije...
 
Easy Tiger presents Enzo Siragusa!
Thursday, 25 May 2017

Easy Tiger presents Enzo Siragusa!Nakon nekoliko godina pauze, Easy Tiger serijal se ponovo aktivira 2017. godine. Posle gostovanja u klubovima Fest i Tunnel, uz Disko Bar Mladost hostuju Baraca, Archie Hamiltona, Adam Sheltona i Marca Donata / Italoboyz.

  

Famozni beogradski party serijal počinje svoju letnju rezidenturu na splavu Sloboda 16. juna uz trenutno najveću zvezdu UK scene, Enza Siragusu.

   

Detaljnije...
 
Objavljen program We Love Sound Zagreb festivala!
Thursday, 25 May 2017

Objavljen program We Love Sound Zagreb festivala!Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od  najcenjenijih svetskih muzičkih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 02. i 03.06., a završiti afterpartijem 04.06. u Zagrebu.

  

U dva nas festivalska dana očekuju gostovanja vodećih svetskih zvezda elektronske muzike od kojih će većina imati priliku po prvi put nastupiti u Zagrebu.
 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 6 of 11872