Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

RESONATE: Finalni program!
Tuesday, 31 March 2015

RESONATE: Finalni program!Četvrto izdanje Resonate festivala počinje za dve nedelje! Ovogodišnji program je veći nego ikada, donosi uzbudljivih šest dana i šest noći na najatraktivnijim mestima u gradu!
  
Resonate festival posvećeno radi na uklanjanju granica između umetnosti, medija i tehnologije. Ovogodišnje izdanje traje čak šest dana - od ponedeljka, 13. aprila do subote, 18. aprila.  Program čine dve celine:
LIVE i CONFERENCE.
  

Detaljnije...
 
Sam Paganini: Jedva čekam da izađem pred BG klabere!
Tuesday, 31 March 2015

Sam Paganini: Jedva čekam da izađem pred BG klabere!Italijanski DJ Sam Paganini, koji spada u sam krem svetskog tehno zvuka, obećava ludu žurku 4. aprila u Depo Magacinu, kada će na “Lucky records Showcase” premijerno nastupiti  pred beogradskom publikom.
  
Da beogradske ljubitelje tehno zvuka čeka pravi spektakl, garantuju i refernce Paganinija, koji izdaje za labele velikana kao što su Adam Beyer (Drumcode), Sven Vath (Coocun), Richie Hawtin i Marco Carola (Plus8), ali i to što je jako malo karata ostalo u prodaji.
  

Detaljnije...
 
TBF i Darkwood Dub na Mikser festivalu
Tuesday, 31 March 2015

TBF i Darkwood Dub na Mikser festivaluSedmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, održava se četvrti put u beogradskom kvartu Savamala, od 3. do 7. juna 2015. godine pod sloganom „Neizdrž”, sa snažnom namerom da uz učešće blizu 1000 stvaralaca iz zemlje, regiona i sveta, ukaže na društveni potencijal kreativnog stvaralaštva i aktivizma kao poslednju šansu za izlazak iz moralne, drušvene i ekonomske krize.
  
Četvrtog dana festivala, u dubotu, 6. juna, na novom, otvorenom, muzičkom stejdžu Mikser festivala u Mostarskoj 5, kapaciteta od 2500 ljudi, nastupiće energični splitski reperi TBF, kao i čuveni beogradski sastav Darkwood Dub.
  

Detaljnije...
 
Od danas u prodaji ulaznice za "New Divas festival"
Tuesday, 31 March 2015

Od danas u prodaji ulaznice za "New Divas festival"Ulaznice za festival “New Divas” na kome će nastupiti francuska senzacija INDILA, u prodaji su od danas, utorka, 31. marta po cenama od 2550 i 3550 dinara.

  

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta
  

Detaljnije...
 
Šest godina Kulturnog centra GRAD
Tuesday, 31 March 2015

Šest godina Kulturnog centra GRADPre punih šest godina, Beograd je dobio Grad. Kulturni centar Grad je otvoren u starom magacinu u zaboravljenom delu grada za koji sada i vrapci znaju da se od davnina naziva Savamala. Koliko kultura, umetnost, upornost i entuzijazam mogu da promene jedan deo grada vidi se upravo u ovom kvartu.
    
Za ovih šest godina KC Grad je imao priliku da nebrojeno mnogo puta bude domaćin raznoraznim zanimljivim pojedincima, grupama, ljudima sa idejom i talentom, ljudima lepih reči, gospodi i frikovima, violinistima i noiserima, levičarima i biznismenima, diplomatama i kuvarima.
   

Detaljnije...
 
Drug§tore subota: "Mystic Stylez" predstavlja Addison Groove
Tuesday, 31 March 2015

Drug§tore subota: "Mystic Stylez" predstavlja Addison GrooveU beogradskom klubu “Drugstore”, u subotu 4. aprila nastupiće "Addison Groove" iz Bristola u organizaciji “Mystic Stylez.”
  
“Addison Groove” se proslavio trekom „Footcrab“ koji je doživeo neverovatan uspeh kod publike i muzičkih kritičara. Na muziku ovog techno-dubstep Dj-a najviše uticaja imao je geto tehno i Čikago juke. Njegova pojava na svetskoj underground sceni promenila je bas muziku u Velikoj Britaniji, a on je dobio titulu najzaslužnijeg imena na evropskoj sceni za Čikago juke zvuk.
  

 

Detaljnije...
 
Legendarni "Goblini" na Mikser Festivalu
Tuesday, 31 March 2015

Legendarni "Goblini" na Mikser FestivaluSedmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, održava se četvrti put u beogradskom kvartu Savamala, od 3. do 7. juna 2015. godine pod sloganom „Neizdrž”, sa snažnom namerom da uz učešće blizu 1000 stvaralaca iz zemlje, regiona i sveta, ukaže na društveni potencijal kreativnog stvaralaštva i aktivizma kao poslednju šansu za izlazak iz moralne, drušvene i ekonomske krize.
  
Trećeg dana festivala, 5. juna, na novom, otvorenom, muzičkom stejdžu Mikser festivala u Mostarskoj 5, kapaciteta od 2500 ljudi, nastupiće kultni šabački pank rok bend Goblini.
  

Detaljnije...
 
Converse Rubber Tracks: Glasaj za najbolje!
Sunday, 29 March 2015

Converse Rubber Tracks: Glasaj za najbolje!Preko 100 bendova i pojedinaca prijavilo se na Converse Rubber Tracks takmičenje! Prijave su stigle iz celog regiona, iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, kao i Crne Gore.

   

Ovi inovativni i originalni muzičari bore za glavnu nagradu – besplatno snimanje u novosadskom Studiju M! Da li će u tome uspeti zavisi od posetilaca sajta rubbertracks.converse.rs ! U toku je online glasanje i trajaće do 4. aprila. 

  

Detaljnije...
 
Jazzvremova ulični džez festival
Sunday, 29 March 2015

Jazzvremova ulični džez festivalPravi početak proleća, onog što zovemo “Beogradsko proleće” ili “April u Beogradu” je zapravo vikend odnosno nedelja kada padaju Cveti. A sem što je to dan gradske opštine Stari grad, to je i termin najznačajnijeg prestoničkog uličnog karnevala “Ulica susreta” koji se po svojoj masovnosti i popularnosti izjednačio sa “Ulicom otvorenog srca”.
  

Šta više obzirom da vremenski još nijednom nije zakazao kao pravi “Prolećni dan”, dostigao je atmosferu uličnih svetkovina po srednjoj Evropi ili Portobello road-a i karnevala na Notting Hill-u.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 10109
KC GRAD