Advertisement
 
Naš FB FanPage Clubbing.rs YouTube channel Clubbing.rs u svom svemiru Preuzmite RSS feed Naše cvrkutanje RA
 
EXIT POKLANJA
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.2"
 
Kompilacija "Vibe yourself Vol.1"
 

FB

 

Find stage lighting on DHgate

 

Video sekcija

"Kad je bal nek je minimal" ponovo u KPTM-u
Saturday, 21 January 2017

"Kad je bal nek je minimal" ponovo u KPTM-uSerijal “Kad je bal nek je minimal” ponovo na programu KPTM-a. Klub KPTM nastavlja sa popularnim konceptom žurki „Kad je bal nek je minimal” koji je letos pokrenut sa ciljem da unese novu, svežu energiju u klupski život Beograda.

  

Posetioci će moći da uživaju u početku novog serijala već od subote 21. januara s početkom od 23h.
  

Detaljnije...
 
Promo party - the Yellowheads - Club Infinity Niš
Friday, 20 January 2017

Promo party - the Yellowheads - Club Infinity NišObzirom da smo svi nestrpljivi i jedva čekamo žute, rešili smo da promo parti zabiberimo ozbiljnim i ne tako čestim gostom u našem gradu.

  

TKNO, koji je nastupao po celoj regiji ali i Evropi poput nastupa u Holandiji, Nemačkoj i Grčkoj, a sve to dobrim delom zahvaljući njegovim izdanjima na etiketama poput Toolroom, Stereo Productions, Yin Yang, !Organism, Paranoid Dancer, Funk N Deep, Sabotage, DSR Digital, Dolma i etiketu koju je sam pokrenuo, Tauten.
 

Detaljnije...
 
3+1 za PLAY by Deborah de Luca
Friday, 20 January 2017

3+1 za PLAY by Deborah de LucaImamo odličnu vest za sve one koji željni iščekuju veliku PLAY žurku 10. februara na kojoj će u Magacin Depou nastupiti Deborah de Luca, a kojii još nisu nabavili svoje karte – do petka, 27. januara traje akcija 3+1, što znači da za svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis.

  

Obične karte koštaju 990 dinara, a ulaznice za VIP 1500 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Skupite ekipu i ne propustite najbolju februarsku žurku po super ceni!
 

Detaljnije...
 
Sve je spremno za veliki povratak Teške industrije
Thursday, 19 January 2017

Sve je spremno za veliki povratak Teške industrijeSve je spremno za veliki povratak Teške industrije pred beogradsku publiku – 21. januara koncert Sarajlija u Mikser Houseu!
   
U subotu, 21. januara, kultni sarajevki bend Teška industrija na čelu s Ivicom Propadalom, vraća se u velikom stilu pred svoju vernu beogradsku publiku i to nakon 39 godina.
 

Detaljnije...
 
Kirri Cornwell & Mene u DOT-u
Thursday, 19 January 2017

Kirri Cornwell & Mene u DOT-uOvog četvrtka u klub DOT dolaze nam Kirri Cornwell, DJ i producent iz Londona i Mene, beogradski DJ i producent. Obojica su uveliko poznati domaćoj publici od ranije po svojim nastupima širom zemlje.

  

Pošto i Kirri i Mene poseduju autentičan i specifčan gruve verujemo da će ovaj spoj biti dobitna kombinacija.
 

Detaljnije...
 
Michelle Gurevich (Chinawoman) 18. marta u DOB-u
Thursday, 19 January 2017

Michelle Gurevich (Chinawoman) 18. marta u DOB-u"New Decadence" je ime novog albuma Michelle Gurevich - kod naše publike omiljene pod umetničkim imenom Chinawoman.

  

Svetski poznata cabaret-noir zvezda tokom proleća premijerno će ga predstaviti na svetskoj turneji, koja uključuje koncert u Domu omladine Beograda! Ulaznice su u pretprodaji preko EVENTIM mreže, po promotivnoj ceni od 1000 dinara.

  

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 6 of 11613