Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
EXIT MAGIC
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Anketa

Koji festival vam se najviše svideo ovog leta?
 
Koga bi ste voleli da čujete u klubovima u predstojećoj klubskoj sezoni?
 
Video sekcija

Sedmi rođendan Kišobrana!
Monday, 30 November 2015

Sedmi rođendan Kišobrana!U subotu, 5. decembra u Domu omladine Beograda Kišobran kolektiv proslaviće sedam godina rada. Program počinje od 23h i obuhvata 3 celine.

   

U sali Amerikana biće Kišobran žurka, u malom klubu nastupa DJ Kristijan Molnar, a hol između sala služiće kao prostor za odmor i sitna iznenađenja. Kišobran VJ tim će i ovoga puta biti zadužen za izmenu scenografije prostora Doma omladine Beograda, dajući mu potpuno drugačiji ton u toku rođendanske noći.
  

Detaljnije...
 
Let’s part in style – Chinawoman (Berlin)
Monday, 30 November 2015

Let’s part in style – Chinawoman (Berlin)Zbog ogromnog interesovanja i rasprodatog koncerta u roku od samo tri dana, objavljujemo dodatni koncert sastava Chinawoman. Koncert će biti održan u četvrtak 03.12. u 21h. Domaća muzička podrška: Ilija Ludvig
  
Uvek kada je bila tu, koncerti su bili rasprodati i za pamćenje. Sada, nakon dve godine dolazi prvi put nakon poslednjeg objavljenog albuma Let’s part in style i nakon serije koncerata širom Evrope.
  

Detaljnije...
 
Koncert džez benda Eyot u Beogradu
Monday, 30 November 2015

Koncert džez benda Eyot u Beogradu - Photo by Miodrag IgnjatovicNiški kvartet „Eyot“, pobednici prestižnog „Midem Off“ takmičenja u Kanu, koji svoju muziku opisuju kao mešavinu ambijentalnog džez-roka, etna, panka, dramenbejsa, sa uticajima klasične muzike dvadesetog veka, nastupiće u subotu, 28. novembra u 22 časa u klubu „Soul Society“ (renovirani prostor starog Bitefartcafe-a, Drinčićeva 1).  
  
„Eyot“ čine: Dejan Ilijić - klavir; Slađan Milenović - gitara; Miloš Vojvodić - bubanj; Marko Stojiljković - bas gitara, a bend je nastao 2008. godine u Nišu.
  

Detaljnije...
 
U pripremi je dokumentarni film o Vladi Divljanu
Monday, 30 November 2015

U pripremi je dokumentarni film o Vladi DivljanuProducentska kuća Starhill iz Beograda počela je sa pripremama za snimanje dugometražnog dokumentarnog filma “Nebo nad Beogradom” o životu i radu velikana naše popularne muzike, Vlade Divljana.  
  
Divljan je bio član i jedan od osnivača legendarne beogradske grupe Idoli, solo izvođač, osnivač i vođa Old Stars Banda, kantautor, kompozitor filmske i eksperimentalne muzike, muzike za pozorišne predstave i muzike za decu.
  

Detaljnije...
 
"From Israel with love" u Mikseru
Saturday, 28 November 2015

"From Israel with love" u MikseruBogatstvo izrealske kulture za vikend u Savamali, “IZ IZRAELA, S LJUBAVLJU” 28. i 29. NOVEMBRA U MIKSER HOUSE-U.
  
“From Israel with love“ je dvodnevna manifestacija koja će se 28. i 29. novembra održati u Mikser House-u i na kojoj će, kroz brižljivo kreiran progam, biti predstavljena izraelska kultura, gastronomija i muzika. Manifestacija se realizuje u organizaciji Miksera i ambasade Izraela u Beogradu, a uz podršku modnog studija “Klik”.
  

Detaljnije...
 
Oranje | 11.dec | Depo Magacin
Saturday, 28 November 2015

Oranje | 11.dec | Depo MagacinKoliko poznajete holandsku kulturu? Upoznavanje sa ovom magičnom zemljom kroz techno party ORANJE koji se uz podršku Opštine Palilula održava, 11.decembra, u prostoriji Depo Magacina u Travničkoj broj 3 u Beogradu sa početkom u 23h
  

Potpuno drugačiji techno događaj pred hladnu zimu u Beogradu, koji će Savamalu pretvoriti u tradicionalni holandski kutak, ulepšan prepoznatljivim elementima koji Holandiju čine jedinstvenom. Vetrenjače. Red Light District, Cofee Shop, Bicikli i Vetrenjače na jednom mestu !
  

Detaljnije...
 
Kaškajiš Omladinska prestonica Evrope!
Saturday, 28 November 2015

Kaškajiš Omladinska prestonica Evrope!Kaškajiš Omladinska prestonica Evrope, Novi Sad među tri najbolja kandidata!
    
Na zvaničnom proglašenju Omladinske prestonice Evrope za 2018. godinu večeras u Madridu titulu je poneo čuveni portugalski primorski grad Kaškajiš. Novi Sad je bio u najužem izboru za prvo mesto, ali budući da mu je ovo bila prva kandidatura, titula je ovog puta otišla u Portugal! Prema ocenama komisije, pri osvajanju titule presudila je činjenica da je Kaškajišu ovo treća uzastopna kandidatura, zbog čega je dobio dodatne bodove, ali i višemilionska sredstva uložena u aplikaciju.
   

Detaljnije...
 
Giant Sand premijerno u Srbiji!
Saturday, 28 November 2015

Giant Sand premijerno u Srbiji!GIANT SAND 29. novembra u Domu omladine Beograda na prvom koncertu u Srbiji!
  
Legendarne pionire indi-amerikane Giant Sand, domaća publika će imati prilike da, po prvi put uživo, čuje 29. novembra od 20 i 30 časova, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Oni će na ovom koncertu predstaviti aktuelno izdanje “Heartbreak Pass” i ujedno sa srpskom publikom proslaviti trideset godina postojanja. Tim povodom smo porazgovarali sa osnivačem Giant Sanda, Howe Gelbom o aktuelnostima u bendu i predstojećem koncertu.
  

Detaljnije...
 
Naše reklame u svetskoj selekciji Noći Reklamoždera
Saturday, 28 November 2015

Naše reklame u svetskoj selekciji Noći ReklamožderaKao podršku domaćoj i regionalnoj reklamnoj industriji, tradicionalno na Noći Reklamoždera,  između vrednih nagrada, dodeljuje se i jedno posebno priznanje - World tour.
  

World tour je priznanje za one reklame i njene autore, koje su ušle u svetsku selekciju programa La Nuit des Publivores / Noć Reklamoždera i tako u okviru ovog popularnog programa  proputovale više od 160 gradova sveta.
    

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 10801