Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
Beo Šik @ KC GRAD
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Hornsman Coyote & Soulcraft na Vračar Rocks
Tuesday, 05 May 2015

Hornsman Coyote & Soulcraft na Vračar RocksSvaki put kada nastupa Hornsman Coyote & Soulcraft nastaje bujica dobrih vibracija i pozitivne energije! Baš takav je i Vračar Rocks festival, koji će ove subote, 9. maja, ugostiti upravo ovu ekipu - najbolji reggae sastav na našim prostorima!
   

Hornsman Coyote & Soulcraft su već nastupali u Božidarcu i pravili reggae žurke za pamćenje! Koncert u subotu, 9. maja, biće prvi nakon objavljivanja albuma na vinilu. Izdanje jednostavno naznavno "Hornsman Coyote & Soulcraft" objavljeno je u februaru 2014. godine.
  

Detaljnije...
 
Ponovo ciklus koncerata DŽEZ ZA DŽ u DOB-u!
Tuesday, 05 May 2015

Ponovo ciklus koncerata DŽEZ ZA DŽ u DOB-u!Dom omladine Beograda nastavlja koncept upoznavanja publike za savremenom beogradskom džez scenom, koji je započet 2013. godine, kroz serijal besplatnih koncerata "DžEZ ZA Dž".

  

Jednom nedeljno, u redovnom terminu subotom od 13 časova, posetioci će imati priliku da čuju odlične domaće džez izvođače, među kojima su: Kvintet Ksenije Kočetove, Kvartet Milana Petrovića, Loud Gretches, Stoiks i drugi.
     

Detaljnije...
 
Veliko tehno otvaranje Barutane!
Tuesday, 05 May 2015

Veliko tehno otvaranje Barutane!Jedan od omiljenih klabing prostora na otvorenom, kalemegdanska “Barutana”, ponovo će otvoriti vrata posetiocima ovog vikenda, 8. i 9. maja, kada će pravi uvod u novu letnju klabing sezonu dati specijalni dvodnevni lineup all star beogradskih tehno DJ-eva-!
  

Petak, 8. maj, biće u znaku fantastične trojke u sastavu: Marko Nastić, Peppe & Lea Dobričić, dok će u subotu 9. maja nastupiti Speedy, Boža Podunavac, Zwein, Kid Kimi i Vuk Smiljanić. Dakle – 8 DJeva za 2 dana!
 

Detaljnije...
 
Nemački dokumentarci – perjanica ovogodišnjeg Beldoksa
Tuesday, 05 May 2015

Nemački dokumentarci – perjanica ovogodišnjeg BeldoksaMladen Vušurović, direktor festivala Beldoks, oduvek je zastupao tezu da dokumentarni filmovi razvijaju društvenu svest, odnosno da jedno društvo do kvalitetne samospoznaje dolazi kroz samosagledavanje, ali i kroz upoređivanje i identifikaciju sa drugim kulturama i državama.

  

Zato ne iznenađuje činjenica da upravo zemlje sa najstabilnijim i socijalno najodgovornijim društvenim uređenjem imaju i najplodonosniju dokumentarnu produkciju.
  

Detaljnije...
 
Dimensions festival: Novih 50 izvođača!
Tuesday, 05 May 2015

Dimensions festival: Novih 50 izvođača!Dimensions festival, evropski epicenter elektronske muzike koji se po četvrti put ovo leto održava u Puli, upravo je objavio imena još 50 izvođača koji će nastupati na sada već kultnoj festivalskoj lokaciji – tvrđavi Punta Christo.

  

Dimensions festival cenjen je u svetu zbog svojih jedinstvenih lokacija, intimne atmosfere, ali i istančanog muzičkog ukusa i politike izbora samo najfinijih house, techno, jazz, soul, drum and bass i psych vodećih svetskih muzičara; DJ-a, producenata, bendova, izdavačkih kuća i kolektiva. Od muzičkih legendi do mladih talenata Dimensions je festival na kojem je na jednom mestu moguće čuti i videti.
  

Detaljnije...
 
"Dani urbane kulture" u Čačku!
Monday, 04 May 2015

Festival "Dani urbane kulture" je zvanično završen“Nakon 15 godina iščekivanja skejt parka u Čačku, konačno možemo da kažemo da smo na samom kraju našeg puta, a koji nimalo nije bio lak. Nadamo se da će ovakvi primeri doprineti dobroj praksi u kojoj će i ostali gradovi shvatiti važnost ulaganja u sport.” – kažu organizatori.


Omladinska organizacija "Alternativa za Čačak" i ostali akteri koji su doprineli ostvarenju ovog projekta su prihvatili neprofitnu i volontersku ulogu kao želju da se doprinese samoj ideji ali takođe i realizaciji iste.

 

Detaljnije...
 
Počinje borba za finale "burn Residency"!
Monday, 04 May 2015

Petorica najboljih u Srbiji se bore za finale "burn Residency"!Petorica najboljih u Srbiji će se boriti za finale globalnog DJ takmičenja „burn Residency“!

Glasovima publike i žirija odabrano je prvih pet takmičara iz Srbije koji će se 16. maja boriti za ulazak u finale najvećeg svetskog DJ takmičenja.

 

Detaljnije...
 
Novi kompleti ulaznica za 31. BJF
Monday, 04 May 2015

Novi kompleti ulaznica za 31. Beogradski Jazz festival!Zbog velikog interesovanja publike novi kompleti ulaznica za 31. Beogradski džez festival! Prva količina kompleta ulaznica za Glavni program 31. Beogradskog džez festivala, po najpovoljnijoj promotivnoj ceni od 2500 dinara, rasprodata je za svega nekoliko dana!
 

Zbog velikog interesovanja publike, Dom omladine Beograda je povodom Svetskog dana džeza 30. aprila, za ljubitelje džeza i svoju vernu publiku pripremio još jednu ograničenu količinu kompleta ulaznica, po specijalnoj ceni 2900 dinara.
  

Detaljnije...
 
Dixon i Felver pozivaju na prvi Stereotip!
Monday, 04 May 2015

Dixon i Felver pozivaju na prvi Stereotip u Beogradu!Nakon izuzetno uspešna dva izdanja muzičko-plesne manifestacije Stereotip, berlinski i zagrebački DJ-evi Dixon i Felver organizuju i prvu beogradsku žurku u nedelju popodne, 17. maja u kultnom SKC-u.
  
Stereotip buja izvan granica Zagreba u kojem je ponikao i razmrdava inače mirnu nedelju u Beogradu. Nakon prva dva izdanja u hrvatskoj prestonici, kada su se plesni podijumi formirali na neočekivanim mestima kao što je nekadašnja bioskopska dvorana Mosor, zatim jedna od najstarijih aktivnih gimnastičkih sala na Balkanu Tucman, ples se vraća tamo gde pripada.
   

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 10216